23 Νοεμβρίου 2012

Στο χορό των κινητοποιήσεων στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και οι εργαζόμενοι στη WIND

Οργανωμένη καλά μοιάζει η επίθεση στους εργαζομένους στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, αφού λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για μειώσεις μισθών στη Forthnet, έρχεται η WIND να ανακοινώσει νέες απολύσεις, μετά από αυτές που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.                                             

Οργανωμένη όμως πρέπει, και απ' ότι φαίνεται θα είναι, και η αντίστασητων εργαζομένων στον κλάδο, καθώς το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής στηρίζει, μετά τον αγώνα των εργαζομένων της Forthnet, και τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι της WIND, οι οποίοι κήρυξαν στάση εργασίας σήμερα από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα,
ζητώντας να παρθούν πίσω οι απολύσεις. Παράλληλα το ΣΕΤΗΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ τη Δευτέρα, 26/11, στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), Γ' Σεπτεμβρίου 48β και Μάρνη.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της «Ταξικής Ενότητας Εργαζομένων» στον όμιλο «Wind».



Πηγη

2 σχόλια:

  1. Οι εγαζόμενοι στη WIND Συνεχίζουν τον αγώνα τους, ενάντια στις σχεδόν καθημερινές απολύσεις, οι εργαζόμενοι της WIND, όπως αποφάσισαν σε μαζικότατη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν νωρίτερα στο πλαίσιο 4ωρης στάσης εργασίας.

    Τη Δευτέρα προχωρούν σε νέα στάση εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 2 μετά το μεσημέρι, με απεργιακή συγκέντρωση το πρωί, στα γραφεία της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών. Ακολούθως θα μεταβούν στα γραφεία της WIND, στο Μαρούσι, για μαζική παράσταση στην κεντρική διοίκηση ενώ θα ενημερώσουν ταυτόχρονα τους συναδέλφους τους για τις εξελίξεις.

    Την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση για τον καθορισμό της περαιτέρω δράσης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εργοδότες του κλάδου συνδικαλιζονται επιτυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.