1 Νοεμβρίου 2013

Πολύ περίεργη δολοφονία


Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο που βρίσκονται επί της λεωφόρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή κρατούσαν σύμφωνα με άλλες πληροφορίες καλάσνικοφ και κατά άλλες πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά ομάδας ατόμων που ήταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, τα οποία ήταν σε λειτουργία, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή και τα ρολά κατεβασμένα.

Από τους πυροβολισμούς έπεσαν νεκρά δύο άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ένα άτομο έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τα θύματα σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη ήταν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Οι δράστες διέφυγαν με τη μηχανή και χάθηκαν στα στενά του Ηρακλείου ενώ η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: iefimerida.gr 

Πρώτο δικό μου σχόλιο ...


Σύμφωνα μόνο με τα στοιχεία που μας έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα τα αστικά τηλεοπτικά δίκτυα, η υπόθεση κανονικά θα μύριζε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μιας και οι χρυσαυγίτες έχουν άμεση διασύνδεση με τον υπόκοσμο και την μαφία.

Αλλά, απο την στιγμή που όλοι οι "ειδικοί εγκληματολόγοι" δημοσιογράφοι των δελτίων ειδήσεων, μιλούν αντίθετα για τρομοκρατικό χτύπημα, σημαίνει πως έχουν άλλη "πληροφόρηση" απο αυτήν που μας παρουσιάζουν.

Διότι πολιτικό χτύπημα εναντίον 2 άσημων παιδιών υποστηρικτών ή μελών της Χρυσής Αυγής, σημαίνει οργανωμένο σχέδιο θυματοποίησης της Χρυσής Αυγής, τρομοκρατίας του ελληνικού λαού ώστε να απομακρυνθούν απο τα "άκρα" και εγκαίνια μιας νέας περιόδου όπου οι αστικοί πολιτικοί σχεδιασμοί θα περιλαμβάνουν μπόλικα άσχετα θύματα ώστε να ταϊζουν την προπαγάνδα τους.

50 σχόλια:

  1. Στρατηγική της Έντασης … η ζοφερή τέχνη διατήρησης της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φρέσκια και η ανακοίνωση του ΚΚΕ
    http://goo.gl/yorqQQ

    Σε ανακοίνωσή του για τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

    «Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα το λήξαμε.
      Το πάνε για "τρομοκρατικό" χτύπημα.

      Διαγραφή
    2. Με τρομονόμους που ψηφίζουν και οι "αριστεροί" λογικό κι επόμενο.....

      Διαγραφή
    3. Και όχι μόνο αυτό. Οι "δημοσιογράφοι" του MEGA μιλούσαν για συγκεκριμένα πρόσωπα, σαν έτοιμοι από καιρό.

      gdmn1973

      Διαγραφή
  3. Σε μια εποχή που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη της ήρθε πολύ βολικό αυτό που έγινε. Νεκροί στην Μαρφιν, νεκρός ο Φύσσας και τώρα νεκροί Χρυσαυγήτες για να ξεπλυθει η φασιστική συμμορία. Και πάντα στην "κατάληλη στιγμή".
    Μου άρεσε ο Ευαγγελάτος, όταν βγήκε η είδηση για τους πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο της Αμερικής λίγο πρίν την είδηση για τους νεκρούς εδώ, να βγάζει συμπέρασμα ότι αφού ήταν πυροβολισμοί μάλλον δεν προκειται για τρομοκρατική επίθεση γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικά. Εδώ μόλις βγήκε η είδηση το βάφτισαν τρομοκρατική επίθεση στο πιτς φιτίλι. Τέτοια βιασύνη. Καταδικάζουμε το καλάσνικοφ απ'όποια αποθήκη κι'αν προέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετοιμαστειτε, δυο ακρα, καταδικαζουμε τη βια απο οπου κ αν προερχεται κτλ

    ανασυνταχτε το κεντρο μας ελεγαν (κατα το "καταταγειται μας ελεγαν¨)

    και φυσικα συσπειρωση της χα (ειναι πιο ευκολο με μαρτυρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχώς λένε πως στόχος τους (αυτών που δολοφόνησαν τους χρυσαυγίτες τελοσπάντων) είναι η αποσταθεροποίηση του συστήματος. Εγώ πάλι γιατί σκέφτομαι πως το σχέδιο τους είναι η σταθεροποίηση του συστήματος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο σκαι εχουν ηδη ετοιμαστει για το επομενο!

