19 Φεβρουαρίου 2012

Ρουφιάνοι υπήρξανε πολλοί, Καζάκης μόνο ένας.

Για όποιον έχει ακόμα αμφιβολίες για τον ρόλο του Καζάκη και των ομοιδεατών φασισταριών που τον στηρίζουν. Το σύστημα έχει πολλά όπλα, ένα απο αυτά είναι και οι ανισόρροποι εξουσιομανείς. Το βίντεο και οι παρακάτω διαπιστώσεις από τον Poe στο Γλόμπινγκ

 
Ο Κύριος Καζάκης σε ρεσιτάλ κατηφόρας

Πολιτικό κριτήριο υπό του μηδενός και λόγος κανονικά λαικίστικος σε επίπεδο Μουσολίνι.

Έχει και μαγικες ικανότητες, στις πορείες, και την ωρα που ο κόσμος γιουχάρει(όπως ο ίδιος λέει), ακούει οχι μονο τι λέει ο διπλανός του στο κινητό, αλλά τι λέει και εκείνος που τον έχει πάρει τηλέφωνο.

Και φυσικά με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο, απαγορεύει σε ενα φίλο του ΚΚΕ που βρίσκεται εκεί, να απαντήσει στην προβοκάτσια, αυτόν μάλλον δεν θέλει να τον ακούσει.

Μπράβο σας κύριε Καζάκη, μου διαλύσατε μερικές αμφιβολίες που είχα για το ποιόν σας, τώρα σιγουρεύτηκα και σας ευχαριστώ για αυτό.
...μα τόση ανάγκη έχουν κάποιοι να ακούνε χειροκροτήματα;

116 σχόλια:

  1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ,ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΤΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα είδαμε όλα αυτά κύριε ΚΑΖΑΚΗ … είδαμε στις 20/10 που μαζεύατε ήλιο( ούτε καν την εμφάνιση του δεν είχε κάνει το ΕΠΑΜ στην απεργία ), όταν εμείς τρώγαμε μάρμαρα στο κεφάλι από μια ομάδα ακροδεξιών προβοκατόρων , τα είδαμε όταν στις πλατείες μαζευόντανε κάθε είδους φασιστικό στοιχείο κ χαιρετούσε ναζιστικά, πως τους απωθούσατε μέσα από τον λαό, σαν κομουνιστής που λέτε πως είστε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, σύντροφοι. Δημοσιεύστε το βιντεάκι ΠΑΝΤΟΥ! Ξεβρακώστε το ανθρωπάκι.

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. red1917 ο ανθρωπος ειναι αθλιος με α κεφαλαιο ! βολευεται να τον χειροκροταν 30 μαλακες απο κατω αλλα φυσικα δεν τολμαει να ανοιξει διαλογο και καταφευγει στης γνωστες ανοησιες και εξηπνακησμους . νομιζω οτι εχουμε πολυ πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε απο το να ασχολουμαστε με ανοητους σαν τον καζακη και ακομη πιο ανοητους χειροκροτητες ! ελεος,παραγεμισε με φυραματα αυτη η χωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κορόιδα Κουκουέδες μια χαρά τα λέει... Οι πουλημένοι ΜΑΣΟΝΟΙ βουλευτές σας έχουν βγάλει το σκασμό... Ξεκολλήστε ΜΑΛΑΚΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OI EK TOY ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΙΣΤΟΙ ΕΝ Μ.Α.Τ.Σ. ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ 33ΟΥ ΣΕ ΕΝΚΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.

      ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΒΕΒΒΗΛΟ ΣΚΥΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ.

      ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ.

      Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΤΟΛΕΣ.

      ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΘΟΜΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ.

      ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.

      ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΠΟ.

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΕΞΣ ΜΑΡΣ ΚΑΙ ΝΕΣΤΑ ΓΟΥΕΜΠΣΤΕΡ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Να υποθέσω πως είσαι δείγμα Καζακιστή ?
      Μασόνοι, εβραίοι και τα ρέστα ?

      Ευχαριστώ για την παρουσία.
      Θα παραβώ τον κανονισμό και θα αφήσω το σχόλιο, επειδή ακριβώς μας κάνει την ζωή πιο εύκολη.

      Διαγραφή
    3. Τελικα για ολα οι εβραιοι φταινε....Οπως λεει και ο λοβοτομημενος καραγκιοζης λιγο ποιο πανω!
      Α ρε καζακη τους καλυτερους μαζευεις!!!
      Malamadre

      Διαγραφή
  6. Η κριση εκτος από καταστροφη δημιουργει ευκαιριες για τυπους στυλ καζακη, σπιθα, ελαδα, και το κακο συναπατημα. θα πουν και θα γραψουν οτιδηποτε για να φανουν αρεστοι σε καποιον κοσμο που τα εχει χαμενα αλλα κυριως σε αυτους που εχουν λεφτα και μπορουν να χρηματοδοτησουν το κομμα κινησ ή οπως αλλιως θα ονομασουν την επιχειρηση τους. Το τζαμπα στην πολιτκη δεν υπηρξε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θυμιζει το σκηνικο ολο και περισσοτερο τη ζωη του Μπραϊαν? Ο καθεις με λαβαρο μια κολοκυθα επι στύλου μπορει να αποκτησει ακολουθους (ο αριθμος ειναι δευτερευουσης σημασιας, αρκει να φερει σε μεσσια a.k.a να υποσχεται σωτηρια απο τα δεινα χωρις να χρειαστει εμεις να ξεβολευτουμε).
      Αντε να βρουμε και εναν να μοιαζει με τον Θορ.

      Διαγραφή
  7. Αφηστε τον ολο και εμπλέκεται σε δεξιο ακροατήριο και γλίστρα γλυκα
    υπομονή και θα γελάσουμε με αυτους που θα καταλήξει στο
    τελος γ ια να παίξει κάποιο ρολο ,οποιος τον παρακολουθεί απο την αρχη
    βλέπει την μετακίνηση του, εν το μεταξύ η πλακα ειναι πως καταγγέλλει
    το κοινοβούλιο ενω φτιάχνει κομ(μ)α....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΚΗ:
    1.ΟΣΟ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ 'ΥΤΟ ΠΑΧΥΝΕΣ?
    2.ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΜΙΣΕΙΣ?
    3.ΑΦΟΥ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΣΗ.
    4.Ε.Π.Α.Μ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ?
    ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΖΑΚΗ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑ-Ι-ΚΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.
    ΣΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΕΙΣΕ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καζακης θεωρει οτι η στασιμοτητα στην κατασταση του κινηματος ευνοει την αναπτυξη μιας ευθειας επιθεσης-προσκλησης σε ενα μερος της βασης των ψηφοφορων και των μελων του ΚΚΕ προς οφελος της διευρυνσης της επιρροης του τυχαρπαστου πολιτικου μορφωματος του οποιου ηγειται . Τα μεσα που μετερχεται ειναι αηθη ψευδη σχετικα με τη σταση του ΚΚΕ στους εργατικους και λαικους αγωνες και χυδαια πολιτικη συκοφαντια. Δεν εκπλησει οτι τα "δεδομενα" του ειναι αφοριστικες γενικολογιες που αλληλουποστηριζονται απο υποκειμενικες οσο και φανερα αμφιβολης γνησιοτητας εξιστορησεις. Μεχρι εδω, καλα, με την εννοια οτι ο πολιτικος του λογος εχει τη δημαγωγικη εμβελεια εκεινου που για την ωρα μιλαει στα "καφενεια". Προσοχη, ομως, διοτι απο "καφενεια", οπου ο πολιτικος λογος αντικαθισταται χωρις ντροπη απο ανορθολογικους αφορισμους (ειτε δεξιους, ειτε αριστερους, ειτε εθνοκεντρικους, ειτε ολα αυτα μαζι), η χωρα μας ειναι γεματη. Σε καθε περιπτωση το σημειο απο το οποιο εκκινα ο Καζακης και στηνει διχτια "παραλιακα-παραλιακα" στο χωρο του ακροατηριου οπου φρονει οτι μπορει να φτασει η φωνη του, ειναι η διαπιστωση οτι ενεργες πολιτικα, σχετικα ευρειες, και κατα βαση μικροαστικες ομαδες πληθυσμου (που αποτελουν και μια σχετικη πλειοψηφια στη χωρα) οι οποιες πληττονται απο την βιαια επιβαλλομενη οικονομικη κριση-υφεση και απο το πολιτικο-κοινωνικο παραγκωνισμο τους οχι μονον δεν εκφραζονται απο την πολιτικη στρατηγικη του ΚΚΕ (κι αυτο ενδεχεται να ειναι αναμενομενο), αλλα ακομη περισσοτερο δεν εχουν βρει και δεν ελπιζουν να εντοπισουν στο αμεσο μελλον παρα ελαχιστα σταθερα σημεια ελξης, συμμαχιας και συσπειρωσης στα καθημερινα ζητηματα αντιστασης και παλης. Αυτο δεν πρεπει να ειναι επιθυμητο και για τουτο ειναι αμεσα επιβεβλημενο να επιδιωχθει ο επαναπροσανατολισμος της τακτικης. Ενα παραδειγμα: η επιμονη για οχυρωση της εργατικης, λαικης παλης μεσα απο τα συνδικατα ειναι σαφης αναγκαιοτητα και αναντικαταστατο εφαλτηριο πολιτικης ωριμανσης. Σε μια περιοδο, ομως, οπου η οικονομια βρισκεται σε τραγικη υφεση και ο στρατος των ανεργων πολλαπλασιαζεται γεωμετρικα μηνα με το μηνα, δεν μπορεις να μην διαπιστωνεις οτι τα ηδη υπαρχοντα προβληματα στην αναπτυξη του συνδικαλισμου θα επιδεινωθουν, θα διογκωθουν και θα γινουν, αντικειμενικα, ανυπερβλητα. Με αλλα λογια, μπετα και θεμελια δεν ριχνεις οταν βρεχει καταρρακτωδως και εχει πλημμυρισει ο τοπος γυρω σου, αλλα αντιθετα κοιτας να προφυλαχθεις, να βαλεις μια σκεπη πανω απο το κεφαλι σου. Αντιμετωπιζοντας τη μπορα δεν σημαινει οτι θα καταδικαστεις να απωλεσεις το σκοπο σου να φτιαξεις ενα σπιτι της προκοπης, αμεσως μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομιζω παντως οτι πολυ ασχοληθηκαμε με αυτον τον ανθρωπακο....
    Σαν κομμουνιστες εχουμε να κανουμε πολυ πιο σοβαρα πραματα απο το να ασχολουμαστε με τον καζακη και τον καθε καζακη που οπου και να πηγαινει τον σουταρουν με τις κλωτσες!μονο για να την λεει στον αδωνι ειναι και αυτο το κανει και με ηλιθιο τροπο
    Μalamadre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και γω που τον είδα με θετικό μάτι στην Αρχή του απέστειλλα μέηλ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ..και ενώ ο άλλος αποχώρησε κατηγόρησε τον άλλον - μη παρουσία του Κομματόσκυλο..
    το ΕΠΑΜ πόσα μέλη έχει;; όχι πάνω απο 2000 ας υποθέσουμε ότι το ΚΚΕ και η αριστερά ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ..ο Καζάκης που τα λέει καλά..γιατί δεν μαζεύει;; πόσοι ΕΠΑμίτες κατέβηκαν στην Χαλυβουργία;; και μιλώ εκ πείρας διότι ήμουν στο ΕΠΑΜ και επειδή.. παρακολούθησα και ομιλία στο ΣΕΦ..
    παρόλο τις τρελές γνώσεις του ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ..φταίει ναι ή όχι ο καπιταλισμός;; πως δημιουργήθηκε το χρέος;; ε;; ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ 1964) ΑΛΛΑ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ..ΑΜΕΡΙΚΗ, ΙΑΠΩΝΙΑ 240% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ, ΓΑΛΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΙΔΑ;;
    ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ;; απαράδεκτη η επίθεση σε ένα άτομο...ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣΤΗΝ Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΨΕΛΝΕ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ;; δημόσια;;
    απαράκετη συμπεριφορά..μικρότιτες..κ. Καζάκη..
    Β.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/to-epam-dechete-akrodexious.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να πεις..
      και οταν ειχε πρωτοβγει στην επικαιροτητα ο Καζακης τον ακουγα με ενδιαφερον..ειχε καποιες ενδιαφερουσες αναλυσεις

      Διαγραφή
    2. Και τωρα αυτα που λεει παλι ενδιαφερον εχουνε
      απο ιατρικης αποψεως

      Διαγραφή
  13. Και μόνον που ο Καζάκης στρέφεται με τόσο λυσσαλέο μένος ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ταξικού εργατικού κινήματος, αυτοαποκαλύπτεται!!!

