16 Σεπτεμβρίου 2011

Εαν ο λαός αρνηθεί, πως θα αντιδράσει η ΔΕΗ και η κυβέρνηση ?

 Το παρακάτω απόσπασμα απο το δελτίο του πιο δυναμικού προπαγανδιστικού μηχανισμού της αρχουσας τάξης, του MEGA CHANNEL, εκτός απο τις συνηθισμένες πια κραυγές των ακριβοπληρωμένων δημοσιογραφίσκων κατα των εργαζομένων, κατά της ΓΕΝΟΠ, κατά του ΚΚΕ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με φόντο την Χ Ρ Ε Ω Κ Ο Π Ι Α (μπου), περιέχει και μια αλήθεια που ξεστομίζει αμέριμνα ο χειρότερος όλων αυτών, Γιάννης Πρετεντέρης.

"Εαν εξελιχθεί και κανένα κίνημα φορολογικής ανυπακοής, άκουσα το ΚΚΕ το ζήτησε, άκουσα κάποιους άλλους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς να το ζητάνε, δεν λέω ότι έχουνε δίκιο να μην πληρώνουμε (όχι βεβαίως Γιάννη μου, δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας μην φοβάσαι) ... εαν εξελιχθεί και ξαφνικά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λένε , εγω δεν πληρώνω, κόψε τον λαιμό σου, πως θα αντιδράσει η ΔΕΗ και η κυβέρνηση ?"

Το ξαναλέμε, είναι ευκαιρία αυτό το μέτρο να εξελιχθεί σε θανατηφόρο μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και την αστική τάξη της χώρας ... Για να δούμε, θα το λάβει το μήνυμα ο λαός, θα του το μεταδόσουμε εμείς σωστά ... ?


Το βίντεο είναι απο το Βαθύ Κόκκινο, και επι τη ευκαιρία να το ευχαριστήσουμε διότι κάνει πολύ καλή δουλειά με την μεταφορά αρκετών εκατοντάδων αποσπασμάτων απο τα μίντια στο διαδίκτυο.

37 σχόλια:

  1. Αφήστε τους να σκούζουν.

    Έχει δίκιο ο φάρος: Μη χαλάτε την αισθητική του site σας με τα αργυρώνητα ξόανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ πως κάθε τόσο πρέπει πάρουμε και μια τζούρα αστικής προπαγάνδας και να βλέπουμε τα όργανα του ταξικού μας εχθρού κατάφατσα.

    Να βλέπουμε την πηχτή βλακεία του Καψή, την πονηριά του Τσίμα που είναι ο "δημοκράτης" της παρέας, το άγχος του Στραβελάκη να βγάλει το δελτίο κλίνοντας το ουσιαστικό ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ με όλους τους δυνατούς τρόπους, ώστε να μείνουν ικανοποιημένα τα αφεντικά του.

    Αλλά σε αυτό το απόσπασμα, κυρίως να δούμε τον Πρετεντέρη να μεταφέρει μια προειδοποίηση προς την κυβέρνηση από τα αφεντικά του, πως το μέτρο ίσως είναι και επικίνδυνο ετσι όπως τέθηκε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πρέπει να ευχαριστήσεις το λεγόμενο "βαθυ κόκκινο" και για την συνεχή αντιΚΚΕ τακτική του με καθημερινές αναρτήσεις ????
    Μήπως πρέπει να ευχαριστήσεις το "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" για την μεγάλη του προσφορά στον πόλεμο ενάντια στο ΚΚΕ, με ύπουλες μεθόδους και προβολής των θέσεων της "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" ???
    Μήπως πρέπει να ευχαριστήσεις το "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" για τον προβοκατόρικο πόλλο του???
    ΕΛΕΟΣ σύντροφοι, ας έχουμε τουλάχιστον επίγνωση του τι λέμε, του τι γράφουμε και το βασικότεο που οδηγούμε κάποιους απονήρευτους αναγνώστες μας.
    Θυμίζει την ρήση του σημίτη "ευχαριστούμε τους αμερικάνους"..

    ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
    Ενας "ανωνυμος" σύντροφος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ^^ελεος ρε παιδια..συγκρινεται το "ευχαριστω" το δικος μας (ενος απλου Blog) προς ενα blog απο το οποιο περνουμε συνεχεια βιντεο και αναδημοσιευουμε με το "ευχαριστω" των αμερικανων? Στην τελικη αναλυση, ολο αυτο με τα βιντεο εχει εναν μεγαλο ογκο δουλειας, που εγω προσωπικα το σεβομαι. Ενας ανθρωπος αφιερωνει χρονο απο τη ζωη του και το κανει αυτο.