    Η δε Ολγα που τρεμει βρηκε ηδη τον ενοχο!

    Λαγωνικα οχι μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως πρεπει να ομολογησουμε οτι η δημοσιογραφικη ερευνα σε αυτη τη χωρα εχει ηδη απογειωθει σε αλλα επιπεδα. Ο Ευαγγελατος ηταν σιγουρος με το που βγηκε η ειδηση στον αερα οτι προκειται περι τρομοκρατικου χτυπηματος. Σε αντιθεση με τη δολοφονια Φυσσα που μιλαγε για ποδοσφαιρο κανα δυο 24ωρα μετα.

    Παντως η μεγαλη επιτυχια ηταν οτι η τωρινη δολοφονια προλαβε τα δελτια των 8. Καλο timing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα στοιχεία που κατα την Ιωάννα Μάνδρου, οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, είναι :
    (α) ο τρόπος δράσης των δολοφόνων (σταματάω την μηχανή, κατεβαίνω, ρίχνω 20 σφαίρες απο τις οποίες μόνο οι 4 βρίσκουν τον στόχο τους, ανεβαίνω και φευγω)
    (β) η σφοδρότητα του χτυπήματος (???)
    (γ) η χρήση όπλων (!!!???!!!! what the fuck)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να κοψεις τη βραδυνη παρακολουθηση σκαι. Τυφλωνει

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ να την κόψω. Με κρατάει σε εγρήγορση.

      Άκου εκεί σφοδρότητα και χρήση όπλων ...
      Βρε καλά μου παιδιά, εντάξει, ας πούμε πως δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα και δεν ξέρετε σε ποιον πλανήτη ζείτε. Αλλά το κερατό μου μέσα, 10.000 μαφιοζοταινίες έχουν βγει στους κινηματογράφους. Ούτε μια δεν έχετε δει ?

      Μια στην κοιλιά, μια στο κεφάλι, κλασσική περίπτωση μαφιόζικου χτυπήματος. Ποιά σφοδρότητα και κουραφέξαλα.

      Διαγραφή
    3. Βέβαια...αν ήταν μαφία θα χτυπούσε μαλακά με ρόπαλα και θα είχε πρόχειρη μια μπουλντόζα και μπετονιέρα για να τους εξαφανίσει. Βάζουμε σκούφο για να μην σηκώνονται οι τρίχες μας.

      Διαγραφή
  9. Μυστικες Υπηρεσιες, νεο17Νοεμβρη, προσπαθεια λευκανσης του μαυροφασιστικου αποπατου, αποπροσανατολισμος του ποπολου απο τα υπαρκτα και φρικιαστικα του προβληματα κλπ. Συνεχιστε τον εμπλουτισμο της λιστας και εισαστε μεσα βγαζοντας το συμπερασμα οτι προκειται για μια προβοκατσια ολκης απο το ιδιο το συστημα που ψυχοραγει και γινεται για αυτον τον λογο ακρως επικυνδινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ναζιστικό κράτος/παρακράτος του αντώνη,του δένδια,της μπακογιάννη,του αλαφούζου,του μπομπολα,του βαρδινογιάνη,του φαήλου,της Budesbank και της SIemens,του mega chanel και φυσικά της παλιάς καλής CIA ετοιμάζει με απαράμιλλη βιρτουοζιτέ τον επόμενο εμφύλιο στην καταλεηλατημένη χώρα.Καπιταλιστική υπανάπτυξη δηλαδή με τα όλα της.Εξαθλίωση κι εμφύλιος μαζί.Η μπανανία του καπιταλισμού στο κατώτατο σκαλοπάτι.Ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1 Νοεμβρίου 2013 - 10:48 μ.μ.
      Ένα ψευδώνυμο παρακαλώ.
      Πολιτική δημοσίευσης σχολίων του μπλογκ