    Μέγας προβοκάτορας ο Καζάκης με άφθονο λαϊκισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φταίει ο καπιταλισμός.Γιατί δεν τον ονοματίζετε; Δεν είναι καπιοταλισμός και οι τράπεζες που σας εκχωρούν έκατομμύρια ευρώπουλα της κρατικής επιχορήγησης;Αυτός τι είναι; Καραγκιοζάκια είσαστε χατζιαβάτηδες του του 9 % και ουτε δράμι παραπάνω με ένα μικρό μαγαζάκι που βολεύεται έτσι και αλλοώς απ το σύστημα του Παπαδήμιου.
    Κι τον λέτε και κύριε πρωθυπουργέ.Τραβάτε για καμμιά περατάδα στην πλατεία Κοτζια με τα Αλβανά γιατί τώρα ούτε που σκεφτεστε να πλησιάσετε το Σύνταγμα.Και μη ξεχνάτε ότι εχετε και παραγωγή χαφιέδων Ανδρουλάκης Δαμανάκη και πολλοί άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε ρωτησω κατι ανωνυμε εσυ που μαλλον θα ξέρεις

      ακουσα ετοιμαζει να κυκλοφορήσει βιβλίο ο Καζάκης με τίτλο "Ο Αγών μου", αληθεύει;

      Εμεις τους χαφιέδες, Καζακηδες Ανδρουλακηδες και σια, τους πεταμε απο το κομμα ή φεύγουν απο μονοι τους οταν δουν οτι δεν μπορουν να το κανουνε κλακα τους.

      Οσο για τα Αλβανα

      ειπαμε, το νεο βιβλιο προσεχως!

      Διαγραφή
    2. Για τον καπιταλισμο τωρα που λες οτι δεν τον ονοματιζουμε
      μαλλον δεν διαβαζεις ριζοσπαστη, θα σε μαλώσουν οι συντροφοι σου στην χρυση αυγη αμα σε δουνε να τον εχεις στην κωλοτσεπη

      Διαγραφή
    3. Παντως υπαρχει και σε ηλεκτρονικη μορφη
      γραψε στο ψαχτηρι του το ονομα καποιου βιομηχανου της αρεσκειας σου, και θα δεις αν ονοματιζουμε η οχι.

      www.rizospastis.gr

      Διαγραφή
  15. Να και η χαμένη τιμη του καθε πασοκονεδημοκρατη που βρηκε το
    επαναστατικό του άλλοθι στον καζακη όψιμα τα ζωα που λενε μεγάλα
    λογια αλλα σε 1-2 χρονάκια που θα κουραστούν σαν καλα παιδιά που ειναι και τρώνε
    ολο το φαι τους παμε πισω για το μικροαστικό μας καθήκον και θα βουλώσει και
    παλι το στοματάκι και αχ ολοι οι πολίτικοι ειναι ιδιοι και βαχ μας πρόδωσαν
    και που ειναι ο τιμιος καπιταλισμός (οι μπετοβλακες) και να φταίει η αριστερα
    εστω και αν δεν παίρνουν χαμπάρι γρι
    Λοιπόν μαγκες τα παθη οπως ο ερωτας για το ΚΚΕ συχνα στραβώνουν οπως
    αντίστοιχα εφηβικές συνήθειες κουφενουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε συ που θες καταδίκη του καπιταλισμού ντρεπόμαστε βρε να το πούμε
    μην μας πιέζεις αν και σε ενα ντοκιμαντέρ ειδα πως για ολα φταίει η
    βαρύτητα και η ταχύτητα του φωτός που δεν ξεπερνιέται η ριμάδα λες....?

    κουσιατε ναζταροβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καζάκης..ο άνθρωπος ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ..ΑΥΤΙΑ..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..κρίμα..ΠΟΛΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ..ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΔΙΟΤΙ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Ε.ΠΑ.Μ..) μου τα έλεγαν άλλοι σύντροφοι..αλλά καιγω σαν ζωων τον πίστευα..τι να πω..
    ΒΠ
    ΚΑΖΑΚΗ= ΑΠΟΚΑΛΥφΤΗΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφήστε τον Καζάκη και τους χαρακτηρισμούς στην άκρη για την ώρα. Στον εκλεκτό σχολιαστή που μίλησε για Εβραίους, το όνομα Αβραάμ Μπεναρόγια μήπως του λέει τίποτα;

    Όμως δεν είναι η ώρα να ασχοληθούμε με τους πεθαμένους.

    Το θέμα είναι τα ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΛΗ της Στοάς στην Κ.Ε. και οι πολιτικές "αποφάσεις" που παίρνουν. Ή μήπως τους τις δίνουν;

    Σ΄αυτό έχετε τίποτα να απαντήσετε;

    Ελπίζω σε κάτι καλύτερο από "συνομωσία των αντιδραστικών κύκλων που στοχεύει το κόμμα του εργάτη".

    'Ενας αγνός τεκτονοκομμουνιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο το προβλημα σου με τον Μπεναρογια;
      εμεις δεν ειμαστε φασιστες η ρατσιστες
      το κκε ειναι ανοιχτο για ολους

      οσο για τις αποφασεις
      τις παιρνουμε με εσωκομματικες διαδικασιες ψηφοφοριες και συνεδρια

      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ

      ο κολλητος σου ο Δημητρακης μαλλον δεν μπορουσε να σεβαστει της δημοκρατικες αποφασεις και τον δημοκρατικο συγκεντρωτισμο και εφυγε

      εφτιαξε μια στανη και τωρα μαζευει τα προβατακια, αρκει να ειναι ολα του ιδίου χρωμματος

      και για διμοκρατικες διαδικασιες, φτου σκορδα, ουτε λογος

      οι μελανοχιτωνες του δεν χρειαζεται να συμμετεχουν στις αποφασεις
      μονο να εκτελουν

      Διαγραφή
    2. να εκτελουν εγκεφαλικα κυτταρα δηλαδη
      γιατι προς το παρον δεν μπορουν να κανουν τιποτα αλλο

      Διαγραφή
    3. ENAΣ ΑΓΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

      ΝΑΙ Ο ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ.

      ΜΗΠΟΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΠΡΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;

      Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ; ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕ Η ΟΧΡΑΝΑ.

      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΡΙΤΗΡΙΟ;

      Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ;

      ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΦΤΩΧΟΙ.

      ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΛΗΤΤΕ ΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΣΓΦΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΕΚΕΙΑ.

      ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΕΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ.

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΩΝ.

      ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Ο ΤΡΙΧΑΣ Ο ΛΑΜΠΟΡΟΠΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ.

      ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΧΛΑΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.

      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΑΜ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΛΕΣ ΚΑ ΙΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΣ ΕΣ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  19. σας παρακαλω μην τον σβησετε!!!!
    οταν ξυπνας καθε πρωι και σου ερχονται ολα στο κεφαλι, ο "τεκτονοκομμουνιστης" ειναι αυτο που λεμε make my day και στο χωριο μου.
    ομως μια ερωτηση, τελικα ειμαστε ΜΕ τους εβραιους ή τους σφαζαμε; γιατι εχω μπερδευτει ο ανθρωπος. αποφασιστε για να ξερω!
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοντεστο συμφωνω
      φτιαζεις εναν καφε και καθεσαι και διαβαζεις το παραληρημα του καθενος
      πολυ πλακα
      δες και τα σχολια στο γλομπινγκ στο αναλογο αρθρο
      εχουν ερθει κατι κλωνοι και εχουν κανει τα δικα τους

      Διαγραφή
  20. Επαναλαμβανω..
    modesto, poe, red και λοιποι αντε φορεστε τις κοκκινες επισημες τιβενους, ολη η στοα εσας περιμενει. Εχουμε εδω και εναν νεο που τον εχει πειραξει το αιμα του τραγου και χρειαζεται να ενωσουμε ολοι μαζι τις φωνες μας σε υποχθονια προσευχη.

    τεκτονοκομμουνιστες, αλβανα κτλ

    αν αυτο ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα οπαδου του Καζακη, θα πιστεψω οτι οντως η λοβοτομη ειναι στο καταστατικο του επαμ.

    Μπορω να δεχτω διαφορετικη προσεγγιση, αλλα αυτα πλεον παραπεμπουν σε ΑΛΛΟ χωρο γνωστο σε ολους μας..

    Εκτος και αν τα κυκλωματα πολεμουν τον κυριο Καζακη και εχουν στειλει ορδες απο τρολ για να μας πεισουν οτι ο μεσος οπαδος του ειναι για τον Dr Benway..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΝΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΤΗΒΕΝΝΟ

      ΠΟΔΙΑ. ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΣΤΟΑΣ.

