29 Νοεμβρίου 2013

Σημείωμα του Νίκου Μπογιόπουλου στο Ριζοσπάστη - «Δεν προσφέρομαι» -

Η Συντακτική Επιτροπή του «Ριζοσπάστη» παρέλαβε την Τρίτη 26/11/2013 και δημοσιεύει σήμερα το παρακάτω σημείωμα του Νίκου Μπογιόπουλου με ημερομηνία σύνταξης 14/11/2013:

«Με αφορμή τη λήξη της εργασιακής μου σχέσης με τον "Ριζοσπάστη", ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά.

Ενημερώνω τους διαδοσίες - για να μην κουράζονται:

Πρώτον, δεν παραχώρησα ποτέ και σε κανέναν την άδεια να με "εκπροσωπεί" στις σχέσεις μου με το ΚΚΕ.

Δεύτερον, τους παραπέμπω στο άρθρο μου υπό τον τίτλο "Ακούστε, κύριοι", που δημοσιεύτηκε στον "Ριζοσπάστη", στις 6 Απρίλη 2013.

Τρίτον, όποιος από αυτούς που δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους για τις χιλιάδες απολύσεις στο χώρο του Τύπου και για την επιβολή του καθεστώτος εργασιακής γαλέρας που βασιλεύει στα ΜΜΕ, τώρα αυτοαναγορεύεται "φίλος" μου, με μοναδικό σκοπό να επιτεθεί στο ΚΚΕ, μου προκαλεί κάτι μεταξύ αποστροφής και περιφρόνησης.

Εν κατακλείδι, ως μέλος του ΚΚΕ: 

Στον κάθε λογής συκοφάντη, που με ψιθυρολογίες πασχίζει να "δικαιώσει" την σαπίλα του. Που με διαστρεβλώσεις προσπαθεί να πουλήσει σαν "αλήθεια" το ψέμα του. Που διαπράττει την διατεταγμένη αλητεία να τροφοδοτεί δημοσιεύματα και συζητήσεις γύρω από το πρόσωπό μου, για να "λερώσει" ό,τι δεν φτάνει, του λέω:

Λάθος πρόσωπο διάλεξε. Λάθος άνθρωπο του υπέδειξαν. Να ψάξει αλλού. Δεν προσφέρομαι. Και ο λόγος είναι απλός: 
Είμαι κομμουνιστής, ηλίθιε!

Τελεία. Και παύλα.

Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, 14/11/2013»


Και ένα εύστοχο σχόλιο από το Lenin reloaded:

Προς ενδιαφερόμενους για νέο γύρο του τηναλήθειαρε:

Μην πτοείστε! Εδώ υπάρχει ψαχνό για άλλες 3.578 άρθρα στο Βήμα, τα Νέα, την Καθημερινή, την Αυγή, το Πριν, την Ίσκρα, το Δρόμο της Αριστεράς, το Βαθύ Κόκκινο και όπου αλλού αγαπάτε.
  • Πρώτον: Γιατί έκανε 12 ολόκληρες μέρες, κατά τα λεγόμενα του Ριζοσπάστη, η επιστολή Μπογιόπουλου να φτάσει στην εφημερίδα; Από την Κίνα την έστειλε; Μήπως δεν είναι σχήμα λόγου η ερώτηση; Μήπως ο Μπογιόπουλος βρίσκεται στην Κίνα με εντολή του Περισσού; Μήπως δουλεύει σε αναγκαστικά έργα, έχοντας τιμωρηθεί από τη σαδιστική ηγεσία; Μήπως;
  • Γιατί έστειλε επιστολή ο Μπογιόπουλος; Τόσο πολύ έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τον Ριζοσπάστη; Γιατί δεν έπαιρνε ένα τηλέφωνο; Γιατί δεν έγραφε ένα email; 
  • Μήπως η επιστολή δεν έκανε 12 μέρες να φτάσει τελικά, αλλά την κρατούσαν τόσο καιρό αδημοσίευτη γιατί την συζητούσαν στην ΚΕ για να αποφασίσουν αν θα τη δημοσιεύσουν ή όχι;
  •  Μήπως κάλεσαν και τον Σταυρόπουλο, που του διέρρευσαν την εσωκομματική αλληλογραφία για να τη δημοσιεύσει στο Βήμα, να τον συμβουλευτούν;
  • Πώς ξέρουμε ότι την επιστολή την έγραψε ο Μπογιόπουλος και όχι, πχ, ο Γόντικας; Τι, επειδή γράφει "Μπογιόπουλος" στην υπογραφή; 
Έλα να βλέπω επινοητικότητα και ιδέες! Ο δρόμος της δόξας σας καλεί!

