19 Φεβρουαρίου 2014

Άθλια προβοκάτσια κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο ΚΚΕ - Χυδαία ψέματα στο Left.gr


Σε δελτίο τύπου σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης» η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:

«Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate"(διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!
Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.

Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όχι φιλέ μου , απλά Αυριανιστές.
      Όλοι εμείς που ζήσαμε την εποχή της Αυριανής με «φωτογραφίες» από τα «κότερα και τις Βίλες» του Χαρίλαου δεν εκπλησσόμαστε καθόλου.
      Το πρόβλημα είναι ότι το κόμμα κάποτε πρέπει να σταματήσει να απαντά μόνο πολιτικά και να αρχίσει και τις αγωγές μαζί. Όπως τότε με το περιβόητο «εμπόριο όπλων» που υποτίθεται έκανε το κόμμα . Κλαψούριζε και ζητούσε συγνώμη το λαμόγιο στο δικαστήριο.
      Δεν θα χαλούσε να έμπαιναν στο ταμείο του κόμματος μερικές 100000 χιλιάδες € αυτές τις δύσκολες εποχές. Μόνο άμα πονέσει η τσέπη τους θα το σκεφτούν να ξανά ρίξουν λάσπη
      Επίκουρος

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Στο δικαστήριο θα πρέπει να δώσεις λίστα των μελών της κοβ, να παρουσιαστουν όλοι στο δικαστήριο και να καταθέσουν, κλπ κλπ

      Johngr1973

      Διαγραφή
    3. Δεν μιλάω για μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση , μιλάω γενικά.
      Και όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές θα αυξηθούν οι προβοκάτσιες , και θα έχουμε ξανά φαινόμενα των αυριανιστών , πού έπαιρναν παραμάσχαλα τον Ριζοσπάστη και πήγαιναν στα σπίτια οπαδών του κόμματος και έλεγαν οτι το κόμμα πήρε απόφαση να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.
      Υ.Γ. Όσο αφορά την δικαστική οδό , δεν πρέπει εσύ να προσκομίσεις υποχρεωτικά αποδείξεις ότι έχεις δίκαιο . Κάνεις αγωγή λέγοντα ότι ο αντίδικος είναι ψεύτης και συκοφάντης και πρέπει ο αντίδικος να προσκομίσει τα στοιχεία για αυτά που λέει και να αποδείξει ότι δεν είναι συκοφάντης. Εσύ λες ότι αυτά που λένε είναι συκοφαντικά και ανυπόστατα , και τότε πρέπει αυτοί να προσκομίσουν τις αποδείξεις . Οργανωτικές , αποφάσεις, Εισηγήσεις ,μαρτυρίες διαγραμμένων κτλ . Τώρα αν έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν στην κατοχή τους τέτοια στοιχεία για το κόμμα που δεν έπρεπε να έχουν , τότε θα πρέπει να ψαχτεί το κόμμα πώς τα βρήκαν και το θέμα είναι πολύ ποιο σοβαρό από μια απλή συκοφαντία . Άλλα επειδή το βρίσκω κομματάκι δύσκολο να έχουν γίνει όλα αυτά . Οι άνθρωποι (λέμε τώρα) είναι απλά συκοφάντες εκ του ασφαλούς.
      Επικουρος

      Διαγραφή
  2. Και το θράσος συνεχίζεται γιατί τώρα άλλαξαν την επικεφαλίδα βάζοντας τιτλο
    "Φήμες για διαγραφή της οργάνωσης του ΚΚΕ στην Κόνιτσα - Διαψεύδει το κόμμα"
    Μια ζωή σιχάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά κάτι άσχετο, αν θέλετε μην το δημοσιεύετε. Επειδή το μπλογκ είναι πολύ "βαρή" στο βαθμό που σε έναν ελαφρώς κακομεταχειρισμένο PC κρασάρει το browser, όπως σε εμένα παλαιότερα και φαντάζομαι και σε άλλους, δείτε, αν το κρίνετε ως υπαρκτό πρόβλημα, μήπως μπορείτε να το ελαφρύνετε λίγο.

    Οφείλω να πω πως πλέον δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα (λόγω δικών μου ρυθμίσεων στο λάπτοπ) αν και πάλι αργεί να φορτώσει η σελίδα.

    ΚΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.