10 Οκτωβρίου 2011

Η Μακρή "δεν νιώθει ότι είναι έτοιμη να κατέβει στους δρόμους"! (μη μας το κάνεις αυτό Κάτια!)

Σε χυδαία προβοκάτσια στο δελτίο ειδήσεων του Alter προέβη πριν από λίγο η πασίγνωστη Κάτια Μακρή, σε μια συνηθισμένη, δήθεν "αποστασιοποιημένη" δημοσιογραφίστικη προσέγγιση στα λεγόμενα της προσκεκλημένης στο δελτίο Λιάνας Κανέλλη, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το ΚΚΕ έχει σκοπό την αιματοχυσία στους δρόμους ενώ η ίδια είπε "δεν νιώθω ότι είμαι έτοιμη να κατέβω στους δρόμους"!
Δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό από ψευτοδημοσιογραφίσκους, έμμεσους απολογητές της φασίζουσας ΠΑΣΟΚικής πολιτικής του μνημονίου, κάνοντας δήθεν "κριτική" από τα δεξιά, κι έχουν τώρα και θράσος να λένε ότι αυτοί "οριοθετούν το κοινό τους". Η Λιάνα την έβαλε στη θέση της, αυτήν και τα γελοία επιχειρήματά της.

EDIT
Να και το video από το Βαθύ Κόκκινο

15 σχόλια:

  1. Ο λαος θελει βιντεο!!

    Ιερωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, θα το βγάλει κανένα Βαθύ Κόκκινο, εμείς σαν δογματικοί και παλιομοδίτες ακόμα καίμε κάρβουνο :Ρ, τα θυμόμαστε εξ ακοής :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την έβαλε στην θέση της όντως η Λιάνα και της απάντησε όπως της άξιζε.
    Παντού μπροστά τους,δεν θα τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί,τίποτα πια δεν θα μένει αναπάντητο....
    Ούτε στην φασίζουσα εξουσία του Μπατσοκ(βλέπε Καστανίδη και ύφος που έδινε απαντήσεις,οτι και καλά αυτός ξέρει απο καθαρότητα της επανάστασης)όπως και τοων πράσινών παπαγάλων που με λεκτικούς ακροβατισμούς και ερωτήματα στοχευμένα προσπαθούν να αποφύγουν την ουσία του θέματός-πολεμος ταξικος.....

    Μπράβο Λιανα

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιάνα και ξερό ψωμί :ΡΡ
    http://g-agios.blogspot.com/2011/02/best-f.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να και το βιντεάκι.

    http://www.youtube.com/watch?v=bl4fRRu2KB8&feature=feedu

    leon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την ώρα που λέει αυτη η Μακρή τις μαλακίες της(μπιπ)εκείνη τη στιγμή να της έρθει ένα γιαούρτι με πολτό ντομάτας(καινοτόμο προιόν) στη μάπα να δούμε τουλάχιστον αν είναι έτοιμη να σκουπιστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΝΏΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΛΙΑΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. partisan αυτα τα μαλακισμένα φταίνε και χάνουμε πολύτιμο χρόνο ωστε να πείσουμε τον κόσμο οτι αυτα που του λένε είναι μπούρδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν το ΚΚΕ ειχε γραμματέα την Λιάνα θα ήταν πρώτο κόμμα και δεν προβοκάρω λέω την αλήθεια ειναι απο τις λίγες καλές φωνές στην βουλή και δεν έχει αυτό το δήθεν αριστερό ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ.
    Ασχετά αν κάποτε ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέποντας ο ίδιος την σχετική εκπομπή, μου έκανε εντύπωση ο ήρεμος τρόπος αντιμετώπισης της εν λόγω "κυρίας" από την Λιάνα Κανέλλη.

    Εγώ θα είχα εκραγεί ...
    Δεν είναι η πρώτη φορά, δα, που η τύπισσα, ξεφεύγει ...
    Στην προσπάθειά της να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ σε βαθμό που δεν το κάνουν ούτε οι υπουργοί του !!!
    Εδώ, πολλές φορές, αναγκάζεται να την βάλει στη θέση της κι ο ίδιος ο Χατζηνικολάου !!!!!!