      Διαγραφή

  11. 1. Γιατί μισή ώρα πριν απ' όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων;

    2. Ποιοί είχαν, σ' αυτή τη χρονική στιγμή και συγκυρία, μεγάλο πρόβλημα με τα ακραία κι άδικα φορολογικά μέτρα και κινδύνευαν μέχρι και να πέσουν ;;;

    3. Ποιοί οφελούνται απ' αυτή την ενέργεια ; Και μάλιστα είχε ειπωθεί από διάφορες πλευρές (και από μένα) ότι περίμεναν ... ή ακόμη και επεδίωκαν !!! να έχουν ΝΕΚΡΟ ή ΝΕΚΡΟΥΣ ;

    4. Ποιοί ΔΕΝ οφελούνται και δεν τους συμφέρει μιά τέτοια εξέλιξη;

    5. Σε ποιούς - όπως ΠΑΝΤΑ - θα πάνε να το φορτώσουν αυτό το επαγγελματικά οργανωμένο έγκλημα;

    6. Ποιά "σενάρια" βοηθά αυτή η ενέργεια;
    Μήπως την περιβόητη θεωρία: << των "δύο" "άκρων" >> ; Και ποιοί ήθελαν να επαληθευτεί αυτή η θεωρία ;;;

    7. Η βιασύνη της "Χ.Α." να μιλήσει για "πολιτική δολοφονία" και να σπεκουλάρει πάνω σ' αυτό το έγκλημα τι θέλει να καταδείξει ; Μήπως να διώξει από πάνω της το στίγμα της εγκληματικής - ναζιστικής οργάνωσης και να σημαδοτηθεί ως "διωκόμενο πολιτικό "νόμιμο" κόμμα" ;;; Τυχαία η σύμπτωση ;

    8. Αμέσως τα συστημικά ΜΜΕ και πολιτικοί γιατί μιλούν για κίνδυνο αποσταθεροποίησης ... ; όταν αυτό (το κτύπημα) λειτούργησε ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ (ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ) της ήδη πολύ αποσταθεροποιημένης Συγκυβέρνησης από τις εσωτερικές έριδες διαφόρων πλευρών (λόγω των επιπρόσθετων επαχθών οικον. μέτρων).

    9. Χαριστική βολή 1 ; χαριστική βολή 2 ; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δλδ να υπάρχουν νεκροί .... ;;; Δεν ήταν αρκετή (για μιά υποτιθέμενη τρομοκρατική επίθεση) μιά επίθεση με όπλα κατά ενός στόχου ;

    10. Ποιές εξελίξεις θα τροφοδοτήσει τώρα αυτή η ενέργεια ;
    Μήπως της περαιτέρω λήψης άγριων "αντιτρομοκρατικών" μέτρων καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων & ακόμη μεγαλύτερης διόγκωσης των κατασταλτικών μηχανισμών ;

    Ποιοί, λοιπόν το έκαναν αυτό ... φαίνεται ξεκάθαρα ... αν ο καθένας απαντήσει ψύχραιμα και με βάση τη λογική στις παραπάνω ερωτήσεις ...... γιατί αυτοί που το 'καναν μόνο τρελοί δεν μπορείς να πεις ότι είναι, ούτε "πωρωμένοι ψυχάκηδες" ... ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (με βάση τα όσα έγιναν γνωστά από τα ρεπορτάζ).

    Από τις τελευταίες πληροφορίες ... μαθεύτηκε ότι η πινακίδα της μίας (εκ των δύο ) μηχανών που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία ήτνα κλεμένη ΠΡΙΝ 13 !!!!! ΧΡΟΝΙΑ ......

    11. Ποιά οργάνωση - εν ισχύ τώρα - έχει βάθος ύπαρξης 13 χρόνια ; !

