9 Νοεμβρίου 2012

Παπαρήγα: «Ο Μίμης Ανδρουλάκης στα δύσκολα κάνει πηδηματάκια και φεύγει»


«O Μίμης Ανδρουλάκης κάνει μικρά πηδηματάκια, στα δύσκολα φεύγει», είπε η γεν. γραμ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγασε, σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη.
Η κ. Παπαρήγα, μιλώντας στον Alpha fm, αναφέρθηκε και στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν μπορεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ του '81 και του '70. Εξελίσσεται σε μία σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία» και πρόσθεσε ότι «η Ν.Δ έχει τα πυρά της στο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή εκλογικά ξέρει ότι μπορεί να έρθει πρώτη δύναμη».
Επίσης, θεώρησε πιθανή την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έκανε λόγο για λαϊκές αυταπάτες, λέγοντας: «O ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να λύσει λαϊκά προβλήματα, η κατάσταση θα χειροτερέψει» και πρόσθεσε «αντικειμενικά δε μπορεί να γίνει συνεργασία «πάμε μαζί» με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εάν φέρει ένα νομοσχέδιο που συμφωνούμε θα το ψηφίσουμε, όπως θα κάναμε και με οποιαδήποτε κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά στη στάση των δανειστών για την εκταμίευση της δόσης, είπε ότι «θέλουν να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό και να ζητήσουν περισσότερα, φέρνοντας σιγή νεκροταφείου στη χώρα». Δυστυχώς όπως τα είχαμε προβλέψει οι τάσεις είναι φανερές. Η κρίση θα γίνει χειρότερη». Τόνισε, επίσης ότι «στην Ελλάδα απαιτείται ριζική αλλαγή και όχι κυβερνητική αλλαγή».

2 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να μη γράφετε άσχημα πράγματα για το Μίμη. Με πληγώνετε... Εξάλλου και στη φωτογραφία φαίνεται πόσο αντισυστημικός είναι. Ευχαριστώ, Φαίδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας συγγχωρεις....ειναι και η δικη μας αδυναμια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.