1 Φεβρουαρίου 2014

Για όλα φταίει ο Μαρξ....

Μετά τις ανεκδιήγητες δηλώσεις για τον "Τεμπέλη Μαρξ" και την "ανύπαρκτη υπεραξία" από τον εφήμερο κ. Τζήμερο(που δηλώνει Φιλελεύθερος), έρχονται και οι δηλώσεις Σκουρλέτη (εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον «ΣΚΑΪ»), πως"Το Μάαστριχτ δεν εφαρμόστηκε ποτέ"!!!

Αν αναλύσει κανείς τι σημαίνουν τα παραπάνω η θα βάλει τα γέλια, η θα τραβάει το τριχωτό της κεφαλής του προς όλες τις κατευθύνσεις και πάλι λίγο θα είναι, ωστόσο για να σωθεί το Καπιταλιστικό σύστημα στην Ε.Ε πρέπει να γίνει και με το μαστίγιο και με το καρώτο και υπάρχουν οι διαθέσιμοι πολιτικοί πυλώνες και απ΄ τα δεξιά και απ΄ τα αριστερά γι αυτό. Οι κατά καιρούς δηλώσεις εκπροσώπων τους αν μη τι άλλο δεν είναι ούτε τυχαίες, ούτε προκλητικές, είναι αυτές που εδώ και χρόνια κηρύττουν και είναι 100% αντεργατικές για να μην πούμε αντικομμουνιστικές και έρχονται στο κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου.

Επαναλαμβάνουμε πως δεν πρόκειται ούτε για ηλίθιους, ούτε για προκλητικούς, ούτε για ιστορικά αγενείς απέναντι σε αυτό που ονομάζεται κοσμοθεωρητική σκέψη, ιστορική μνήμη και φυσικά κοινωνική και ταξική διάρθρωση και πάλη των κοινωνιών στην ΕΕ(σε κάθε χώρα ξεχωριστά).

Οι άνθρωποι έχουν διαλέξει στρατόπεδο συνειδητά, είναι οπαδοί της ταξικής συνεργασίας και της "υγιούς επιχειρηματικότητας" και το διατυμπανίζουν όπου και όπως βρεθούν, στον πόλεμο σεβασμός δεν υπάρχει. Είναι εχθροί με ότι συμπυκνώνει η πρωτοπορία της εργατικής τάξης, δηλαδή τη πολιτική οικονομία, την υλιστική και διαλεκτική φιλοσοφία και τη συνειδητή πολιτική οργάνωση της ταξικής πάλης στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο(χώρα τη χώρα), βάζοντας είτε όρους προμονοπωλιακού καπιταλισμού, είτε όρους ΜΚΟ, ΣΔΙΤ κοκ, αρκεί να παράγεται κερδοφορία και πλούτος.
Ο μεν κ. Τζήμερος δεν ζει ούτε στη Δανιμαρκία ούτε είναι ο τρελός του χωριού για να καταργεί τον Μαρξ με απαξιωτικά επίθετα. Δηλώνει φιλελεύθερος χωρίς όμως να έχει τη παραμικρή σχέση με τη σχολή του "χαμηλού πληθωρισμού"(αν την είχε διαβάσει ακόμα και σε επίπεδο πασαλείμματος θα ήξερε τι σημαίνει και αξία και υπεραξία, εφόσον στο τσάμπα εργατικό δυναμικό στηρίζεται η κατά βάση η θεωρία της) αυτής του Freedman, ούτε με τον Φιλελευθερισμό του Hayek, (που φυσικά δεν ήταν Μαρξιστές), αλλά αν άκουγαν τις διακηρύξεις του (τάχα μου δήθεν Φιλελεύθερου), η θα τον έπαιρναν στο ψιλό, η θα έσκιζαν τα διδακτορικά τους, δυστυχώς κανείς δεν ζει για να το κάνει αυτό, αλλά και τι έγινε ο Φιλελευθερισμός έχει και την Ευρωενωσιακή του ούγια που λέγεται συνθήκη και τέσσερις ελευθερίες του Μάαστριχ και τους κατά τόπους τοποτηρητές της με όλες τις αναθέσεις, αντιφάσεις και αντιθέσεις της περιοχής.
Ο δε κ. Σκουρλέτης μιλάει έξω απ΄ τα δόντια, αποϊδελογικοποιεί τα πάντα και προετοιμάζει την ακόμα σκληρότερη και αντεργατικότερη ΕΕ που οι κάθε λογής σοσιαλδημοκράτες τύπου Φραγκφούρτης, Ελιάς και Δημοκρατικού Κόμματος οραματίζονται (ως δεύτερα κόμματα της αστικής τάξης), για να κηρύξουν την "αταξική κοινωνία" διαμέσου ανταγωνιστικότητας, επιχειρηματικότητας και ΚΜΚ, πάντα με μισθούς της τάξης των 50 Ευρώ το μήνα σε Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο της ΕΕ.
Αυτοί είναι οι οπορτουνιστές που γίνονται σοσιαλδημοκράτες και με τη βούλα, βάζοντας κάθε λογής τρολλ και κάθε λογής πληρωμένο κονδυλοφόρο (ευρισκόμενο σε διατεταγμένη και μη υπηρεσία) να επιτίθενται στο ΚΚΕ με συνθήματα τύπου Εξαρχείων του 1980-85, ορθογραφώντας "για την ανάγκη διάλυσης του και απελευθέρωσης του κινήματος" απ' αυτό, με σκοπό να διαχυθούν οι μάζες στα κάθε λογής ΠΑΣΟΚ όπως το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα που είναι πιο κοντά στο SPD, τον Ολάντ και το Λέτα, πιο πίσω και απ΄ το ΠΑΣΟΚ του 2009 δηλαδή και μετά μας λέτε γιατί τους κράζουμε όλη μέρα;


