3 Μαΐου 2012

Η Κανελλη και οι αριστερες Αυταπατες !

29 σχόλια:

  1. ναι....δεν ξέρω αν μπήκε για καλό, πάντως η Κανέλλη ήταν το χάλι της το μαύρο. Υπάρχουν και επιχειρήματα παιδιά, τα οποία προφανώς η Κανέλλη κάπου τα'χει ξεχάσει και προσπαθεί με κραυγές και παρομοιώσεις στο γάμο του καραγκιόζη να κερδίσει τις τηλεοπτικές εντυπώσεις.

    Αυτή για μένα δεν είναι μια θετική εικόνα για το ΚΚΕ. Η Κανέλλη ακολουθεί την τακτική του σκυλοκαυγά, η οποία όμως πλέον δεν είναι ελκτική ούτε καν το μικροαστό που ΣΗΜΕΡΑ βλέπει την θέση του να κατρακυλά, όχι στην θέση του εργάτη, αλλά στην θέση του κοινωνικού παρία.

    Αν η Κανέλλη μπορεί να αναπτύξει μια επιχειρηματολογία έχει καλώς. Αλλιώς ας πάρει καμιά βαλεριάνα ή ό,τι τέλος πάντων κι ας κάτσει σπίτι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κανέλλη μια χαρά είναι. Άλλοι χαίρονται με την αιχμαλωσία τους. Εκείνοι που όταν ανοίγει τα χείλη της, τ' αυτιά τους αλλάζουν κατεύθυνση... (Βαλεντίνος Χρήστου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κανελλη τα λεει μια χαρα συνηθως .....εδω δεν ειναι η καλυτερη παρεμβαση της ....αλλα νταξει μην τρελλαινομαστε συνηθως ειναι παρα πολυ καλη ........................ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βρε συ...δεν τρελάθηκα κιόλας!!!
      Απλά ξέρεις...όταν ο άλλος σου δίνει 100 πατήματα για να του κάνεις κριτική, είναι λίγο κρίμα να βγαίνει η εκπομπή με κραυγές :)

      Διαγραφή
  4. λυπαμαι για τις θεσεις του κομματος μου του ΚΚΕ.πρωτη φορα δε θα το ψηφισω στα 73 μου χρονια.θλιβομαι γι αυτο αλλα δε μπορω να κανω αλλιως.θα ηταν σαν να απαρνιομουν τα 'πιστευω' μου.σε μια τοσο τραγικη καταστασταση για τη χωρα μας να αρνιεται πεισματικα το αυτονοητο που ειναι ο μονος δρομος για τη σωτηρια το βρισκω εγωιστικο αν οχι κατι αλλο.δεν ξερω αν φταιει το κομμα η η γενικη γραμματεας του.ξερω ομως οτι αυτη η εμμονη του θα το βλαψει ανεπανορθωτα.δεν ειναι κακο να κανουμε λαθη κακο ειναι να μη τα διορθωνουμε.παρ'ολα αυτα τρεφω ακομα καποιες ελπιδες.θα δουμε.παντως δηλωνω πληρως πικραμενη και απογοητευμενη.να πω και κατι που μου αρεσε πολυ στη χθεσινη συγκεντρωση στο Πεδιο Του Αρεως και ευχομουν καποτε να συμβει.μιλαω για τις ελληνικες σημαιες που υπηρχαν.μπραβο.με αγαπη σας τα λεω αυτα πιστεψτε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ δεν εισαι στο ΚΚΕ, ουτε ψηφοφορος του και στο υπογραφω γκαραντι.Αλλα και αν εισαι κοντα στο ΚΚΕ τοτε μαλλον δεν το εχεις πλησιασει αρκετα η αυτο δε σε εχει πλησιασει αρκετα ωστε να καταλαβεις τις θεσεις του

      Διαγραφή
    2. φιλη μου 73, επειδη οι μερες ειναι περιεργες και τα στατιστικα σε δειχνουν στην Αυστραλια, θα ερθεις απο εκει?

      Διαγραφή
    3. Στο δίκτυο καλό είναι να μην δηλώνουμε ιδιότητες που δεν μπορούμε να αποδείξουμε, γιατί είναι πιο πιθανό να θεωρηθούμε "χιουμορίστες" παρά απογοητευμένοι 73χρονοι που διαφοροποιηθήκαμε για πρώτη φορά από το ΚΚΕ επειδή δεν μαγεύτηκε από την πρόταση Τσίπρα για μέτωπο με τον Καμένο.

