27 Σεπτεμβρίου 2011

Αναδρομική ισχύς του αφορολόγητου και άλλα καλούδια!


Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής (η οποία απ ότι διαβάζω στάλθηκε με sms στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ--η τεχνολογία στην υπηρεσία της κοινωνικής δικαιοσύνης!) τα ξενοδοχεία θα τεθούν είτε εκτός τέλους ακινήτων είτε θα έχουν γενναία έκπτωση (!).
Αυτές τις διαβεβαιώσεις έδωσε ο Βαγγέλης στον πρόεδρο του συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
(Μην ξεχνάτε και τις φοροαπαλλαγές, ακόμη και στο χαράτσι της ΔΕΗ, για την εκκλησία--η οποία εισπράττει έστω και με καθυστέρηση το βραβείο για τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσους αιώνες στην ανθρωπότητα! Επιτέλους οι σοσιαλιστές του Πασοκ αναγνωρίζουν το θεάρεστο έργο της. Επιτέλους ξεπέρασαν το χίπικο παρελθόν τους και στρέφονται στο δρόμο του θεού).

Meanwhile...
για τον λαουτζίκο (εμάς δηλαδή) ανακοίνωσε την αναδρομική ισχύ από 1/1/ 2011 του αφορολόγητου των 5000 ευρώ! Επίσης υπονόησε την απόλυση 30.000 Δημοσίων Υπαλλήλων (για αρχή) λέγοντας χαρακτηριστικά : "είναι δυνατό να πιστεύει κανείς ότι από τους 900.000 εργαζόμενους στο Δημόσιο δεν υπάρχει ένα 3% που είναι πλεονάζοντες;"

(Τελικά μας έχουν ζαλίσει με τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, γιατί οι διάφοροι υπουργοί και παρατρεχάμενοι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε ως προς τον αριθμό!  Αυτή την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων στον @@ τους την έχουν βάλει?)

Από αυτά και άλλα πολλά είναι φανερό ότι αυτό που θέλει να μας πει ο Βαγγέλης (σας άξιος εκπρόσωπος των αστών αυτού του τόπου) είναι ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!Enough!!!!!

Αυτό που κραυγάζει στον αχάριστο χαραμοφάη λαό είναι: Ως πότε οι αστοί (ξενοδόχοι, εφοπλιστές κτλ) θα σηκώνουν τα βάρη του τόπου?..Ως πότε η πυραμίδα θα είναι ανεστραμμένη και θα ισορροπεί επισφαλώς στην κορυφή της! 

Δεν χρειάζεται πτυχίο πανεπιστημίου για να καταλάβεις αχάριστε ντουνιά ότι αυτό το σύστημα δεν ισορροπεί!
Είναι προφανές, ελπίζω, ακόμη και στον τελευταίο αφελή (ευφημισμός) ψηφοφόρο τους (αν δηλαδή δεν είναι μεγαλοξενοδόχος, αστός, βιομήχανος κτλ) ότι μία κυβέρνηση, ένα σύστημα (γιατί δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι είναι θέμα κυβέρνησης και ότι ένα άλλο αστικό κόμμα θα τα τακτοποιήσει όλα προς όφελος του λαού) το οποίο δηλώνει κυνικά και ανερυθρίαστα εξ ονόματος υπουργού ότι η πτώχευση του λαού ΔΕΝ συνεπάγεται και πτώχευση της χώρας (μετάφραση: εσείς θα μείνετε με τα σώβρακα σας και το περιεχόμενό τους, εμείς και οι νεκροζώντανοι συνεργάτες μας θα κάνουμε μπίζνα και κοκτέιλ πάρτυ με το αίμα σας και θα αναρωτιόμαστε αφού πεινάτε γιατί δεν τρώτε παντεσπάνι--χμμμ ποιά ήταν η κατάληξη του εμπνευστή αυτής της ατάκας?) είναι λοιπόν φανερό, ότι αυτό το σύστημα, το καπιταλιστικό έχει ρίξει και το τελευταίο προσωπείο "δημοκρατίας", "ισοπολιτείας" και όλα τα άλλα τα όμορφα που ομοιοκαταληκτούν (μ@λ@κίας πχ)

Αυτά. Πάω να πάρω τα χάπια μου τώρα.