    Τελος παντων, εχετε λιγη εμπιστοσυνη στο μυαλο και την κριση των αναγνωστων. Ενας ανθρωπος που ενημερωνεται απο ενα κομμουνιστικο blog, δε μπορει ολο και κατι θα κουνιεται πισω απο τα ματια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 10:15
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ 100% ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε υπομονετικοί άνθρωποι. Αλλά μερικές ΕΜΜΟΝΕΣ, έχουν και τα όρια τους, ασχέτως εαν κατανοούμε τους λόγους της εμφάνισης και ύπαρξής τους ...

    Εαν θεωρούν ορισμένοι "συντροφοι" και μάλιστα ΑΝΩΝΥΜΟΙ, πως βγάζοντας αυτές τις εμμονές τους στο διαδίκτυο ή ακόμα χειρότερα μέσα στην ίδια κοινωνία, κάνουν καλό στην διάδοση της ιδεολογίας την οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους υπηρετούν, ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

    Προς κάθε "ανώνυμο σύντροφο" : υποδείξεις στο μπλογκ μας δεν δεχόμαστε. Και για το κατα πόσο έχουμε επίγνωση του τι λέμε ή τι γράφουμε, δεν νομίζω πως αυτό συνδέεται με ένα ευχαριστώ προς άλλους μπλόγκερς που ξημεροβραδυαζονται ώστε να ανεβάζουν άφθονο υλικό στο διαδίκτυο. Σεβαστείτε τουλάχιστον τον κόπο τους και μην γίνεστε κάφροι.

    Εαν διαφωνείτε με τα λεγόμενά τους, αυτό ειναι δικαίωμά σας και δικαίωμά μας, αλλά απο την στιγμή που χρησιμοποιούμε σωρηδόν το υλικό που ανεβάζουν στο διαδίκτυο, νιώθουμε την υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε για αυτό.

    Η ιδεολογική διαπάλη βασίζεται στην πειθώ και τα επιχειρήματα, όχι στις κραυγές ή τις απαγορευσεις ...

    Τις ανοησίες περι Σημίτη και Αμερικάνων τις αφήνω ασχολίαστες διότι θα γίνω κακός και δεν θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΕ ΠΕΤΟΥΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ^^ Θοδωρε το "ανωνυμος συντροφος" εμενα δε μου λεει κατι..μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε..Ασε που το θεμα της αναρτησης ειναι πολυ σοβαρο και μολις καταφερε να αποπροσανατολισει τη συζητηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θόδωρε, μπορεί να μην γνωρίζεις το όνομά μου, στοιχείο το οποίο εξάλλου δεν σε ενδιαφέρει, αλλά γνωρίζεις τις απόψεις μου τις οποίες και μεταφέρω στο διαδίκτυο εδώ και πάνω απο μια πενταετία με αυτό το nickname, 2 εκ των οποίων, σε αυτό το μπλογκ.

    Τις απόψεις του ανώνυμου, δεν τις γνωρίζουμε, όπως επίσης δεν γνωρίζουμε το κατα πόσο είναι σύντροφος ή όχι. Εκεί πάει ο τονισμός τους ανώνυμου.

    Ο υπόλοιπος σχολιασμός μου παραπάνω, κατευθύνεται προς συμπεριφορές τις οποίες δεν τις γουστάρουμε, ούτε εδώ στο μπλογκ μας, ούτε και έξω στην κοινωνία όπου τις συναντούμε. Ήθος, αξιοπρέπεια και επιχειρήματα είναι τα στοιχεία ενός κομμουνιστή σε μη επαναστατικές συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει, ο ρόλος του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ είναι μεν αμφισβητήσιμος, αλλά πιστεύω οτί μετά απο τόσα σχόλια και η συζήτηση αποπροσανατολίστικε και μια χαρά διαφήμηση στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ έκανε, που και να μην το είχε προσέξει κάποιος μετά απο τόσα σχόλια, δεν υπάρχει περίπτωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απλα να προσθέσω ενα μεγάλο κριμα για τον redfly, αλλη εικονα και εκτιμηση ειχα.
    Τα παντα ρει...
    Συγνωμη που σας ταραξα την μακάρια γαλήνη σας σύντροφοι...
    Ο "ανωνυμος σύντροφος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. " υποδείξεις στο μπλογκ μας δεν δεχόμαστε. Και για το κατα πόσο έχουμε επίγνωση του τι λέμε ή τι γράφουμε, δεν νομίζω πως αυτό συνδέεται με ένα ευχαριστώ προς άλλους μπλόγκερς που ξημεροβραδυαζονται ώστε να ανεβάζουν άφθονο υλικό στο διαδίκτυο. "

