23 Φεβρουαρίου 2012

Λοβέρδος:"Ναι" σε μετεκλογική κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ

Η ειδηση

Θετικός ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο ενδεχόμενο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ, εφ' όσον το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις επόμενες εθνικές εκλογές, χωρίς να έχει δυνατότητα σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης.

"Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό", επισήμανε ο κ. Λοβέρδος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Real.
"Η θέση μου δεν έχει αλλάξει", σημείωσε ο υπουργός Υγείας και επανέλαβε ότι η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης.
Ο κ. Λοβέρδος προέβη στην εκτίμηση ότι τα ποσοστά που θα λάβουν στις εκλογές η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγαλύτερα απ' ότι φαίνεται να συγκεντρώνουν στα γκάλοπ που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα.



Πηγη



Η ερωτηση

Γιατί δεν ενώνονται σε ένα κόμμα; 
20 χρόνια το φωνάζουμε ότι είναι ένα και το αυτό, ας το παραδεχθούν επιτέλους...

5 σχόλια:

  1. Αναγκαστικά θα έχουμε συνεργασία. δεν θα βγούν αλλιώς τα κουκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. red1917 δεν ειναι τυχαιο οτι ο λενιν στο βιβλειο του για τον αριστερισμο αναφερει οτι η ατικη ταξη μπροστα στον κυνδινο να χασει την εξουσια εγκαταληπει το σχεδειο του κοινωβουλευτισμου των δυο κομματων και καταβευγει σε κυβερνησεις συνεργασιας. ετσι λοιπον κατι που ειχαν δει οι μαρξιστες απο της αρχες του 19 αιωνα αλλα και πιο πριν οτι οι διαφορες αναμεσα στα αστικα κομματα ειναι ψευτικεσ οτι η πολυφωνια τους και ο πολυκοματισμος τους ειναι σταχτη στα ματια του λαου οτι το μονο για το οποιο ενδιαφερονται ειναι τα κερδοι του καφαλαιου και το σκηνι με το οποιο περναν θυλια στο λαιμο του λαου ! ε,,με αυτο το ιδιο σμηνι πρεπει να τους κρεμασουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά η συνεργασία τους φαίνεται βέβαιη, το θέμα είναι ακόμη κι έτσι να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Πάντως άρχισαν οι τηλεοπτικές διαφημίσεις για την ΕΕ, οπότε φαίνεται ότι θα πάνε κάποια στιγμή σε εκλογές σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και κυβερνάει η ΝΔ ,
    ψηφίζεις ΝΔ και κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ.
    Ότι και να ψηφίσεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
    Ζήτω τα μνημόνια. Ζήτω το ευρωπαϊκό πνεύμα.
    Ζήτω ο Πάγκαλος.
    Τι τις θέλουμε τις εκλογές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά τις θέλω τις εκλογές για πολλούς λόγους. Μάλιστα αν γινόντουσαν και ήταν στο χέρι μου, θα έστελνα αντιπρόσωπους παντού να ελέγχουν ακόμη και το τελευταίο ψηφοδέλτιο, γιατί φοβάμαι ότι κάποια στιγμή τα δέντρα μπορεί να ξαναψηφίσουν στην Ελλάδα...

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.