4 Ιουλίου 2011

Αλέκο, απλά δεν μας πείθεις ...

Απειλές για να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα καταγγέλλει ότι δέχτηκε ο Αλέκος Αθανασιάδης.

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα για να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, εξηγώντας την αλλαγή στάσης του αφού μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας δήλωνε πως θα καταψήφιζε το πρόγραμμα.(Πρώτο Θέμα)


Θα τον πιστεύαμε τον Αλέκο Αθανασιάδη, πολύ απλά διότι η αστική τάξη έχει πράξει πολύ χειρότερα πράγματα απο το να εκβιάσει "ηθικούς" πολιτικούς (μην ξεράσω). Στην προκειμένη περίπτωση ο εκβιασμός και η απειλή είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαν να πράξουν, ώστε να περάσει το Μεσοπρόθεσμο που τόσο έχουν ανάγκη !!!


Αλλά δεν τον πιστεύουμε και ξέρετε γιατί δεν τον πιστεύουμε ? Διότι όταν σε απειλούν, και υπό τον φόβο του εκβιασμού ψηφίζεις το Μεσοπρόθεσμο καταδικάζοντας τους συνανθρώπους σου σε πείνα, τότε ύστερα κάνεις την πάπια, το βουλώνεις, συμβιβάζεσαι, κρύβεσαι, παραιτείσαι, συνταξιοδοτείσαι, κλπ ... αλλά δεν βγαίνεις στα κανάλια να διαδίδεις ότι σε απειλούν ! Μην ξεχνάμε και το ερώτημα που ακολουθεί μετά : Ποιός σε απειλεί ? Απλός εργαζόμενος κόσμος ή τα μονοπωλιακά επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία σε επιλέξανε ως εκπρόσωπό τους στο αστικό κοινοβούλιο ?

3 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τον απείλησαν και το δηλώνει στα κανάλια, γιατί δεν βγήκε να το πει πριν την ψηφοφορία και να παραιτηθεί της έδρας του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.