26 Φεβρουαρίου 2012

Θα σκότωναν ανυποψίαστους πολίτες! - Το παρακρατος ανεβαζει γκαζια .

NEOI TΡΟΜΟΝΟΜΟΙ  ετοιμάζονται!
Προβοκάτσιες Κρατος -Παρακρατος τους προετοιμάζουν!

Η ειδηση
Σε  μια νέα φάση μπαίνει το σύγχρονο «αντάρτικο πόλης» μετά τον εντοπισμό του αυτοσχεδίου εμπρηστικού μηχανισμού, το απόγευμα του Σαββάτου – μέσα σε βαγόνι του μετρό στο Αιγάλεω.
Αυτό, τουλάχιστον, εκτιμούν οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την νέα μορφή ένοπλης βίας… Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως τρία είναι τα σημεία που προβληματίζουν έντονα τους........
αστυνομικούς:


.........η συνεχεια του αρθρου  εδω

Προς γνωσιν


Πρόκειται για ιστορία παλιά, γνωστή και ομολογημένη. Ολοι αυτοί οι κουμπουροφόροι που υποδύονται τους αυτόκλητους «Ζορό», αλλά εξυπηρετούν το αστικό καθεστώς όσον αφορά στην ένταση της καταστολής, ακόμα κι όταν δε διασυνδέονται άμεσα ή δεν κατασκευάζονται απευθείας από «υπηρεσίες», λειτουργούν εξ αντικειμένου σαν παραμάγαζα των ντόπιων και ξένων «Μεγάλων Αδελφών».

Η παραπάνω αλήθεια επιβεβαιώνεται όχι μόνο από την πλούσια πολιτική και ιστορική εμπειρία, αλλά και από αδιάψευστες μαρτυρίες.
Θα υπενθυμίσουμε μια τέτοια μαρτυρία, απολύτως χαρακτηριστική.
Για την ακρίβεια πρόκειται για την ομολογία του στρατηγού Ο. Γιαρμπόρο (ήταν ο καθοδηγητής των ειδικών υπηρεσιών της CΙΑ κατά τη δεκαετία του '70),ο οποίος εδώ και τριάντα χρόνια έχει δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με το ρόλο που παίζουν
τα διάφορα παραμάγαζα της δήθεν «αριστερής» τρομοκρατίας και τη διασύνδεσή τους με τη CIA και τις ΗΠΑ.
Ιδού τα λόγια του, από συνέντευξή του στο περιοδικό «L' Europeo» (29/9/1978):

«Η (...) τρομοκρατία είναι μια τακτική επεξεργασμένη από τη CΙΑ, σε συνεργασία με διάφορους ατλαντικούς οργανισμούς. Η τακτική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως ως βασικό στοιχείο για διάφορα προγράμματα, που έχουν σκοπό να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις και να πείσουν τον πληθυσμό να συμφωνήσει με την εγκαθίδρυση ισχυρού αστυνομικού κράτους».

Πίσω, λοιπόν, από τους «μασκοφόρους εκδικητές», από τους δολοφόνους που υποδύονται τους «λαϊκούς αγωνιστές» και τα διάφορα υποκείμενα που λερώνουν την έννοια της Επανάστασης, την οποία θέλουν να συκοφαντήσουν και να της προσδώσουν χαρακτήρα ποινικού αδικήματος, βρίσκεται πάντα η «νομιμοποίηση» της αστυνομοκρατίας, της χαφιεδοκρατίας, της νομικής αυθαιρεσίας και των κατασταλτικών τερατογενέσεων.
Ακόμα και καθοδηγητές της CIA (σ.σ.: όταν βγαίνουν στη σύνταξη κάτι τέτοιοι το συνηθίζουν να «κελαηδάνε») φτάνουν να το ομολογούν. Λέτε - τόσο «ειδικοί» επί του θέματος «κύριοι» - να μην ξέρουν...

4 σχόλια:

  1. Όσο ανεβαίνει το λαϊκό κίνημα, να περιμένουμε πολλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι που με πρώτη ματιά δεν έχει σχέση. Με δεύτερη όμως;
    http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/116868/katedafizetai-to-spiti-toy-mpin-lanten
    Εισβάλουν ξαφνικά, τον σκοτώνουν, πετάνε το πτώμα στον Ινδικό ωκεανό και μετά κατεδαφίζουν το σπίτι όπου έγινε το περιστατικό!!

    Απλά λοιπόν εξαφανίζεται κάθε ίχνος αυτού του ανθρώπου...εκ θεμελίων. Κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει τίποτε κι ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ό,τι θέλει κι όποιον θέλει: Από τους Αμερικανούς εγγυητές του "ελεύθερου κόσμου", μέχρι το Λιακόπουλο.

    Στον μεταμοντέρνο νεοφασιστικό κόσμο σημασία δεν έχει σημασία η πραγματικότητα. Σημασία έχει η θέληση του Κυρίαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι βρωμάει από χιλιόμετρα κρατική - παρακρατική προβοκάτσια, δεν το πήρε χαμπάρι κανείς ρε τζιμάνια που βγήκατε πάλι να μιλήσετε για αυτόκλητους κουμπουράδες;

    Ξανά και ξανά το ίδιο παραμυθάκι από τον περισσό.

    Η εμπειρία της ιταλίας, και οι δεκάδες βόμβες που εξεράγησαν την δεκαετία του ΄70, προσπαθώντας να ενοχοποιήσουν οργανώσεις της άκρας αριστεράς και του ιταλικού αναρχικού χώρου, κανένα δεν συγκινεί;
    Το ότι πίσω από το μακελειό στην Πιάτσα Φοντάνα, βρισκόντουσαν Ιταλοί νεοφασίστες, είναι πέρα από αποδεδειγμένο.

