16 Οκτωβρίου 2011

Αυτές είναι οι προσυγκεντρώσεις για την 20η Οκτωβρίου ημερα περικυκλωσης της Βουλης.

Οι προσυγκεντρώσεις της Πέμπτης (9 π.μ.) για την περικύκλωση της Βουλής
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι και νέες, δίνουμε τη μάχη εργοστάσιο το εργοστάσιο, επιχείρηση την επιχείρηση, γραφείο το γραφείο, σχολείο το σχολείο, μαγαζί το μαγαζί, γειτονιά τη γειτονιά. Ολοι και όλες στον αγώνα!
Οργανωμένα, συγκροτημένα, μαζικά τα σωματεία και τα συνδικάτα στους κλάδους και τις επιχειρήσεις με τα μέλη τους, οι άλλοι μαζικοί φορείς και οι σύλλογοι από τις γειτονιές δίνουμε το αγωνιστικό ραντεβού στις προσυγκεντρώσεις. Κανείς δεν πρέπει να λείψει. Να γίνει κοσμοπλημμύρα. Να βουλιάξει η Αθήνα, το Σύνταγμα, όλοι οι χώροι γύρω από τη Βουλή. Οργανωμένα, συντονισμένα. Να πάρει ο λαός στα χέρια του τη ζωή του, να σταθεί όρθιος.

Για την απεργία της Πέμπτης έχουν οριστεί στις 9.00 το πρωί οι προσυγκεντρώσεις για Σωματεία, εργαζόμενους και άλλους μαζικούς φορείς ως εξής:

ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ:
Μετάλλου
Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος
Τροφίμων - Γάλακτος - Ποτών
Φαρμάκου
Τύπου - Χαρτιού
Λιθογράφοι
Ενέργειας
Τηλεπικοινωνιών
Εμπορίου
Ιδιωτικών Υπαλλήλων
Λογιστών
Επισιτισμού - Ξενοδοχείων
Καθαρίστριες
Χρηματοπιστωτικού
Φοιτητές, Σπουδαστές, Μαθητές
Δυτικός Τομέας (Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Αγ. Βαρβάρα, Ιλιον, Μενίδι, Φυλή, Καματερό, Αγ. Ανάργυροι)
Πειραιάς
Θριάσιο (Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα)

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΙΝΑ:
Οικοδόμοι, Μισθωτοί τεχνικοί, Ηλεκτρολόγοι, Ξύλου
Δημοσίου
Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ)
Μεταφορές
ΕΒΕ
Εκπαιδευτικοί
Δημόσια Διοίκηση
Καλλιτέχνες
ΜΜΕ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ:
Α' Αθήνας
Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας
Βόρειου Τομέα (Ν. Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Κηφισιά, Πεύκη, Λυκόβρυση, Χαλάνδρι, Ν. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα, Αγ. Παρασκευή, Χολαργός, Διόνυσος, Φιλοθέη, Ψυχικό, Μελίσσια - Πεντέλη, Βριλήσσια)
Ανατολικής Αττικής (Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Κορωπί, Παιανία, Καλύβια, Ανάβυσσος, Ραφήνα, Μαρκόπουλο, Γέρακας, Λαύριο).

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ:
Νότιου Τομέα, Ν/Α και Ανατολικές Συνοικίες (Καισαριανή, Βύρωνας, Ζωγράφου, Υμηττός, Δάφνη, Μπραχάμι, Ηλιούπολη, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα).

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6497690&publDate=16/10/2011

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν λοιπόν να πάνε στο σωστό σημείο, όχι όπου τους καπνίσει!  :))))

4 σχόλια:

  1. Το ΚΚΕ έχει κρατήσει καλή στάση,με στήριξη των απεργιών και με πίεσεις για να γίνει 2ήμερη η απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη +Πέμπτη,επιπλέον η περικύκλωση της βουλής,όσο και συμβολικά και μόνο να γίνει,από το 3ο πολιτικό κόμμα της Ελλάδας με εργατικά σωματεία από έξω,έχει μεγαλύτερη σημασία από ντου και μπάχαλα ανομοιογενών ομάδων.

