18 Οκτωβρίου 2011

Ούτε τα προσχήματα πλέον !!!

Ο πρωθυπουργός είδε εκδότες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ

Στο γραφείο του στη Βουλή του πρωθυπουργού βρέθηκαν οι κ.κ. Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, στον έλεγχο των οποίων βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Μega.

O κ. Παπανδρέου από το βράδυ της Δευτέρας εγκανίασε μία σειρά επαφών με εκδότες και ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με αφορμή τη στάση που κρατούν τα ΜΜΕ σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα που κρίνεται η διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου έθεσε στους ιδιοκτήτες του Mega το μέγεθος της ευθύνης τους για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και τόνισε πως δεν θα πρέπει σε καμία περίhttp://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=101673&catid=9πτωση να προωθούνται απόψεις και ιδέες που οδηγούν την Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ.

Αντίστοιχες επισημάνσεις αναμένεται να γίνουν και προς τους άλλους ιδιοκτήτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης με τους οποίους αναμένεται να συναντηθεί σύντομα.


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=101673&catid=9

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "Μητσο" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

3 σχόλια:

  1. σιγα μην δώσει κατεύθυνση ο ΓΑΠ. να τους παρακαλέσει τους καλεσε, γιατι το mega εδω και λιγο καιρο κανει κριτική στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου καλε, σιγα μη ανει κριτική στη κυβέρνηση το mega...εκτος και αν λες κριτική τη πρόταση που ακουω συνέχεια οτι το πασοκ αργησε να παρει τα μετρα (δηλαδή πηρε τα σωστά μετρα αλλα αργότερα απο ότι θα έπρεπε)...σιγα μη θεωρήσουμε κριτική τη στάση του μέγκα απέναντι στην αντίσταση των υπαλληλων των δήμων...
    Ενα πράγμα ισχύει...οσο ο εργαζόμενος δε καταλαβαίνει σε ποια κοινωνική τάξη ανήκει, και όσο δε παύει να έχει αυταπάτες ότι μπορεί να τα καταφέρει (ατομικά πάντα γιατί μόνο έτσι το ονειρευεται) σε ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα τότε το μέγκα θα αποφασίσει μόνο του, πότε θα ρήξει τη κυβέρνηση και αυτό θα γίνει όταν θα έχει ετοιμαστεί απο το ίδο το σύστημα η "αλλαγή" και η "νέα λύση" μη σου πω μέχρι και η "λαική επανάσταση τύπου μεγκα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι συνωμοσίες σκαρφίζεστε; Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Ένα "αρραγές ελληνικό μέτωπο" θέλει να φτιάξει για να σώσει τη χώρα και τίποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.