    Οι οργανώσεις ένοπλης πάλης, ποτέ στα χρονικά του πλανήτη δεν πραγματοποιούσαν ενέργειες που θα έβαζαν σε κίνδυνο αθώες ανθρώπινες ζωές. Γιαυτό πάντα, υπήρχε μία ή περισσότερες ειδοποιήσεις για την εκάστοτε ενέργεια. Εκτός από μερικές "άτυχες" στιγμές (πχ. Αξαρλιάν), όπου η αμεσότητα της ενέργειας δεν μπορούσε να προβλέψει όλες τις εκδοχές, ώστε να αποφευχθούν απώλειες.

    Είναι τουλάχιστο αφελές, να εξακολουθείς να επιμένεις στις κομματικές γραμμές από το ΄74 έως το 2002, όταν και εξαρθρώθηκε η 17Ν, και δεν είδαμε πίσω από τα πρόσωπα τους πράκτορες της cia, της κυπ, και όλων των άλλων μυστικών υπηρεσιών. Και δεν γνωρίζουμε κανένα μεγαλοπράκτορα να τρώει σβηστά μερικά ισόβια για την προσφορά του στις μυστικές υπηρεσίες. Άν γνωρίζετε εσείς κανένα θα παρακαλούσαμε να μας τον υποδείξετε.

    Αλλά και για τον ΕΛΑ, και για την νεολαιίστικη ΣΠΤΦ, δεν είδαμε πουθενά από πίσω τις διαβόητες υπηρεσίες.
    Το αντίθετο, είδαμε συντρόφους με αξιοπρεπέστατη στάση απέναντι στο κράτος και τους μηχανισμούς του.
    Τα παιδιά των πυρήνων έφαγαν ένα σκασμό χρόνια (25 η μεγαλύτερη ποινή για όποιον δεν ξέρει), για δύο χύτρες τρακατρούκες, όπου δεν υπήρχε ο παραμικρός κίνδυνος απέναντι σε ανθρώπινη ζωή.

    Όσον αφορά, αυτή τη γελοία οργάνωση που πήρε την ευθύνη με τηλεφώνημα, μαλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για την προκήρυξη, η οποία αν εμφανιστεί, θα προκαλέσει γέλια όπως και άλλες οργανώσεις - σφραγίδα - μηχανισμών, στο παρελθόν προσπάθησαν να εμφανιστούν σαν οργανώσεις ένοπλης πάλης. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον διαβόητο Ντάνο Κρυστάλη, ή την οργάνωση "αντιστρατιωτική πάλη", που προσπάθησε να ταυτιστεί με το ομώνυμο περιοδικό για τα δικαιώματα των φαντάρων, κάτι το οποίο κατήγγειλαν οι τότε συντάκτες με σκληρή γλώσσα.

    Μπορεί να μην συμφωνείτε, ή να μην συμφωνούμε με την αναγκαιότητα για την εδώ και τώρα ένοπλη αντιπαράθεση με το κράτος και τους λακέδες του, αλλά δεν μπορούμε να θάψουμε κάτω από τις στάχτες της αέναης προβοκατορολογίας συλλήβδην το γεγονός αυτού του αγώνα.

    Δυστυχώς, ή ευτυχώς στην επανάσταση πρόκειται να σπάσουν πολλά τζάμια
    mikeB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλα εισαι κρετινος, δεν βλεπεις μπροστα σου. ολοκληρη 17ν ηταν τα αδερφια ξηροι και ο κουφοντινας;;;;;; η 17ν ηταν ο σαββας που τον επιασαν με τα κλειδια στο χερι.
    η 17ν ειναι οι ξηροι που το 74 σκοτωναν τους σταθμαρχες της cia στην ελλαδα (αλλα και σε ολη την ν. ευρωπη, πολλοι σταθμαρχες και στελεχη των κλιμακιων δολοφονουνταν)με σφαιρες που ειχαν "κλαπει" (εκ ων υστερων παραδοχη) απο νατοικη βαση στην ιταλια. η 17ν ηταν δλδ οι συληφθεντες. μια οργανωση που δρα απο το 74 ειναι οι καμια 10αρια που πιασανε, εκ των οποιων 3 αδερφια. σορυ μαστορα τετοια λοβοτομη δεν εχω φαει ακομα. μια ασκηση για το σπιτι. βρες για καθε στοχο της 17ν τι αλλα σχολια και ειδησεις υπηρχαν πριν και μετα και ελπιζω;;; να καταλαβεις και τπτ παραπανω.
    οσο για τα καινουργια φυντανια θα επανερθουμε αργοτερα.
    ευτυχως το κομ/κο κινημα εχει ξεμπερδεψει απο το 1900 με την ατομικη τρομοκρατια και κατι αλλο ακομα.
    ναι! ουτε τζαμι δεν εσπασε στο λενινγκραντ το 17 (μπηκαν στα ανακτορα κατευθειαν και με οπλα οχι μαρμαρα) ουτε στην αβανα (παλι με οπλα και χτυπαγαν τους αστους και οχι τζαμαριες) και οπου αλλου. για αυτο κοφτε την παπαρα με την "επανασταση της κουκουλας" και την σπασμενη τζαμαρια. οσα ΑΤΜ και να σπασεις τα αρχεια της τραπεζας δεν τα καις, εκτος και αν παρεις την τραπεζα την ιδια, δλδ την εξουσια. γκεγκε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.