24 Σεπτεμβρίου 2011

Έκδοση της Unsal στη Γερμανία.



Πολύ σωστά έγινε υπενθύμιση από αναγνώστη του redfly planet περί της έκδοσης της τουρκάλας αγωνίστριας Gullaferit Unsal απ' τον Άρειο Πάγο στη Γερμανία, το σχετικό δημοσίευμα απ΄το Ριζοσπάστη εδώ

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για το γεγονός έχει ως εξής: 

"Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, παρέδωσαν στους ιμπεριαλιστές τη Τουρκάλα αγωνίστρια Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ. Είναι περήφανη η στάση της που μετά την ανακοίνωση της απόφασης, φώναξε: «Σύντροφοι, όπου κι αν βρισκόμαστε, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και καμιά καταπίεση δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει». Το ΠΑΜΕ συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στη καταστολή και ποινικοποίηση των αγώνων και αυτής ακόμα της ιδεολογικής σκέψης. Παλεύουμε για
· Την κατάργηση του ελληνικού και κοινοτικού νομοθετικού πλαισίου που στερεί από μετανάστες και πρόσφυγες στοιχειώδη δικαιώματα.
· Την κατάργηση του αντιδημοκρατικού πλαισίου της Ευρωπαϊκή Ένωσης, την κατάργηση όλων των τρομοσυμφωνιών με ΕΕ, ΗΠΑ και όλους τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς." 


1 σχόλιο:

  1. Οφείλω να πω ότι από την ελάχιστη γνωριμία που είχα με τους αγωνιστές του DHKP/C (την οργάνωση για την οποία κατηγορούν οι Γερμανοί την Gullaferit Unsal), ότι πρόκειται για αγωνιστές με σπάνιο ήθος και αφοσίωση στον αγώνα.
    Να 'ναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.