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΦΘΟΝΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ...
    Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.;
    ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ".
    ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΧΑ

    ΕΣΕΙΣ ΦΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΑΛ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΑΡΑ.

    ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ - ΕΞΟΡΙΑ. ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

    ΧΑΧΑ

    ΚΑΛΟ.

    ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ. ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΚΑΗΜΣ.

    ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΑΣΟΧΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑΛΛΟ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.

    ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ Η ΚΑΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.

    ΕΣΤΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ Η ΕΡΤ. Η MULTICHOICE ΟΜΩΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΧΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΔΕΚΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΧΤΥΟΥ ΤΗΣ.

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς τον "ανώνυμο σύντροφο"

    Γράφει ο Ριζοσπάστης ανώνυμε σύντροφε στις 28/08/2011:
    "Τα αστικά ΜΜΕ σηκώνουν την προπαγάνδα περί απελευθέρωσης του λαού της Λιβύης όταν την ίδια ώρα τον δολοφονούν οι ιμπεριαλιστές, γιατί οι ιμπεριαλιστικές σφαγές φέρνουν «ελευθερία». Εφτασαν ορισμένοι στο σημείο να ταυτίζουν το σοσιαλισμό με τέτοια βάρβαρα καθεστώτα, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.
    Ετσι το «Εθνος» της περασμένης Τρίτης έγραφε για τον Καντάφι ότι «αν προτιμήσει να παραδοθεί ή να την "κοπανήσει" στο εξωτερικό... θα ταυτιστεί με την ύστερη φάση εκφυλισμού και διαφθοράς του καθεστώτος του. Θα περάσει έτσι στη συνομοταξία πλήρως απαξιωμένων ηγετών τύπου Χόνεκερ, Ζίβκοφ ή Σαντάμ Χουσεΐν»."
    http://tiny.cc/4muar (Τα κεφαλαία τα έγραψα εγώ προκειμένου να υπογραμμιστούν, δεν έχω άλλο τρόπο)

    Όμως από ΠΟΥ είναι το απόσπασμα που αποδεικνύει κατά το Ριζοσπάστη ότι "ορισμένοι" στηρίζουν την άποψη για "ελευθερία και δημοκρατία στη Λιβύη";

    Να σας πω εγώ από που είναι. Είναι από εδώ: http://tiny.cc/d38yp, από ένα άρθρο του Δελεστίκ.
    Είναι ένα άρθρο με επικεφαλίδα:
    "ΗΠΑ και ΝΑΤΟ κατέλαβαν τη Λιβύη"
    Είναι ένα άρθρο που λέει:
    "Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έκαναν τον πόλεμο για την κατάκτηση της Λιβύης και τη λεηλασία του πετρελαϊκού πλούτου της. Τα περί "αντικαθεστωτικών ανταρτών" ήταν παραμύθια για την κοινή γνώμη της Δύσης. Το τσούρμο αυτών των ανδρεικέλων των ΗΠΑ ήταν έτοιμο να διαλυθεί πλήρως από τις δυνάμεις του Καντάφι. Λίγες ώρες πριν από την πτώση της Βεγγάζης κήρυξε το ΝΑΤΟ τον πόλεμο κατά της Λιβύης."

    ΑΥΤΟ είναι λοιπόν το άρθρο που "στηρίζει" την "ελευθερία και την δημοκρατία" στην Λιβύη.
    Και σε ρωτώ "ανώνυμε σύντροφε":
    ΠΩΣ λέγεται αυτό που κάνει ο Ριζοσπάστης εν προκειμένω;

    Όση ώρα θα προβληματίζεσαι εγώ θα ετοιμάσω το δεύτερο μέρος της απάντησής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή λοιπόν "ανώνυμε σύντροφε" προκαλείς ανοιχτά, να σε ενημερώσω για κάποια πράγματα.