41 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά; Τί έγινε;
    -12 μέρες επιστολή στα γραφεία του "Ρ" και ο Σταυρόπουλος δεν έμαθε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Σταθης ο Σταυρόπουλος; Μάλλον όχι, περιμένει τον πιτσιρίκο που' στειλε στο περίπτερο να του πάρει τσιγάρα, αν διαβάσει το Ρ στα μανταλάκια κι αν το πάρει το μάτι του την επιστολή, ενδεχομένως μπορεί και να του το πει.
      Τι ψάχνεις να βρεις και συ τώρα, που σούρνεσαι γέρος άνθρωπος στα βαθιά καταγώγια και σε γλιτώνουμε στο τσακ απ' τα μπινελίκια των συριζαίων ...

      Διαγραφή
  2. Γατάκια...
    Αν ξέρατε να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές το ΚΚΕ θα υποστηρίζατε?
    Ο σύντροφος ο Νίκος το άφησε πολύ όμορφα να εννοηθεί:

    "τους παραπέμπω στο άρθρο μου υπό τον τίτλο "Ακούστε, κύριοι", που δημοσιεύτηκε στον "Ριζοσπάστη", στις 6 Απρίλη 2013"

    Τι μας λέει εδώ ο Νίκος? Αναφέρεται σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε πριν το 19ο (06/04/2013) για να δείξει σε όσους μπορούν να δουν τα κρυφά νοήματα πως ουσιαστικά έχει θέσει τον εαυτό του δίπλα στον εργατικό αγώνα, την νέα σπορά, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην κατεύθυνση καταδίκης της σεχταριστικής στροφής του κόμματος στο 19ο και της απομάκρυνσής του από το πρόγραμμα του 1996 (το οποίο όλοι αυτοί μέχρι πέρισυ αφόριζαν...)

    Πλάκα στην πλάκα, φοβάμαι μήπως τους δίνουμε και ιδέες...

    Ιάκωβος Δανιηλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ικανοί και για χειρότερα, μη νομίζεις...

      Διαγραφή

  3. @Ιάκωβος Δανιηλίδης,
    Ελπίζω να κάνεις πλάκα και να συνεχίζεις την ειρωνική διάθεση του Lenin Reloaded. Επειδή,όμως μπορεί να παρεξηγηθεί το τι γράφεις αντιγράφω:

    "Ακούστε, κύριοι

    Κατανοούμε την «έκπληξη» για το βάθος, για την ποιότητα και για το ουσιαστικό περιεχόμενο του Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ εκ μέρους όσων έχουν συνηθίσει να ζουν και να σκέφτονται με τους κανόνες της ίντριγκας, του μιντιακού παρασιτισμού, της υποκρισίας, του καιροσκοπισμού, της καμαρίλας, της κομματικής ψευτοδημοκρατίας.

    Κατανοούμε τον «πόνο» τους να «διορθώσουν» τους κομμουνιστές όσον αφορά τη στρατηγική και την τακτική που θα φέρει το σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό, μιας και άλλωστε είναι πασίγνωστος ο «καημός» τους και για το σοσιαλισμό και για τον κομμουνισμό.

    Κατανοούμε και την εμετική συμπεριφορά τους που άλλοτε μεταμφιέζεται σε «έπαινο», σε συκοφαντικές επιθέσεις «φιλίας» που είναι αηδιαστικότερες και από τον πιο αήθη λίβελο, κι άλλοτε υψώνει την «εισαγγελική» ρομφαία για τις Θέσεις του ΚΚΕ και τις απόψεις που αναπτύσσονται στο διάλογο.

    Αυταπατώνται, αν νομίζουν ότι μπορούν αυτοί, είτε με τη χυδαιότητα, είτε με την «αντικειμενικότητά τους», να καθορίσουν τη σχέση του ΚΚΕ με τα μέλη του και τη σχέση των μελών του ΚΚΕ με το Κόμμα τους.

    Αυταπατώνται, αν νομίζουν ότι μπορούν να παρέμβουν στα εσωτερικά του ΚΚΕ από την «πίσω πόρτα».

    Αυταπατώνται ότι έτσι θα καταφέρουν να πλήξουν το φρόνημα, τις συντροφικές σχέσεις και την τιμή των ελεύθερων, σκεπτόμενων και συνειδητά πειθαρχημένων στα ιδανικά τους ανθρώπων που συγκροτούν το ΚΚΕ.

