24 Φεβρουαρίου 2012

Ολόκληρη η ομιλία του Θανάση Παφίλη στην Βουλή (23/02/2012)

7 σχόλια:

  1. θεωρώ ότι πρέπει να είναι ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ γγ της ΚΕ του ΚΚΕ η Αλέκα ότι είχε να δώσει το έδωσε...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ...οι αλλαγές είναι και θετικό πράγμα..ΝΟΜΙΖΩ..ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, Τα λέει απλά τσεκουράτα και όμορφα..αντρίκια..
    Β.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣπύροςFeb 25, 2012 10:13 AM
      Δεν έχω συνηθίσει να σχολιάζω κείμενο σχολιαστή. Όμως επειδή είναι τεράστια αδυναμία ή αφέλεια, να υπάρχει αριστερός που να πιστεύει ότι θα "σώσει" την κατάσταση ένας "μπαλκονάτος" κάνει μεγάλο λάθος. Από ό΄τι έχω καταλάβει, τα στελέχη του ΚΚΕ, ο δημόσιος λόγος τους είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Είτε λέγεται Παμφίλης, Μαυρίκος 'κ.λ.π. {ας με συγχωρέσουν οι Π. και Μ. που χρησιμοποιώ τα ονόματα τους, τυχαία μου ήρθαν στο μυαλό, θα τιμούσαν τις κομματικές αποφάσεις}. Έχω την γνώμη ότι το ΚΚΕ έχει οργανώσεις, από τις ΚΟΒ μέχρι την Κ.Ε. και πιστεύω ότι όποιος εθελοντικά συμμετέχει, έχει υποχρέωση και ευθύνη να συμβάλει στον εσωκομματικό διάλογο πριν από κάθε απόφαση. Εγώ δεν γνωρίζω, αν όμως υπάρχουν κ.μ. που δεν παίζουν αυτό το ρόλο τότε η συμμετοχή τους στο κόμμα είναι περιττή.{ όρα στο καταστατικό του ΚΚΕ που είναι δημοσιοποιημένο στο διαδίχτυο}. Έτσι και για την αντικατάσταση του γραμματέα, έχουν γνωση οι "φύλακες"

      Απάντηση

      Διαγραφή
  2. Xειμαρρώδης....στο 12.07-12.40 όλη η ουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.aformi.gr/2012/02/%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%86%CF%84%CF%89%CF%87%CE%BF%CE%AF-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CE%AF-video/
    mporeite na anartisete auto..NA TO DIADOSOUME?
    Β.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντυπωσιακός! πόση αλήθεια χωρεσε σε ενα μικτό βιντεακι?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω συνηθίσει να σχολιάζω κείμενο σχολιαστή. Όμως επειδή είναι τεράστια αδυναμία ή αφέλεια, να υπάρχει αριστερός που να πιστεύει ότι θα "σώσει" την κατάσταση ένας "μπαλκονάτος" κάνει μεγάλο λάθος. Από ό΄τι έχω καταλάβει, τα στελέχη του ΚΚΕ, ο δημόσιος λόγος τους είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Είτε λέγεται Παμφίλης, Μαυρίκος 'κ.λ.π. {ας με συγχωρέσουν οι Π. και Μ. που χρησιμοποιώ τα ονόματα τους, τυχαία μου ήρθαν στο μυαλό, θα τιμούσαν τις κομματικές αποφάσεις}. Έχω την γνώμη ότι το ΚΚΕ έχει οργανώσεις, από τις ΚΟΒ μέχρι την Κ.Ε. και πιστεύω ότι όποιος εθελοντικά συμμετέχει, έχει υποχρέωση και ευθύνη να συμβάλει στον εσωκομματικό διάλογο πριν από κάθε απόφαση. Εγώ δεν γνωρίζω, αν όμως υπάρχουν κ.μ. που δεν παίζουν αυτό το ρόλο τότε η συμμετοχή τους στο κόμμα είναι περιττή.{ όρα στο καταστατικό του ΚΚΕ που είναι δημοσιοποιημένο στο διαδίχτυο}. Έτσι και για την αντικατάσταση του γραμματέα, έχουν γνωση οι "φύλακες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως θεωρώ ότι ΕΧΕΙ νόημα το να υπάρξει αλλαγή Γ.Γ. του ΚΚΕ, και με βάση το "οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις", αλλά και με βάση την αναγκαιότητα του μομέντουμ, της συγκυρίας.
    Εάν αυτό γινόταν, δεν θα ήταν κίνηση οπορτουνιστική (ή μικροαστική κλπ), αλλά θα περιείχε την διαλεκτική σύνδεση του "ποιοι είμαστε και σε ΠΟΙΟΥΣ απευθυνόμαστε". Εκτός αν περιμένουμε να εξελιχθεί πολιτικά και συνειδησιακά ένα μεγάλο κομμάτι του λαού σε βαθμό τέτοιο, που να καταλάβει για ποιο λόγο το ΚΚΕ δεν έχει ανάγκη να αλλάζει Γ.Γ.
    Θέλετε να περιμένουμε; Για πόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.