      ΧΑΧΑ

      ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΘΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ GENTILS

      LEO TAXIL SPEAKING

      XAXA

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  21. Οι υπόγειες διαδρομές της ηγεσίας με την με την συντήρηση και την Ασφάλεια μου ηταν γνωστή από την εποχή που μικρο παιδί και το έζησα στο πετσί μου.Τότε γινόντουσαν συγκαλημμένα σήμερα απροκάλυπτα.Η σημερινή Κατάντια της ηγεσίας του Περισσού έχει ξεπεράσει κάθε όριο,Σφογγοκολάριοι του Παπαδήμιου και ανάχωμα στον αγώνα του λαού για την απαλλάγή του απο τους Ναζί.
    Με μεγάλη ικανοποίηση εμαθα για τα ρήγματα στην απεργία της Χαλυβουργίας και σύντομα όταν θα αποκαλυφθούν οι εκεί οι συνΗθισμένες υπόγειες διαδρομές σας θα σας πάρουν με τις πέτρες.Σύντομα πολύ συντομα θα μάθουν πως εξυπηρετήθηκε ο Μάνεσης από το κλείσιμο του εργοστασίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουγκ ουγκ
      ουρουγκ χαι
      γκαμπουγκα γκαμπουγκα
      πκουμ γκαουρ
      αντου μπαντουγκα


      για οσους δεν καταλαβαινουν
      του μιλαω στην γλωσσα του
      ειναι νεκρη γλωσσα της προιστοριας

      Διαγραφή
    2. Ναι ανώνυμε, δουλειά σου είναι να γράφεις εμέσματα επ'αμοιβή. Κανείς μας δεν έχεις πρόβλημα με το περιεχόμενο τους γιατί χαιρόμαστε που η ταξική πάλη και η προοπτική της λαϊκής εξουσίας που επωάζει το παράδειγμα της Χαλυβουργίας μοιράζει εφιάλτες και τρόμο σε σένα και ό,τι και όποιους εκπροσωπείς. Όμως ειλικρινά σε ρωτάω, δεν ντρέπεσαι έστω λίγο για αυτό που κάνεις...;;;;

      Βασίλης

      Διαγραφή
    3. Οι ύβρεις που έχει ξεστομίσει ο «Καζάκη» κατά του ΚΚΕ , σε αναλογία ξεπερνούν την πτωματολογία της επταετίες και όλων των σκοτεινών περιόδων της Ελλάδας .
      Διότι με πολιτική βούρκου λάσπης και ύβρεων, και με ήθος χουντοαριστερού και κλασσικού ασφαλίτη και ύφος πολιτικού ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥ δεν μπορείς να κερδίσεις τον λαό σίγουρα όμως είναι πολύ χρήσιμος για το σύστημα

      Υ.Γ Αν ζούσαμε την περίοδο του 1967-1974 και ακούγαμε ομιλίες του παραπάνω θα λέγαμε μας ομιλεί ένας ταγματάρχης της Χούντας ή κάποιος κολλητός του θεωρητικού της Χούντας του Γεωργαλά που είναι γνωστό ότι ήταν ανανήψας κομμουνιστής που έφυγε από υο ΚΚΕ και είδε το φως το αληθινό....

      Διαγραφή
  22. Εντάξει φτάνει με τον κάθε τρολαδόρο.

    Είχες και εσύ τον χρόνο σου, είπες τις ανοησίες σου,
    αιντε δρόμο τώρα κνώδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εγω παντως εραψα τηβενο. και αν η στοα εχει και τελετες αλλα ματια ερμητικα κλειστα η καλυτερη μου......ρε τι ακουμε.
    αληθεια συγκεντρωσεις του ΕΠΑΜ με μπατσους να τους προσεχουν μπροστα πισω, κατι τζιπουρες να κατεβαζουν "υλικα" και φουλ ελληνικες σημαιες και βανακια με καμερες.
    ρε σεις (αφου ως γνωστον οι εβραιοι εχουν τα φραγκα) μηπως τελικα τους εχετε εσεις τους εβραιους ή κλεβετε απο τους δικους μας???? ντροπηηηη
    παω να φορτισω το κινητο που πηρα τσαμπα απο τον γερμανο :) :) :) :)
    το εχω ξαναπει παντως, αν εχεις οικονομικο προβλημα στα ψυχιατρικα θα κανουν ουρες για να ερευνησουν την περιπτωση σου, σκεψου ποσες διατριβες θα κανουν και ποσο διασημος θα γινεις
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα τρίζουν τα κόκαλα του παππού μου κάθε φορά που θα αναφέρετε στον ΕΑΜ – ΕΛΑΣ ο ΚΑΖΑΚΗΣ μετά από της δηλώσεις του αυτές … ( μεγάλος ο έρωτας του παππού με το ΚΚΕ κ την Αλέκα … δεν άφηνε μισή κακιά κουβέντα να ειπωθεί μπρος του )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ξερω τι ακριβως δεν εχετε καταλαβει εσεις οι 2..ειπατε ο,τι ειχατε να πειτε, τα μνματα σας ειναι παραπανω. Επαναλαμβανεστε ως σπαμμερ και σβηνεστε. Το λεω απλα για να μην κουραζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπλέξατε τα μπούτια σας πουστάρες που ακούτε Klaus Nomi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αυτο το σχολιο παραμενει, ως ενδεικτικο

      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΜΠΑΡΙ;

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  27. Δεν μας λέει κανένας από τους ΕΠΑΜίτες (SD) που ήταν και με τι ασχολούνταν ο "ηγέτης" τους από το 1994 (ή κάπου εκεί που έφυγε με διαρροή από το ΚΚΕ) ως το 2009 που τον πήραν κάτω από τις "ζεστές" φτερούγες τους τα κανάλια των μεγαλο-επιχειρηματιών; Σε ποιους ταξικούς αγώνες συμμετείχε ή, τελωσπάντων ρε παιδί μου, με τι ασχολούνταν; Στη βάση ποιων αγωνιστικών περγαμηνών εμφανίζεται ως τιμητής του Κόμματος;

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρο αληθεια προσπαθεις να επιχειρηματολογησεις? Δες τα σχολια τους παραπανω. Εχω σβησει πολλα αλλα εχω αφησει τα πιο ενδεικτικα..(αυτα που εσβησα λεγαν πανω κατω τα ιδια)

      Διαγραφή
    2. ΜΗ ΣΒΗΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΕ ΝΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΝΑ ΚΟΠΥ ΠΕΗΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ;

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  28. Εισατε παρίες και τελευταιάς υποστάθμης υποκείμεναυτό σας
    Ο Καζάκης ουδέποτε έχει σβήσει σχόλιο στο προσωπικό του μπλόγκ και ας είναι υβριστικό.
    Εσεις του ΚΚΕ δεν αντέχετε καμμιά κριτικ΄η γιατί είπαμε έχετε τσιχλα στυο μυαλό.
    Ο Καζάκης σε πολυ λίγο θα σας πάει στα ποσοστά της ανταρσίας γιατυτό ζητείστε μια συγγνωμην και το βράδυ στη ομιλία του θα τον παρακαλέσουμε να σας συγχωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ
      ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
      Ο ΘΕΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ

      ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ
      ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ
      ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ

      ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΟΒΛΑΚΑ

      ΤΟ ΡΕΝΤΦΛΑΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ

      ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ;

      MEIN FUHRER YAVOL HEIL

      Διαγραφή
  29. Όχι, βρε Manny, δεν προσπαθώ να επιχειρηματολογήσω. Δες και το σχόλιο μου αρκετά νωρίτερα. Έχει όμως και η υπομονή τα όρια της. Απλά γράφω για να μαθαίνουν και άλλοι την ιστορία αυτού του ανθρωπάριου / μεγάλου Ναπολέοντα της πεντάρας. Που δεν καταδεχόταν να πατήσει στην οργάνωση του....του πέφταν λίγοι οι απλοί σύντροφοι.

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σορρυ πετρο τωρα το βλεπω.
      Απλα νομιζα οτι δεν ειχες δει οοοολα τα προηγουμενα και ειπα να σου γλυτωσω χρονο.

      Διαγραφή
  30. red 1917 ,μπραβο στο redfly που αφησε τα σχολια και δεν τα εσβυσε! σημερα πειρα τον μισθο ψαλιδισμενο και ευτυχως που διαβασα ωσα λενε αυτοι οι ανωνυμοι ανεγκεφαλοι που ακουνε κκε και τους πιανει επιλειψια και γελασα λιγο ! να στε καλα ρε παληκαρια στουσ καιρους που ζουμε καλο ειναι να διαβαζουμε τησ μαλακιεσ που γραφετε για να γελαμε και λιγο! φυσικα για σοβαρη συζητηση ουτε λογοσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχουμε σβησει ουκ ολιγα, γιατι λεγαν τα ιδια και τα ιδια
      Αλλα αφησαμε και πολλα ενδεικτικα για να βλεπουμε και τι λενε. Οποιος δε βαριεται διαβαζει παραπανω.

      Διαγραφή
  31. 33 καρβέλια θα ονειρεύεστε πολλά χρόνια. Μασονάκια β΄ διαλογής είναι οι δικοί σας. 9-10 β. με τα χίλια ζόρια. Και ναι δέχονται και γυναίκες σήμερα οι στοές...

    Δ Ένας αγνός τεκτονοκομμουνιστής Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο σε λιγες στοες επιτρεπονται γυναικες

      Ελα να σου πω, τωρα φτιαζουμε ομαδα για να παιξουμε στο πρωταθλημα ποδοσφαιρου συννωμοτικων οργανωσεων

      την τεταρτη παιζουμε με ροταρυ
      την αλλη βδομαδα με νεα ακροπολη
      στον τελικο, αν φτασουμε, λογικα θα παιξουμε με λεσχη μπιλτεμπεργκ

      θελεις να σε βαλουμε στην ομαδα, μου ακουγεσαι καλος παιχτης;

      Διαγραφή
    2. ΑΓΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ


      ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Β΄' ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ;

      ΧΑΧΑ


      ΧΑΧΑ

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  32. Σιγά τα ωά δημοκράτες μου... Σβήστε σχόλια και πάρτε κι άλλες επιδοτήσεις από τη χούντα ! Σε λίγο όμως θα πεσει πραγματική πείνα. Ο Κουβέλης, ο Τσίπρας και ο Καζάκης θα σας στείλουν κάτω από το 3 %. Καθεστώς ημιπαρανομίας δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου δωσω 5 ευρω να αγορασεις αλλη κασετα;
      τα βαρεθηκαμε αυτα τα τραγουδια

      Διαγραφή
    2. Ποε εχεις δοσει ρεστα.
      Κανονικα το flaming και το σπαμινγκ δεν το αφηνουμε, αλλα αν ειναι να σας διασκεδαζει τοσο πολυ, να κανουμε μια εξαιρεση βρε αδερφε..ελπιζω ο modesto και ο red1917 να διαβαζουν : ]]]]]

      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΩΤΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

      Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

      ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΟ;

      ΧΑΧΑ

      ΣΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ;

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  33. Ρε παλικάρια είναι κρίμα να επιτρέπετε στον κάθε πυροβολημένο να κάνει το μπλογκ το καφενείο των φιλάθλων. Πάρτε τη σκούπα και αφήστε μόνον όποιον θέλει να κάνει κουβέντα και όχι να βρίσει και να βριστεί. Βλέπεις 70 σχόλια και λες θα έχει γίνει κουβέντα εδώ και διαβάζεις τον τεκτονοκομμουνιστή να μας έχει "καζακωθεί" εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. red1917,. ανδρεα πιστευεισ οτι αυτα τα βλητα ειναι ικανα για σοβαρη κουβεντα? αστο φιλε ,παλια ειχαμε τον χαζω του χωριου για να γελαμε τωρα εχουμε τους χαζους του ιντερνετ για τον ιδιο λογω ! οι ανθρωποι ειναι ανικανοι να αρθρωσουν ενα σοβαρο πολιτικο επιχειρημα και φυσικα να το υποστηριξουν ! ο poe προσπαθησε να τους μιλησει στην γλωσα τουσ αλλα παλι δεν νομιζω να καταλαβαν . απο την αλλη καλοι ειναι και οι χαζοι γιατι απλα δειχνουν το επιπεδο το δικο τους και το δικο μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω! Ο άνθρωπος σας κατηγορεί ΕΥΘΕΩΣ ως συμβιβασμένους σε επίπεδο ηγεσίας και σας και το ΣΥΝ. Δε λέει ότι δεν έχετε κομουνιστική ιδεολογία και λόγο. Λέει ότι η χρόνια κομματική επιχορήγηση και ο κομματικός μηχανισμός έχει δημιουργήσει μια γραφειοκρατία στον Περισσό η οποία κατά τη γνώμη του δε θέλει να ξεβολευτεί, οπότε θέτει ως προτεραιότητα τα κομματικά ποσοστά στις εκλογές και δε ρισκάρει τίποτα σε επίπεδο συμμαχιών.

