16 Νοεμβρίου 2012

Πολλά πολλά liKKEs


Καλό Ξεκίνημα στο Πόρταλ! :P


Πηγη:My Crazy Creations

11 σχόλια:

  1. Το μικρό το δαχτυλάκι να μην εκτεινόταν και θα το βρισκα πολύ χαριτωμένο... ;)) hahaha!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρκει να αντεξει και να μην κρεμαει συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθε αρχη και δυσκολη.....
      Και η συλλογη των υπογραφων κρεμουσε στην αρχη,
      αλλα με τις καταλληλες νουθεσιες εστρωσε !
      Υπομονη 2-3 μερες.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θελω σκεφτω οτι ψηφιακος δακτυλος δημιουργει κρεμασμα,ωστε μα δηλιουργηθει εξ αρχης ενα αρνητικο κλιμα για το portal .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ena neo portal gennhthike kai malista sta 94 genethlia toy k.k.e. mallon htan to kerasaki sthn toyrta!!!
    kalws eirthes 902.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poios tremei tin alithia?.....kai xoris alo sxolio.....
    Με διαπιστευτήριο τα ...τόσα «συναπτά έτη» εργασίας στον Ριζοσπάστη και την αποχώρησή της στη διάσπαση του ΚΚΕ με τον ΣΥΝ, η Αγγελική Κώττη, ισχυρίζεται ότι «γνωρίζει καλά τι σημαίνει κομματικός Τύπος και τι εθελοντική εργασία»! Από τα όσα αραδιάζει στη συνέχεια είναι φανερό ότι δεν έχει πάρει πρέφα (παρά τα «συναπτά έτη» ή μάλλον και χάρη στα έτη που ακολούθησαν) ούτε τι θα πει κομματικός Τύπος, ούτε τι θα πει εθελοντική προσφορά των μελών του ΚΚΕ προς το Κόμμα τους.

    Η κυρία, λοιπόν, με άρθρο της στην ιστοσελίδα της «Συσπείρωσης Δημοσιογράφων» (παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΣΗΕΑ), καλεί την ΕΣΗΕΑ «να μην κλείσει τα μάτια», καθώς «ειδησεογραφία σημαίνει επαγγελματίες δημοσιογράφοι, σε καμία περίπτωση εθελοντές, δηλαδή μη αμειβόμενοι» και χαρακτηρίζει το πόρταλ του ΚΚΕ ως «αντιδεοντολογικό ως προς την «επαγγελματική» λειτουργία του».

    Ας το καταλάβουν μια και καλή, και αυτή και άλλοι: Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προσφέρουν στο Κόμμα τους εθελοντικά και δε θα δώσουν λογαριασμό σε κανέναν. Το ΚΚΕ έχει πλούσια πείρα που εμπλουτίζεται καθημερινά με την αγωνιστική του δράση, η οποία αποτελεί καρφί στο μάτι όσων θέλησαν ή θέλουν ακόμα να ξεμπερδεύουν μαζί του, όσων ψάχνουν να βρουν κάτι για να προσάψουν στο ΚΚΕ για να συντηρούν συζητήσεις πολύ μακριά από την ουσία που πρέπει να απασχολεί τους εργαζόμενους.

    Η Αγγελική Κώττη ας ασχοληθεί, αν το μπορεί, με το ποιοι δημοσιογράφοι παλεύουν για να αναδεικνύεται η αλήθεια και πόσοι «επαγγελματίες» βιάζουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aλήθεια η Αγγελική Κώττη έχει την ίδια γνώμη και για τα συριζοsites που έχουν ξεφυτρώσει τα τελευταία 2-3 χρόνια τα οποία μάλιστα υπόσχονταν στους συντρόφους τους χρήματα τα οποία τις περισσότερες φορές δεν έδιναν ποτέ???? ονόματα δεν λέμε ή λέμε? γκουχου γκουχου rednotebook....
      Oι άνθρωποι δεν είναι απλά πολιτικοί απατεώνες... είναι απατεώνες με τα όλα τους...

      Διαγραφή
    2. Μαλλον η κυρια αυτη δινει μια πρωτη γευση για το τι θα επακολουθησει και τον πολεμο που θα γινει εναντια στο πορταλ, ξερουν πολλοι καλα οι αστοι οτι το ιντερνετ ειναι σημαντικος χωρος πληροφορησης για τις νεοτερες γενιες, πολυ πιο "ελκυστικος" και πολυ πιο ευκολοπροσβασιμος, ξερουν επισης οτι το Κομμα που εχει πρωτοπορησει στο διαδικτυο αλλα απλα δεν το εχει αξιοποιησει οπως ισως θα μπορουσε πλαιρια, ειναι ικανο να κανει πολλα, και τρεμουν...γιαυτο και εκδηλωθηκε τοσο νωρις η πρωτη επιθεση, θα δουμε κιαλλες, στο χερι μας να τους δωσουμε ενα καλο μαθημα...εγω παπντως σκεφτομαι να παρω μια μικρη καμερα και να γινω "ανταποκριτης" του πορταλ, εχω μπολικο υλικο απο δω που ειμαι να στειλω και με μεγαλη μου χαρα θα βοηθησω να γινει ανταξιο του ονοματος του ιδιου του ΚΚΕ....ας βοηθησουμε ολοι να γιονει ενα πραγματικα λαικο πορταλ, και ας αφησουμε τις καθε "Κωττη" να βραζουν στο ζουμι τους

      Διαγραφή
    3. Μηπως το αρθρο της ακατανομαστης κυριας ειναι μια ακομα χειρα που τεινει για την "ενοτητα της αριστερας?"
      Οταν ψαχνουν κομμουνιστες σαν αλοθι για την κυβερνηση που οραματιζοναι να κανουν,δινουν δυο επιλογες:"Η' θα ειστε μαζι μας ή θα σας πολεμησουμε μεχρι εξαφανισης". Τετοια ηταν παντα η φερεγγυοτητα τους που δεν τους εχεις καμια εμπιστοσυνη ουτε για το ενα ουτε για το αλλο.Θα χρησιμοποιησουν ολα τα μεσα, σαν να μην υπαρχει αυριο για τον πολεμο, ενταντιον εκεινων που ζητανε την χειραφετηση ενος λαου και οχι την υποδουλωση του σε ιμπεριαλιστικους οργανισμους.
      Αραγε ο εθελοντισμος στο ονομα της επαναστατικης παλης ποσο ποναει εκεινον που εχθρευετε μεχρι θανατου της επαναστατικη μεταστροφη της κοινωνιας?

      Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι και θα καταληξουν να ειναι οι μεγαλυτεροι εχθροι του λαου καθως (να κανω μια δικια μου εκτιμηση) η σοσιαλδημοκρατια θα παρει μια καινουργια, πρωτογνωρη μορφη με κυριο εκφραστη της τον ΣΥΡΙΖΑ.

      To portal ηταν μια απο τις πιο εξυπνες κινησεις που εκανε το κομμα εδω και πολλα χρονια για να βοηθησει την προπαγανδα του. Φαινεται το εχουν καταλαβει και οι εχθροι του και ηδη το πολεμανε. Και σκεφτειτε εχει ζωη μονο μιας μερας!!!


      kagemusha

      Διαγραφή
  7. Καλοστέριωτο το portal! Το ψάχνω σήμερα και πιστεύω ότι είναι πολύ καλή δουλειά! Μπράβο στους σύντροφους και τους φίλους που ενισχύουν αυτήν την προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.