    *

    Ο Χαρίλαος μας έχει αφήσει παρακαταθήκη εκείνη τη φράση: «Παινεύουν τους πεθαμένους για να θάψουν τους ζωντανούς». Ματαιοπονούν, μα στο τέλος θα καταλάβουν όπως τόσοι άλλοι αυτά τα 95 χρόνια, ότι:

    Ούτε τους πεθαμένους, ούτε τους ζωντανούς του ΚΚΕ τούς επιτρέπουμε να μας πιάνουν στο στόμα τους. Κι όταν καταχρηστικά το διαπράττουν, ματαιοπονούν, αν νομίζουν ότι μπορούν να μας λερώσουν.

    *

    ΥΓ: (για κ. Λάκη Λαζόπουλο):

    «Κρείττον εις κόρακας ή εις κόλακας εμπεσείν. Οι μεν γαρ νεκρούς, οι δε ζώντας εσθίουσιν» (Αντισθένης).

    Γράφει:
    ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ"

    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φυσικά, για ακόμα μια φορά, ενώ η είδηση της "απόλυσης" με όλες τις βρωμιές που έγραφαν, έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα σάιτ, η συγκεκριμένη επιστολή δεν έχει μπει ΠΟΥΘΕΝΑ (ούτε καν στο enikos στο οποίο και αρθρογραφεί).

    Άριστοι προπαγανδιστές όλοι. Άξιος ο μισθός τους.

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνεις και αντιγράφεις το κείμενο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ναι ειρωνικό ήταν το σχόλιο.
    Σόρρυ αν δεν ήταν ξεκάθαρο

    Ιάκωβος Δανιηλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί έγινε ρε παιδιά; Τον τρολοδιώχτη είχε το ποστ;
    Πού είναι όλοι αυτοί με τα 120 σχόλια όπου αναφέρονταν το όνομα Μπογιόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προειδοποιω οτι ΔΕΝ ειναι σχολιο δικο μου αλλα ενος τυπα που απαντησε σε καποιον φιλο μου που το ποσταρε στο fb...
      "Η επιστολή αποδεικνύει ότι δεν έστειλε ο Μπογιόπουλος τα εσωκομματικά σημειώματα στο "Βήμα" όπως κάποιοι ΚΚΕδες λέγανε για να υποστηρίξουν το Π.Γ. ενάντια στον Μπογιόπουλο. Κι αφού το κόμμα δε διαψεύδει τον Σταυρόπουλο, έφαγε αυτογκόλ με τη δημοσίευση αυτών που λέει ο Μπογιόπουλος. Επιβεβαίωση αυτών που υποψιαζόμασταν λοιπόν, φααααπ στους ρουφιάνους του Π.Γ. να δω πότε θα πέσει."

      Διαγραφή
    2. Ήταν σίγουρο φίλε Luis ότι θα το "δούλευαν" κάπως το πράγμα για να το γυρίσουν ενάντια στο ΚΚΕ, καμία έκπληξη. Καλή και ανακατοσούρικη "γραμμή" βρήκε ο τυπάς, ποιοι ήταν τώρα οι ΚΚΕδες που καταλόγισαν διαρροές στο Μπογιόπουλο τρέχα γύρευε, λέμε κάτι να αιωρείται κι ό,τι πιάσει, ακόμα και από αυτά που γράφει το Βήμα δε βγαίνει τέτοιο πράγμα, αλλά δεν εμποδίζει κανέναν αυτό...
      Πόνεσε σίγουρα πάντως, μπορεί να πάθουν κάνα βραχυκύκλωμα φτιάχνοντας σενάρια...

      Διαγραφή
    3. Καλό και το γηπεδικό του (φαααπ)! Τι, μόνο εμείς χούλιγκαν και ταλιμπάν; Βέβαια...

      Διαγραφή
  7. Μούγκα στην στρούγκα το "ανεξάρτητο" TVXS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς το παρόν έχουμε δουλειές. Θα τα πούμε το βραδάκι. Hasta la victoria siempre

    Ιωάννης Περιπατητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επεξεργαστείτε καλά τι θα πέιτε μη κάψετε τίποτα φλάντζες, τι θα δούμε και θα ακούσουμε πάλι...

      Διαγραφή
    2. @Ιωάννης Περιπατητής:
      Στην περίπτωση σου πιο ταιριαστό θα ήταν το god bless America ως χαιρετισμός

      Διαγραφή
  9. Και τωρα?Θα συνεχισουν να τον "αγαπανε" οι συριζαιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αργησε το ΚΑΦΑΚΟΛ που τους εκανε ο Νικος αλλα το ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ η καρδουλα του ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....τους αφησε και εκτεθηκανε ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΕΝΟΙ.

    MΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω ότι ο υπευθυνος αρχείου του <> (Γιάννης Χριστόπουλος) προσπσθούσε να την αρχειοθετήσει και καθηστέρησε καταλαβαίνεται γραφειοκρατία.
    ΑΧ! ρε κουφάλες .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ""ΠΑΣΟΚΙΛΑ"" ΣΑΣ ΕΡΠΟΝΤΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΤΕ ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύντροφοι μπορεί κάποιος συγκεκριμένα να μας πει ποια site αναδημοσίευσαν την επιστολή??
    iskra...? tvx...? left.gr..?...mao...?..
    Δε κάνω πλάκα...όποιος έχει εικόνα ας πει...
    Υ.Γ Οι φάπες έρχονται απο παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Σαμπάχ:
      Μέχρι στιγμής μόνο το βαθύ κόκκινο

      Διαγραφή
    2. Tώρα το είδα στο iskra...
      Υ.Γ Α περιμένω και απάντηση του Τσακνή ...ε όχι και το Νίκο...

      Διαγραφή
    3. Έλα ρε Διονύση που είσαι; Τόσο πολύ διάβαζες Μπογιόπουλο που το γύρισες στον Αλαβάνο (στον Αλαβάνο!!!!) και στο Ρούση (ο επόμενος μετά τους κλασικούς, αλήθεια λέω), αχ...και μετά είμαστε κακοί...
      Μη κοροϊδεύετε άλλο το κόσμο, αφού σας βολεύει ο καπιταλισμός, πείτε το καθαρά.

      Διαγραφή
  13. Τελικά απ'ότι φαίνεται ο παίχτης θα μείνει στο λιμάνι. Αφού ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, αποφάσισε να μείνει για πάντα στην ομάδα της καρδιάς του και να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του, κόντρα στις φήμες που τον έφεραν να υποκύπτει στις σειρήνες του οπορτουνιστικού στρατοπέδου.

    Ο Νίκος είναι εδώ λοιπόν, μαζί μας και για πάντα (para siempre). Θλιβεροί, ζηλόφθονες και μικρόψυχοι οπορτουνιστές και μικροαστοί, ο Νίκος δε σας έκανε τη χάρη. Μαζί του και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν είναι, όμως, τώρα, ώρα για λόγια. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

    Hasta la victoria

    ΥΓ. Παρακαλώ, μην πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Σεβασμός στον καλλιτέχνη

    Ιωάννης Περιπατητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ιωάννης Περιπατητής:
      Τώρα τα κατάλαβα τα ισπανικά
      http://www.youtube.com/watch?v=EQergerkEPE

      Διαγραφή
    2. καποιοι μας εκραζαν οτι ειμαστε χωρις επιπεδο, οτι κανουμε κουβεντα ποδοσφαιριακου επιπεδου κτλ.
      τωρα που εχει επελθει ενας σχετικος εξεφτελισμος, τωρα φαινεται ποιος ειναι ταλιμπαν, ποιος κατοικοεδρευει σε διαφορες θυρες 3-4-7-13-χωρις θυρα (σποντα για τους αεκτζηδες).
      η αληθεια ειναι οτι μαλλον δεν το περιμεναν και δεν ειχαν απαντηση ετοιμη για αυτο τωρα εξευτελιζονται και με εκδηλη την πικρα ζωγραφισμενη στο στομα τους ;) ;)
      ριχαρδος μαυροπερισσοτερος

      Διαγραφή
  14. @modesto:
    Μην βρίζεις. Δεν μπορώ να σου περάσω το σχόλιο, και ήτανε και καλό το υπόλοιπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη δεν το εχω αποθηκευσει αν εχεις δυνατοτητα σβησε το μπινελικι και ανεβασε το

      Διαγραφή
    2. @modesto:
      Ούτε εγώ το αποθήκευσα...

      Διαγραφή
  15. Σ/φοι με τις επιστολες που δημοσιευεται τον κάνετε ήρωα. Σκεφτειται λίγο πιο το νόημα μιας τέτοιας ανάρτησης.
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Κωστας:
      Το νόημα μια τέτοιας ανάρτησης φαίνεται στην ίδια την ανάρτηση:
      Είναι αφιερωμένη, "...στον κάθε λογής συκοφάντη, που με ψιθυρολογίες πασχίζει να "δικαιώσει" την σαπίλα του. Που με διαστρεβλώσεις προσπαθεί να πουλήσει σαν "αλήθεια" το ψέμα του. Που διαπράττει την διατεταγμένη αλητεία να τροφοδοτεί δημοσιεύματα και συζητήσεις γύρω από το πρόσωπό μου, για να "λερώσει" ό,τι δεν φτάνει..."