    Στηρίζουμε ΚΚΕ,κατεβαίνουμε το διήμερο με το ΠΑΜΕ,και ζητάμε από τις άλλες οργανώσεις της Αριστεράς μεγαλύτερη σοβαρότητα αλλά και οργάνωση καθώς και περιφρούρηση(π.χ Ανταρσύα).
    Από συν/συριζα ζητάμε ξεκάθαρα και σταράτα λόγια.

    Στηρίζουμε λοιπον ΚΚΕ μέχρι νεοτέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στήριξε ΚΚΕ μέχρι νεοτέρας αλλά να σου θυμίσω μιας και μιλάς για σταράτα λόγια (μιας και χέσμένο τον έχω τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι η διαγραφή του χρέους, η περικύκλωση της Βουλής και το να φύγει η κυβέρνηση (ΠΡΟΣΟΧΗ άλλο αίτημα το να φύγει η κυβέρνηση, άλλο αίτημα το να γίνουν εκλογές) ήταν όλα αυτά αιτήματα του κινήματος και των πλατιεών των Ιούνιο αλλά το ΚΚΕ σφύριζε κλέφτικα και λαϊκο-εξουσιαστικά. Απλά ένα ερώτημα που με βασανίζει είναι το εξής: ΑΠοδίδουν οι πιέσεις εξ' αριστερών ή μήπως οι μετρ της κωλοτούμπας στην Κ.Ε. πιάσανε πάλι δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη λογική σου, δεν πρέπει να γίνεται τίποτα οργανωμένα γιατί θα είναι καπελωμενο.
    Ξεπέρασε αυτο το στάδιο κάποια στιγμή.
    Ή θα πας οργανωμένα και με συγκεκριμένο πλαίσιο διεκδικησης, ή θα πας αυθόρμητα και θα φας το κεφάλι σου, όπως οι αγαναχτισμενοι.
    Αν προτιμας τον αυθορμητισμό απο το αποτέλεσμα, κανένα πρόβλημα.
    Αν το καπέλωμα φέρνει αποτέλεσμα, όχι καπέλο, σομπρέρο θα φορέσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 9:52

    Μας λες :
    "η διαγραφή του χρέους, η περικύκλωση της Βουλής και το να φύγει η κυβέρνηση (ΠΡΟΣΟΧΗ άλλο αίτημα το να φύγει η κυβέρνηση, άλλο αίτημα το να γίνουν εκλογές) ήταν όλα αυτά αιτήματα του κινήματος και των πλατιεών των Ιούνιο αλλά το ΚΚΕ σφύριζε κλέφτικα και λαϊκο-εξουσιαστικά."

    Μάλλον δεν έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι τι γίνεται γύρω σου, μιας και ούτε η διαγραφή του χρέους, ούτε η περικύκλωση της Βουλής, ούτε η πτώση της κυβέρνησης ΣΚΕΤΟ, δεν ήταν, δεν είναι ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, συνθήματα ή αιτήματα ενός σοβαρού μαρξιστικού κόμματος, όπως είναι το ΚΚΕ. Ένας και μοναδικός στοχος του ΚΚΕ, είναι η ανατροπή της ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, και την ανάδειξη της ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Εαν αυτό δεν σε συγκινεί, τότε βρίσκεσαι σε άλλη βάρκα απο εμάς.

    Η περικύκλωση της Βουλής είναι απόφαση του ΠΑΜΕ η οποία στηρίζετε απο το ΚΚΕ, ως τρόπος παρεμπόδισης της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Δεν πρόκειται ούτε για κάποιο αίτημα, ούτε σύνθημα, ούτε πολιτικό σχέδιο ... ούτε πρόκειται να καταλάβουμε τα ανάκτορα.

    Το ΚΚΕ, χαρτογραφεί με σοβαρότητα την στρατηγική του και καλό θα ήταν, εσείς οι αυθόρμητοι να βάζετε λίγο το μυαλό σας να σκέφτεται πριν εξαπολύσετε φτηνιάρικες και ανόητες κριτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.