1 Μαΐου 2012

O Μπογιόπουλος στο «Συμβαίνει τώρα»


Η επόμενη μέρα των εκλογών περιγράφεται με τον καλύτερο τρόπο στο best seller ανάγνωσμα που είναι το μνημόνιο σημείωσε από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, Ν. Μπογιόπουλος.

Αφού περιέγραψε αναλυτικά τα μέτρα που έρχονται και μάλιστα ανά σελίδα του μνημονίου, υποστήριξε την ανάγκη μονομερούς διαγραφής του χρέους και χαρακτήρισε την αποδέσμευση της Ελλάδας από την Ε.Ε. ως όρο επιβίωσης για την χώρα.

Συνέχεια εδώ όπου έχει και το βίντεο με ολόκληρη την εκπομπή. 

14 σχόλια:

  1. Απλά φοβερός κρίμα που είναι εύδομος επικρατείας.Θα ήθελα να τους ακούω να τα χώνουν στην βουλή και αυτόν και τον μάκη παπαδόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν μιλά ο Μπογιόπουλος δεν χαίρεσαι μόνο να τον ακούς γιατί πάντα ξέρει τη λέει , αλλά και από αυτό ας το πούμε πανικό των συνομιλητών του ,που μιλάν όχι γιατί έχουν να πουν κάτι αλλά μόνο για να σκεπάσουν το λόγο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον ανορθόγραφο, το πρόβλημα μου όμως είναι ότι οι δημόσιες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ είναι σαν τις "άσπρες μύγες". Γιατί δεν τον υποχρεώνει το κόμμα του να βγαίνει συχνότερα; Τι φοβάται; Μήπως βγει βουλευτής; Μα είναι έβδομος στην σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'χιτικες" .....ασφαλιτικες μπουρδες.... απο το καιρο του μανιαδακι 'σχολιαζουν' ΕΤΣΙ ..... τοχουμε κταπιει το παραμυθι ...και το χεσαμε ..... Αντε να μαθεις πως λειτουργει ....και μετα τραβα και το καζανακι.... και σοθευχουμε να ζησης .. να βλεπεις το Μπογιοπουλο να μιλαει και να γραφεις....

      Διαγραφή
  4. κοφτε τις %#%#@%.
    ο μπογιοπουλος και ο καθε μπογιοπουλος χρεωνεται απο το κομμα αναλογα με το που θα μπορουν να ειναι καλυτεροι.
    να τους βαλεις στην βουλη και να τους κλεισεις μεσα γιατι; για να τα χωνουν στα στρατιωτακια και να χαιρομαστε εμεις;
    αν παρεις τον μπογιοπουλο απο τον "Ρ"¨χανεις μια γαματεη πενα και ενα φοβερο ερευνητη και δημοσιογραφο, θα κλεισεις τον παπαδοπουλο στην βουλη;;;;
    και να το ξαναπουμε, οι συγκεκριμενοι μπηκαν στο επικρατειας για να εχουν το ελευθερο να εμφανιζονται συνεχεια χωρις περιορισμους
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη ρε φίλε εάν γίνει ο Μπογιόπουλος βουλευτής θα χάσει την πένα του ο Ρ?? Θα απαγορεύεται να δημοσιεύσει??Η Κανέλη πως γράφει στο ριζοσπάστη ενώ είναι βουλευτής??Και έχεις ένα λαμπρό μυαλό σαν τον Μάκη παπαδόπουλο που είναι και υπεύθυνος για τα οικονομικά και δεν τον ρίχνεις στην πρώτη γραμμή???Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η πολιτική του καθενός καθορίζει τα πράγματα και όχι τα πρόσωπα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κάθε πρόσωπο είναι τέλειο.Έτσι προσωπική άποψη μου είναι αυτή ο μπογιόπουλος έχει κάτι παραπάνω να πει από τον μαίλη και την παπαρήγα.Όταν τους χρειάζεται τους ρίχνει στα κανάλια αλλά όταν πρέπει να τους βάλεις μπροστά τους ρίχνει πίσω.. Έλεος...Χωρίς να υποτιμώ το έργο τους και την προσφορά τους αλλά πιστεύω ότι είναι ώρα να αποσυρθούν και να προσφέρουν αλλού στο κόμμα με την εμπειρία τους.Και δεν εννοώ αύριο αλλά όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες..

      Διαγραφή
    2. παιδια ελεος! Γιατι ειναι τοσο σημαντικο να ειναι καποιος βουλευτης!?
      Θα αλαξει σε κατι η πολιτικη του κομματος αν αντι για τον Α στειλει τον Β στη βουλη
      Παρακολουθει ο κοσμος το Βουλη τιβι ολη μερα και βλεπει τις ομιλιες?

      Αν το προβλημα ειναι ποιος θα βγαινει στα καναλια, τι σχεση εχει αυτο με το αν θα ειναι ή οχι βουλευτης?
      Δεν ειναι ο Μακης Παπαδοπουλος στην πρωτη γραμμη επειδη δεν ειναι βουλευτης? Η πρωτη γραμμη δηλαδη ειναι το κοινοβουλιο?