    ΚΑΜΙΑ !!! Μόνο αλλού οδηγείται η σκέψη για τέτοια οργάνωση αλλά και Οργάνωση... με τόσο βάθος ... δλδ σε ημινόμιμους - παρακρατικούς μηχανισμούς του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος1 Νοεμβρίου 2013 - 11:30 μ.μ.
      Ένα ψευδώνυμο παρακαλώ.
      Πολιτική δημοσίευσης σχολίων του μπλογκ

      Διαγραφή
  12. Μέρες προ-ναζιστικές

    Μόνο ο σκοτεινός θεός του καπιταλισμού ξέρει από ποιο βαθύ υπόγειό του εκπορεύτηκε η προβοκατόρικη δολοφονία των μελών της ΧΑ. Μια δολοφονία αναγκαία και επιζητούμενη για να δώσει δικαίωμα στη ΧΑ να συμψηφίσει φόνους με «περίσσευμα» και να αποκτήσει και πάλι το δικαίωμα να συνεχίσει το δικό της αντιλαϊκό έργο ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη θεωρία των δύο άκρων που προς στιγμή είχε «κολλήσει» και δεν τράβαγε καθόλου.

    Οι προβοκάτορες πάντα βρίσκονται σε υπηρεσία στη κατάλληλη στιγμή.

    ….Και στο τέλος θα κυνηγούν πάλι τους κομμουνιστές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα και απο μενα ας πανε να μιλησουν για αιμα και τιμη στις μαναδες των παιδιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Luis Malamadre:
      Το πιο εύστοχο σχόλιο που διάβασα μέχρι τώρα....

      Διαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος2 Νοεμβρίου 2013 - 12:41 π.μ.:
      Ανυπόγραφα σχόλια δεν δημοσιεύονται στο μπλογκ

      Διαγραφή
  15. Γιατί κάτι μου λέει οτι αν ανοίξουμε κανα Γκεμπελικό εγχειριδιο θα βρούμε το ακριβές πρωτοκολλο για τέτοιες ακριβώς false flag επιχειρήσεις....

    Λεγε με παλιόπαιδο, λέγε με αλήτη μέχρι και καχύποπτο... αλλά μου μοίαζει με τρομερή προβοκάτσια απο την ίδια την ΧΑ

    ΡεδΒούλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα προτρέξω λέγοντας ότι το επόμενο διάστημα την δολοφονία των δύο παιδιών θα την συνδέσουν με την ίδια την Χρυσή Αυγή και την δράση της ως εγκληματική οργάνωση (ξεκαθάρισμα λογαριασμών;). Κάτι τέτοιο εξυπηρετεί αφάνταστα στρατηγικές επιλογές της άρχουσας τάξης της χώρας μας για τους εξής λόγους:

    Πρώτον και κύριον θα οξυνθεί στο έπακρο όλο το επόμενο διάστημα το σκηνικό διπολισμού μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είδαμε και στις σχετικές ανακοινώσεις τους για την δολοφονία, θα διαγκωνίζονται για το ποιος είναι ο καλύτερος «σταθεροποιητής» της δημοκρατίας, της κοινωνικής ειρήνης και ο καλύτερος εγγυητής της επιστροφής σε ρυθμούς δυναμικής καπιταλιστικής ανάπτυξης. Η μεν ΝΔ θα αυτοπαρουσίαζεται ως εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας ως η κυβέρνηση που έθεσε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή και ο μεν ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζει να απευθύνει κάλεσμα για συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου και εκδημοκρατισμού της χώρας.

    Διασφαλίζεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο η σημαντικότερη των στρατηγικών επιλογών της άρχουσας τάξης που δεν είναι άλλη από την συσκότηση του πραγματικού αντιπάλου, η εξουσία των μονοπωλίων και οι ιμπεριαλιστικές συμμαχίες του (ΕΕ, ΝΑΤΟ).