    Πρώτον ΚΑΙ εγώ είμαι δούρειος ίππος της αριστεράς. Κι αυτό γιατί ΔΕΝ ανήκω στο χώρο του ΚΚΕ, το έχω ψηφίσει κατά καιρούς αλλά ο πολιτικός μου χώρος είναι η εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Βλέπεις εγώ πολιτικοποιήθηκα ανάμεσα στην εποχή που ο Φαράκος έλεγε τα "Πρώτοι στα μαθήματα πρώτοι στους αγώνες" και την εποχή που ο Φλωράκης δημιουργούσε τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου με τον Κύρκο υμνώντας την Γκλασνοστ και την Περεστρόϊκα.
    Λοιπόν τι λες;
    Είχα άδικο να πάω στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά που όταν μπήκα εγώ ακόμη θρηνούσε τον Κουμή με την Κανελοπούλου τραγουδώντας σε κάθε πορεία του Πολυτεχνείου το Σύνταγμα με υψωμένες γροθιές το "Επέσατε θύματα";

    Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι δεν είχα άδικο και ΚΑΛΑ έκανα που πήγα εκεί, όπως καλά έκανα αργότερα και απομακρύνθηκα βλέποντας την μικροαστικοποίηση, την διάλυση, τον οπορτουνισμό και την μιζέρια να απλώνονται σ' ένα χώρο που αγωνίστηκε όσο μπόρεσε ν' αγωνιστεί και που και σήμερα κάτι προσπαθεί αν και στρεβλά.

    ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν ανώνυμε και με την προηγούμενη πείρα μου, έχω εκτιμήσει πολλά πράγματα στο ΚΚΕ (που αν δεν υπήρχε ας μην κοροϊδευόμαστε η αριστερά στην Ελλάδα θα έπνεε τα λοίσθια), όμως επειδή δεν το έχω δει (όπως σου έβαλα και παραπάνω) να εγκαταλείπει πρακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος ΔΕΝ πάω να πω "Θέλω να ενταχθώ στο κόμμα ως ένα απλό μέλος".

    Ο "Δούρειος Ίππος" λοιπόν είναι στο site "σου" αλλά ΔΕΝ είναι μέσα στο κόμμα σου γιατί ΑΥΤΟΣ δεν νοιώθει εμπιστοσύνη και ούτε θέλει να κάνει κάποια στιγμή βασικούς του "εχθρούς" τους παλιούς του συντρόφους.
    Αυτά ως μια μικρή εξομολόγηση από ένα Δούρειο Ίππο.

    Για το τέλος:
    Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει αλλά στην Ελληνική κοινωνία υπάρχει μεγάλη αναταραχή παρόλο που δεν φαίνεται γιατί τα επίσημα συνδικάτα είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. Η κατάθλιψη δεν έρχεται απλά από μια "καλή" ζωή που χάνεται, για πάρα πολλούς έρχεται μέσα από την αδυναμία να αντιδράσεις απέναντι σ' αυτούς που θέλουν να σε στείλουν για την υπόλοιπη ζωή σου στη γαλέρα χωρίς ελπίδα. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος περιμένει από μήνα σε μήνα την απόλυσή του, ανάμεσα σε αυτούς ΚΑΙ εγώ.

    Έχεις να πεις κάτι "ανώνυμε σύντροφε" σε όλους εμάς ή δεν μιλάς με ανώνυμους Δούρειους Ίππους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσέξτε το λίγο αυτό το θέμα σ/φοι. Έχει πολλές φορές σημασία ποιος λέει κάτι το οποίο καταλήγουμε να συμμεριζόμαστε ως πολιτική προσέγγιση σε ένα θέμα.

    Και ρίξτε και μια ματιά εδώ για να καταλάβετε ίσως κάπως καλύτερα τι θέλω να πω: http://enosy.blogspot.com/2011/09/blog-post_452.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι ωραία, η ΕΟΣ λέει βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν, ως συνήθως. Δεν νομίζω άλλωστε ότι ασχολείται κάποιος σοβαρά με αυτό τον τύπο της ΕΟΣ.