5 σχόλια:

  1. Αχάριστε ντουνιά! Πέστα ρε Μάνυ! Φωνάζουμε, φωνάζουμε "καλά τα λέτε, καλά κάνετε που αγωνίζεστε" κλπ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ ΘΕΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γουρουνάκι ανακοίνωσε και κάτι ακόμη:
    Ξαφνικά και φυσικά αυθαίρετα αυξάνει το ποσό των αποδείξεων που πρέπει κάποιος να έχει για να γλυτώσει το πρόστιμο: Από 25% των εσόδων το πηγαίνει στο 50%. (http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=313373)

    Έτσι, αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει μαζέψει ήδη τις αποδείξεις που χρειάζεται (πράγμα απίθανο φυσικά), μέσα σε τρεις μήνες θα πρέπει να μαζέψει άλλες τόσες.
    Γιατί;
    Γιατί έτσι γουστάρει κι αγαπά το αγόρι μας! Έχετε πρόβλημα;

    Υγ: Φυσικά αν δηλώνεις ετήσιο εισόδημα 1764,70 ευρώ, όπως ο βιομήχανός μας εδώ (http://redflyplanet.blogspot.com/2011/09/blog-post_1930.html) δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να να μαζέψεις αποδείξεις για 882,35 ευρώ μέσα σε τρεις μήνες. 10 ευρώ την ημέρα είναι.
    Όπως και να το κάνουμε ακόμη κι ένας βιομήχανος μπορεί ν'ανταπεξέλθει σ' αυτά τα λεφτά: Το πολύ-πολύ να τα δανειστεί από ένα έφεδρο δημόσιο υπάλληλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Axl μετα την κραυγη αγωνιας του Βαγγελη (ή πόλντο, φίλου του στραβοσαγωνου ποπάυ) κάτι ράγησε μέσα στην καρδιά του Manny και θα αρχισει να συμμετεχει σε κινητοποιησεις για το δικιο του βιομηχανου. Ως αλλη Ayn Rand, θα συγγραψει βιβλιο και θα αλυσοδεθει σε καμια καμιναδα ή θα βαλει τον Βαγγελη να κανει απεργια πεινας (που εχει αποθεμα και δεν κινδυνευει)

    Το ειδα αναγνωστη..το 5.000 αφορολογητο αντιστοιχει σε εισοδημα της ταξης των 400 ευρω το μηνα!! Αρα ο συγκεκριμενος βιομηχανος ειναι καλυμενος..λεω να αρχισουμε να μαζευουμε κουβερτες και γαλατα να του τα στειλουμε
    #$^@#^@#^%#%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκιο έχεις!
    Κι εγώ κάθομαι απ' το πρωί και σπάω το κεφάλι μου τσάμπα! Γιατί μη κοιτάς που τα γράφω κάπως ωραιοποιημένα για να χρυσώσω το χάπι. Η αλήθεια είναι ότι το να βρει ένας βιομήχανος αποδείξεις για 880 ευρώ πρέπει να φτύσει αίμα!

    Δεν είναι δημόσιος υπάλληλος ο βιομήχανος μήνας μπαίνει - μήνας βγαίνει να μπαίνει το 300άρι στο σπίτι! Ο βιομήχανος σήμερα έχει τα 1700 - αύριο ΔΕΝ τα έχει! Τα ξέρουμε αυτά κι απ' το Φώσκολο: Του απαγάγουν το παιδί αύριο το πρωί και του ζητάνε 37δις.
    Για πες μου εσύ εξυπνάκια Manny:
    ΠΟΥ θα τα βρει να σώσει το παιδάκι του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ^^ειδες τι εκανες πρωι πρωι αναγνωστη..το πρωτο σου σχολιο εγινε αφορμη για αλλο ενα αρθρο με (αμφιβολου ποιοτητος) χιουμορ)

    : ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.