    Δεύτερον επειδή το σύστημα τραβάει ζόρια όσο ποτέ άλλοτε να περάσει σε φάση δυναμικής καπιταλιστικής ανάπτυξης (και δεν θα το καταφέρει) δρα προληπτικά ώστε να αποτρέψει πιθανή αναθάρρηση του εργατικού κινήματος (βλέπε απεργία 6 Νοέμβρη) ενισχύοντας το κλίμα συντηρητικόποιησης των λαικών στρωμάτων. Πως το επιτυγχάνει αυτό; Μετατέθοντας όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα το κέντρο βάρους της πολιτικής αντιπαράθεσης σε αντικομμουνιστική κατεύθυνση (βλέπε: δήλωση Σαμαρά για το άλλο άκρο του εξτρεμισμού, άρθρα Λιάκου – Κρανιδιώτη – Γιανναρά και σια).

    Εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο η δικτατορία των μονοπωλίων ως μονόδρομος με κάθε πολιτική της έκφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αν ψαχνετε "οργανωτες" ...εδω :
    h**p://leninreloaded.blogspot.gr/2013/11/1-2013.html#more
    h**p://leninreloaded.blogspot.gr/2013/11/31.html
    (ο ιδιος γεννησε και την Μπογιοπουλιαδα ...εσχατως)

    κι αν ψαχνετε και ΤΟ στοχο ....εδω:
    h**p://leninreloaded.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4430.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Αναρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις γι' αυτά που πιστεύεις χωρίς όμως να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας ένας ανώνυμος νεκρός του Αγώνα. Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα μα όλα για μια ιδέα, τη δική μας Ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμάς; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούμε. Εσύ;»

    ταδε εφη το παιδι της ροζμαρι και ενω η δημοσκοπικη κατρακυλα της οργανωσης μολις ειχε αρχισει μετα τη δολοφονια Φυσσα
    μετα ηρθε το πανελλαδικο καλεσμα για συμπαρασταση των αρχιεγκληματιων της οργανωσης οπου μαζευτηκαν μερικες εκατονταδες αναλωσιμων

    δεν θελει και πολυ ο πνιγμενος να πιαστει απ τα μαλια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. απίστευτες συμπτώσεις που οδηγούν σ ένα συμπέρασμα,,,
    μετά την δολοφονία Φύσσα έξω από τα γραφεία τους πάντα υπήρχε αστ. φύλαξη μάλιστα δεν μιλάμε για ένα περιπολικό απλά αλλά και κλούβες...
    Ως δια μαγείας χθες έλλειπαν όλοι...ακόμη και το περιπολικό που ήταν κάθε μέρα...
    δεύτερη σύμπτωση που είναι παρόμοια με αυτή του χτυπήματος (ας γελάσω) στο πρώτο θέμα.. το Α.Τ βρίσκεται στα 50 μέτρα μέσα στο στενό από τα γραφεία τους...στο πρώτο θέμα είναι στα 20 μέτρα...
    τώρα ποιος θα επιχειρούσε με τόσο θράσος χτύπημα δίπλα σε αστυνομικό τμήμα μην με ρωτάτε...τόσα γραφεία έχουν βρε αδερφέ....
    απορώ πως δεν κατηγορήθηκε ακόμη ο Μαζιώτης...
    τα δύο άκρα ξανά στην επικαιρότητα....
    πιστεύω η ανάληψη θα γίνει από κάποια εξωκοινοβουλευτική νεοσύστατη αριστερή (πάντα) τρο/τική οργάνωση...
    στόχος τα δύο άκρα ?η απεργία στις 6 του μήνα?ο εκφοβισμός του λαού?ότι και να ναι θέλει προσοχή οι καιροί είναι δύσκολοι και περίεργοι..

    prohja

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ορίστε τι είχε ως αποτέλεσμα, συνέπεια και επακόλουθο η είσοδος της Χ.Α. στη βουλή, στη ζωή και στην κοινωνία γενικότερα. Τα αριστερά κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, Ε.ΑΡ., ΣΥΡΙΖΑ κλπ) τόσα χρόνια (40 περίπου) είναι στη βουλή και ΕΝΑΣ φόνος για πολιτικούς ΚΑΙ κομματικούς λόγους δεν έγινε! Η Χ.Α. είναι 1,4 χρόνια στη βουλή και έχουμε ήδη ΤΡΕΙΣ (3) φόνους!!!

