27 Νοεμβρίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω: Αρνήθηκε να καταδικάσει τα Μνημόνια

Τη στάση όλων των παρατάξεων στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι εκλεγμένοι με το ΚΚΕ δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο, όπου κατέθεσαν ψήφισμα στήριξης της πρότασης νόμου του Κόμματος για κατάργηση των Μνημονίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ο δήμαρχος Χ. Καρδαράς δήλωσε ότι «επειδή το θέμα αυτό δεν απασχολεί το Δημοτικό Συμβούλιο, απέχουμε από την ψηφοφορία» και ότι «δε θα υποκύψουμε σε κομματικές αγκυλώσεις». Την ίδια στάση κράτησε και το «Ανθρώπινο Σύγχρονο Αιγάλεω» (ΝΔ).

Οι εκπρόσωποι της «Ανάπλασης», παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «έχουμε τεράστιες πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες, επομένως δεν μπορούμε να στηρίξουμε το ψήφισμα. Άλλωστε αναφέρεται μέσα για κατάργηση Μνημονίων. Κατάργηση όμως σημαίνει ακύρωση. Εμείς διαφωνούμε με την ακύρωση των Μνημονίων και προτείνουμε την επαναδιαπραγμάτευση»!


Οι εκλεγμένοι με το ΚΚΕ καλούν το λαό να καταδικάσει τα κόμματα που τον τσακίζουν και τον κοροϊδεύουν και να στηρίξουν μαζικά την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, προσθέτοντας και την υπογραφή τους στην ιστοσελίδα km.kke.gr.

Πηγή : 902.gr

8 σχόλια:

  1. μαρμαραδες και λοιποι του ΣΕΚΜ που ειστε; σε ποσες βαρκες πατατε; ποτε λετε ψεματα, στον δημο ή στην βουλη, στα σωματεια ή στην βουλη;
    προφανως στην βουλη που παιζεται και στα ΜΜΕ λετε το ψεμα και την αλητεια σας και στα υπολοιπα βαζετε την πραγματικη θεση, που εκει τα μαθαινουν σχετικα λιγοι οπως νομιζετε.
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κοπρίτη Modesto ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη, δεν θα ζητήσω τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, σας πιστεύω αν και έπρεπε να είμαι συγκρατημένος. Πρέπει όμως να σας πω (γιατί μου τα έχετε κάνει πεπόνια) ότι με τις υπογραφές στην km.kke.gr δεν καταργούνται τα μνημόνια και πολλές υπογραφές είναι από λαμόγια παντιέρες. Παράδειγμα ο πρώην αντιδήμαρχος Πάτρας Παπαγιαβής και νυν δημοτικός σύμβουλος έχει υπογράψει και το όνομά του φιγουράρει στην πρώτη εκατοντάδα της λίστας των υπογραφών στην πρόταση του ΚΚΕ. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε αντί να δώσει το βιογραφικό του στους συμβούλους του ΚΚΕ που του ζήτησαν και την υπογραφή ζητάει με επιμονή να εγκριθεί το βιογραφικό του στην οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ υγειονομικών Πάτρας, που όπως πληροφορούμε από φίλους μου πατρινούς είναι στο περίμενε. Γιαυτό φίλε κοπρίτη Modesto άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Υγ. Πρέπει να πεισθούν οι πάντες σε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εξωκοινοβουλευτική αριστερά, ότι πρέπει να σταματήσουν οι "εμφύλιοι" και να ανοίξουμε δρόμους κοινής δράσης διαλόγου και συμπαράταξης χωρίς ηγεμονισμούς για να αλλάξει η μοίρα αυτού του τόπου σε όφελος της εργατικής τάξης!

      Διαγραφή
    2. Άσε μας ρε φίλε που ζητάτε και κοινή δράση με το ΚΚΕ. Εσείς, μισείτε το ΚΚΕ. Στάζετε χολή. Θέλετε να μας δείτε κρεμασμένους ανάποδα και τα άντερα της Παπαρήγα χυμένα έξω.
      Τα κόμπλεξ σας είναι αξεπέραστα.
      ΥΓ. Δίνετε και βιογραφικά στον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί εγώ διάβασα για εγγραφές πάνω από τις κάλπες...

      Διαγραφή
    3. xaxaxa κλαιω με το ψευδωνυμο σου!