    Τι θέλεις να πεις όμως με την παράθεση του link;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αληθεια ειναι πως διαβασα το αρθρο του εξαιρετου μπλογκ "Βαθυ κοκκινο" και διαβαζω τωρα τα υπολοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ωχχ..νιωθω περιεργα..πρηζονται τα μπρατσα μου!σκιζεται το πουκαμισο μου απο του ζαρα! ΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΓΚΚΚΚΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΥΚΟΥΕ Ι ΓΟΥΙΛ ΝΤΙΣΤΡΟΗ ΓΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..αναγνώστη, χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν λογοι κριτικής προς το ΚΚΕ, νομίζω ότι ξεπετάς πολύ απλοικά το θέμα ΚΚΕ του ΄80. Αφενός δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα στο "πρώτοι στα μ το μαθήματα, πρώτοι στον αγώνα" (εκτός αν προτιμούμε ένα κίνημα που να προωθεί την τεμπελιά και την μετριότητα σαν πρότυπο), αφετέρου ότι να μην ξεχνάμε ότι χάρη στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ υπήρξε ισχυρή (μαζική και μαχητική) συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων και κατακτήθηκαν και εφαρμόστηκαν κατακτήσεις των εργαζομένων.Πάνω σε αυτό τον αγώνα δολοφονήθηκε απο την εργοδοσία η Βασιλακοπούλου
    Μάνουελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρέμω στην ιδέα ότι άνθρωποι με φοβικά σύνδρομα σαν τον "ανώνυμο σύντροφο" μπορεί να πάρουν μια μέρα εξουσία στα χέρια τους. Καθήκον του κόμματός σας είναι να τους απομονώσει.

    Τρολλετάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @αναγνώστης: Θέλω να πω ότι δεν θα πρέπει να δίνεται η εντύπωση ότι το ΚΚΕ υιοθετεί άκριτα την μπαρουφολογία των αριστεριστών που ψάχνουν το καινούργιο παιχνιδάκι μετά τις πλατείες.

    Ελπίζω να ήμουν σαφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κανενας ανωνυμος συντροφος δεν προκειται να παρει την εξουσια .Οποιος εχει τετοιους φοβους μαλλον δεν εχει μελετησει τις θεσεις και δεν ασπαζεται την ιδεολογια του ΚΚΕ.

    ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Η εξουσια δεν θα βρισκεται στα χερια κανενος παρα μονο στα χερια του ΛΑΟΥ.Αυτη ειναι η θεση του ΚΚΕ.

    Someone Friend

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντώνη, άλλο πράγμα λέει το ΚΚΕ, άλλο πράγμα λένε τα αδειανά πουκάμισα, πιστεύω πως είναι σαφέστατη η διαχωριστική γραμμή.

    Μαζικές διαδικασίες και οργανωμένη ανυπακοή. Τα γράφω και στο προηγούμενο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς "ανώνυμο σύντροφο":
    Δεν λέω ότι έκανα καμιά εκτενή αναφορά στο ΚΚΕ του '80, όμως δεν το "ξεπετάω" πιο εύκολα απ' ότι εσύ ξεπετάς το "Βαθύ Κόκκινο". Μάλιστα αν εσύ μιλήσεις για "αντικκε πόλο" και "προβοκατόρικο ρόλο" για το blog, τι θα πρέπει να πει ο Δελαστίκ για το Ριζοσπάστη, που διαστρέφει και προβοκάρει ολοκληρωτικά την θέση του;

    Αγαπητέ εγώ ούτε μπήκα εδώ για να συγκρουστώ με κανένα, ούτε με προβοκατόρικη διάθεση, κάθε άλλο. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχθώ και προκλήσεις περί "Δούρρειων Ίππων", άσχετα με το αν αφορά εμένα. Δεν το παρακολουθώ συστηματικά το Βαθύ Κόκκινο, όμως στο βαθμό που το έχω διαβάσει δεν νομίζω ότι έχει κάποιο αντικκε μένος. Για την Ένωση Οπαδών ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε ο Αντώνης να το δεχθώ: Όχι απλά αντικκε μένος, αλλά ο τύπος έχει κυριολεκτική ψύχωση με το ΚΚΕ.

    Όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται τέτοια (υπαρκτά) φαινόμενα για να αποφεύγουμε την κριτική, ούτε μπορεί το ΚΚΕ να είναι τόσο σκληρό και άτεγκτο με τους άλλους απαιτώντας απ' την άλλη πλευρά "διακριτικότητα" στην κριτική της ή "στραβά μάτια". Γνωρίζεις άλλωστε ότι και η κριτική μεταξύ των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής μόνο κόσμια δεν είναι.