    Μπορείς να διαφωνήσεις μαζί του, να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, ΑΝ μπορείς, αλλά όχι και να τον χαρακτηρίζεις πουλημένο.
    Πολλοί κομμουνιστές ΔΕΝ εμπιστεύονται ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ την ηγεσία του ΚΚΕ, για πολλούς και διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου.

    Ο Καζάκης τα λεγε αυτά από την αρχή. Δεν τον έδιωξε ο Μίκης, μόνος του έφυγε. Όπως είχε πει δε θέλει να συνεργάζεστε με φασίστες ούτε στη σπίθα ούτε αλλού. Είχε πει χαρακτηριστικά, ελάτε όλοι εκτός από τους φασίστες. Ο λόγος του είναι ενιαίος και συνεπής από την αρχή.
    Μάθαμε ΠΑΡΑ πολλά από το Δημήτρη και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Το ότι και αυτός ψάχνει σε ΠΡΩΤΗ φάση μια λύση στα πλαίσια του συστήματος για διάφορους λόγους (και μετά βλέπουμε) δε σημαίνει ότι δεν είναι κομουνιστής. Κατά τη γνώμη μου είναι ρεαλιστής και αντιλαμβάνεται ότι ο λαός μπορεί να ακολουθήσει μια πορεία αποδυνάμωσης του κεφαλαίου αλλά όχι ανατροπής. Έχει άλλη στρατηγική – τακτική ο άνθρωπος.

    Συμφωνώ μαζί του σε ΟΛΑ! Και θεωρώ τα σχόλιά σας ανεδαφικά, τραγικά και απαράδεκτα. Είναι μάλιστα ενδεικτικά του τι χωρίζει σκεπτόμενους ελεύθερα ανθρώπους (κομμουνιστές και μη) από άτομα κομματικών μηχανισμών στο ΚΚΕ. Είναι γνωστή η πολυτέλεια που απολαμβάνουν στελέχη του ΚΚΕ στο σπίτι του λαού. Πράγματι η Παπαρήγα έχει πάρει σύνταξη του ΙΚΑ και δεν έχει κολλήσει ένσημο ποτέ της, ή έχει ξεχάσει πότε το έκανε τελευταία φορά. Το μόνο που μένει είναι μετά θάνατον να τη ταριχεύσετε κιόλας κατά τα πρότυπα του σταλινικού ΚΚΣΕ κλώνος του οποίου είναι και το ΚΚΕ όπως ήταν και είναι κάθε κομμουνιστικό κόμμα στον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν ο λόγος της είναι κομμουνιστικός, οι άνθρωποι αυτοί είναι γραφειοκράτες, και φροντίζουν με συγκεκριμένες διαδικασίες να επανεκλέγονται.

    Αν θες μπορούμε και να το συζητήσουμε, ΞΕΡΩ πως δουλεύει το σύστημα από μέσα, μας τα χουν πει άτομα με ΚΥΡΟΣ και ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ αξιοπρέπεια που τα χαν δώσει όλα για το ΚΚΕ και φύγαν όταν είδαν μετά την πτώση τι πραγματικά συνέβαινε. Το ξέρεις ότι πολλοί από αυτούς τρέχαν σε ψυχιάτρους γιατί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τόσα χρόνια κορόιδευαν τον εαυτό τους και τους άλλους? Ότι πίστευαν σε κάτι ανύπαρκτο? Και δε μιλάμε για άτομα που αποκήρυξαν τον κομμουνισμό. Ακόμα παλεύουν για το όραμα της κομμουνιστικής κοινωνίας αλλά με ανοιχτά μάτια πλέον… ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ κριτικά!

    Το αν τραβάει κόσμο ή όχι δεν το θεωρώ δείκτη ορθότητας της σκέψης κάποιου. Και το ΚΚΕ δεν το συμμερίζονται πολλοί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η κριτική του στον καπιταλισμό και την κρίση δεν είναι ορθή.

    Αυτές είναι οι σκέψεις μου, διαφωνώ μαζί σας προφανώς και τις καταθέτω εντελώς συντροφικά :)

    Παρεμπίπτοντος, το μπλοκ είναι ιδιωτικό και δεν είναι επίσημος πολιτικός φορέας και μπορεί να σβήνει όποια σχόλια θέλει, εδώ συζητάμε πολιτισμένα. Κοινή λογική έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ριξε μια ματια στα σχολια.

      "Παρεμπίπτοντος, το μπλοκ είναι ιδιωτικό και δεν είναι επίσημος πολιτικός φορέας και μπορεί να σβήνει όποια σχόλια θέλει, εδώ συζητάμε πολιτισμένα. Κοινή λογική έτσι?"

      Finally..

      Διαγραφή
    2. να σου πω τωρα τι με ενοχλησε εμενα στο βιντεο, που καποτε παρακολουθουσα τον Καζακη με ενδιαφερον.
      α) το πως αντιμετωπισε τον φιλοΚΚΕ που βρισκοταν στην αιθουσα. Επειδη και εγω εχω παει σε μερος που μιλαγε στο παρελθον, αν τολμαγα να ορθωσω αντιλογο ετσι θα με αντιμετωπιζε? Και να σου πω για μια ακομη φορα οτι το ΚΚΕ το υπερασπιζομαι χωρις να ειμαι μελος του.

      β)Το οτι προεξοφλει προβοκατορικα οτι αν λεει οι Γερμανοι ζητησουν εγγυησεις η Παπαρηγα και ο Τσιπρας θα υπογραψουν. EDIT -καπου ειχε παρει το αυτι μου οτι ελεγε οτι θα ψηφιζε και το μνημονιο το ΚΚΕ, δε βρισκω τωρα κατι σχετικο, οποτε δεν το καταθετω με σιγουρια. Αν θυμαται/ ξερει καποιος με σιγουρια μου λεει (μην λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν ή ειναι χαλασμενο τηλεφωνο). Οπως ειπα και πριν εχω σταματησει να παρακολουθω τι λεει και στο ραδιο 9 πολυ πριν φυγει. Γιατι απο ενα σημειο και μετα με κουρασε.

      Το αν θελει να συνεργαζεται με φασιστες δεν θα το πω εγω. Ριξε μια ματια στα σχολια που εχω αφησει ενδεικτικα σε αυτη την αναρτηση και πες μου αν αυτοι ειναι οπαδοι του Καζακη πως θα τους χαρακτηριζες?
      Και αν δεν ειναι γιατι δεν τους ξεμπροστιαζει καποιος που ειναι?

      Διαγραφή
    3. Τι ακριβώς καταθέτεις "εντελώς συντροφικά"; Το ότι "Είναι γνωστή η πολυτέλεια που απολαμβάνουν στελέχη του ΚΚΕ στο σπίτι του λαού"; Το ότι οι ΚΚεδες είναι "άτομα κομματικών μηχανισμών"; Τα φθηνιάρικα ότι θα ταριχευθεί η Αλέκα; Το ότι πολλά από τα ποντίκια που λάκισαν το 89-91 "τρέχαν σε ψυχιάτρους γιατί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τόσα χρόνια κορόιδευαν τον εαυτό τους και τους άλλους"?

      Όλα αυτά και πολλά άλλα που γράφεις αποτελούν αιτία πολέμου για το κουκουέδικο, όχι βάση για συντροφική συζήτηση.

      Πέτρος

      Διαγραφή
    4. ειναι και παντελως αστηρικτα ολα αυτα. Εγω δεν μπηκα καν στη διαδικασια

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ - ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟ;

      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΝΤΑΣ ΑΓΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.

      ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;

      Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;

      ΚΑΛΟ ΜΙΣΟΣ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΑΙ ΤΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣΣ

      Διαγραφή
  36. red 1917 ,. ο θανος συμφωνει μαζι του σε ολα! φυσικα δεν θα γινοταναι αλιως αφου τουσ ενωνει ο αντι κουκουεδισμος και ο καλυμενος αντικομουνισμος ! τα εχουμε ξαναπει αλλα ο θανος το βιολι του οποτε του τα ξαναλεω . μπορει ο καθενασ να ασκει κριτικη αλλα ατομα σαν τον καζακη που τα βρισκανε με τον εμφετζιογλου δεν νομιζω οτι εχουν το δικαιωμα ! αν ο καζακης ηξερε μαρξισμο θα γνωριζε αυτο που ειπε ο λενιν , οτι δηλαδη εμεις θα εκμεταλευομαστε καθε ευκερια που δινει το αστικο συστημα ειτε αυτο λεγετε κοινοβουλευτισμος ειτε χρηματοδοτηση κομματων για να προοθουμε της θεσεις μας . η θεση ενως κομματος μεσα στο συστημα κρινετε απο την ιδεολογια του τησ θεσεισ του πανω στα κοινωνικα προβληματα αλλα και απο την πρακτικη του δραση μεσα στον λαο στα συνδικατα στα σωματεια κλπ ! εμεισ σε αυτα τα ζητηματα δεν εχουμε βαλει οχι νερο αλλα ουτε σταγονα νερου και δεν κανουμε πισω !κανεις κομουνιστης δεν μπορει να ψαχνει λυση στα πλαισια του συστηματος γιατι τοτε δεν θα ειναι κομουνιστης,βλεπεις ο λενιν ελεγε για αυτους που θελουν το κκ να παρει πρωτα την πλειοψηφια του λαου και μετα την εξουσια οτι ειναι οπορτουνιστες του χειριστου ειδους και σαν τετοιουσ πρεπει να τους καταδικασουμε και να τους ξεσκεπασουμε στα ματια του λαου !το οτι το κκε ειναι σταλινικο ειναι τυτλος τιμης για μενα γιατι δεν εχω αυταπατες τυπου ναρ για κοινοβουλευτικες δημοκρατιες και μεταβατικα σταδεια γιατι εμεις στο κκε τον μαρξισμο δεν τον ευνουχιζουμε ουτε τον ξεπουλαμε κομματακι κομματακι προσ χαρην της αστικης ταξης .το εχω ξαναπει.κομουνιστες εξω απο το κκε φυσικα υπαρχουν κομουνιστες σε ναρ και συριζα σε καμια περιπτωση !τωρα για αυτους που απο το91 φυγαν και κατελυξαν σε ψυχιατρο ευχωμαι μονο να τους βγηκαν φτηνα οι συνεδριες !δεν σχολιαζω καν για την αλεκα και διαφορα αλλα και καταλαβαινεισ το γιατι ! εμπασι περιπτωση εμεις τραβαμαι τον δρομο μας περυφανοι που δεν ξεπουλησαμε την ιδεολογια μας και σιγουροι οτι αυτο το κινημα καθε μερα θα δυναμωνει !απο την αλλη το ναρ θα καταντησει θλιβερο απομειναρι οπως το κκε εσ της δεκαετιας του 80 !οσω για τον συν και των κοβελη η διαχειρισατικη λογικη τουσ συντομα θα τουσ ριξει σε λακο απο τον οποιο δεν θα μπορεσουν να βγουν εχωντας κανει την ζημια και κρατοντας με τον οπορτουνισμο τους τον αγωνα πολλα χρονια πισω . red1917 ..ενας σταλινικος ενας αμετανοητος κομουνιστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θάνο, να υποθέσω πως συμφωνείς και σε αυτό :

    Η τελευταία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό απέδειξε με τον πιο καθαρό τρόπο την συνέργεια όλων στην πορεία της ελεγχόμενης χρεοκοπίας που έχει επιλεγεί για την χώρα και τον λαό της. Μπροστά στις κρίσιμες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις 11 και 25 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός επεδίωξε και πήρε την συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων του κοινοβουλίου. Η «λύση-πακέτο» που θα επιβληθεί στη χώρα και ο λαός της θα έχει την υπογραφή όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά του ΛΑΟΣ. Κι αυτό ανεξάρτητα από το τι προφάσεις θα βρουν να επικαλεστούν.

