14 Φεβρουαρίου 2012

Η μεγαλειωδης συγκεντρωση του ΠΑΜΕ 12/02/2012 (φωτορεπορταζ)

                                                                   ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ


ΟΜΟΝΟΙΑ





ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


ΟΔΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ



ΑΚΡΟΠΟΛΗ/ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ - ΑΜΑΛΙΑΣ 


8 σχόλια:

  1. Διάβασα σε ένα blog (http://edoketora.blogspot.com/)το παρακάτω κείμενο. Ισχύει? Μπορεί να το διασταυρώσει κάποιος?

    -Δημοσιογράφος:Υπήρχαν προβοκάτορες;
    -Δ. Φωτόπουλος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων:Πάντα υπάρχουν…
    -Δημοσιογράφος:…σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ;
    -Δ. Φωτόπουλος:Δεν το γνωρίζω αυτό… Πάντως, η λειτουργία χτες αυτό καταδεικνύει… Και τα πρώτα φυσουνιάσματα δεν ερχόντουσαν από μπροστά, αλλά από πίσω. Δεν ξέραμε από πού μας έρχονταν τα χημικά. Γνωρίζω ότι και από άλλες πηγές πέραν από τους συναδέλφους μου χρησιμοποιήθηκαν τέτοιου είδους υλικά.
    Αυτός ο διάλογος έγινε χτες σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ και είναι άκρως αποκαλυπτικός. Και για το πώς και με ποιους λειτουργούν οι προβοκάτορες κουκουλοφόροι. Και για το ότι οι προβοκάτορες έχουν αντίστοιχο εξοπλισμό με τους αστυνομικούς, όπως υπαινίσσεται ο Δ. Φωτόπουλος. Πού τον βρίσκουν; Ποιος τους προμηθεύει; Οτι είναι εξοπλισμένοι φάνηκε και από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν οι κουκουλοφόροι έκαναν δολοφονική επίθεση σε βάρος διαδηλωτών και του ΠΑΜΕ, με εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις καταστολής. Δικοί τους είναι οι κουκουλοφόροι, μηχανισμοί ντόπιοι και ξένοι τούς αξιοποιούν για να χτυπήσουν το κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI πανω κατω αυτα ειπε .... μετα προσπαθησε να τα μαζεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζήτησα και σε άλλο μου σχόλιο όμως με έγραψαν όλοι κανονικά…
    Μπορεί κάποιος να μου συγκρίνει τη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ ( αλλά και γενικότερα) με το συλλαλητήριο στις 15/5/ 2010 ; Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από εκδηλώσεις στην Αθήνα και καταλαβαίνω πω από άποψη συμμετοχής συνέβη κάτι μεγάλο… Η σύγκριση με 15/5 θα με βοηθήσει να καταλάβω το μέγεθος.

    Φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που παιδι μου φαμφαρα? Δεν το ειδαμε (αυτες τις μερες ειμαι ιδιαιτερως απασχολημενη να κρατω το μπλογκ καθαρο απο ασφαλ..εεε..τρολ)

      Παντως ειναι δυσκολο να κανει κανεις εκτιμηση. δλδ και ειδικος να εισαι.
      Ας απαντησει καποιος που ηταν τουλαχιστον στην Αθηνα : ]]]

      Διαγραφή
    2. Θα καταθέσω την ταπεινή μου γνώμη, δεν ξέρω αν πέφτω έξω.
      Επειδή ήμουν στην μεγάλη συγκέντρωση του Οκτώβρη στο Σύνταγμα, και είδα τα μπλοκ του ΠΑΜΕ να περνούν χωρίς τελειωμό, και τότε είπαν ότι το ΠΑΜΕ παίζει να είχε εξαψήφιο αριθμό, άρα και ο συνολικός κόσμος ήταν πάρα πολύς -κάτω από 200.000), η σύγκριση με την προχθεσινή συγκέντρωση είναι αδύνατη.
      Επειδή έκανα το εγχείρημα να διασχίσω πάρα πολλούς δρόμους, δεν ήμουν συνέχεια σε μπλοκ του ΠΑΜΕ, πρέπει να πω την εικόνα που αντίκρυσα:
      Από τις Στήλες του Ολυμπίου Διός έως την Όθωνος/Μητροπόλεως και σχεδόν ΟΛΑ τα ενδιάμεσα στενά, και σε βάθος από Αμαλίας μέχρι την πλατεία Μοναστηρακίου, από την Μητροπόλεως έως την Σταδίου και ΟΛΑ τα ενδιάμεσα στενά, η Ομόνοια, η Αθηνάς, η Πανεπιστημίου, Ακαδημίας ήτανε ΤΙΓΚΑ, σαν να περπατάς σε παζάρι ή στην χώρα της Μυκόνου δεκαπενταύγουστο (λολ) , νομίζω ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει ever. Έτσι όπως το αντιλήφθηκα, ο συνολικός κόσμος πρέπει να έπιασε το 200ράκι ΧΑΛΑΡΑ.
      Όσον αφορά την σύγκριση μεταξύ μπλοκ του ΠΑΜΕ και υπολοίπων διαδηλωτών, νομίζω ότι το ΠΑΜΕ είχε περίπου το 50% - σημειωτέον ότι το ΠΑΜΕ είχε κατακλύσει τεράστιους δρόμους που είναι δυσκολότερο να γεμίσουν άρα ίσως να είχε και περισσότερο. Αυτά.
      Πάντως η προσέλευση χύμα κόσμου (άσχετο αν έμπλεξαν με λάθος πλήθη χεχε) ήταν τεράστια σε σχέση με παλαιότερα.

      Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς, που κάθε πιθανή επίθεση της αστυνομίας/προβοκατόρων θα μπορούσε να αποβει μοιραία ειδικα στα στενά.


      ΥΓ. Νομίζω ότι τώρα πια πρέπει να αρχίσουμε να "σπάμε" τις συγκεντρώσεις ανά Δήμο. Δεν μπορεί να μαζεύεται η όλη η Ελλάδα σε ένα σημείο, θα φτιάξουμε αστέρα νετρονίων :-)

      Διαγραφή
  4. Άκυρο αλλά...
    Κάποιοι αυτιστικοί συνεχίζουν μετά από χρόνια στο ίδιο μοτίβο παρόλο που ακόμα και η προεδράρα τους παραδέχτηκε για πρώτη φορά την δράση παρακρατικών δυνάμεων... οι άνθρωποι είναι σκέτη απελπισία... οι απολιτικ δίπλα τους είναι όαση... θαυμάστε χάλια
    http://www.rednotebook.gr/details.php?a=ok&id=4842

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο κράτος όμως δεν αρέσουν και πολύ οι διαδηλώσεις...

    "-Oποιος θέλει εφεξής να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να ζητάει εγγράφως την άδεια της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, πέντε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.
    -Oποιος δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την περιφρούρηση της διαδήλωσης που διοργανώνει οφείλει να συνεργάζεται με την αστυνομία και να της ζητά, με αποζημίωση, πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης. Αλλως, για κάθε ζημιά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη αποζημίωσης. Σε περίπτωση όπου ο οργανωτής έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης και σημειωθούν ζημιές, την ευθύνη αποζημίωσης την αναλαμβάνει η Αστυνομία.
    -Ολες οι διαδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε πανελλαδικές απεργίες, την πορεία του Πολυτεχνείου και την Πρωτομαγιά υποχρεωτικά οφείλουν να καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας. Διαφορετικά, οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας να μην επιτρέπονται."
    http://gr.news.yahoo.com/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-214315144.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.