21 Φεβρουαρίου 2014

Πληρώστε για να βρείτε... δουλειά! (Ή αλλιώς σαδιστικός Καπιταλισμός)

Ο Καπιταλισμός εκτός από σάπιος και αναχρονιστικός είναι συν τοις άλλοις και σαδιστικός. Σαδισμός μέχρι τελικής πτώσης. Τώρα, για να μπορείς να εργαστείς (και να σου δώσουν ένα ξεροκόματο) πρέπει απο πάνω να τους... πληρώσεις! Να πληρώσεις για να σε αξιολογήσουν και ίσως να σε προσλάβουν αργότερα.


Πηγή: Fortunegreece.

Όπως φαίνεται, επί πληρωμή θα είναι οι προσλήψεις που ετοιμάζεται να κάνει η Ryanair, η οποία ανακοίνωσε ότι αρχίζει «δυο ημέρες αξιολόγησης» πληρωμάτων καμπίνας, στη βάση της στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, καθώς και στις 25 Μαρτίου, η εταιρία Crewlink που αναλαμβάνει εκ μέρους της Ryanair την αξιολόγηση και την εκπαίδευση των υποψηφίων, ξεκινά τη διαδικασία πρόσληψης αγνώστου αριθμού υπαλλήλων, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί πόσοι τελικά θα προσληφθούν στο στάδιο αυτό.

Έτσι, από τη διαδικασία των συνεντεύξεων, επιλέγονται τελικά όσοι θα περάσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας έξι εβδομάδων, το οποίο επίσης διεξάγεται υπό την αιγίδα της Crewlink στις εγκαταστάσεις της στην Γερμανία.

Ωστόσο, στο σημείο αυτό είναι που ο υποψήφιος εργαζόμενος θα πρέπει να καταβάλει απαραίτητα δύο όχι αμελητέα χρηματικά ποσά.

Το πρώτο είναι 500 ευρώ για την εγγραφή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και το δεύτερο είναι 700 ευρώ για το κόστος διαμονής σε ειδικά καταλύματα που διατίθενται δίπλα στις εγκαταστάσεις της Crewlink.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.