20 Οκτωβρίου 2011

Βαμμένα με αίμα τα χέρια του ΚΡΑΤΟΥΣ

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μας και ξεψύχησε ο 53χρονος οικοδόμος Δημήτρης Κοτσαρίδης, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ (πληροφορίες ανέφεραν και για δεύτερο νεκρό, αλλά οι πληροφορίες αυτές μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνονται).

ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ,
με  χορηγό τους χαμαιλέωντες  του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ! 

20 σχόλια:

  1. ηΡΕμια ... περιμεντε να δουμε τι εγινε...
    ραδιο αρβυλλα παει συννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυχραιμια και ηρεμια. Να περάσει η μέρα να γινει απολογισμός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από εδώ και πέρα τιποτα δεν είναι το ίδιο. Δεν θα γράψω περισσοτερα, τα συναισθηματα μου τα κρατώ για μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aς ελπισουμε οτι δεν υπαρχει αλλος νεκρος, ηδη δεν εχει λογια κανεις για τον αδικο χαμο του 53χρονου οικοδομου....
    Τα ΜΑΤ συνεχιζουν μεχρι τωρα, οπως ακουω, απο ζωντανη αναμεταδοση να ριχνουν δακρυγονα(! Δεν εφτασαν τοσα που εριξαν ηδη! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν αρχίζουν να χτυπούν τους κομουνιστές οι παρακρατικοί τότε τα πράγματα δρομολογούνται σιγά σιγά και το παζλ συμπληρώνετε.
    οι άποψη μου είναι γνωστή

    Πλατεία Συντάγματος + Γκιλοτίνα = Λύση
    It's Just a Matter of Time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο ματατζηδες ή απο κουκουλοφορους πηγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε, καλά τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ πως εμπλέκεται; Μη γινόμαστε τόσο άδικοι. Χαμαιλέοντες ναι, όχι όμως και δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η Αλέκα ήταν ξεκάθαρη και η αναφορά ήταν για τον ραδιοφωνικό σταθμό "κόκκινο" που είναι φίλος προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και την έπεσαι στο ΠΑΜΕ την ώρα των γεγονότων , και δεν τους είπαι "δολοφόνους" "τυχοδιώκτες" τους είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ουσία είναι ότι με το ΠΑΣΟΚ έντεχνα οδηγούμεθα σε εμφυλιακές καταστάσεις. Και λέω έντεχνα γιατί οι μέχρι τώρα νεκροί (εργαζόμενοι στη Μαρφίν, ο σημερινός οικοδόμος) δεν έχουν προέλθει από την αστυνομία, οπότε θα μπορούσες π.χ. να κατηγορήσεις την κυβέρνηση. Στους μέχρι τώρα νεκρούς έχουν βάλει το χέρι τους κουκουλοφόροι, οπότε ο καθένας κατηγορεί τον οποιοδήποτε, άλλοι θεωρούν πως είναι αναρχικοί, άλλοι ακροδεξιοί, άλλοι ασφαλίτες κτλ, το απόλυτο χάος δηλαδή, όπως το περιγράφει ο kilthemall στα γραπτά του.

    Και φυσικά στην κατάσταση αυτή καθοριστικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι σ αυτές τις περιπτώσεις δεν συλλαμβάνεται και δεν καταδικάζεται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ


    Αυτή τη φορά εξαπέλυσαν σχεδιασμένα οργανωμένες ομάδες σε διατεταγμένη αποστολή και αναρχοφασιστοειδή που με μολότωφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πέτρες επιχείρησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών και λαού στο Σύνταγμα και ειδικά στο μέρος που ήταν το ΠΑΜΕ. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι και ο θάνατος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Κοτζαρίδη Δημήτρη, 53 χρόνων, γραμματέα του Παραρτήματος Οικοδόμων του Βύρωνα. Ακόμα δεκάδες είναι οι τραυματίες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

    Το μίσος των κουκουλοφόρων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ εκφράζει το μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Η επιχείρηση τρομοκράτησης, συκοφάντησης και καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος πηγάζει από κρατικές δομές, από κέντρα και υπηρεσίες. Αυτό αποδείχνει η ιστορία, αυτό δείχνει και η σημερινή βάρβαρη και δολοφονική επίθεση. Οι κουκουλοφόροι, αναρχοαυτόνομοι, φασιστοειδή ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το δικό της στόχο που οι δυνάμεις καταστολής, οι εκβιασμοί και οι απειλές της απέτυχαν, για να τρομοκρατήσουν το λαό για να σκύψει το κεφάλι. Αντικειμενικά προκύπτει ότι τα ίδια κέντρα εκτέλεσαν την προβοκατόρικη δολοφονική πυρπόληση της Μαρφίν τη μέρα ψήφισης του μνημονίου στις 5 Μαΐου 2010.

    Ο στόχος τους ήταν να διαλύσουν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ απέτυχε. Έτσι πρέπει να αποτύχουν τα σχέδια κυβέρνησης, μηχανισμών του συστήματος, των κομμάτων της πλουτοκρατίας που θέλουν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν το εργατικό λαϊκό ποτάμι της αντεπίθεσης που βγήκε με τη 48ωρη απεργία στους δρόμους.

    Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στους τραυματίες, σε όλους όσοι υπερασπίστηκαν την εργατική λαϊκή διαδήλωση από τις προβοκατόρικες ομάδες. Καλεί το λαό να σηκώσει πιο αποφασιστικά το ανάστημά του. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, να συσπειρωθεί τώρα στα συνδικάτα, στο ΠΑΜΕ και τις άλλες ριζοσπαστικές οργανώσεις που αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική, την εξουσία μονοπωλίων. Αυτό είναι το αντίπαλο δέος των κομμάτων της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτή είναι η δύναμη του λαού να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, τη βία και την τρομοκρατία κάθε είδους μηχανισμού καταστολής. Ο λαός μπορεί να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική και εξουσία.

    ΑΘΗΝΑ 20/10/2011

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καθόλου άδικοι Στρατολάτη, καθώς δεν τους αποκαλούμε δολοφόνους, αλλά κομπλεξικούς αβανταδόρους του συστήματος.

    Την ώρα που οι κουκουλοφόροι πετούσαν μολότωφ στους διαδηλωτές και την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ, την ίδια ακριβώς στιγμή οι συντελεστές του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο", κατηγορούσαν το ΠΑΜΕ πως έχει καταλάβει την πλατεία !

    Μετά τα γεγονότα, ο μούλος εκπρόσωπος του "Δεν πληρώνω" (όλοι γνωρίζουμε την διασύνδεση του "Δεν πληρώνω" με το ΣΥΡΙΖΑ, την ΚΟΕ και το ΕΕΚ), το μόνο που μπορούσε μοιραστεί με τους ακροατές του zougla, είναι μια καταγγελία εναντίον του ΠΑΜΕ, πως πετούσε πέτρες στον κόσμο.

    Απο βαστάζοι της ΓΣΕΕ, μετατράπηκαν σήμερα σε αβανταδόροι του παρακράτους !

    Ας εμφανιστεί ένα τσουτσέκι του ΣΥΡΙΖΑ, να μας μιλήσει για την ενότητα της Αριστεράς, να του την φορέσω εκεί που δεν φτάνει ο ήλιος ...

    Αλλά για τα υπόλοιπα, θα έχει μπόλικα άρθρα απο την επόμενη εβδομάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καταρχήν συλληπητήρια για το μέλος του ΠΑΜΕ. κατά δεύτερον υπήρξε δολοφονικός πληρωμένος μηχανισμός από ασφαλιτομπάχαλους. Κατά τρίτον το ΚΚΕ θα μπορούσε να αποφύγει την όξυνση της κατάστασης σήμερα. Κατά τέταρτον ναι υπήρξε μονοπωλαική κατάληψη της πλατείας από το ΠΑΜΕ, ψέμματα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πλατεία ανήκει στον ελληνικό λαό, ο οποίος βρισκόταν στην πλατεία.

    Όσοι δημιούργησαν φασαρίες με στόχο την κατάληψη της Αμαλίας, είτε είναι κομπλεξικοί μικροαστοί αντικομμουνιστές, είτε συνεργάτες των κουκουλοφόρων που ακολουθησαν απο πισω τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι πάει να πει "κατάληψη της πλατείας από το ΚΚΕ" ρε ανέωνυμε, για εξήγησέ μας.

    Ποιός ήταν ο στόχος;
    Δεν ήταν να περικυκλωθεί η βουλή;
    Δεν ήταν να αποκλειστεί το κοινοβούλιο;
    Δηλαδή το θέμα ήταν αν θα την απέκλειε το ΠΑΜΕ ή η ομάδα/ομαδούλα/ομαδάρα μας που μόλις θα της έκαναν ένα "μπου" οι ασφαλιτομπάχαλοι θα σκόρπαγε στους 5 ανέμους;

    Διαφωνούσατε με το ΚΚΕ που απέκλεισε εντελώς το κοινοβούλιο;
    ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα! Πηγαίνετε άμα είστε μάγκες στα σημεία που ήταν ελεύθερα και κλείστε τα!
    Δηλαδή τώρα ποιός ήταν ο στόχος;
    Να επαναποκλειστούν τα αποκλεισμένα ή να κάνουν το κομμάτι τους 300 άτομα που ξεκαυλώνουν κάθε φορά στην πλάτη όλου του κόσμου ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ πλέον άπαξ κάθε χρόνο κι ανθρώπους;

    Οι μπαχαλάκηδες αναρχομαλάκες δεν είναι αυτοί που καταλαμβάνουν εδώ και δεκαετίες όχι μόνο το σύνταγμα, όχι μόνο τις πορείες, αλλά ακόμη και τα ίδια τα μπλοκ μας και σπάνε το κεφάλι σ' όποιον τολμά να πει κουβέντα;
    Είναι ψέματα; ΠΕΙΤΕ: Είναι ψέματα;

