18 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση για τα ΕΑΣ την Τρίτη

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΘΗΝΑΣ - ΘΡΙΑΣΙΟΥ


Στις 5 μ.μ., στο Μετρό της Δάφνης
Κοινή συγκέντρωση αλληλεγγύης ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ενωσης για παραπέρα συρρίκνωση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, διοργανώνουν την ερχόμενη Τρίτη, 19 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., στο Μετρό της Δάφνης, τα Συνδικάτα Μετάλλου Πειραιά, Αθήνας, Θριασίου και η Εργατοϋπαλληλική Ενότητα στα ΕΑΣ.

Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται:
«Καλούμε κάθε μεταλλεργάτη από τα Ναυπηγεία, την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και τις Χαλυβουργίες, από τα μεγάλα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις του κλάδου, από τα συνεργεία και τα μηχανουργεία, κάθε άνεργο και νέο, που δέχεται καθημερινά τη λυσσαλέα επίθεση κυβέρνησης - εργοδοσίας και Ευρωπαϊκής Ενωσης ενάντια στα δικαιώματά του, να ενώσει τη φωνή του μαζί με τους εργαζόμενους από τα ΕΑΣ και τις Λαϊκές Επιτροπές της περιοχής και από κοινού, όλοι μαζί να καταδικάσουμε την πολιτική συρρίκνωσης, και παραπέρα απαξίωσης της αμυντικής βιομηχανίας, προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών όπλων και πυρομαχικών. Να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στις εκατοντάδες απολύσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Καμιά άλλη θυσία για την πλουτοκρατία».

Κινητοποίηση ενάντια στα σχέδια για συρρίκνωση - κλείσιμο της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ), των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και της ΛΑΡΚΟ, έγινε χτες και στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία της ΔΑΣ ΕΛΒΟ (δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΛΒΟ). Στη διάρκεια της κινητοποίησης έγινε μαζική εξόρμηση ενημέρωσης του λαού.
Πηγή: Ριζοσπάστης
Υ.Γ.
Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν και οι λαϊκές επιτροπές των γύρω περιοχών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.