    Δημήτρης Καζάκης , 14 Μαρτίου 2011
    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραπάνω είναι περσινο, μην μπερδευτεί κανένας.
      Για τα μέτρα που προηγήθηκαν του Μεσοπρόθεσμου μιλούσε ο ψεύτης.

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω που το βρηκες μιας και στο search ειμαι απαλευτη
      : ]]]]]]]

      Διαγραφή
    3. Όχι δε συμφωνώ με αυτό, το θεωρώ απαράδεκτο από μέρους του. Πρώτη φορά βλέπω δήλωσή του που με στενοχωρεί. Προφανώς θεωρεί την επιλογή του ΚΚΕ να μένει στη βουλή και να το παλεύει από τα μέσα όσο μπορεί προδοτική. Μπορεί να διαφωνεί κανείς με την τακτική του όποιου ΚΚΕ ή ΣΥΝ να μένει στο κοινοβούλιο ή έξω από αυτό, αλλά όχι και προδότες.

      Ούτε αυτό με το ότι θα υπογράψει η Γενική γραμματέας του ΚΚΕ το μνημόνιο.. ΕΛΕΟΣ Δημήτρη!!!

      Μάλλον από την αντιπαράθεσή του με το ΚΚΕ, έχει αρχίσει να ξεφεύγει και να λέει ΚΑΙ βλακείες.

      Είναι λάθος του και απαράδεκτο!!! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει πει πολλά πράγματα σωστά και ότι δεν έχει λαβές να αντιπαρατίθεται σε πολλά σημεία με το ΚΚΕ.

      Συντροφικά όπως φιλικά ρε παιδιά.. μην παρεξηγείτε.

      Διαγραφή
  38. red1917 ..redfly..φυσικα κανενας καζακης και οσοι συμφωνουν με αυτων δεν θα ζητησουν συγνωμη για το ποιο πανω κειμενο γιατι απλα ακολουθουν αυτο που ειπε ο γκεμπελς ..οτι λεγωντας συνεχεια ψεματα κατι θα μεινειστο τελος. ο καζακης ειναι αξιος μαθητης και ο γκεμπελς θα ηταν πολυ περυφανος για αυτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παιδιά δεν χρειάζεται νομίζω τέτοια ενασχόληση με τον Καζάκη. Βάλτε κανα-δυό βίντεο από αυτά που λέει, βάλτε και την συνέντευξη όπου καλεί την αστυνομία να συλλάβει τον πρωθυπουργό και το στρατό να είναι σε ετοιμότητα εντός στρατοπέδων(!) κι όποιος καταλάβει...δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πλακώνεστε με τον κάθε παπάρα.

    Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο ν' αφήνετε μέχρι και χρυσαυγίτες να μιλάνε. Γιατί εμένα δεν με πείθετε ότι δεν είναι χρυσαύγουλο αυτός με την Γυάρο και την Μακρόνησο ή ο "πουστάρες". Έλεος δηλαδή...μόνο αυτοί κυνηγάνε τους ομοφυλόφιλους μπας και "λυτρωθούν" από τα ενοχικά σύνδρομα της κρυφής τους ομοφυλοφιλίας.
    Τι πάει να πει "ενδεικτικά";
    Τέλος, σουτ, ούτε εξήγηση, ούτε τίποτε. Σα να μην υπήρξε ποτέ. Αυτό το λέω γιατί αν θέλετε όντως να μπαίνει και η άλλη άποψη στο μπρογκ σας, είναι απαραίτητο να φύγει ΑΥΤΗ η "άποψη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια αντί της διαγραφής, θα μπορούσες να του βάλεις κάποιο από αυτά τα μυστικά μουσικά όπλα που διαθέτεις. Αλλά πως μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα το πυροδοτήσει πατώντας το play??
      Γι αυτό σου λέω: Διαγραφή. Σίγουρα πράγματα. :)

      Διαγραφή
    2. xexexe ναι, εχω και μερικα χειροτερα απο αυτο που εννοεις : ]]]

      παντως κανω την αυτοκριτικη μου. Επρεπε να εχουν παρει ποδι ολα : ]]
      To ειπε και ο φιλος Ανδρεας παραπανω.

      Διαγραφή
    3. KANETE ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

      ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

      ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.

      ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

      ΑΝ ΞΕΚΙΝΑ Η ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑ.

      ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ.

      ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΗΛΙΘΙΑ Η ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ.

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

      ΤΟΥΑΛΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ;

      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

      ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΜΕ ΛΥΠΗ ΝΑ ΔΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    5. Ελα ελα, για σοβαρευτείτε και σταματήστε το τρόλινγκ. Είστε τυχεροί που δεν ήμουν παρον, αλλιώς δεν θα είχε μείνει άντερο απο την αρχή ... Και τώρα σιγά τα ωά, σβήστηκαν μερικές απο τις δεκάδες άχρηστες απαντήσεις και αλλοιώσαμε τον σοβαρό σας διάλογο. :)))

      Αιντε, χάθηκε ένα ωραίο ποιήμα. Δεν πειράζει, έπεσε υπερ του αγώνος ;-)

      Λοιπόν για μπείτε στον κόπο και απαντήστε σε κανένα σοβαρό θέμα ή σε καμια σοβαρή ερώτηση, γιατί πέσατε όλοι στο μέλι και στα εύκολα, όπου αποδεικνύεστε όλοι άριστοι τρολαδόροι.

      Σας υπόσχομαι πως στον επόμενο σαλεμένο δεν θα δείξουμε παρόμοια ανοχή.

      Διαγραφή
    6. Το ποιηματακι δεν χαθηκε, το εχω κοπιαρει : ]]]]

      Διαγραφή
    7. ΠΑΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

      ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ Ε - ΜΑΙΛ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.


      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  40. ζητω συγνωμη γιατην καθυστερηση, αλλα εφαγα απολυση οποτε ειχα κατι ζητηματα να διευθετησω.
    λοιπον με τα καζακακια ασχολουμε γιατι με διασκεδαζουν. οσο για το αν δεχεται ακροδεξιους ή οχι αν καποιος εχει δει συγκεντρωση του ποσο μαλλον ανα εχει παει θα δει οτι τα "λουλουδια" ανθιζουν, τα αυγα επωαζονται. καπου ειχα την υπομονη να δω σε βιντεο ολη την εκδηλωση στο περιστερι αμεσως μετα την 20/10. απλα εμετικος, δεν ειχε κανα τα %#%# να πει ποιανου μελος ηταν ο δολοφονημενος εργατης. οσο για την χρηματοδοτηση που τον ρωτησαν κιολας απλα δεν απαντησε. οποτε καλως ο χαβαλες αλλα μεχρι εκει.

    οσο για τον θανουλη. ενας συγγενης μου ειχε πεταξει την αμιμητη ατακα "οτι σας λενε το πιστευετε" στην ερωτηση ποιοι μου απαντησε η ηγεσια. οταν τον ρωτησα εσυ που ξερεις εγω στο ΚΚΕ τι ειμαι και αν ειμαι ηγεσια, το βουλωσε και δεν ξαναπε την παπαρα. απο τετοιου τυπου μου ειπαν και τα ξερω εγω απο μεσα εχουμε πηξει.
    modesto
    συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. red1917 modesto ειναι απολυτος λογικο φιλε μου οτι οσω το κηνημα θα πηγαινει μπρος τετοιοι τυποι σαν τον καζακη θα βγαζουν αφρους απο την λυσσα τους !τους εχουμε αφησει οριστικα στο περιθωρειο και το μονο που κανουν ειναι να μας διασκεδαζουν με της παπαρολογιες τους!αρκετα ασχοληθηκαμε με αυτων και με αλλους σαν και αυτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. το να λεει κανεις οτι τα στελεχη του ΚΚΕ ειναι βολεμενα, δεν ειναι απλα προβοκατορικο, ειναι παπαρια ολκης. ξερεις ρε ποσος ειναι ο "μισθος" της ηγεσιας; ξερεις ποσα θα επερναν οι περισσοτεροι αν αλλαζαν στρατοπεδο σαν τον καζακη; τα πενταπλασια. αντε ρουφα το αυγο σου που θα τους πεις και βολεμενους, γκασμα!
    η τριτη παραγραφος σου ειναι ρεσιταλ παραληρηματος. δλδ ειναι κομμουνιστης αλλα ψαχνει λυσεις γιατι ειναι ρεαλιστης εντος του συστηματος1!!!!!!! τοτε μαστορα εξορισμου δεν εισαι κομμουνιστης, εισαι αστος καραμπινατος χειροτερος και απο τον τσιπρα που θελει συμμαχιες με τον μοντι. οσο για το αν δεχεται φασιστες, αν εχεις παει σε συγκεντρωση του και δεν τους εχεις δει τοτε εισαι ο στιβι γουοντερ και δεν το ξερεις.
    εσυ ρε οργκαζματρον (απο sepultura, οχι motorhead) που ξερεις για τις ανεσεις που εχει ο περισσος και τι προσφερει; παντα απο τις ιδιες εγκυρες πηγες;;; και αν εχει παρει συνταξη θα ειναι απο το δημοσιο γιατι ειναι εκπαιδευτικος που ολοι ξερουν ποσο ειναι + οτι η βουλευτικη παει στο κομμα. επισης ειναι γνωστο οτι η θεση μας για τους βουλευτες ειναι να αμοιβονται συμφωνα με το τι θα επερναν αν δουλευαν, οπως και η συνταξη. για να ξερεις εχει κοψει πολλα παραπανω ενσημα απο οσο θα κοψεις εσυ ποτε.
    για την επομενη παραγραφο απλα σε αφηνω στην χλεβη του κοσμου. αν εσυ εισαι σκεφτομενος με αυτα που λες, εγω ειμαι μιξη αινσταιν, μαρξ, ενγκελς.
    με συγχωρει η αφεντια σου αλλα αυτα που γραφεις ουτε συντροφικα ειναι για διαλογο, ειναι εμπαθει, προβοκατορικα ψεμματα και εμμετικα. ο μονος λογος που σου απανταω ειναι για να μην σκεφτει κανενας οτι δεν απανταμε γιατι εχουμε λερωμενη την φωλια μας και σου εχω και αλλα αν συνεχισεις το παρολι.
    ναι ρε παιδι μου ετσι απλα ξεφυγε στην κριτικη. ειπε πραγματα που σηκωνουν πολλα και με ενα "ξεφυγε λιγο" το ξεπερναμε ε;
    οχι ρε"συντροφε". εγω οταν κανω κριτικη στον οποιονδηποτε κανω στις θεσεις του και σε αυτα που λεει και κανει. αυτος κανει κριτικη με βαση αυτα που ΘΑ τον βολευανε. το ΚΚΕ ακομα και στην περιπτωση που κανει λαθος πρεπει να περασει ιερα εξεταση και παλι δεν υπαρχει περιπτωση να "συγχωρεθει" ολοι οι υπολοιποι με ενα απλο "λαθος" που δεν το λενε καν οι ιδιοι αλλα οι απολογητες τους ξεμπερδευουν.
    κοφτο, οτυπος ειναι χειροτερος και απο τον αδωνη και δεν δεχομαι να ξαναγραψεις εσυ την λεςξη ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ. δεν την ξερεις δεν την καταλαβαινεις. τουλαχιστον οι πασοκοι οταν το ελεγαν ξερανε οτι κοροιδευανε. εσυ εισαι χειροτερος γιατι δεν το ξερεις καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το ότι αντιλαμβάνομαι ότι ο Μαρξισμός ερμηνεύει την πραγματικότητα σωστά δε σημαίνει ότι είμαι οργανωμένος σε ένα κόμμα και ότι μάχομαι για την ιδεολογία του.
    Ο Μαρξ έλεγε ότι το κοινωνικό είναι καθορίζει τη στάση ζωής του καθενός, που σημαίνει ότι αν βγάζω 100 χιλιάρικα το χρόνο, εγώ ΔΕ μπορώ να καταλάβω, να νιώσω τι τραβάς εσύ ο κόσμος να χαλάσει, όσο και αν προσπαθώ να το φανταστώ.