    Για το "πρώτοι στα μαθήματα":
    Το θέμα δεν είναι τόσο απλό αγαπητέ, γιατί η τεμπελιά, η αδιαφορία, η μετριότητα κλπ. δεν βγαίνει μέσα από τα γονίδια του φοιτητή, βγαίνει (όποτε βγαίνει) μέσα από την ίδια την δομή του εκπαιδευτικού συστήματος και της παραγωγής. Δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση που να έβγαιναν (μαζικά μιλάμε) αμόρφωτοι και ανεκπαίδευτοι άνθρωποι χωρίς να είναι ΕΠΙΛΟΓΗ του πανεπιστημίου ή του συστήματος.

    Μπορείς να μου πεις αλήθεια, όταν αργότερα τα αμφιθέατρα ΓΕΜΙΣΑΝ και τα πανεπιστήμια έγιναν "όλα για το πτυχίο" (αυτοί είναι που σήμερα απαγορεύουν τα κόμματα άλλωστε) ΓΙΑΤΙ το επίπεδο, το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ επίπεδο εννοώ, έπεσε ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ σε πάρα πολλούς τομείς?? Μήπως γιατί ταυτόχρονα το παραδοσιακό πανεπιστήμιο έδινε την θέση του στο πανεπιστήμιο της αγοράς; Μήπως γιατί μεγάλα κομμάτια και τομείς του πανεπιστημίου άρχισαν να απαξιώνονται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ακολουθώντας κατά πόδας το μεταπρατικό μοντέλο και την αποδιάρθρωση της παραγωγής; Μήπως γιατί άρχισαν οι "δεξιότητες" να κυριαρχούν της επιστήμης;
    Ποιό αλήθεια είναι το αντίδοτο στην μετριότητα; Η "αριστεία"; Ο...πρώτος μαθητής;

    Αλλά για το Φαράκο αυτά ήταν ψιλά γράμματα, γιατί ο τύπος νόμιζε ότι ήταν αρχηγός προσκόπων, κι όχι στέλεχος σε κομμουνιστικό/επαναστατικό κόμμα. Πράγμα που φυσικά απέδειξε και η μετέπειτα πορεία του, όταν το έπαιξε (επαγγελματικά μπορώ να πω...) αθώος γεράκος που τον παρέσυραν οι κακοί κομμουνιστές...δηλαδή ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το Βαθύ Κόκκινο αναδημοσιεύει συχνά κείμενα της "Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης" με σφοδρά αντι-ΑΚΕΛικό περιεχόμενο (οι του ΚΚΕ γνωρίζουν ότι το ΑΚΕΛ είναι αδελφό κόμμα, το μοναδικό κόμμα της αριστεράς στην Κύπρο, και ότι βάλλεται από σύσσωμη την εθνικιστική και φιλελεύθερη δεξιά εδώ και μήνες ως "σταλινικό", "φιλο-κουβανικό" κλπ).

    Αναδημοσιεύει επίσης συχνά άρθρα επικριτικά για το ΚΚΕ, αν και εκεί τουλάχιστον παρουσιάζει και τον αντίλογο.

    Στην περίοδο Ιουνίου 2011 ήταν ανοιχτά υπέρ των πλατειών και έντονα αντι-ΚΚΕ στην προσέγγισή του --όπως και πάρα πολλά άλλα θεωρητικά ανένταχτα μπλογκ. Μετά το φιάσκο της 28-29/6 άλλαξε στάση και προσπάθησε να εξισορροπήσει κάπως την στάση του.

    Σε γενικές γραμμές, δεν έχει ολισθήσει στα άκρα που έχουν φτάσει άλλα ιστολόγια υψηλής αναγνωσιμότητας, δεν είναι όμως και σταθερό στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω σχετικά με το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...Και φυσικά είναι σταθερό σε ό,τι αφορά την έμφαση στο "αυθόρμητο" και το μη "κομματικά οργανωμένο", το φλερτ με θέσεις γενικόλογα "φιλολαϊκές" και "πατριωτικές" και την στήριξη αποσπασματικών και ετερογενούς χαρακτήρα αντικυβερνητικών πρωτοβουλιών, με άλλα λόγια είναι καθαρά αριστεριστικό σε ιδεολογικό χαρακτήρα ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πιο πρόσφατο δείγμα που πρόσεξα: http://vathikokkino.com/2010/06/το-κκε-της-λιάνας/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πότε το παρόν θέμα, έγινε συλλογή απόψεων για το Βαθύ Κόκκινο ? Σας παρακαλώ δηλαδή, οι πιο σοβαροί τουλάχιστον, μην ακολουθούμε τα μονοπατια που μας χαράσσουν οι εμμονές και οι ανώνυμοι ...

