14 Οκτωβρίου 2011

Γεμίσαμε απο υποκριτές "αντάρτες"

"Δεν μπορώ να είμαι σε μία βουλή που δεν μπορώ να αποφασίζω." 
 Αυτό δήλωσε ο βουλευτάκιας του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος σε πρωινη εκπομπή του Ράδιο Θεσσαλονίκη. Και συμπλήρωσε λέγοντας "Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής".

Καταρχάς θα θέλαμε να μάθουμε, από πότε οι δευτεράντζες βουλευτές, οι μαριονέτες δηλαδή του ΠΑΣΟΚ ώστε να γεμίζουν τα έδρανα του Κοινοβουλίου, έχουν αποφασίσει ποτέ για κάτι. Μια χαρά δεν σηκώναν τα χεράκια τους όλοι, όταν ψήφιζαν το Μάαστριχτ, όταν αποφάσιζαν την εισαγωγή της Ελλάδας στην νομισματική ένωση, όταν ψήφιζαν προϋπολογισμούς, στρατιωτικές επεμβάσεις, αντεργατικές ρυθμίσεις και προσφάτως, τα Μνημόνια και τα Μεσοπρόθεσμα ? Τώρα τον ενόχλησε τον κ. Ρομπόπουλο, η δουλειά για την οποία προσλήφθηκε ? Θεωρεί δηλαδή πως τον έκαναν βουλευτή, για να παίρνει και αποφάσεις και όχι για να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ?

Διότι εαν πράγματι πιστεύει τα παραπάνω, τότε ουσιαστικά ομολογεί πως συμφωνεί με την χρεωκοπία του λαού προς όφελος του κεφαλαίου, καθώς στήριξε όλη την αντιλαϊκή λαίλαπα μέχρι τώρα (μνημόνιο1,2,3,4 ... , μεσοπρόθεσμο) και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική του επιβίωση ...

Γεμίσαμε απο υποκριτές αντάρτες, που :
(α) είτε αναλαμβάνουν τον ρόλο της εσωκομματικής αντίδρασης ώστε να δίνεται η εντύπωση πως υπάρχουν εσωτερικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, διεργασίες που για μερικούς θα φέρουν την κυβέρνηση στον σωστό δρόμο (μιλάμε για γελοιότητες)
(β) είτε προσπαθούν να γλιτώσουν τον εαυτό τους, πηδούν απο το βυθιζόμενο καράβι και βρίσκονται σε αναζήτηση νέας στέγης, ανάμεσα στα νεοδημιουργηθέντα αναχώματα ... (Άλλος για το Άρμα μας ...)

2 σχόλια:

  1. Ο Ρομπόπουλος έγινε μια φορά ΡΟΜΠΟπουλος τώρα φαίνεται πως έχει το πάρει το κολάι. Σα δε ντρέπονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εργατική τάξη με τους συμμάχους της να πάρει την εξουσία. Αυτή είναι η λύση. Τότε θα πάρει ο διάλος όλα τα θρασύμια τυπου Ρομποπουλου και Σία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.