    Μου αρέσει να περιδιαβαίνω σε κάποια μπλοκ και να ανταλλάσω απόψεις. ΔΕΝ ανήκω στο μαχόμενο κομμάτι κανενός κομμουνιστικού κινήματος ή αριστερού ή όπως αλλιώς θες πές το, γιατί δεν έχω ακόμη τουλάχιστον την ανάγκη να το κάνω. Ζω άνετα ακόμη. Ίσως αν ήμουν οικοδόμος ή μεροκαματιάρης φτωχοδιάβολος να σε ένιωθα διαφορετικά.

    Πιστεύω ότι ο κομμουνισμός είναι η λύση, αλλά ματάκια μου θα τη φέρεις εσύ, εγώ ΔΕ μπαίνω μπροστά, δε ξεβολεύομαι για χάρη κανενός.
    Εγκυκλοπαιδικό το ενδιαφέρον μου για συζήτηση, τις σκέψεις μου λέω, αν σας ενοχλούν τόσο πολύ σβήστε τες.

    Δεν έχω εμπάθεια με κανέναν σας, μιλάω με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους - απόψεις, έχω την τάση να λέω ελεύθερα αυτά που σκέφτομαι (το εννοώ αυτό) και δε φοβάμαι την κριτική, να κάνω λάθος, ή να ρωτήσω κάτι που σε κάποιους φαίνετε γελοίο.
    Γι’ αυτό και λέω συντροφικά, φιλικά. Μην τρελαίνεσαι.

    Πάντως, πλην ελαχίστων εδώ μέσα που έχουν ήρεμο ύφος και συγκροτημένη σκέψη, πολλοί «ουρλιάζετε» και με αυτό δεν πετυχαίνετε τίποτα, εκτός από το να εκτονώνεστε.
    Αν αυτός είναι ό στόχος σας καλά κάνετε, αλλιώς να ξέρετε ότι κανείς δε παίρνει στα σοβαρά έναν άνθρωπο που μαίνεται υπέρ των απόψεών του.

    Εξάλλου, ιστολόγιο είναι, τσαλαβουτάμε σε κουβέντες μεταξύ άλλων, δε νομίζω ότι είναι και κακό αυτό. ΣΥΝΤΡΟΦΕ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΩ, ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

      ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.

      ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΚΑΛΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΗΣΥΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι να καταλάβεις, ότι αν και το ΚΚΕ όπως σωστά είπες δεν απευθύνετε σε μένα, δε σημαίνει ότι δεν το κάνει και ο κομμουνισμός ως ιδεολογία, άξεστε!

      Διαγραφή
    3. ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ

      ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ.

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΟΥ ΠΑ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  44. Δηλωνω επισημως πως τα σχολια περι "Μασονων, τεκτονων, πουστηδων, φασιστων και ταριχευσεων" δεν ειναι τρολλινγκ δικο μου.

    Και οσο σκεφτομαι οτι αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν..

    -------------------TWILIGHT ZONE-----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Απο ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα ξερετε τι διαπιστωσα?

    Οτι μερικούς σας ΠΟΝΑΕΙ το ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πόσο συχνά μιλάει ο Καζάκης με τον πρόεδρο της ένωσης εφοπλ(η)στών που καταλαβαίνει τη φωνή του μέσα από το κινητό του διπλανού του;
    ΥΓ Δεν ξέρω ποιο είναι μεγαλύτερη μπούρδα αυτό που είπε ο Καζάκης ή αυτό που είχε πει ο Καρατζαφέρης για τους διακόπτες της ΔΕΗ; Μπορεί να απαντήσει το κοινό τους, άλλωστε το ίδιο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. red 1917. αν το κοινωνικο ειναι καθοριζει την συνειδηση παντα τοτε οι ηγετες του προλεταριατου θα επρεπε παντα να ειναι μεσα απο αυτο και κατι τετοιο δεν συνβαινει! ο λενιν ο καστρο δεν ανοικαν στο προλεταριατο καθως και πολοι αλλοι! αρα υπαρχει και οι συνειδηση που το καθοριζει πολλες φορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα υπάρχει η εξαίρεση που θα επιβεβαιώνει τον κανόνα.

      Διαγραφή
    2. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΚ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΛΕΚΑ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

      ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ 74 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥ ΦΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ. ΤΟ 81 ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

      ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ Τ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΑΤΑΞΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.

      ΑΝ Η ΡΟΖΑ, ΑΝ Ο ΛΕΝΙΝ, ΑΝ Ο ΑΡΗΣ, ΑΝ Ο ΤΣΕ ΚΙ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. Εχεις απόλυτα δικιο
      εμένα ο Καζάκης μου θυμίζει ταγματάρχης της δικτατορίας του Παπαδοπουλου να ομιλεί σε κοινό και να βρίζει το ΚΚΕ.
      Από ότι φαίνεται η ιστορία επαναλαμβάνεται

      Διαγραφή
  48. Εμετικός ο Καζάκης. Αλλά δεν πειράζει. Καλό είναι να πέφτουν οι μάσκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τι είπε ρε παιδιά ο άνθρωπος;Να υπογράψουμε από κοινού μια δήλωση που θα λέει ότι δεν αναγνωρίζουμε τις υπογραφές που έχει βάλει αυτή η κυβέρνηση.Γιατί απαξιούμε να απαντήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανοιχτή επιστολή του Ε.Πα.Μ.

    Προς :
    1) Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας
    2) Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
    3) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή
    4) Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής
    5) Δημοκρατική Αριστερά
    6) Άρμα Πολιτών
    7) Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα
    8) Οικολόγοι – Πράσινοι
    9) Δημοκρατική Αναγέννηση
    10) Πρωτοβουλίες Πολιτών, Λαϊκές Συνελεύσεις, Κινήματα και Μέτωπα Πολιτών

    Οι πρόσφατες ραγδαίες εξελίξεις που δρομολογεί το καθεστώς υποτέλειας για τη διασφάλιση των απαιτήσεων και των συμφερόντων των τοκογλύφων δανειστών και του παρασιτικού χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα μας σε πλήρη υποταγή και διάλυση και το λαό σε ολοκληρωτική εξαθλίωση μας θέτουν αντιμέτωπους με την ιστορική ευθύνη που έχουμε όλοι μας να συστρατευθούμε για να αποτρέψουμε τη δημιουργία τετελεσμένων. Παράλληλα έχουμε τη μοναδική ιστορική ευκαιρία εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας να αποτρέψουμε με την ενωτική δράση μας τα υποχθόνια αυτά σχέδια.

    Οφείλουμε επίσης να δηλώσουμε δημόσια προς τους επίσημους εκπροσώπους των δανειστών Τρόικα, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ιδιώτες διαπραγματευτές «αναδιάρθρωσης» του χρέους (Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο) ότι τα σχέδια που επιχειρούν να προωθήσουν ως αποφάσεις της παράνομης κυβέρνησης και του απαξιωμένου κοινοβουλίου της χώρας μας, δεν πρόκειται να αναγνωρισθούν από τον ελληνικό λαό και θα ανατραπούν με την κατάκτηση της εξουσίας από αυτόν. Ούτε η επικείμενη συμφωνία με τους Δανειστές και η νέα δανειακή σύμβαση ούτε τα νέα μνημόνια που θα την ακολουθήσουν.

    Δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε ούτε να επιτρέψουμε την εγκαθίδρυση της νέας Συνθήκης – φυλακής για τη Σταθερότητα και την Οικονομική Διακυβέρνηση ούτε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης που θα καταστήσουν πλέον απροκάλυπτα ολόκληρη την «Ευρωπαϊκή Ένωση» ένα ολοκληρωτικό μηχανισμό ηγεμονίας του τοκογλυφικού και μεγάλου κεφαλαίου και θα μας αλυσοδέσουν οπισθάγκωνα.

    Τέλος απευθυνόμαστε προς τους ιδιώτες επενδυτές, τραπεζίτες και δανειστές και τους προειδοποιούμε ότι θα χάσουν τα λεφτά τους επενδύοντας στη λεηλασία αυτής της χώρας και στην υποδούλωση του ελληνικού λαού.

    Η κοινή δήλωση όλων των δυνάμεων που έχουμε συνεπή στάση απέναντι στο μνημόνιο την οποία σας καλούμε να συνδιαμορφώσουμε δεν σηματοδοτεί κάποια ευρύτερη συνεργασία που θα αναστείλει την αυτοτέλεια των πολιτικών και ιδεολογικών προταγμάτων και των δράσεων μας. Μπορούμε να διατηρήσουμε στο πλαίσιο αυτό ο καθένας μας τη δική του ερμηνεία και οπτική για την κοινωνική κατάσταση και τα ιδιαίτερα προτάγματά μας για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

    Με την κοινή μας δήλωση δεσμευόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό συμπράττοντας ισότιμα να κινητοποιηθούμε και να ενεργοποιήσουμε τις μέγιστες δυνάμεις του για να εξουδετερώσουμε την πύρινη λαίλαπα που έρχεται ακάθεκτη να τον εξοντώσει χωρίς κανένα έλεος. Έχουμε χρέος να σταματήσουμε εδώ και τώρα την ελεύθερη πτώση, την κοινωνική διάλυση, τη γενοκτονία που μας επιφυλάσσουν.

