18 Φεβρουαρίου 2014

Και «φιλάνθρωποι» της κάμερας και αθεράπευτοι ψεύτες οι χρυσαυγίτες

Στο γνωστό φασιστο-site «ethnikismos.net» έχει αναρτηθεί είδηση σχετικά με την παράδοση τροφίμων στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς από αντιπροσωπεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Κασιδιάρη. Μάλιστα καμαρώνουν πως είναι τάχα το μόνο κόμμα που προσχώρησε σε μια τέτοια κίνηση και συνεχίζουν: «Τι προσέφεραν τα άλλα κόμματα; Το κόμμα των σπαγκοραμμένων του Περισσού μετέφερε "την αλληλεγγύη όχι μόνο του ΚΚΕ αλλά όλων των εργαζομένων" (όπως είπε ο Κουτσούμπας), αλλά αλληλεγγύη επίσης με το... στόμα».

Είναι προφανές ότι οι χρυσαυγίτες είδαν στο δράμα των κατοίκων της Κεφαλονιάς άλλη μια ευκαιρία να ξεπλύνουν τα εγκλήματά τους και να ψαρέψουν βέβαια και καμιά ψήφο για τις επερχόμενες εκλογές, μοιράζοντας κανένα μπουκαλάκι νερό με 10 κάμερες να τραβάνε. Δεν ξέρουμε αν ζητούσαν και σε αυτή την περίπτωση ταυτότητα για να εξακριβώσουν την εθνικότητα του... σεισμόπληκτου. Πάντως, την καλύτερη απάντηση τους την έδωσαν οι ίδιοι οι Kεφαλονίτες, αφού, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, το γιουχάρισμα έπεσε σύννεφο, ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί που δέχτηκαν, παρά τη δύσκολη κατάστασή τους, να πάρουν το οτιδήποτε από τα χέρια των δολοφόνων νεοναζί.


Όσο για τα αίσχη που λένε για το ΚΚΕ, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι και το ψέμα έχει και τα όριά του. Όλοι στην Κεφαλονιά, και όχι μόνο, γνωρίζουν ότι πριν από 10 μέρες, το Σάββατο 8 Φλεβάρη, παραδόθηκε η πρώτη παρτίδα με τρόφιμα και άλλα απαραίτητα υλικά που συγκέντρωσαν δεκάδες συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα από όλη την Ελλάδα, που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ. Μάλιστα, την ίδια μέρα, το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μαζί με συνδικαλιστές από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο νησί, καλώντας σε συνέχιση αυτής της προσπάθειας, και ήδη συγκεντρώνεται η δεύτερη παρτίδα. Ως γνωστόν, μέσα στο ΠΑΜΕ πρωτοστατούν οι κομμουνιστές, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ.

Ψιλά γράμματα αυτά βέβαια για τους φασίστες. Άλλωστε ψέμα και φασισμός πάνε πάντα μαζί. Άλλη μια απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να τους απομονώσουν, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν.


902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.