      Δεν είναι και πολύ πειστικό.

      Διαγραφή
    4. Εγώ πάντως για πρώτη φορα δε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αλλά δαγκωτό ΚΚΕ...
      Το ΠΑΣΟΚ πέθανε και δε θέλω άλλο ΠΑΣΟΚ... δε θέλω άλλο κάρβουνο...
      δε θέλω αναδιαπραγματεύσεις του κώλου, θέλω ανατροπή με λαϊκή εξουσία...
      θέλω να ζήσω...

      Διαγραφή
  5. 1) τα 'πιστεύω' μου = ;;;;
    2) ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία = ;;; (εννοείς "ενότητα" για "έντιμη" διαπραγμάτευση στην ΕΕ;; Δεν χόρτασες διαπραγματεύσεις ΓΑΠ και Παπαδήμου, θέλεις κι άλλο;;;)
    3) "...και ευχόμουν κάποτε να συμβεί. μιλάω για τις ελληνικές σημαίες που υπήρχαν." = αυτό ήταν, ψέματα τέλος.

    Ούτε ήσουν ποτέ, ούτε θα είσαι,βγάζεις μάτι - πώς το λένε !!

    Στην απίθανη περίπτωση που σε αδικώ, σου λέω ότι στον ορίζοντα δεν φαίνονται φιλολαϊκές κυβερνήσεις - ο καπιταλισμός τις έχει κηδέψει τα τελευταία 25-30 χρόνια. Μόνο σκληρές κοινωνικές συγκρούσεις για τις οποίες το Κόμμα προετοιμάζει τον εαυτό του και το λαό. Εύγε στο κόμμα, εύγε στον κόσμο που αντέχει και δεν μασάει. Είναι περισσότερος από ότι υπολογίζουν τα επιτελεία του καθεστώτος...

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδυνατώ να καταλάβω τη λογική όλων αυτών που ζητάνε από το ΚΚΕ να "λύσει" το πρόβλημα συμμετέχοντας σε συνεργασίες κομμάτων που πρεσβεύουν λύσεις εντός ΕΕ. Υπάρχει κόσμος που ήταν άνεργος και πριν την κρίση. Όπως και άστεγος και ανασφάλιστος και όλα αυτά τα όμορφα που ζούμε εντός ΕΕ. Αντί λοιπόν να κάτσει ο καθένας να διαβάσει όλα αυτά που ψηφίζονταν όλα αυτά τα χρόνια στη βουλή και να καταλάβει τί ακριβώς γίνεται, δηλ ότι το μνημόνιο δεν είναι τίποτα άλλο από την εφαρμογή όλων αυτών των συνθηκών, ζητάνε λύση στο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους πρόβλημα και μάλιστα λύση προδοσίας απέναντι σ' αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια καταλάβαιναν. Από πού και ως πού? Καλό θα είναι κάποιες φορές να σωπαίνουμε όταν έχουμε πράξει λάθος και όχι να ζητάμε τα ρέστα. Ναι, το 80-90% τους ψήφιζε όλα αυτά τα χρόνια. Αν δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα άλλο ας σωπάσουν. Μόνο και μόνο από σεβασμό στους συνανθρώπους τους που πεινούσαν όλα αυτά τα χρόνια και πεινάνε και σε άλλες χώρες. Επιτέλους, επίγνωση της ταξικής θέσης! Ενημέρωση για την ουσία των πραγμάτων. Απαίτηση για λύση αληθινή, στην οποία όμως φίλε δεν μπορείς να είσαι αραχτός! Καλή δύναμη σε όλους, με καλά αποτελέσματα και βήματα μπροστά! Στη χθεσινή συγκέντρωση το συγκλονιστικό δεν ήταν οι ελληνικές σημαίες, οι οποίες άλλωστε υπάρχουν πάντα, αλλά η προσοχή του κόσμου στη ομιλία. Η συγκέντρωση ήταν ενδεικτική των κρίσιμων στιγμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω με τον Yuri,χαλια η Λιανα.
    Αντι να του πει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μπουρδολογει, αφου το μνημονιο ειναι
    το συμφωνο σταθεροτητας, δηλαδη η Βιβλος της ΕΕ, ηθελε να παιξει ασκοπες και ανουσιες μπουνιες.

    Αντι να τον κολησει στον τοιχο, οτι υπερμαχος της ΕΕ και ταυτοχρονα αντιμνημονιακος, σημαινει αισχροτερος ψευτης απο τον ΓΑΠ λεφτα υπαρχουν,
    ελεγε αλλα κι αλλα.