    Ενα ευχαριστώ για τα βίντεο είπαμε, μην την γαμάμε την συζήτηση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απλά θέλησα να ξεκαθαρίσω την εικόνα από μέρους μου επειδή τέθηκε το ερώτημα από σχολιαστές, δεν μού πέφτει λόγος για το τι δημοσιεύει ή αναδημοσιεύει ο οποιοσδήποτε.

    Τέλος εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ..αγαπητέ αναγνώστη, με σύγχυσες με άλλον ανώνυμο (δεν έχω λογαριασμό) αν και στο τέλος του σχολίου μου έγραψα "Μάνουελ". Θέλω να πιστέυω ότι εκεί οφείλεται το ύφος της απάντησης σου κι όχι στο ότι ΄προσπάθησα να αντικρούσω το σχόλιο σου..δεν μιλησα ούτε για αντικκε μένος, ούτε για κάνα blog..νομίζω ότι στην απάντηση σου αντιπαραβάλλεις την αγωνιστική στάση ζωής με την συνέπεια στην μελέτη και την φιλομάθεια που για μένα πρέπει να είναι άρρηκτα δεμένα (αν και κατανοώ ότι χρόνος του καθενός είναι πεπερασμένος). Η γνώση είναι πολύτιμο όπλο και θεωρώ ότι οφείλα να προσπαθήσω να πάρω ότι μπορούσα απ το αστικό "δημόσιο" πανεπιστήμιο (που συμφωνώ ότι υποβαθμίζεται λόγω των αναγκών του κεφαλαίου, ώστε συν τοις άλλοι να ασκήσω και καλύτερα το επάγελμα μου, ισίως στη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση που ονειρευόμαστε..τεσπα, το θέμα με την συλλογική άρνηση πληρωμής χαρατσιών είναι εξαιρετικά σοβαρό.. απο την μία έχω χαρεί που το άνοιξε το ΚκΕ (που θεωρώ σαν το μόνο φορέα που μπορεί να το χειριστεί σοβαρά και υπεύθυνα κι ας μην είμαι μέλος του) απο την άλλη ομολογώ ότι ανησυχώ για το αν ως εργαζόμενοι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα..\Μάνουελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ..και βέβαια μες στα ψιλά γράμματα θα πρέπει να βάλεις,ότι ανάμεσα στις δυνάμεις που φωνάζουν "έξω τα κόμματα απο τις σχολές" είναι και οι δυνάμεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και των αναρχικών, αυτοί ακριβώς που παρουσιάζουν πχ το σκονάκι σαν "μέσο αντίστασης" και την εικόνα του "κακού παιδιού που τα κάνει όλα μπάχαλο και τραβάει και καμιά τζούρά" σαν πρότυπο αγωνιστή..
    Μάνουελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Eλεος ρε συντροφοι το ζητημα πιστευω πως ειναι το σοβαροτερο ζητημα που τιθεται εδω και δεκαετιες.Ο λαος πρεπει να σηκωσει κεφαλι και πρεπει εμεις να τον πεισουμε!Η αρνηση πληρωμης στα χαρατσια ειναι η μεγιστη μορφη αντιστασης και το μεγαλυτερο χτυπημα στο συστημα!Το ΚΚΕ πηρε μεγαλη ευθηνη που μπαινει μπροσταρης στον αγωνα!Οι δυναμεις ολων ανθρωπων που αντιστεκομαστε πρεπει να επικεντρωθουν εκει ηρθε η ωρα του η ΤΩΡΑ η ΠΟΤΕ!Δεν μας παιρνει να χαθει αυτη η μαχη,και αν κερδιθει τοτε ο λαος θα καταλαβει την δυναμη του και ποιοι ειναι οι συμμαχοι του!Θα ανοιξει ο δρομος για ανατροπες!Εμπρος συντροφοι πισω ρουφιανοι!(κλεμενο το συνθημα αλλα αγαπημενο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχεις δίκιο Μανουέλ, μπερδεύτηκα. Ως επιχειρήματα σε αυτά που είπες φυσικά ισχύει ό,τι σου απάντησα, αυτό που δεν ισχύει είναι το προσωπικό ύφος. Πάντως μην το πάρεις ως υποκρισία, όντως μπερδεύτηκα και ειλικρινά δεν θέλω και δεν νοιώθω ότι έχω ανάγκη από τέτοιες..."μεθοδεύσεις" σε μια κουβέντα.

