23 Φεβρουαρίου 2012

Νέα συγκέντρωση αύριο στην Αθήνα οι Χαλυβουργοί

Συνέχεια στο σκληρό και περήφανο αγώνα τους δίνουν οι απεργοί χαλυβουργοί εδώ και 116 ημέρες και μετά τη χτεσινή τους συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με νέα συγκέντρωση αύριο Παρασκευή στις 11 π.μ. στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Την ίδια στιγμή, και στα πλαίσια της κλιμάκωσης του αγώνα τους, οργανώνουν και θα προχωρήσουν σε νέες μαζικές εξορμήσεις σε μεγάλους εργασιακούς χώρους στον κλάδο του μετάλλου.

Οι απεργοί χαλυβουργοί συνεχίζουν να παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους από την αστείρευτη πολύπλευρη αλληλεγγύη που έχει απλωθεί σε όλη τη χώρα και έχει ξεπεράσει πλέον και τα σύνορα. Ετσι ήδη ξεκίνησε η οικονομική εξόρμηση για τη στήριξη των χαλυβουργών που εξήγγειλε το ΠΑΜΕ και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μάρτη με διακίνηση κουπονιών και κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό: 146/762521-91 στην ΕΤΕ. Την ίδια στιγμή, όπως ανακοινώθηκε και προχτές, με πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Γραφείου της ΠΣΟ και της Διεθνούς Οργάνωσης Μετάλλου, θα διοργανωθεί Παγκόσμια βδομάδα αλληλεγγύης από 9 με 14 Μάρτη, για τη στήριξη των χαλυβουργών.


Η οικονομική εξόρμηση που εξήγγειλε το ΠΑΜΕ και η Παγκόσμια Εβδομάδα Αλληλεγγύης που οργανώνει η ΠΣΟ, δίνουν νέα δύναμη στους απεργούς
 Χτες στην πύλη της «Χαλυβουργίας» βρέθηκαν εργαζόμενοι από την επιχείρηση ασβεστοποιΐας «ΡΑΙΚΟΣ» εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους και παρέδωσαν τρόφιμα που μάζεψαν για τους απεργούς. Με ανακοίνωσή της, η Ενωση υπαλλήλων πυροσβεστικού σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας εκφράζει «το θαυμασμό μας για την αγωνιστική στάση σας που αποτελεί πλέον σύμβολο αντίστασης για όλους τους εργαζόμενους της χώρας», ενώ το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να προσφέρει στους απεργούς 300 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.