7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ 7 Φλεβαρη 2012 - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η συγκεντρωση του ΠΑΜΕ (βιντεο - φωτο)


Απεργιακές συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε αρκετές πόλεις της χώρας χωρίς να λείψουν κάποια μικροεπεισόδια στην Αθήνα. Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την τηλεόραση του Αντένα. Παρακολουθούμε πώς τα παρουσίασε τα επεισόδια καθώς επίσης και δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα και του Αλέξη Τσίπρα. Οι συγκεντρώσεις ήταν μαζικές και είναι χαρακτηριστικό ότι απ’ τα αστικά ΜΜΕ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ χαρακτηρίστηκε εντυπωσιακή.


Πηγη αρθρου-video

Φωτο: yiokyiok





15 σχόλια:

  1. Πραγματικά εντυπωσιακή η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ! Δεν μπορώ να μην σχολιάσω τη συναδελφική αλληλεγγύη των ΜΑΤ προς του αγανακτισμένους πολίτες-ασφαλίτες που ανέβηκαν τα σκαλιά που τους σπρώχνουν να τους κατεβάσουν λες και θα σκίσουν κανένα καλτσόν, τέτοια συγκρατεια πια ουτε μια γκλομπιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι μεταναστης, οι γονεις μου ειναι μισθωτοι που χανουν απο 200 ευρω το μηνα με τις νεες περικοπες, ημουν μπροστα εκει κοντα στα σκαλια, ειμαι ασφαλιτης και προβοκατορας?

      Διαγραφή
    2. το σχόλιο είναι ειρωνικό δεν το κατάλαβες καν, ή καλύτερα μια αποτυχία δικιά μου

      Διαγραφή
  2. eutuxws pou to PAME eixe panw apo 10.000 ?!?!? fssst booing 8a mas trelanei o reporter tou ant1 oute h astynomia de dinei tetoia pososta .....exw thn entupwsh oti htan 50.000 eblepa yia 25 lepta thn poreia na pernaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως η πορεία του Παμε ηταν μεγαλειώδης και σήμερα όπως και χθές(πολυ βροχη φαγαμε και χθές και σήμερα)...
    Κρίμα για σχόλια σαν του πρώτου περί ασφαλιτών και τα ρέστα...αλλα τι να πεί κανείς τσίμπλες!!!

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Θεσσαλονίκη πάντως δεν ήταν τόσο μεγάλη και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι τι χρειάζεται ο κόσμος για να καταλάβει πως πρέπει να σηκωθεί από τον καναπέ του. Όλοι μιλάνε για ένα σχέδιο συμφωνημένο εδώ και χρόνια που θα μας οδηγήσει στην εξαθλίωση. Ζητάν την ενότητα της αριστεράς , πολλοί από αυτούς την απαιτούν αλλά αυτοί θα κάνουν την επανάστασή τους από τον καναπέ τους ; Τι σκέφτονται απορώ!!! Ξέρω είχε κρύο το πρωί , έπεφτε χιονόνερο αλλά παρόλα αυτά σε λίγο δε θα έχουμε να ζεστάνουμε το ίδιο μας το σπίτι… Δεν το βλέπεται που πάει η κατάσταση; Το λιγότερο που οφείλουμε πλέον όλοι να κάνουμε είναι να δείξουμε τη μαζικότητα μας!! Άλλωστε είναι το μοναδικό μας όπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κρίμα για τη λογοκρισία σας,αν δεν αντέχετε καμία διαφορετική προσσέγγιση σε ένα θέμα,φτιάξτε ένα prive fun club κομματικής υποστήριξης...αλλά μην ξαναπιάσετε το λαό στο στόμα σας!!!γιατί πολύ απλά αν τον σέβεστε έστω και στο ελάχιστο υποφέρει πολύ και δεν τον απασχολούν τα κουκιά κανενός κόμματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν δεν ξέρετε να συμπεριφέρεστε, θα πηγαίνετε στον κάδο. Πάει και τελείωσε. Η διαφορετική άποψη είναι σεβαστή, η χολή δεν είναι και οι πονηριές.

      Και όποιος ξαναμιλήσει για λογοκρισία θα τον στείλω στον Πρετεντέρη, στο Βήμα και τον Ευαγγελάτο να κάνει ιδιαίτερα. Το ότι έχουμε ελεύθερα σχόλια για τον καθέναν, δεν σημαίνει πως θα αφήνουμε την λάσπη, τις εμμονές και τις κακοήθειες.

      Το μπλογκ γράφει ξεκάθαρα τι είναι, τι στηρίζει και τι προωθεί. Εαν αυτό δεν σας αρέσει υπάρχουν και άλλα μπλογκς ώστε να γράφετε ότι σας κατεβαίνει.

      Διαγραφή
  6. To αν αντεχουμε ή οχι διαφορετικη προσεγγιση σε ενα θεμα αλλα και τι ανοχες δειχνουμε σε ανθρωπους που δεν διατυπωνουν απλα μια διαφορετικη αποψη αλλα επιλεγουν να το κανουν με περισση αγενεια, επιθετικοτητα και χωρις ιχνος διαθεσης για συζητηση, ασε το καλυτερα στην ακρη.

    Το τι θα φτιαξουμε ή οχι σε ο,τι αφορα το Blog μας ειναι δικο μας θεμα. Αν δεν σε ικανοποιει το παρον ιστολογιο και ο τροπος που λειτουργει δεν σε υποχρεωνει κανεις να το διαβαζεις. Τουναντιον. Be my guest.

    Δεν εχουμε δηλωσει σε καμια περιπτωση πλουραλιστες. Στο σχολιασμο υπαρχουν κανονες τους οποιους εχω επαναλαβει πολλες φορες.

    Επισης δεν εχουμε δηλωσει σε καμια περιπτωση ανεξαρτητοι, αχρωμοι και αοσμοι.

    Νομιζω οτι ειμαστε πολυ ειλικρινεις σε ο,τι αφορα το πολιτικο μας στιγμα αλλα και τον τροπο λειτουργιας του ιστολογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγένεια δεν είναι η άποψη και η προσέγγιση που δεν σου χαΐδεύει τα αυτιά...έχεις δίκιο στο ότι όταν ασχολείται κάποιος άνθρωπος που έχει μάθει στο διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων και στην διαφορετικότητα που προάγει το νου και τη διαφωνία που βγάζει δημιουργία, με πρόβατα σαν και σένα, στείρους και φανατικούς χειροκροτητές,φασίζουσες νοοτροπίες που κρύβονται πίσω από έναν λανθάνοντα αυτοχαρακτηρισμό, ε ναι τότε χάνει το χρόνο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις πλακα. Αν δεν βλεπεις την αντιφαση στα λεγομενα σου παω πασο..

      Εξακολουθεις ομως να σχολεισαι μαζι μας! Αυτο πως να λεγεται αραγε στην απλην ελληνικην..?
      : ]]]]]]]]]]

      Διαγραφή
  8. ναι εδώ έχεις δίκιο,δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σας. για 2 λόγους, ο πρώτος είναι ότι η βλακεία και η ηλιθιότητα είναι ανίκητες(και διαθέτετε πολλά κιλά κι από τις δύο) και δεύτερος γιατί εγώ δεν είμαι κάποιος μισθοφόρος σαν και σένα καραγκιοζάκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωστοσο εισαι ακομη εδω!
      Επειδη φαινεται να γνωριζεις πολλα, μπορεις να μας εξηγησεις και τη διαφορα βλακειας και ηλιθιοτητας?

      Διαγραφή
  9. Είσαι πιο ειδικός να απαντήσεις εσύ,σαν κάτοχος και των δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.