      Διαγραφή
  2. ρε οπορτουνιστη του κερατα, η ουσια ειναι οτι οπου εχει μια αλφα σημασια το αν στηριζεις η οχι μια προταση εκει δινετε $#$@#. κανενας δεν ειπε οτι με τις υπογραφες θα πεσει, με αλλο τροπο αλλαζουν αυτα, και οι υπογραφες και οι αποφασεις σωματειων, εργατικων κεντρων, δημοτικων συμβουλιων κτλ δειχνουν αλλα πραγματα.
    οσο για τον ελεγχο των πρακτικων, αυτα τα κανετε εσεις, με τις πλαστογραφιες τα φωτοσοπο κτλ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ
    πηγαινε παρε αυτογραφο απο την μαριλιζα, τον εθνικοσοσσιαλιστη ΚΟΛΛΑ, παρε και αυτο http://redflyplanet.blogspot.com/2012/11/blog-post_7668.html#comment-form και αυτο fadomduck2.blogspot.com/2012/11/blog-post_2190.html και αντε και στον γερο διαολο που αντι να το βουλωσετε και να κανετε την αυτοκριτικη σας για την καραδεξια στροφη (που εμεις το ξεραμε και το λεγαμε, τολματε και βγαζετε γλωσσα.
    βρειτε καμια τρυπα να κρυφτειτε
    και κατι αλλο, η λεξη κοπριτης εχει συγκεκριμενη εννοια και κανενας ΚΚΕς δεν ειναι εξορισμου, σε αντιθεση με το συναφι σας
    ΠΑΣΟΚΟΙ Ε ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστή η καταγγελία για το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω αλλά τελικά ούτε το ΚΚΕ δεν έχει ενιαία γραμμή. Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι σε αντίστοιχη πρόταση της παράταξης που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Ασπρόπυργου με θέμα τις 200 απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων, η παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ συντάχθηκε με τους υπόλοιπους ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ )σε ένα κοινό κείμενο που απλά καταδίκαζε γενικά και αόριστα τις απολύσεις, αντίθετα με το κείμενο που κατατέθηκε από τον Ανεξάρτητο Ενωτικό Συνδυασμό - Ανθρώπινη Πόλη ( ΣΥΡΙΖΑ ) το οποίο σε ένα αν μη τι άλλο λειψό πολιτικό πλαίσιο καταδίκαζε τουλάχιστον τα μνημόνια και τις επιλογές της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. Άβυσσος η ψυχή της αριστεράς... επαναστατικής και μη... οπορτουνιστικής ή όχι... ρεφορμιστικής ή κομμουνιστικής... με πολύ σεβασμό και εμπιστοσύνη στους αγώνες σας, αλλά αφήστε τα μίση και πιάστε το ....... στους αφεντάδες! captainpegoty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι έγινε στον Ασπρόπυργο, αλλά μου φαίνεται ότι έχεις τρικυμία εν κρανίω! Οι γενικόλογες καταγγελίες του μνημονίου (που δεν σημαίνουν εναντίωση στην Ε.Ε. και στο ΔΝΤ-στις κουτοπονηριές οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι μανούλες για να μπερδεύουν τον κόσμο). Παντού οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ κατέθεσαν ψηφίσματα που καλούσαν τους Δήμους και τις Περιφέρειες να μπλοκάρουν τη διαδικασία και να μην σταλούν οι λίστες στο αρμόδιο υπουργείο. Δηλαδή μιλάμε για πολύ συγκεκριμένη ενέργεια! Δηλαδή οι σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ που το υπερψήφισαν σε άλλους δήμους και περιφέρειες τι είναι...; Αλλά αυτά τι σχέση έχουν με την άρνηση των συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσουν την πρόταση του ΚΚΕ στο Αιγάλεω; Μήπως και στο Ασπρόπυργο οι του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να αποφύγουν να στηρίξουν το μπλοκάρισμα των απολύσεων δια της πλαγίας;;;

      Διαγραφή
  4. επειδη στο αρχικο ποστ, υπαρχει η τοποθετηση του συνασπισμενου στο δημοτικο συμβουλιο που τα λεει καθαρα και ξαστερα.
    αντιστοιχα καποια θεση θα ειχε ο εκπροσωπος της λαικης συσπειρωσης εκει.
    και επειδη ειμαι 1000% σιγουρος το πως εγινε, θα σοτ μεταφερω.
    την σουπα με τα δηθεν αντιμνημονιακα κτλ που κατεβασε ο τσυριζαιος φυσικα και δεν θα το στηριζαμε, μλκς πλαισια δεν στηριζουμε.
    ειμαι 10000000% οτι η λαικη συσπειρωση εβαλε την θεση μας που ειναι ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ και οταν θα μπηκαν προφανως σε ψηφοφορια εμεις δεν θα ψηφισαμε τον χυλο του ξωφαλτσα. επειδη ομως γενικα στα δημοτικα συμβουλια υπαρχει η ταση να μην λενε γιατι καταψηφισε ο αλλος, οπως επισης ειναι γνωστο οτι ο χωρος των χωρις τσιπ(ρ)α κανει φωτοσοπ, διαλεγει φρασουλες απο δω και απο κει προκειμενου να διαστρεβλωσει, θα πηραν την αρνητικη ψηφο και ειπαν οτι το ΚΚΕ παει μαζι με τους αλλους.
    τωρα αν το ΚΚΕ ειπε οτι δεν το ψηφιζουμε γιατι στην ουσια κανει πλατες σε αυτη την πολιτικη, ενω οι αλλοι οτι δεν ειναι ξεκαθαρα αστικο αλλα μεσοβεζικο, ποσος τους ενδιαφερει. αυτο που ενδιαφερει ειναι να βγαλουν λασπη.
    επιστρεφεται λοιπον με τα πρακτικα απο την πρωτη μερα της απεργιας των χαλυβουργων που πηγαν σε ολους τους δημους και τους εφτυσαν, μαζι και οι ξετσιπωτοι συριζαιοι!
    καληνυχτα και κλαη τυχη στην κατρακυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.