      Διαγραφή
  16. http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9253.html
    Εντάξει παιδιά, ανέλαβαν δράση οι "πραγματικοί" κομμουνιστές (ΕΑ), στο Ίσκρα του Λαφαζάνη κιόλας (άλλη μια σφραγίδα γνησιότητας). Κάλα τα πάτε όλοι σας, εκδηλωθείτε, άντε ντε, το θέλουμε κι εμείς άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://revol-now.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5717.html
    Νευράκια Αγγελική;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @zoot horn rollo:
      Νευράκια γενικώς:
      http://neyrospastis.wordpress.com/2013/11/30/%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%88%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%83/

      Διαγραφή
    2. Δε μπαίνω (ούτε θέλω) στη κωλοσελίδα τους, αλλά μπορώ να καταλάβω...

      Διαγραφή
  18. Φίλοι και «φίλοι» – του Νίκου Μπογιόπουλου 1 Δεκ, ’13 6:25 ΜΜ

    Ορισμένοι «διαδοσίες» και «ψιθυρολόγοι» συνεχίζουν το διαδικτυακό έργο τους…

    Τώρα βάλθηκαν να ξεσκεπάσουν τους «όψιμους φίλους» μου. Καλό κουράγιο, αν και θα ήταν ευκολότερο να τους βρουν κοιτάζοντας στον καθρέφτη. Αλλά τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και τον Πιτσιρίκο, που δεν είναι «διαδοσίες» (αυτοί γράφουν με το όνομά τους), που δεν είναι «ψιθυρολόγοι» (αυτοί όταν μιλάνε φωνάζουν) να τους αφήσουν ήσυχους. Αυτοί -με όλες τις μαλακίες τους- είναι φίλοι μου. Κανονικοί. Απόδειξη: Μια από τις μαλακίες τους είναι ότι κι αυτοί με θεωρούν –κανονικό– φίλο τους. Και είμαι. Και όπως κι αυτοί έτσι και εγώ ξέρουμε δυο πράγματα:

    Πρώτο: Η φιλία δεν σημαίνει χαλκάδες στη σκέψη ή περιορισμό της ανεξαρτησίας ή «φιλική» φίμωση του λόγου του φίλου από τον φίλο. Ακόμα κι όταν οι φίλοι διαφωνούν μεταξύ τους για πράγματα και καταστάσεις που τους αφορούν προσωπικά, ιδεολογικά, πολιτικά.

    Δεύτερο: Τον κομμουνισμό μπορεί να μην τον ζήσουμε ποτέ. Για τον κομμουνισμό και πως τον εννοεί ο καθένας μας μπορεί να μη συμφωνήσουμε ποτέ. Αλλά για τον κομμουνισμό των ανθρώπινων σχέσεων, τη φιλία δηλαδή, ούτε την άδεια κανενός «μπάστακα» θα ζητήσουμε, ούτε θα μας τον στερήσει κανείς.

    http://pitsirikos.net/2013/12/%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB/#more-31922

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας έχει ο Μπογιόπουλος, όποιον θέλει φίλο και γνωστό. Από τη πλευρά μας κρίνουμε Πιτσιρίκο και Χαραλαμπόπουλο και όποιον άλλο με βάση αυτά που λένε και γράφουν,όσο συνεχίζουν το βιολί αυτό ψάχνοντας αφορμές για επιθέσεις στο ΚΚΕ. Οι δυο συγκεκριμένοι το έκαναν με πολύ βρώμικο τρόπο, δε θα τους αφήσεις στο απυρόβλητο. Κρίνονται για όσα δημόσια έγραψαν, καθώς και για τις "αγαθές" προθέσεις τους.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει λοιπόν... έχει κάψει φλάντζα και γυρνάει σε όλα τα blogs να βγάλει τον πόνο του από την σφαλιάρα που έφαγε... τα ίδια και περισσότερα γράφει και αλλού
      http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5383.html#comment-form
      Περαστικά και σε καλή μεριά το τρελόχαρτο...

      Διαγραφή
    3. Και αφήσαμε να περάσει και ανυπόγραφο σχόλιο για να γελάσουμε και λίγο...

      Διαγραφή
  19. Για τον στόκο που τρολάρει, θα επαναλάβουμε τους κανόνες σχολιασμού που είναι δημοσιευμένοι πάνω από την φόρμα σχολίων. Τους επαναλαμβάνουμε για τους στραβούς:

    "Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

    Σχόλια :
    Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
    Β) εκτός θέματος ανάρτησης
    Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
    Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
    Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

    ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.