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς για να σου πω την αλήθεια, αδυνατώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου. Δηλαδή οι πολιτικές δολοφονίες στην Ελλάδα, σχετίζονται με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο ? Πριν το κοινοβούλιο οι φασίστες και οι παρακρατικοί γενικότερα δεν δολοφονούσαν κόσμο με πολιτικά κριτήρια ? Χρειάζονται την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση ώστε να ξεχυθούν οι αιματηρές τους επιδιώξεις ?

      Κατα δεύτερον, ξέρεις πόσες πολιτικές δολοφονίες κομμουνιστών, αγωνιστών και προοδευτικών ανθρώπων μετράει η χώρα ? Δεν μιλάμε για έναν και δυο, μιλάμε για χιλιάδες. Χιλιάδες.

      Διαγραφή
    2. Από το 1975 έως τώρα είχαμε στην Ελλάδα χιλιάδες δολοφονίες κομμουνιστών;
      Από το 1975 έως τώρα είχαμε στην Ελλάδα δολοφονίες επειδή κπ (ο δολοφονημένος) ήταν ή υποστήριζε το ΚΚΕ, την Ανταρσυα, τη Χ.Α. ή κπ άλλο κόμμα;

      Δε λέω ότι δεν είχαμε δολοφονίες (γενικά)! Είχαμε!!!
      ΠΟΛΛΕΣ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!
      Αλλά από τη χούντα και μετά, νομιζω (μπορεί να κάνω και λάθος), δε θυμάμαι να σκοτώσανε κπ επειδή ανήκε σε κπ κόμμα!

      Σκοτώνανε κπ πάνω σε μια απεργία, πάνω σε μια κατάληψη, σε μια διαδήλωση, αλλά όχι επειδή ήταν ΚΚΕ ή ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ κλπ.
      Το μοναδικό περιστατικό που θυμάμαι είναι τον Μπακογιάννη! Αλλά αυτόν δεν το σκοτώσανε επειδή ήτανε ΝΔ. Ή κάνω λάθος;

      ΑΛΗΣ

      Διαγραφή
    3. να σου θυμισω τον κοτζαριδη ή λιγο παλιοτερα την βασιλακοπουλου; ή πρεπει να αναφερουμε καθε γεγονος που απο την προνοιτηκοτητα του κομματος και την περιφρουριση του δεν ειχαμε νεκρους; μην μπερδευεις την βουρτσα....αγαπητε αλη

      Διαγραφή
    4. και αυτοι δολοφονηθηκαν γιατι ηταν ΚΚΕ και οχι γιατι ηταν απλα σε μια διαδηλωση.
      για να μην πω για δεκαδες στα νοσοκομεια.
      να σου θυμισω την συντροφισα με το σπασμενο ποδι απο τους τραμπουκους στην μεταμορφωση περισυ;
      αιντε πια μετην σπεκουλα

      Διαγραφή
    5. Και μιλώντας για σπέκουλα, κελάηδησε κι ο ακτιβισταράς Βαλλιανάτος, του LGBT movement, του GAP και της Δράσης: "Απόψε δυστυχώς είμαστε όλοι ΧΑ... κι ο φασισμός ήταν και είναι φαιοκόκκινος!!!"

      https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581050_10202092458023429_312661767_n.jpg

      gdmn1973

      Διαγραφή
    6. Οκ modesto. Αυτές οι 3 δολοφονίες ήταν κτ συνηθισμένο. Τουλάχιστον όχι κτ πρωτόγνωρο, καινούριο. Δε διαφέρουν από άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις του παρελθόντος.

      Πάντως δε σπεκουλάρω. Ούτε να επηρεάσω θέλω ούτε να βγω σωστός ούτε να επιβάλλω κπ γνώμη, άποψη ή πεποίθηση μου. Ούτε να αλλάξω σε κπ τα μυαλά θέλω.

      Μια ιδέα και μια κρίση μου θέλω απλώς να εκφράσω. Να μοιραστώ μια σκέψη. Τίποτες άλλο.