    22/2/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μια ερώτηση : πότε κ που κάνει την επόμενη ανοικτή της συγκέντρωση η αλέκα να της θέσω κάποια ερωτήματα κ θέσεις δικές μου (χωρίς να κινδυνεύω να με κάνουν μαύρο στο ξύλο)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητοι συντροφοι,
    σας γραφει ενας παλιος συντροφος,απο αυτους που τα πρωτα μεταπολιτευτικα χρονια,76 η 77,ριχναν μπετα στο παρκακι απεναντι απο ΧΑΝΘ,στην Σαλονικη για να κανουμε χωρο για το 2ο φεστιβαλ της ΚΝΕ,τοτε για πρωτη φορα στην Σαλονικη,μετα το καναμε στην Νεα Ελβετια,Χαριλαου.
    Μετα το 80 εφυγα για σπουδες στο εξωτερικο,οπου σπουδασα και εζησα για πολλα χρονια εως και σημερα με μικρες διακοπες για στρατο και λιγη δουλια στην Ελλαδα.
    Ποτε δεν σταματησα να πιστευω στις ιδεες μας και θεωρω τον εαυτο μου ακομα και σημερα στρατιωτη του λαου μας και του κομματος μας,του τιμημενου ΚΚΕ.
    Παντοτε στις εκλογες κατεβαινα με την οικογενεια μου για να ενισχυσω το κομμα μας.
    Δυστυχως ολα αυτα τα χρονια που περασαν δεν ειδα να βελτιωνεται στον τοπο καταγωγης μου η κομματικη οργανωση,το αντιθετο,ουτε η μαζικη δουλια μας για το μεγαλωμα της επιρροης μας,το αντιθετο!
    Πολλοι απο τους παλιους μου συντροφους δεν ειναι πια στο κομμα , απογοητευμενοι οπως μου ειπαν οι ιδιοι,μερικοι ψηφιζοντας το κομμα,αλλοι οχι.Σε συγκριση με παλιοτερες εποχες εχουμε περισσοτερους ψηφους και πολυ λιγοτερα μελη,σχεδον μη λειτουργια ΚΟΒ.Γιατι;
    Ρωτησα τελευταια,παλιους συντροφους απο ολη την παλια μου αχτιδα πως παει η δουλια,αν φτιαχνουμε ρευμα προς εμας απο τους απογοητευμενους μετα το κραχ,την χρεωκοπια στην Ελλαδα,κανενας δεν εδωσε μια θετικη απαντηση.Γιατι;
    Παρακολουθω σχεδον καθημερινα,μεσω ιντερνετ κυριως,σχεδον ολα οσα γινονται στην Πατριδα και δεν μπορω να εξηγησω την καπως υποτονικη,αρκετα χαμηλων τονων αντιδραση μας,σαν ΚΚΕ εννοω,στα οσα δεινα φορτωνονται στο κεφαλι του λαου μας.
    Ακομα πριν το πρωτο μνημονιο,αν επρεπε να αντιδρασω εγω,θα εβγαινα και θα δηλωνα,οτι δεν αποδεχομαστε τα οποια μετρα-χρεη προωθει η ξενη και ντοπια πλουτοκρατια,οτι ποτε δεν θα τα παραδεχτουμε!
    Νομιζω πως επρεπε να μπουμε πιο δυναμικα μπροστα στον αγωνα εναντια στο χρεος,με πιο μεγαλη συσπειρωση πλατειων μαζων για την διαγραφη του χρεους και την απορριψη των νεων δανειων.
    Οσο για τον Καζακη,νομιζω οτι επρεπε να βγουμε εμεις ΠΡΩΤΟΙ να κανουμε την πλατεια μετωπικη δουλια που κανει αυτος.
    Γνωμη μου ειναι οτι με τους παλιους συντροφους,οσο μπορουμε κραταμε συντροφικη επαφη,δεν ανοιγουμε πολεμο,για πολεμο υπαρχει ο ταξικος εχθρος!

