3 Φεβρουαρίου 2014

Οδ.Βουδούρης (υποψήφιος περιφεριάρχης υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ): Δεν μετανιώνω για το Μνημόνιο

«Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετανιώνω που ψήφισα το μνημόνιο» δήλωσε στοΒΗΜΑ 99,5 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, απαντώντας στις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά του.

«Το ψηφοδέλτιο μου είναι ανεξάρτητο» τόνισε.

Την υποψηφιότητα Βουδούρη επέκρινε σκληρά η πλευρά Λαφαζάνη επισημαίνοντας ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ έχει ψηφίσει τα μνημόνια, αλλά και την προγραμματική συμφωνία της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το καλοκαίρι του 2012 και δεν συνιστά αριστερή πρόταση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Οι διαφωνούντες εκτιμούν ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση της Κουμουνδούρου η ηγεσία επιδιώκει να στείλει μήνυμα και σε άλλους βουλευτές και στελέχη, που αποχώρησαν πρόσφατα από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ότι οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές, ενώ φοβούνται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιου είδους υποψηφιότητες σε δήμους της χώρας.

Η ηγεσία υποστήριξε ότι η υποψηφιότητα Βουδούρη συμφωνεί με το πολιτικό πλαίσιο που είχε αποφασιστεί σε προηγούμενη Κεντρική Επιτροπή τον Οκτώβριο αναφορικά με την ανάγκη οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να αποτελέσουν μέσο έκφρασης της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ από τη ριζοσπαστική Αριστερά ως την Αριστερή Σοσιαλδημοκρατία.
Πηγή:Newsroom ΔΟΛ μέσω in.gr
Υ.Γ.
Να ευχαριστήσουμε το μπλογκ του "Φάρου" που έθεσε υπόψιν μας την είδηση. 

4 σχόλια:

  1. δεν υπαρχη τιποτα παραξενο αυτη ειναι ο φυσιολογικη πορεια οταν σε παρει η οπορτουνιστικη κατηφορα δεν εχει σταματημο οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν εμεις ειμαστε εδω ορθιοι και συνεχιζου με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Παναγίωτης Μπαλτσαβιάς:
      Και που να δεις το πλήρες βιογραφικό του, που θα ανέβασω αργότερα

      Διαγραφή
  2. Σε παραδεχομαι το ξεβρακωμα τους πρεπει να ειναι διαρκες οι ανθρωποι ειναι αδιστακτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα δειχνουν πως ο συριζα δεν επενδυει(σαν συριζα) ιδιαιτερα στις δημοτικες,περιφερειακες εκλογες.Προσωπικα βλεπω αλλες εξελιξεις λιγο μετα η και κατα τη διαρκεια των ευροεκλογων.Τι θελλει να πει ο Π(οιητης) Λαφαζανης?Επενδυει,στη δεξια στροφη του συριζα,λεγοντας στους ανενταχτους αριστερους και τυχον κομμουνιστες αναποφασιστους(λεω γω τωρα),μη χασουμε την ευκαιρια,να παρουμε το καστρο,τωρα που τα ποσοστα μας ειναι 27,τι 30 τι σαραντα,τι αξια εχει ο γαμος στην αγαπη μας μπροστα.Πολυ ωραια τον ξεμπροστιασε παντως ο γενικος,δια παντος,για να μην τρεφουν ορισμενοι συμπαθουντες αυταπατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.