    Όσον αφορά την φιλομάθεια και τη αγωνιστική στάση ζωής, σήμερα (γιατί κι εγώ έχω κάνει χαζομάρες μη νομίζεις) όχι, δεν την φέρνω σε αντιπαράθεση. Όμως αυτό που έκανε και προπαγάνδιζε ο Φαράκος ήταν άλλο και ήταν ακραία συντηρητικό. Το πρότυπο του Φαράκου ήταν το κλασσικό συντηρητικό πρότυπο του "καλού παιδιού" επενδεδυμένο με πινελιές προοδευτικότητας ("πρώτοι στον αγώνα"). Είχαν φτάσει κάποιοι κνίτες στη σχολή μου (και δεν σου λέω ψέματα) να στηρίζουν πλευρές του 1268 στα πλαίσια της "μη χαλάρωσης" των φοιτητών. Τέλος πάντων, μπορεί κάποια στιγμή να τα κουβεντιάσουμε αναλυτικότερα αυτά.

    Το αν θα ανταποκριθεί ο κόσμος και σε ποιά πλαίσια στο κάλεσμα αυτό, είναι ένα ερώτημα. Τι όμως φοβάσαι δεν έχω καταλάβει ακόμη.

    Τέλος γι αυτό που λες περί "έξω τα κόμματα" κλπ. Δεν ξέρω τι συνθήκες υπάρχουν στις σχολές και τι υποχωρήσεις πιθανά έχουν γίνει, από ποιούς και σε τι πλαίσια. Φαντάζομαι θα είδες πως αντέδρασα στην καφρίλα κάποιων να αναλάβουν την υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης. Όμως για το πως βγήκε αυτή η απόφαση ούτε ξέρω ούτε μπορώ να έχω γνώμη με την εικόνα που έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ..δεν είπα ότι φοβάμαι.. απλά πιστεύω ότι το να πάμε σε μια οργανωμένη συλλογική άρνηση πληρωμών είναι μια σοβαρή κι απαιτητική απόφαση. Θα πρέπει να γίνει ένας αγώνας μακροχρόνιος μαζικός, με αντοχή πειθαρχία και σαφή στοχευση..σίγουρα όμως αξίζει τον κόποαφούκαι αναγκαίο είναι και μπορεί να ανεβάσει πιοτικά και ποσοτικά τοκίνημα!
    Μάνουελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Απλα να προσθέσω ενα μεγάλο κριμα για τον redfly, αλλη εικονα και εκτιμηση ειχα.
    Τα παντα ρει...
    Συγνωμη που σας ταραξα την μακάρια γαλήνη σας σύντροφοι...
    Ο "ανωνυμος σύντροφος""

    No worries! Αν η γαληνη μας ταραζοταν τοσο ευκολα οσο θες να πιστευεις, δεν θα ειχαμε blog με ανοιχτα τα σχολια.
    Μην κολακευεις τοσο τον εαυτο σου : ]]]
    (οτι μπορει καποια γνωμη --η δικη σου στην προκειμενη--ανωνυμη ή επωνυμη να εχει τοοοση σημασια για καποιον αλλο)

    Και να πω ακομη μια φορα (αν και το εχω πει αρκετες φορες στο παρελθον, επαναληψη μητηρ μαθησεως or so they tell me):
    Η αναγνωση του blog δεν ειναι υποχρεωτικη απο κανεναν.

    (Hieronymous, πρεπει να μου ξαναστειλεις το βιντεο με τον τυπο που λεει "ειπες την αποψη σου..", φανταζομαι θυμασαι ποιο! Θελω να κανω οικονομια λεξεων, next time)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Manny θα αρχισει να γινεται κακος.
    Σχολια ασχετα με την αναρτηση θα στελνονται στο δωματιο 101. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.