    ενας παλιος & τωρινος συντροφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λοιπόν η ίδια ιστορία ... εξωτερικό κτλ, το ίδιο παράπονο "το κόμμα δέν κάνει αρκετά πράγματα".
    Ο ίδιος ο Καζάκης υποστηρίζει οτι δέν επιβάλεται στον κόσμο, πάει μαζί με τον κόσμο. Μήπως λοιπόν το κόμμα μας αρνείται να πάει με τον κόσμο και έχει αρχίσει μιά διαδικασία επιβολής της ιδεολογίας μας. Εξ'ού και οτι δέν κάνει πλέον δουλειά στην γειτονιά. Εκτός και άν δέν έχουμε μέλη. Εμένα μου αρέσει πάντως ο Καζάκης είναι ο ¨Κανέλλος".
    Θέλει πολύ ψάξιμο για να πούμε οτι δέν αξίζει χωρίς να θέλουμε να είμαστε δογματικοί.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μια απορία. Πότε υπήρξε μέλος του ΚΚΕ ο Καζάκης; Σε ποια χρονική περίοδο;
    Ή δεν υπήρξε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εάν κατά τη δική σας λογική κι εκτίμηση ο Καζάκης είναι "φασίστας", τότε τι να πούμε για τα περιβόητα κατεξοχήν "παράσιτα" που ονομάζονται... ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ; Για σκεφθείτε το λιγάκι μερικοί-μερικοί από σας και ύστερα να γράφετε ό,τι κατεβατό έχετε στο νου σας, ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ της άκρας παρα-
    κρατικής αριστερίστικης λαίλαπας. ΟΥΣΤ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο Καζάκης έχει μεγάλη εμπάθεια κατά του ΚΚΕ, και όσο βλέπει ότι δεν περπατά το κίνημα του το ΕΠΑΜ δηλαδή χρησιμοποιεί υπονοούμενα και ύβρεις που δεν έχουν σχέση με προοδευτικό άνθρωπο, περισσότερο θυμίζουν. δοκιμασμένες ασφαλίτικες πρακτικές κατά του κομμουνιστικού κινήματος
    Η πεμπτουσία των θέσεων του είναι ι η μικροαστική ανησυχία του να γίνουν τα πάντα γρήγορα και η ισοπεδωτική και ανιστόρητη και κακόβουλη κριτική στους άλλους, παραπέρα εμφανίζεται σαν ενας μικρός δικτατορίσκος μεσίας που θα σώσει την Ελλάδα.
    Είναι σίγουρο ότι δεν πιστεύει στο σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό, διότι αυτές οι ανθρωπιστικές ιδεολογίες διδάσκουν πρώτα ήθος κάτι που δεν το διαθέτει καθόλου.
    Δυστυχώς και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είχε ήθος και παρακολούθησα κάποιες ομιλίες του
    Νομίζω το σύστημα θα ήθελε να πάρει την θέση του ΚΚΕ, άλλα δυστυχώς για αυτούς το σενάριο αυτό δεν τράβηξε.
    Ο Κατήφορος που ακολουθεί θα τον οδηγήσει εκεί που πάνε παρόμοια “κινήματα” που στηρίζονται στις ύβρεις και στην πολεμική κατά των άλλων και και όχι στην δράση των μελών τους στο πλάι του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Όλοι οι πραγματικοί ιδεολόγοι ξέρουν ότι ο κομμουνισμός είναι η νιότη και το μέλλον της ανθρωπότητας, διότι αγωνίζεται για μια κοινωνία χωρίς άγχος για το αύριο, χωρίς ανέργους και εξαθλιωμένους , και έχει σκοπό την αξιοπρέπεια και ευτυχία για όλους.
    Γιαυτό αγωνίζεται το ΚΚΕ , αν όμως δεις τους περισσότερους οπαδούς και των άλλων κομμάτων ακόμα και του Σύριζα, ΕΠΑΜ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λ.π θα δεις ότι δεν θέλουν τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό, γιατί έχουν την αυταπάτη ότι είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους ανθρώπους και ότι μια μέρα θα ξεγελάσουν το σύστημα και θα γίνουν πολύ πιο πλούσιοι, ή θεωρούν ότι δεν τους ταιριάζει ένα καθεστώς ισότητας .
    Αυτό συμβαίνει γιατί, οι ψεύτικες μικροαστικές ελπίδες του λαού , και αυταπάτες και η λαιμαργία του πλούτου τρέφουν τον καπιταλισμό καθώς και το γεγονός ότι το σύστημα και οι αβανταδόροι του αντιμετωπίζουν τους κομμουνιστές σαν οπισθοδρομικούς επειδή προτείνουν ένα σύστημα με δικαιοσύνη και ανθρωπιά.
    Αντίθετα η πραγματικότητα για όλους αυτούς είναι οικτρή διότι το 1% του Ελληνικού πληθυσμού ( η πλουτοκρατία δηλαδή) κατέχει ι το 56,1% του πλούτου της Ελλάδας και μάλιστα με αυξητικές τάσεις
    . Κάνουμε μια παρένθεση (1)
    . Στοιχεία για την αυτοσυγκέντρωση του πλούτου στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη παρουσιάζει η τελευταία έκθεση της ελβετικής τράπεζας Credit Suisse. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 48% του παγκόσμιου πλούτου, ενώ στην Ελλάδα το 1% συγκεντρώνει το 56,1% του εγχώριου πλούτου. Η τράπεζα προειδοποιεί πως η αύξηση της ανισότητας μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα ύφεση.
    Τα στοιχεία για την Ελλάδα καταδεικνύουν πως το 1% ενισχύθηκε την περίοδο της κρίσης. Ειδικότερα το πλουσιότερο 1% των Ελλήνων κατείχε το 2000 το 54,1% του πλούτου, το 2007 το 48,6%, ενώ το 2014 το 56,1%.
    Βιβλιογραφία-πηγή (1)_ http://atexei-56-toy-ploytoy-tis-xoras/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Επειδή γίνεται πολύ σπέκουλα και λάσπη κατά ενός από τους μεγαλυτερους ηγέτες του παγκόσμιου κομμουνιστικού κίνηματος θα είθελα να σημειώσω τα εξείς για αυτό αξιο ανθρωπο.
    "ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΙΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΕ”
    ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ “ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ”, ΑΦΕΛΕΙΣ και ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, Κατά του μεγαλύτερου ηγέτη του παγκόσμιου προλεταριάτου του Ιωσήφ Τζουκασβίλι Στάλιν. Η κατευθύνομένη λαθολογία γίνεται για να αμαυρώσουν τα μεγαλειώδη επιτέγματα του σοσιαλισμού την περίοδο διακυβέρνησης της ΕΣΣΔ από τον ΣΤΑΛΙΝ (1923-1953) , ο λόγος είναι απλός μας θελουν σκλάβους χωρίς ελπίδα στο παγκόσμιο κεφάλαιο.
    Η Κριτική πρέπει να είναι δημιουργική και να οδηγεί προς το καλύτερό διαφορετικά υπηρετεί σκοπιμότητες και αλλότρια συμφέροντα.
    Ας είναι καλά οι αποτυχημένοι επικριτές του ( Κρούτσώφ, Γκομπαρτώφ) που την ανικάνότητα τους την φορτώνουν στην πετυχήμενη διακυβέρνηση του Στάλιν, καθώς και οι ντόποιοί ανανεώτες που αλληθωρίζουν προς την διαχείρηση του καπιταλισμού.
    Τα γαλόνια όπως έλεγε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης “τα παίρνεις στη μάχη”. και η ιστορία δικαίωσε και δικαιώνει τον Στάλιν όση λάσπη και αν του ρίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Τσόρτσιλ, μεγάλος πολέμιος του κομμουνισμού, μιλώντας στη Βουλή των Λόρδων, με
    την ευκαιρία των 80 χρόνων από τη γέννηση του Στάλιν, είπε:
    «Μεγάλη ευτυχία για τη Ρωσία (σ.σ. ΕΣΣΔ) ήταν, ότι στα χρόνια των σκληρών δοκιμασιών,
    την καθοδήγησε, ο μεγαλοφυής και ακλόνητος στρατηλάτης Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς
    Στάλιν. Ο Στάλιν ήταν άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολυμορφωμένος, στα έργα
    του αντηχούσε πάντα η εκτελεστική δύναμη. Η δύναμη αυτή ήταν τόσο μεγάλη, ώστε
    αναδείχτηκε σε ανεπανάληπτο ηγέτη μεταξύ των καθοδηγητών εκείνων των καιρών.
    Κατείχε βαθιά συνετή σοφία, ήταν ανυπέρβλητα μάστορας και κατάφερνε να βρίσκει στις
    δύσκολες στιγμές διέξοδο, από την πιο αδιέξοδη κατάσταση. Στις πιο τραγικές
    στιγμές και σε στιγμές θριάμβου ήταν όμοια συγκρατημένος και ποτέ δεν
    παρασυρόταν από τις συγκινήσεις. Ηταν άνθρωπος που συνέτριβε τον εχθρό του, με
    τα χέρια των εχθρών του. Μάλιστα, ανάγκασε και εμάς που μας ονόμαζε
    ιμπεριαλιστές να πολεμήσουμε ενάντια των ιμπεριαλιστών.
    Παρέλαβε μια Ρωσία με ξύλινο αλέτρι και την άφησε εξοπλισμένη με ατομικά όπλα. Ο,τι και
    να λέμε γι αυτόν τέτοιους άνδρες η ιστορία και οι λαοί δεν πρέπει να τους
    λησμονούν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ (1)
    Ο Στάλιν αυτός ο μεγάλος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης τηρουμένων των αναλογιών θα πρέπει να συγκριθεί με τους αντίστοιχους ηγέτες της εποχής του, και στα αποτελέσματα που έφερε η περίοδο της διακυβέρνηση του, στους πολίτες της πατρίδας του και στην γενικότερη επίδραση της Ε.Σ.Σ.Δ στο ιστορικό γίγνεσθαι της ανθρωπότητας.
    Έτσι έχουμε κατά την διακυβέρνησης του Στάλιν 1923-1953:
    • Στερέωσε την σοσιαλιστική επανάσταση και οικοδόμησε τον σοσιαλισμό στην χώρα του, κόντρα σε όλες τις ανόητες θεωρίες ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, μετατρέποντας της Ρωσία από μια απλά περιφερειακή δύναμη ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, με κύρος και ακτινοβολία στην ανθρωπότητα.
    • ‘Έλυσε το επισιτιστικό πρόβλημα, της Ρωσίας με την πετυχημένη μεταρρύθμιση της υπαίθρου δημιουργώντας τα κολχόζ και τα σοβχός (ιδιωτικούς και κρατικούς συνεταιρισμούς) καταργώντας τους τσιφλικάδες(Κουλάκους), που εκμεταλλεύονταν εκατομμύρια αγρότες σαν δουλοπάροικους.
    • Το 1931-1938 με την εκβιομηχάνιση-Ενεργειακά έργα-‘εργα οδοποιίας, οι ρυθμοί ανάπτυξης της Σοβιετικής Ένωσης ήταν 16% ετησίως πολύ πάνω από τα δυτικά κράτη, μετατρέποντας τον σοσιαλισμό στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ του, αντίθετα με τα καπιταλιστικά κράτη, που δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν την παγκόσμια οικονομική κρίσης του 1929-1931 που προκάλεσε τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς σε όλο τον δυτικό κόσμο, κάτι βέβαια που καμιά από τις κίτρινες φυλλάδες της παγκοσμιοποίησης ( ακροδεξιούς, έως και αναθεωρητές του μαρξισμού δεν τολμούν να τα γράψουν) χαρακτηριστικά η ΗΠΑ το 1939 δεν είχε ξεπεράσει ακόμα την οικονομική κρίση του 1929, και η οικονομία της ήταν μόλις στο επίπεδο του 60% του ΑΕΠ που είχε στο 1929 . Αυτά για να καταλάβουμε το μέγεθος της κρίσης για την Δύση, και ότι ο β΄παγκόσμιος πόλεμος έγινε για να ξεπεραστεί η καπιταλιστική οικονομική κρίση, μοιράζοντας εκ νέου τις παγκόσμιες αγορές .
    • Παραπέρα η Ε.Σ Σ.Δ ανέπτυξε ραγδαία την βαριά βιομηχανία: Mηχανών, μηχανημάτων, όπλων, τεχνικού εξοπλισμού καθώς και την ελαφρά βιομηχανία μεταποίήσης των προιόντων, μετατρέποντας σε λίγα χρόνια την Ε.Σ.Σ.Δ από φτωχή αγροτική χώρα σε βιομηχανικό κολοσσό.
    • Με τη μεγαλοφυή συμφωνία Ριμπέρτ-Μολότωφ έστρεψε την Ναζιστική Γερμανία κατά της Δύσης και πήρε σημαντικό χρόνο για να προετοιμάσει την άμυνα της Σοβιετικής Ένωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ (2)
    • Χάρη στην ευφυή αντιγραφειοκρατική διοίκηση που που είχε δημιουργηθεί με τις μεταρρυθμίσεις στην Σοβιετική Ένωση από τις αρχές της επανάστασης και ιδιέτερα την δεκαετία του 30, και με μοχλό τον ηρωισμό των Σοβιετικών πολιτών, μέσα σε τρεις μήνες από την Γερμανική Εισβολή το 1941, η Ε.Σ.Σ.Δ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, μεταφέροντας τις περισσότερες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της από την Ουκρανία, Λευκορωσία και την Ρωσία, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στα μετόπισθεν πίσω από τα Ουράλια όρη, με αποτέλεσμα όλος αυτός ο εξοπλισμός των εργοστασίων να μην πέσει στα χέρια του εχθρού, και ως εκ θαύματος να λειτουργήσούν τα εργοστάσια μέσα σε λίγους μήνες, προσφέροντας όπλα και εφόδια στον κόκκινο στρατό συμβάλλοντας έτσι στην νίκη στον μεγάλο πατριωτικό πόλεμο.
    • Σήκωσε το κύριο βάρος στον αγώνα κατά του φασισμού και στις πιο δύσκολες στιγμές κατά την πολιορκία της Μόσχας παρέμεινε στην πόλη εμψυχόνοντας τους υπερασπιστές της, ώσπου με την μεγάλη νίκη στο Στάλιγκραντ έγειρε ολοκληρωτικά η πλάστιγκα υπέρ των συμμάχων (Σοβιετική Ένωση, Αγγλία, ΗΠΑ) αποτρέποντας τον εκφασισμό της ανθρωπότητας.
    • Ήταν πρότυπο ηθικής και ακεραιότητας, και δεν δέχθηκε να ανταλλάξει τον υιό του που ήταν αιχμάλωτός στους Γερμανούς με τον Γερμανό στρατηγό Πάουελς, απαντώντας στον Χίτλερ «ότι εγώ ανταλλάζω στρατιώτη με στρατιώτη, και όλοι οι ρώσοι στρατιώτες είναι παιδιά μου και δεν μπορώ να κάνω εξαιρέσεις», αυτό το ήθος μόνο με τους αρχαίους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ μπορεί να συγκριθεί. Σε αντίθεση με τους αστούς πολιτικούς που είναι εκφυλισμένοι με την οικογενειοκρατία το ρουσφέτι την φαυλότητα και το χρήμα.
    • Έτσι ο λαός της Σοβιετικής Ένωσης τον αγάπησε σαν πατέρα του, γιατί τους έκανε αφέντες στον τόπο τους οικοδομώντας ένα κοινωνικό σύστημα χωρίς παράσιτα και εκμεταλλευτές δίνοντας περηφάνια και αξιοπρέπεια στους Σοβιετικούς πολίτες .
    Επίσης καλλιέργησε στον Σοβιετικό λαό τις μεγάλες αρετές
    της αλληλεγγύης, αυτοθυσίας, αγωνιστικότητας, άμιλλας
    και δικαιοσύνης για το γενικό καλό, στοιχείο που οι
    αρχαίοι Έλληνες το ονομάζουν αρετή.
    • Διαπραγματεύτηκε με τον ποιο επωφελή τρόπο στην Γιάλτα, όπου αύξησε την σφαίρα επιρροής του σοσιαλισμού σε όλη την ανατολική Ευρώπη, επίσης συνέβαλε στην νίκη των Κινέζων Κομμουνιστών του Μαο Τσε Ντουγκ, καθώς στήριξε την λαϊκή δημοκρατία του Βιετνάμ και της Κορέας.
    Κατόρθωσε να ανορθώσει οικονομικά την κατεστραμμένη Ε.Σ.Σ.Δ μετά το 1945 μέσα ελάχιστα χρόνια ξαναδίνοντας στο λαό του την ευμάρεια του. Παρά τους υπαινιγμούς των ΗΠΑ για υπεροπλία με την ατομική βόμβα στα χρόνια του Ψυχρού πολέμου , η ΕΣΣΔ διατήρησε την ειρήνη και μέσα σε λίγα χρόνια η Ρωσία έγινε πυρηνική δύναμη αφαιρώντας το μονοπώλιο των ΗΠΑ από το 1950.
    • Τιμή και δόξα σε ένα μεγάλο ηγέτη που είναι παγκόσμιο σύμβολο όλων των καταπιεσμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ
    Όσο υπήρχε Η Σοβιετική Ένωση, για να μην στραφεί ο κοσμος προς τον κομμουνισμό, τα δυτικά κρατη αναγκάστηκαν να κάνουν μεγάλες μεταρρυθμίσεις υπέρ των εργαζομένων όπως:
    Αυξήσεις στους μισθούς, μείωση της ανεργίας, καθιέρωση 35 ώρου εργασίας εβδομαδιαίως, ασφάλιση όλων των εργαζομένων, μείωση των ορίων ηλικίας στην συνταξιόδότηση, υποστήριξη της
    μεσαίας τάξης, ποιότητα στην ζωή των πολιτών π.χ κατοικία για όλους, κοινωνική μέριμνα κ.λ.π.
    Τώρα που ανατράπηκε ο σοσιαλισμός όλες αυτές τις κατακτήσεις τις παίρνουν πίσω
    σαν να τις είχαν δόσει δανεικές, και μας κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα και γλεντάνε οι πολυεθνικές και οι τραπεζίτες θέλοντας να καταδικάσουν τους λαούς να ζουν σε αιώνια φτώχια σε καθεστώς ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, παράλληλα καταστρέφουν την μικρομεσαία τάξη αδιαφορώντας για την τύχη αυτών των ανθρώπων, συκοφαντώντας τους ανθρώπους ότι για τα προβλήματα τους φταίει η ευμάρεια τους , και όχι ότι κάποιοι στο όνομα του κέρδους αποφάσισαν ΒΙΑΙΑ να ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ τους λαούς .
    Σε όλα αυτά συνέβαλαν οι διάφοροι δεξιοί αναθεωρητές-καριερίστες που κυβέρνησαν την Σοβιετική Ένωση από το 1956 και μετά , και που αντί να κάνουν τον σοσιαλισμό ποιό σύγχρονο και πιο ελκυστικό ώστε να κυριαρχήσει παγκόσμια – Όπως την εποχή διακυβέρνησης της Ε/Σ.Σ.Δ από τον Στάλιν-, Έτσι προετοίμασαν την ανατροπή του σοσιαλισμού, αυξάνοντας την γραφειοκρατία και ,κυβερνώντας σαν κάστα πάνω από την κοινωνία μακριά από τον λαό και τα σύγχρονα προβλήματα του εκφυλίζοντας βαθμιαία το σοσιαλιστικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.