    Είναι ψέματα ότι πλέον αυτά τα "τυπάκια" είναι οι νταβατζήδες όποιου ανθρώπου τολμά να βγαίνει στο δρόμο να διαδηλώσει;
    Είναι ψέματα ότι αυτά τα τυπάκια είναι οι νταβατζήδες όχι μόνο πορειών, αλλά και στεκιών, σχημάτων κλπ.;

    Έχω κουβεντιάσει με ΠΟΛΛΟΥΣ φίλους που κανένας, μα Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ τους δεν είναι στο ΚΚΕ ή το ΠΑΜΕ. Η κατακραυγή είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και ΣΥΝΟΛΙΚΗ.
    Και όσο τα χουλιγκανοασφαλιτάκια μιλάνε, τόσο εκτίθενται. Σε λίγο θα μείνουν ΜΟΝΟ οι έμμισθοι σε αυτό το χώρο, να το θυμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα λάθος: "που ΔΕΝ απέκλεισε εντελώς το κοινοβούλιο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λαθολογια και παπαριες του κερατα! το εχουμε ξαναπει οτι δεν μπορεις (δεν εχεις την δυναμη να μην τους αφησεις να μπουν)και να μην το ψηφιζαν την πεμπτη το μεσημερι θα το ψηφιζαν παρασκευη πρωι.
    το ΠΑΜΕ ανακοινωσε απο την κυρηξη της απεργιας το προγραμμα του, οποιος ηθελενα συμμετασχει μπορουσε ευκολα να συννενοηθει και να παρει την θεση του. (δεν μπαινω στον κοπο να πω για τα γεγονοτα του καλοκαιριου που απο συριζαιοι μεχρι χρυσαυγιτες θελανε να μας διωξουν απο την πλατεια).
    το ποσο οργανωμενο ηταν το σχεδιο φαινεται απο το ευρος της ενημερωσης κατα την διαρκεια και λιγο πριν την επιθεση των παρακρατικων.
    στο ιντυ και αλλου τα εμμετικα και οι απειλες για να συσπειρωσουμε τον ''χωρο''. για τους ακροδεξιους και του west block του βαζελου που ηταν μαζι με τους ''αναρχικους''. οι αναφορες του αλαβανου με ολο τον συρφετο του συριζα και τις αναφορες του ''κοκκινου'' τρομαρα τους. ολοι αυτοι μαζευανε τον ''ριζοσπαστικο'' χωρο.
    παμε να δουμε τα ΜΜΕ. την ιδια ωρα λοιπον ολοι αυτοι ελεγαν οτι το παμε ειναι συστημικο και περιφρουρει την βουλη, στην προσπαθεια να δωσει ενα τονο παραπανω.
    παμε στην πραξη τωρα.
    η ομαδα αυτη πηγε και κολησε πισω απο το δεν πληρωνω.
    αυτα τα παλληκαρια λοιπον που ολοι ξερουμε ποιοι ειναι απο πισω τους, ηρθαν βριζοντας προκαλωντας κτλ. η φωτογραφια της χαζογκομενας που τραβαει!!!!! τον μανουσογιαννακη ειναι χαρακτηριστικη για το πως προσπαθουσαν να στησουν το σκηνικο.
    αυτοι λοιπον ανοιξαν για να περασουν τα ''παιδια''. τα οποια ''παιδια'' ειχαν: πετρες, μολοτοφ, κροτιδες, κροτιδες κροτου λαμψης, καπνογονα, η φωτο του ''Ρ'' με το κανιστρο που πεταγανε, οι φωτο με τα τυπακια που ηταν εξοπλισμενα με τους παλιους σακους των μπατσων, τα γκλοπ των μπατσων, βαριοπουλες, λοσταρια κτλ. ολα αυτα τα πεταγανε εκτος απο την περιφρουριση αλλα και προς τον κοσμο στην συγκεντρωση.
    μεσα σε ολα οταν προσπαθουσαμε να τους διωξουμε ειχαμε και τους ''αριστερους'' που μας εβριζαν γιατι τα βαζουμε με τα ''παιδια''.
    εγω δεν θα δεχτω ουτε συγνωμη ουτε συλληπητηρια απο τα τσουτσεκια που μεχρι πριν λιγο μας εβριζαν και τωρα λυπουντε.
    πριν ξεμπερδεψουμε με το αστικο κρατος πρεπει να ξεμπερδεψουμε και απο την πεμπτη φαλαγγα τους οπορτουνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το λάθος για το οποίο έγραψα ήταν νοηματικό. Απλά σε αυτά που έγραψα πιο πριν ξέχασα ένα "δεν", γι αυτό και τα εισαγωγικά.

    Θες να δημιουργήσεις ντε και καλά διαφωνία σ' ένα θέμα που συμφωνούμε; Δεν σε καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μπορει να μην επιασα το νοημα του σχολιου, δωσε μου ενα ποντο στο γεγονος οτι απο χθες δεν ειμαι ακομα στα καλα μου (μαλλον θα φταιει το συντροφικο κοτρωνι που εφαγα απο τους επαναστατες). συγνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.