    Ανώνυμε May 3, 2012 03:08 AM
    δεν μπορει να βρισκεσαι ουτε στον ιδιο γαλαξια με το ΚΚΕ για να γραφεις αυτα που γραφεις.
    Αν πιστευεις οτι οι ταλιμπαν της ευρωδουλειας θα απαρνηθουν την θρησκεια τους, εισαι βαθια νυχτομενος

    AntonXXXXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Δευτέρα το πρωί θα πρέπει να "διαχειριστεί" με νηφαλιότητα, χωρίς έπαρση και με ενωτική διάθεση το διψήφιο εκλογικό ποσοστό που θα του δώσει ο Ελληνικός λαός! Η χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με χιλιάδες πολίτες στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας επιβεβαιώνει την παραπάνω εκτίμησή μου για τη μεγάλη εκλογική νίκη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς!

      Διαγραφή
    2. Βρε Ν.Σ για ποια ριζοσπαστική αριστερά μιλάς? Για αυτή που έχει στόχο υγιή επιχειρηματικότητα και νέους επενδυτές? Αυτό είναι ριζοσπαστικοποίηση? Τελικά τσάμπα διασπαστήκατε με τον Κουβέλη...

      Διαγραφή
    3. ΝΣ σου εύχομαι ολοψύχως να διαχειριστείτε με τον πιο σώφρονα και συνετό τρόπο το διψήφιο αυτό ποσοστό, που στην περίπτωση που είναι πάνω από 36% ίσως σας προσφέρει και μια αυτοδύναμη ριζοσπαστική κυβέρνηση, έτσι ώστε να μην έχετε και τον πονοκέφαλο του ΚΚΕ με τις αρνήσεις του. Ήδη άλλωστε υπάρχουν φήμες ότι ο Μπαρόζο ζητά πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ.

      Εγώ ήμουν στο πεδίον του Άρεως χθες και από μια κουβέντα που είχα με την κεντρική επιτροπή του κόμματος η οποία προσπαθούσε όπως-όπως να απλωθεί σε όλο το χώρο, είδα φανερή την κατήφεια και την απογοήτευση στα πρόσωπά τους. Μου είπαν (μιας και ήμουν ο μοναδικός παρευρισκόμενος) ότι η μόνη λύση είναι να κάνει ο 902 μοντάζ τον κόσμο από την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.

      Όπερ και εγένετο με τα αποτελέσματα που βλέπεις εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=_4tB99XThAA&feature=player_embedded

      Διαγραφή
    4. Ν.Σ.

      Στην Πάτρα βρίσκομαι. Οπότε μην βαφτίζεις τους 1000 με 1200, ως χιλιάδες. Ειδικά σε αυτό το μπλογκ.

      Δεν λέω, τόσους δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, ... ούτε καν στις απεργιακές διαδηλώσεις όταν συγκεντρώνεται μαζί με τους πασόκους στο Εργατικό Κέντρο. Μην γίνεστε όμως πασόκοι πριν της ώρας σας.

      Και δεν μας λες, τι μας είπε ο Αλέξης στην Πάτρα ?

      Διαγραφή
    5. χα! Ώστε ήσουν κι εσύ στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας...!!

      Κάτι είχα μυριστεί εγώ απ' αυτά τα μικροϊμπεριαλιστικά...

      Διαγραφή
    6. Αστο θα σου πω εγώ τι είπε ... στην πρώην καταπράσινη Πάτρα.

      Ότι "ο ριζοσπαστισμός της μεταπολιτευτικής κοινωνικής συμμαχίας της Αλλαγής, βρίσκει σήμερα την αντιστοίχισή του στο μήνυμα της ανατροπής που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ"

      Μετάφραση : Εμείς είμαστε το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς σας.

      Διαγραφή
    7. Ήθελα να πάω Yuri για να γελάσω, μιας και η "σάτιρα" και οι κωμωδίες της τηλεοράσης δεν αντέχονται ...
      αλλά τελικά δεν είχα καθόλου χρόνο, και βασικά ξεχάστηκα.

      Αλλά τι να κάνουμε, έχουμε τις πληροφορίες μας και τις φωτογραφίες φυσικά απο τα τοπικά ειδησεογραφικά.

      Εξάλλου βρίσκομαι περίπου 4 τετράγωνα μακριά απο την πλατεία, και οι δονήσεις απο τις συριζιάρικες ιαχές, προκαλούσαν συντονισμό στα παράθυρα ...