    Απ΄την άλλη, βέβαια, αντιλαμβάνεται κανείς και τα αδιέξοδα της συνέχισης της πολιτικής και όχι μόνο υπεράσπισης της κυβέρνησης, βλέπεις τα επιχειρήματα που έχουν και καταλαβαίνεις πολύ καλά το τέλος τους που έρχεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσωπικά θα ήθελα να πω στον johndoctor οτι αν η απλή (όχι και τόσο στα γραπτά της) γλώσσα της Κανέλλη σε σχέση με την "μαρξιστική" γλώσσα της Αλέκας δεν σημαίνει κάτι. Εξάλλου ΓΓ δεν είναι ο καλύτερος στο γυαλί και αυτό είναι κατανοητό και για ποιους λόγους... Επίσης θα συμφωνήσω και θα τονίσω το ξέσπασμα του Χατζηνικολάου στον Κώνστα, όχι ότι ο Χατζηνικολάου είναι κανένας υπερασπιστής του σοσιαλισμού, αλλά ακόμα και αυτός σιχάθηκε κάτι γλίτσες σαν τον Κώνστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συνεχιζοντας απο εκει που σταματησε ο ανδρεας.....
    γραμματεας του κομματος εκλεγεται απο τα μελη του κομματος, μελος του κομματος κτλ. το κομμα ως οργανισμος διαθετει τα μελη του οπως νομιζει οτι μπορει να ''αποδωσουν'' καλυτερα στον τομεα που τους αναθετει το κομμα συλογικα.
    δεν ξερω αν η λιανα θελει να γινει μελος και δεν την θελουμε ή το αντιθετο, ειναι αδιαφορο. προσωπικη αποψη ειναι οτι κανει καλυτερη δουλια ως μη μελος, ως συνεργαζομενη και μαλιστα λειτουργωντας ως κομματικο μελος με την πειθαρχια και την αγωνιστικοτητα δινοντας και παραδειγματα.
    παλιοτερα πολλοι λεγανε για τον μπογιοπουλο ως βουλευτη κ.α. η ερωτηση ειναι ως βουλευτης ή στελεχος του κομματος θα εκανε τοσο αντικτυπο το βιβλιο του (και το παλιοτερο με την μπαλα).
    ο εκαστοτε γραμματεας καθηκον εχει να καθοδηγει το κομμα (μεσα απο τα οργανα του, ως πρωτο βιολι φυσικα) και οχι να γραφει καλα στο γυαλι.
    ενα τελευταιο, το επιχειρημα αυτο (αλλος γραμματεας), ειναι βαθια πασοκικο επιχειρημα ανθρωπων που δεν θελουν να ζυμωσουν και για αυτο κοσκινιζουν. δικαιολογια για να μην κανουν το βημα. κατι σαν εκεινη την διαφημιση αυτοκινητου που το χαριζαν το σουπερ αυτοκινητο και ο αλλος δεν το ηθελε για τους υαλοκαθαριστηρες αν την θυμαμαι καλα
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά που έγραψε
    ο ανώνυμος 11 Οκτωβρίου 2011 10:16 π.μ.
    κάτι πολύ βασικό η Λιάνα έχει ακόμα μεταφυσικές ανησυχίες (ίσος να είναι και ο λόγος που δεν είναι στο Κόμμα αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας πει) κοινός Χ.Ο. είναι η μόνη βουλευτής του ΚΚΕ σήμερα που ορκίζετε με θρησκευτικό όρκο . Πράγμα που σημαίνει ότι έχει σοβαρό λόγο για να μην είναι μέλος του κόμματος κατά πόσο Γ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πλατεία Συντάγματος + Γκιλοτίνα = Λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. johndoctor είπε...
    Αν το ΚΚΕ ειχε γραμματέα την Λιάνα θα ήταν πρώτο κόμμα και δεν προβοκάρω λέω την αλήθεια ειναι απο τις λίγες καλές φωνές στην βουλή και δεν έχει αυτό το δήθεν αριστερό ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ.
    Ασχετά αν κάποτε ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ

    11 Οκτωβρίου 2011 2:30 π.μ.

    ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
    ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΝΤΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΣΟΜΟΛ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΚΑΛΟΠ ΠΑΛΙ 10% ΠΕΡΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.