19 Ιουλίου 2011

Φερέφωνα σε τιμή ευκαιρίας


Ο τηλεοπτικός καβγάς του προέδρου των... by fon1972

Προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να μην γράψω τα κοσμητικά επίθετα που μου έρχονται στο μυαλό για τις δύο αυτές «κυρίες», των οποίων η ενοχλητική τσιρίδα τρύπησε τα ευαίσθητα αυτιά μου. (Λέμε τώρα). Ας συμπληρώσει ο αναγνώστης τις λέξεις αυτές με την φαντασία του (και να βάλει καλού κακού ένα συντελεστή x10).

Δεν μας φτάνουν τα ακριβοπληρωμένα χρυσοποίκιλτα παπαγαλάκια, έχουμε και τα άλλα τα φτηνά, που έχουν ξεπουληθεί στα αφεντικά τους για πολύ λιγότερα χρήματα (εδώ κολλάει μια παρομοίωση, αλλά δε βαριέσαι) και στρέφονται εναντίον κλάδων που βρίσκονται σε απόγνωση και κυριολεκτικά καταστρέφονται, χωρίς να αισθάνονται καμία ντροπή.


Αηδία μου προκαλεί πλέον η τηλεόραση και γι αυτό την έχω κλείσει. Αλλά μεγαλύτερη αηδία μου προκαλούν οι φτηνοί, με κάθε πιθανή σημασία της λέξης υπάλληλοί της, οι οποίοι προτάσσουν ανερυθρίαστα την «εικόνα» της χώρας, την «ταλαιπωρία» των πολιτών. Ποια εικόνα και ποια ταλαιπωρία καρακαηδόνες μου? Την εικόνα που παρουσίασαν τα ΜΑΤ πλακώνοντας στις μάπες και στα χημικά διαδηλωτές, μπροστά σε έντρομους τουρίστες πρόσφατα την θυμάστε? Ή μήπως η αισθητική του μέσου τουρίστα ΔΕΝ προσβάλλεται έτσι, παρά με τις απεργίες και τα πανό που κρεμούν κάτι «γραφικοί κομμουνιστές» στην ακρόπολη? Και ποια «ταλαιπωρία»? Η ταλαιπωρία (διάβαζε στυγνή και απάνθρωπη εκμετάλλευση) που υφίσταται ο μέσος πολίτης από το μεσοπρόθεσμο και το μνημόνιο (τον καπιταλισμό, όπως λέμε εμείς οι γραφικοί) δεν σας πείραξε? Εσάς δεν σας αγγίζει ήθελα να ήξερα? Σε γυάλα ζείτε? Ή μήπως έχετε την αυταπάτη, ότι όταν σφίξουν (και άλλο) οι κώλοι τα αφεντικά σας θα σας προσέξουν για τις υπηρεσίες που τους παρείχατε όλα αυτά τα χρόνια (και εδώ κολλάει κάποια άλλη φρασεολογία, αλλά τέλος πάντων)?

Και κάτι τελευταίο.. και οι ταξιτζήδες αγανακτισμένοι μου φαίνονται (και πολύ μάλιστα), γιατί δεν τους αγαπάτε σιχαμερά δίποδα ανθρωποειδή μου?

14 σχόλια:

  1. Αυτά είναι! Με το που ξεμπερδεύουμε με τις καλημέρες σε χρόνο dt, χώσιμο κανονικά. Ούτε μια αναφορά σχετική με το περιεχόμενο ή έστω την αφορμή των κινητοποιήσεων ως εισαγωγή έτσι για να τηρείται και το δημοσιογραφικό πρωτόκολλο.
    Ανεξάρτητα με το πώς βλέπει κάποιος τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων -εγώ δεν αντιλέγω ότι για τους δικούς του λόγους ο καθένας υπάρχουν άνθρωποι που τις σχολιάζουν αρνητικά- η λογοδιάρροια της μιας και της άλλης μαντάμ είναι καρμπόν ο τρόπος που μιλάει το πιο σιχαμερό και ξεφτιλισμένο τσιράκι, ρουφιανάκι και γλειφτράκι του όποιου αφεντικού. Τελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσούλες, πορνίδια της δεκάρας, θρασύδειλα λαμόγια, ανδρείκελα, αποβράσματα της κοινωνίας... αυτοί είναι που υπηρετούν το σύστημα, αυτά τα τσιράκια νομίζουν ότι έτσι στηρίζουν τα αφεντικά, επιτέλους ας τους αφήσουμε μόνους, ας τους απομονώσουμε, ας τους περιφρονήσουμε και αργότερα θα έχουν την τύχη όλων των προδοτών...
    Οι δυο συγκεκριμένες τσούλες ούτε σε μπορντέλο δεν έχουν πέραση.
    Αυτός ο "αντιστασιακός" Κουρής τι νομίζει ότι κάνει?
    "Χτυπάει" το σύστημα με απαξιωμένα πορνίδια που λειτουργούν σε φάση πανικού και αμόκ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και όλα αυτά μόνο για τα λεφτά?
    ΝΤΡΟΠΗ.
    Τούλαχιστον οι επίσημες πόρνες το δηλώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινα, οι Πρετεντεροτρεμιδες δεν με εκευριζουν πια. Ειναι αναμενομενα αυτα που λενε. Βρισκονται απεναντι. Εκπροσωπουν τα συμφεροντα τους.