      Διαγραφή
    8. Γιατί τσιμπάτε έτσι ρε συντρόφια! Θέλω να σας βεβαιώσω και να σας καθησυχάσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει το λόγο του και θα επιμείνει στο ενωτικό εγχείρημα! Ψήφο λοιπόν στο ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σας κάνω πλάκα σύντροφοι, ψήφοι υπάρχουν για όλους μας (επιμένω ήταν χτες χιλιάδες στην πλατεία της Πάτρας) φτάνει να φερθούμε έξυπνα να τους πείσουμε, να τους κερδίσουμε σε όφελος της πολύχρωμης Ριζοσπαστικής άντε και κομμουνιστικής Αριστεράς. Καλό βόλι! Ας είναι και κομμουνιστικό!

      Διαγραφή
    9. Αφού για να τσιμπήσουμε μας τα λες βρε ΝΣ. Ε, μη παραπονιέσαι όταν η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα! :)

      Πάντως Ν.Σ. στο λέω χωρίς πλάκα:
      Αν υπήρχε μια στοιχειώδης συνέπεια και σοβαρότητα σε κάποια πρόταση εγώ δεν θα είχα πρόβλημα ν' ανοίξει ουσιαστική κουβέντα. Αν έβλεπα ότι ο ΣΥΝ είτε ως ΣΥΝ είτε ως ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα συνέδριο, έβγαζε κάποιες καλές κατευθυντήριες γραμμές σε σχέση με την ΕΕ, τον ιμπεριαλισμό, τον σοσιαλισμό κλπ. και τις πάλευε στον κόσμο με συνέπεια, τότε οκ, να γίνει κουβέντα.

      Όμως με την σημαία "εγώ είμαι ο μάγκας ο διαπραγματευτής που θα ξαναφέρει τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα" ή με την σημαία "να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς στην ΕΕ"....άστο καλύτερα. Με αυτή τη λογική ίσως είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ανατρέψεις τους συσχετισμούς μέσα στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν το προσπαθείτε ήθελα να ήξερα, το θεωρείτε πιο δύσκολο; Έχετε δει το Μάαστριχτ, την ΟΝΕ, τα σύμφωνα σταθερότητας, τις Μπολώνιες κλπ. κλπ. και θεωρείτε ότι αφήνουν περισσότερα περιθώρια από το πρόγραμμα της ΝΔ;

      Όμως δεν θα καθόμαστε τώρα να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και τους γνωστούς μας με περσινά ξινά σταφύλια, που έχουν δείξει τα όρια και τα αποτελέσματά τους. Το εμπόριο ελπίδων είναι για τα αστικά κόμματα, όχι για τα "άλλα" ή όσα έστω δηλώνουν "άλλα".

      Διαγραφή
  8. Αμούστακο παιδί στα 16 μου συμμετείχα την Οκτωβριανή επανάσταση στη περιοχή της Οδησσού, μέσα από τις γραμμές των μπολσεβίκων. Ένα χρόνο μετά έλαβα μέρος στο ιδρυτικό του ΣΕΚΕ. Σε όλη τη διάρκεια του μεσοπολέμου έλαβα μέρος στους εργατικούς αγώνες φυλακίστηκα και εξορίστηκα . η μεταξική δικτατορία με παρέδωσε στους γερμανούς κατακτητές από τους οποίους απέδρασα σκάβοντας 2800 μέτρα τούνελ (γραμμή μετρό μεταξουργείο). Λαβώθηκα βαριά στα δεκεμβριανά και αφού ξύπνησα ύστερα από βαθύ κώμα το 47 συμμετείχα στον ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ. Πέρασα τα σύνορα 15 μέρες μετά και την αποχώρηση των τελευταίων τμημάτων του ΔΣΕ μεταφέροντας στις πλάτες μου μια βόμβα ναπάλμ έτσι ώστε και οι σύντροφοι στις λαϊκές δημοκρατίες να αποκτήσουν τη σχετική τεχνολογία . επέστρεψα στην Ελλάδα παράνομα το 1954 κολυμπώντας από τις ακτές τις Σμύρνης προς τη Μυτιλήνη. Λόγο θαλασσοταραχής έχασα το νησί και βγήκα στις ακτές της βόρειας Εύβοιας .συμμετείχα στους εργατικούς αγώνες το 50-60 και στη νεολαία Λαμπράκη (…..). πρωτοστάτησα στον αντιδικτατορικό αγώνα, ενώ ΕΓΩ συγκράτησα την πύλη του πολυτεχνείου, ώστε να μην καταπλακώσει περί του 35 αγωνιστές . Από το 1974 μετέχω δραστήρια στο συνταξιουχικό κίνημα, μοιράζω φυλλάδια, κολλάω αφίσες, στήνω σκαλωσιές στα φεστιβάλ, τσαλακώνω καπάκια μπίρας με τα βλέφαρα. Η ίδρυση του ΠΑΜΕ είναι δική μου έμπνευση.
    Για πρώτη φορά στα 111 χρόνια ζωής μου δε θα ψηφίσω ΚΚΕ, γιατί καλά τα λέει ο μπαγάσακος το Τσίπρας …..


    Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζητώ συγγνώμη για το έκτρωμα ποιο πάνω αλλά δεν άντεξα….
    Καλό αγώνα σε όλους μέχρι τη Κυριακή και κυρίως από Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Εγώ υπογράφω σαν ανώνυμος υπέρ-αιωνόβιος

      Διαγραφή
    2. Ίσα-ίσα το βρίσκω πολύ καλό. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να λέμε ψέματα, να κρύβουμε την ζωή μας με το φόβο του κόμματος και του κάθε redfly και του ψαλιδιού του!

      Άλλωστε, ως ο γιατρός που σε έσωσε από το βαρύ τραυματισμό σου το 1947, μπορώ να επιβεβαιώσω την ιστορία σου σύντροφε!

      Διαγραφή
  10. Πολυ αερα δεν εχουν παρει ρε παιδια αυτοι του ΣΥΡΙΖΑ?Η συγκεντρωση του ΚΚΕ στη Πατρα ειχε περισσοτερο κοσμο απο του συριζα,παρολο που μιλησε βουλευτης και οχι η Παπαρηγα.Πειτε τους να ξεκαβαλησουν το καλαμι ,γιατι η Κυριακη ειναι κοντα και θα στεναχωρηθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε Ν.Σ. πραγματικα τωρα.
    δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω με βαση ολες τις προηγουμενες δικες μου εμπειριες, απο το 92 και μετα με αποκορυφωμα τον οκτωμβρη του 11 και την ελεινη σταση συν/ανταρσυα και ειδικα του πισω (μλ) ζω για την στιγμη της εκδικησης στα δεκανικια των αστων, την 5η φαλαγγα του εργατικου κινηματος.
    τραβατε για την υγιη επιχειρηματικοτητα που θελει ο χωρις τσιπ(ρ)α.
    επισης ειμαι περηφανος που διαφοροι οπορτουνιστες κατεβαζουν τους κουβαδες οταν με βλεπουν στον δρομο και πανε αφισοκοληση απο την αλλη μερια.
    συμβουλη.....μην ξαναπιασετε στο στομα σας μαζι τα 3 γραμματα ΚΚΕ. που θελετε να κανετε και εκδηλωση για τους 200 κομμουνιστες της καισαριανης.
    ρε μλκς αυτοι εκτελεστηκαν γιατι θελανε λαικη εξουσια και δεν υπογραψανε, δεν πηγαν να τα βρουνε.
    που να βρειτε ντροπη ομως, μηπως θα κανετε του χρονου και για τον κοτζαριδη;
    την απαντηση για το αν τα μελη και οι φιλοι του ΚΚΕ θελουν εστω και καλημερα μαζι σας την πειρατε χθες στο πεδιο του αρεως
    φωτια και τσεκουρι ρε στους βασταζους των αστων.
    Modesto
    ΥΓ: και το 2009 λεγατε για διψηφια και τριτες θεσεις. ετσι και τελικα παρετε τα τρια ανοιξτε τρυπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασχετο με το συγκεκριμενο βιντεο,αλλα το θεμα της διασφαλισης του αδιαβλητου της διαδικασιας των εκλογων εχει απασχολησει κανεναν?Δεν ξερω,μια ερωτηση κανω και εναν προβληματισμο καταθετω.Περιεργοι καιροι.Ας εχουμε ΟΛΟΙ τον νου μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω νομιζω οτι γινονται και συγκεντρωσεις συνεργασιας...
    Ο κοσμος πρεπει να καταλαβει ότι σε ολη την ευρωπη παιρνονται τα ίδια μετρα
    Ακομα και αν καταργηθει το μνημονιο αν οποιοι κυβερνησουν δεν μας βγαλουν και απο την ευρωπαικη ενωση θα εκτεθουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.