4 σχόλια:

  1. Προσπαθώντας να καταλάβω τι είναι τα ΜΚΜ, βρήκα ένα άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο. Νομίζω θα σ' ενδιέφερε. Σ'ευχαριστώ για τα e-mails που μου στέλνεις και τις αναρτήσεις σου. Πολλά απ' αυτά στέλνονται σε καμιά 300 εκπαιδευτικούς.Χρειάζεται να ανοιχτούμε περισσότερο στον κόσμο μήπως και συνειδητοποιήσουν την αντικομμουνιστική προπαγάνδα που τους έχει επιβληθεί εδώ και κάτι 10ετίες, μήπως και δούνε το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού και αποφασίσουν να αντισταθούν πλέον συλλογικά μέσα από τα σωματεία και τους χώρους εργασίας τους.

    .http://www.petrosntouskos.gr/files/articles/01/diaploki2.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KMK ΚΡΑΤΙΚΟ-ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ...
    Είναι εκείνη η φάση του Ιμπεριαλισμού που τα μονοπώλια γίνονται κράτος και το κράτος κρατάει την καταστολή για πάρτη του.
    Στο προηγούμενο διάστημα οι υποδομές των μονοπωλίων φτιάχτηκαν από το κράτος και τον πλούτο που έπαιρνε υπο τη μορφή φόρων και όχι μόνο από τους υπηκόους του.
    Η λογική της σοσιαλδημοκρατίας και του μεικτού κράτους ήταν αυτή να κατασπαράξει το λαικό εισοδημα και να ενισχύσει τα μονοπώλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ.Προς το παρόν κάνω μια έρευνα σχετικά με τις ελληνικές ΜΚΟ που προσπαθεί το Υπουργείο να βάλει στα σχολεία, μέσα από τα διάφορα προγράμματα.Σχετίζονται και υποστηρίζονται από ευρωπαϊκές ΜΚΟ εκ των οποίων πολλές έχουν αφετηρία τις ΗΠΑ βέβαια.Μεγάλη η διαπλοκή των ΜΚΟ με τους μονοπωλιακούς οργανισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.