      ΑΛΗΣ

      Διαγραφή
  21. Πράγματι όλα δείχνουν μια καλοστημένη προβοκάτσια και μάλιστα λίγο πριν από δύο απεργίες, 3 Νοέβρη και 6 Νοέμβρη. Προσωπική μου άποψη και υποψία είναι πως η δολοφονία των ανθρώπων έγινε εκ των έσω. Λυπάμαι που το λέω αλλά όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα(ΧΑ)τον τρώνε οι κότες (υπόκοσμος). Αυτά τα παιδιά δεν τους ήξερε κανένας, μόνο οι μανάδες τους, οι πατεράδες τους και οι οικογένειές τους που τα κλαίνε. Θα είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους ίσως για κάτι καλύτερο σε αυτά τα αποβράσματα για τα οποία η άνθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Απ' ότι φαίνεται χρησίμευσαν σαν νεκροί για αυτά τα τσόλια προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντάδων τους.RED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς για παιδια που θα ειχαν εναποθέσει τις ελπιδες τους ιτσως για κατι καλυτερο σε αυτα τα αποβρασματα ....... Δηλαδη αυτά τα παιδια δεν ηταν νεοναζιστες εγκληματιες; Δεν ηταν συστατικα στοιχεια του ναζιστικου αποπατου; Δηλαδη η δολοφονια τους ειτε απο την ιδια τους οργανωση ή απο το κρατος ή το παρακρατος τους ξεπλενει; Οχι φιλε μου. Καμια συμπαθεια στα φασιστοναζιστικα αποβρασματα δεν μπορω να εχω. Διαφωνω καθετα και καταδικαζω την δολοφονια τους αλλα δεν βαζω και πλερεζες!! Εμπαθης; Καθολου, αναλογιζομενος τα εγκληματα τους ΜΟΝΟ στην Ελλαδα!!

      Διαγραφή
    2. Ένα ψευδώνυμο
      Μην λέμε τα ίδια ...

      Διαγραφή
    3. Ένα ψευδώνυμο
      Μην λέμε τα ίδια ...

      ΟΚ, αλλα δεν καταφερα ακομα να βρω πως θα βαλω ψευδωνυμο . Οδηγιες;

      Διαγραφή
    4. Το γράφεις μετά απο το σχόλιο, όπως κάνω τώρα.

      Redfly

      Διαγραφή
  22. Βρε ανώνυμε όπως βλέπεις γράφω, πως όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Σίγουρα φέρουν ευθύνη. Ενήλικες ήταν. Πώς όμως μπορεί να τους καταλογίσει κανείς 22 και 26 χρονών παιδιά ότι ανήκουν στον υπόκοσμο; Γιατί η ΧΑ υπόκοσμος είναι. Επειδή τυγχάνει να είμαι από εκεί κοντά συνομιλώντας με κάποιον, έμαθα πως ο ένας από τους δύο είχε πάει για να του βρούν δουλειά. Κατά πόσο βέβαια είναι αλήθεια δεν το ξέρω. Αν είναι όμως; Φυσικά όπως λες και εσύ αποβράσματα είναι οι χρυσαυγίτες, υπάρχει κόσμος όμως που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και πάει μαζί τους. Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε; Α! Δεν έβαλα πλερέζες κιόλας. Αντίθετα προβληματίστικα, διότι πολύ ησυχία ακουγόταν τώρα τελευταία γύρω από δαύτους. Τυχαίο λοιπόν; Δεν νομίζω. RED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να ξέρουμε και για τι ακριβώς μιλάμε τόση ώρα:
    Φωτογραφία των "παιδιών":
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2264.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά είναι, μάλλον ήταν,
      ασχέτως εαν έμοιαζαν με κατάδικους βγαλμένους απο το American History X.

      Διαγραφή
    2. @Redfly:
      Μια και ανάφερες το American History X, οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες μάλλον καρφώνονται:
      http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3952.html

      Διαγραφή
  24. ΟΚ πέρνω πίσω το παδια. Παιδια θα είναι πάντα για τους γονείς τους. Και όπως ειπώθηκε παραπάνω να πανε στις μανάδες τους να τους πουν για αιμα και τιμή. RED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.