    Κατι τετοιες περιπτωσεις, οπως οι κιουριες στον Αλτερ, απ οτι διαπιστωσα χτες, εχουν ακομη την ικανοτητα να μου ανεβαζουν την πιεση. Να μου γυρνουν το ματι αναποδα. Να κανουν το χερι μου να πηγαινει μονο του προς το αλυσοπριονο.

    (Strange. Νομιζα οτι τα εκχυλισματα υβισκου που πινω καθε μερα μαζι με τον καφε μου, ειχαν αποτελεσμα. Πρεπει να συμβουλευτω ξανα τον γιατρο μου. Strange.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΗΜΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θεμα ειναι ΚΑΙ αυτες/ αυτοι (βγαινει και σε θηλυ και σε αρρεν το ειδος "παπαγαλακι")

    Κανε μια βολτα στο νετ, διαβασε αποψεις, μιλα με κοσμο (οχι μονο κομμουνιστες) ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ για το ανοιγμα των επαγγελματων?!

    Οι περισσοτεροι ανθρωποι Θεοδωρε, εχουν αποψη επι παντος επιστητου..το κακο ξερεις ποιο ειναι? Οτι ΣΠΑΝΙΩς αυτη η αποψη ειναι πραγματικα δικη τους. Σπανιως εχει προκυψει απο σκεψη και αναλυση δεδομενων, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    δλδ για να γινει αντιληπτο τι λεω. Μιλαω καθημερινα με κοσμο. Μου λεει τη γνωμη του. Πολλες φορες αυτο που ακουω σαν γνωμη της Μαριας της κομμωτριας ή του Γιαννη του φοιτητη ειναι η αποψη του Mega channel. Σιγουρα οι ψυχολογοι εχουν μια εξηγηση γι ολα αυτα.

    το πως δλδ ΟΛΟΙ βριζουν την τιβι, αλλα στην ουσια την f-ing αναπαραγουν! Και ακομη χειροτερα, νομιζουν οτι δεν επηρεαζονται απο αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ 17 ΧΡΟΝΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ναι, καπως ετσι ειναι (το εβαλα και στο φορουμ, δεν ημουν σιγουρη οτι θα το δεις εδω, αλλα εκανα σκατα τον τιτλο του θεματος γτ κολλαει ο υπολογιστης μου σημερα γμτ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφηστε τισ μαλακιες επιτελους, τα αθλια πορνιδια της κακιας ωρασ που ουτε σε οικο ανωχης δεν μπορουν να κανουν καριερα γιατι ειναι πουτανες της δεκαρας... τεσπα ειπαμε οχι χαρακτηρισμους.
    2 πραμματα και κλεινω
    1ον ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΧΜΕΡ
    2ον ΟΠΟΥ ΣΤΑΛΙΝ... ΚΑΙ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το «μπαλκόνι» του «χρυσοκάνθαρου» είναι ξεκάθαρα οριοθετημένο. Ελέω καλοκαιριού οι «ζαρντινιέρες» αντικαταστάθηκαν εν πολύς με «γλάστρες» οι οποίες μικρότερες σε μέγεθος και άρα φτηνότερες, επιτελούν το ίδιο ρόλο: την αναπαραγωγή φυτικού υλικού καθ εικόνα και ομοίωση της προκλητικότητας, της ξετσιπωσιάς και της αυθάδειας του ιδιοκτήτη. Οποιοσδήποτε «φυτικός οργανισμός» τολμήσει να αμφισβητήσει την τάξη και καλαισθησία του «χρυσοκάνθαρου» χαρακτηρίζεται ως «ζιζάνιο» και ως τέτοιο ξεπατώνεται.
    Ας γνωρίζει όμως ο «χρυσοκάνθαρος» και οι «γλάστρες» του πως τα «ζιζάνια» όσο πιο πολύ τα καταπολεμάς τόσο πιο πεισματικά επανεμφανίζονται. Η δε ανθεκτικότητα τους αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Όσο για την «κοπριά» των φυτοδοχείων, πολυχρησιμοποιημένη ως είναι, άρχισε να εξαντλείτε. Τα «ζιζάνια» ακόμη και σε εξαντλημένο υπόστρωμα μπορούν να αναπτύσσονται, ενώ τα «φυτά» άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα σοβαρών τροφοπενιών.
    Νωρίτερα, αργότερα, τα «φυτά» θα απαρνηθούν την στενότητα της τεχνητής ευμάρειας που προσφέρει το μπαλκόνι με τις γλάστρες του για τον παρακείμενο κήπο των «ζιζανίων». Το «μπαλκόνι» θα απαλλοτριωθεί για να γίνει μέρος του όλου, δηλ. του κήπου. Ο «χρυσοκάνθαρος» θα μετατραπεί σε «σκαθάρι» σκληρά εργαζόμενο για την υγεία ενός οικοσυστήματος όπου ο διαχωρισμός των «φυτικών οργανισμών» σε «ζιζάνια» και μη θα είναι ακατανόητος μα και φαιδρός! Ως τότε, προσωπικά, προτιμώ να ταχθώ με τα ζιζάνια…
    Partizanos
    ΥΓ: :Όσο για τις γλάστρες? Αφήστε να τσιρίζουν. Αχρείαστες μας είναι και ζημιογόνες, αφού, από μόνες τους δεν αποτελούν οικοσύστημα μα ένα κακέκτυπο του, ενώ σε ένα υγειές οικοσύστημα περιττές είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΝΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΛΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.