      Διαγραφή
    3. Κανείς δεν είπε ότι το βουλευτιλίκη είναι το παν αλλά οι ομιλίες σου ακούγονται και στα κανάλια εκτός της τηλεόρασης βουλής και στο διαδίκτυο και παντού.Και ύστερα ο κόσμος δεν θέλει ξύλινη γλώσσα θέλει να καταλαβαίνει αυτό που του λέει ο άλλος.Κανείς δεν είπε ότι αυτό που λέει ο μπογιάπουλος και ο παπαδόπουλος είναι διαφορετικό από αυτό που λένε κάποιοι άλλοι αλλά αυτό που λένε αναμφίβολα το καταλαβαίνει ο καθένας και δεν αλλάζουν κανάλι με του που δουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.Όλοι προσφέρουν με τον τρόπο τους και ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί..Αλλά το να φτάνεις και στο άλλο άκρο και να λες οτι όποιος και να είναι δεν έχει σημασία είναι λάθος.Πρέπει κάποια στιγμή να αναδείξεις και κάτι νέο και δεν εννοώ σε ιδέες και πολιτική αλλά σε πρόσωπα και εσύ να βοηθήσεις σε άλλα πράγματα με την εμπειρία αγώνων που έχεις δεκαετιών..Αυτά είναι προσωπικές απόψεις και καλοπροαίρετη κριτική...

      Διαγραφή
    4. ναι βρε, καλοπροαιρετη κριτικη και σεβαστη. Δεν σε κατηγορω για το αντιθετο.
      Εγω τον μπογιο τον βλεπω συνεχεια στην τιβι και δεν ειναι βουλευτης. Αυτο λεω.
      Οσο για τις ομιλιες απο το βημα της βουλης, πιστευω οτι δεν της παρακολουθει κανεις. Πιο πολυ παρακολουθουν τα πανελ.

      Τελος παντων στο επικοινωνιακο κομματι, δεν εχω αποψη. Δεν με απασχολει να σου πω την αληθεια ιδιαιτερα. Δε νομιζω οτι θα αλλαζε κατι δραματικα αν αντι για τον Χ εμπαινε ο Ψ κτλ

      Διαγραφή
    5. Μακάρι να βγω λάθος.Τέλος πάντων αρκετά με αυτά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε αλλού..Η συζήτηση αυτή θεωρώ πρέπει να γίνει κάποια άλλη στιγμή..

      Διαγραφή
  5. Σιγουρα δεν εχει να πει κατι παραπανω, απλα εχει καλυτερο τροπο να το πει απο το Μαιλη και την Παπαρηγα. Παρολαυτα ο ρολος του μελους της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. δεν ειναι να γραφει καλα στο γυαλι.
    Και μην εισαι και σιγουρος οτι δεν τους στελνει το κομμα, ισως δεν τους θελουν τα καναλια. Παιρνει πχ ο συνεργατης του Πρετεντερη το κομμα και λεει, θελω για τη Δευτερα την Κανελλη και η Κανελλη δεν μπορει, θα σας στειλουμε αλλον. Α, οχι, δεν πειραζει, δεν θελουμε αλλον, και τσουπ στην Ανατροπη δεν υπαρχει εκπροσωπος του κομματος.
    Στην τελικη ασχετα απο το τι πιστευουμε εμεις για την αξιοποιηση των στελεχων, δεν εχουμε και απαραιτητα δικιο δεδομενου οτι δεν εχουμε τη συνολικη εικονα των αναγκων και της δουλειας που πρεπει να γινει.

    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό και μιλάω πέρα από αυτό.Τις λαμογιές των καναλιών τις ξέρουμε αλλά δεν σημαίνει ότι θα υποτάσσεσαι κιόλας.

      Διαγραφή
  6. λοιπον.
    Α) τις ομιλιες στην βουλη τις βλεπουν μονο οι στρατευμενοι ειτε απο δω ειτε απο κει και ελαχιστοι απο αυτους που θελουν απλα να πληροφορηθουν.
    β) η κανελη γραφει ενα αρθρακι καθε κυριακη και ο μπογιοπουλος γραφει καθε μερα ενα σεντονι με ενα καρο στοιχεια που δεν του κατεβαινουν με την θεια φωτιση, το ψαχνει, αν ειναι βουλευτης πως θα τοκανει; μπορει στις επομενες ή σε καποιες αλλες να κρινουμε οτι πρεπει να παει.
    γ) για να το παρουν και αλλοι χαμπαρι, για εμας δεν ειναι το απαν το βουλευτιλικι και ουτε θεωρουμε οτι ειναι η ποιο σοβαρη μαχη που δινει ενας κομμουνιστης, το αντιθετο.
    δ) για να δεις ποσο αδιαβαστος πιανεσαι. αν καποιοι μιλανε με "ξυλινη γλωσσα" αυτος ειναι ο μπογιοπουλοςκαι ο παπαδοπουλος, η διαφορα ειναι στο τσαμπουκαλικι. για τους αστους ειναι ο ορισμος της "ξυλινης".
    ε) και κυριοτερο) ολα τα μελη του κομματος δεν εχουν να πουν ουτε λιγοτερα ουτε περισσοτερα. τα ιδια λενε ακριβως, η εκφραση αλλαζει, αλλα η ουσια ειναι η ιδια.
    να σου πω και κατι αλλο. κοιτα τον κυριακατικο "Ρ" εκει που εχει τις δηλωσεις απο τους βουλευτες (υποψηφιους) απο κερκυρα και ηπειρο. εμενα αυτα με ενδιαφερουν και αυτα οσο καλος αγκιτατορας να ειναι καποιος απο μονος του δεν τα κανει. αυτοι οι ανθρωποι δεν εκαναν το βημα γιατι ειδαν καποιο στελεχος στην τιβι.
    ειδαν τα μελη και τους οπαδους του ΚΚΕ μαζι τους στα εργοστασια...και τον βουλευτη. οχι ομως τον "μπογιοπουλο" βουλευτη, αλλα τον βουλευτη του ΚΚΕ που την δεδομενη στιγμη ηταν ο "Χ", ομως και ο "Υ" παλι εκει θα ηταν.
    για αυτο αφηστε την παπαρολογια για τα καταλληλα προσωπα για τα καναλια και τους 4 τοιχους της βουλης.
    τα προσωπα το κομμα τα κανει και οχι το αναποδο.
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.