10 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 -ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Aναδημοσιευση απο Κ.Κ.Ε4ever
 
 

 
Είναι σημαντικό να παίρνει πρωτοβουλία κινήσεων και η βάση.Έχουμε την δύναμη και μπορούμε να βοήθησουμε το Κόμμα σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα μας.Η έντυπη μορφή του Ριζοσπάστη πρέπει να κυκλοφορεί από χέρι σε χέρι.Κάθε μέρα είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς να ξοδεύουμε σε αγορά εφημερίδας όταν μάλιστα την βρίσκουμε στο ίντερνετ.Αυτή την Τρίτη όμως στις 11 Οκτώβρη αν μπορούμε ας πάρουμε 1 και 2 και 3 φύλλα.Να δώσουμε σε συγγενείς ,φίλους και γνωστούς.
Ο Ριζοσπάστης δεν παριστάνει την ανεξάρτητη εφημερίδα όπως κάνουν άλλες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Κεφαλαίου.Είναι όργανο της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε και είναι μέσο γι α να μάθει ο λαός τις θέσεις του Κ.Κ.Ε.Τις πραγματικές και όχι αυτές που διαστρεβλώνουν ή εξαφανίζουν τα ΜΜΕ.Την Τρίτη λοιπόν κάνουμε την δική μας εξόρμηση.Μπορούμε να αυξήσουμε σημαντικά την κυκλοφορία της εφημερίδας.Πρώτο απλό βήμα να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ !Δεύτερο βήμα να πείσουμε και άλλους φίλους-συγγενείς να την αγοράζουν.Αν έχουμε αγοράσει επιπλέον φύλλα τους δίνουμε ένα.Ή δίνουμε το δικό μας.
Το Κ.Κ.Ε σύντομα θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, γιατί ο λαός αργά ή γρήγορα καταλαβαίνει ότι αποτελεί σοβαρή εναλλακτική πολιτική λύση.Ας επιταχύνουμε τις διαδικασίες,ας δείξουμε στην ηγεσία του Κόμματος ότι είμαστε εδώ και εθελοντικά βοηθάμε.Είτε είμαστε μέλη του ΚΚΕ ή της ΚΝΕ είτε όχι !
Διαδώστε όπως μπορείτε αυτήν την προσπάθεια.Την Τρίτη 11 Οκτώβρη όλοι περήφανοι με έναν Ριζοσπάστη στο χέρι.Να φτάσει η κυκλοφορία στα ουράνια !Η Καθημερινή του Αλαφούζου πουλά 15.000 φύλλα παραπάνω από τον Ριζοσπάστη.Μπορούμε να εκμηδενίσουμε αυτή την διαφορά έστω και για μια μέρα!
Η πρώτη προσπάθεια έγινε την προηγούμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου:

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 6.490
Καθημερινή 21.220
Αυγή 1.250
Σημαντική άνοδο σε όλη την Ελλάδα είχε ο Ριζοσπάστης την Τρίτη 4 Οκτωβρίου με αύξηση 1.010 φύλλα δηλαδή +20 % σε σχέση με τη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου. Η Καθημερινή έπεσε 60 φύλλα ενώ η Αυγή ανέβηκε 80.Προφανώς η απεργία της Τετάρτης 5 Οκτώβρη έδωσε σημαντική ώθηση στην κίνηση του Ρίζου.Όπως και να έχει την επόμενη Τρίτη παραμένουν οι στόχοι για πάνω από 8.000 φύλλα Πανελλαδικά.

3 σχόλια:

  1. Γεια χαρά,

    Θα ήθελα να ρωτήσω, τα κέρδη από την πώληση του Ριζοσπάστη εκτός Ελλάδας, για παράδειγμα στην Κύπρο (όπου ο Ριζοσπάστης πωλείται σε διπλάσια τιμή - ο κυριακάτικος προς 4.60 ευρώ), ποιος τα παίρνει? Το κόμμα ή απλά μας πιάνουν κότσο εδω πέρα 1-2 περίπτερα που έχουν το μονοπώλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ^^Γεια χαρα Angelina! Δεν ξερω ειλικρινα, ελπιζω να ξερει καποιος απο τα αλλα παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον ο διανομέας αφού αφαιρέσεις βεβαίως και κάποιο κόστος για την μεταφορά.

    Γνωρίζω πως για παράδειγμα οι γερμανικές φυλλάδες πωλούνται στην Ελλάδα, με το διπλάσιο και τριπλάσιο αντίτιμο απ'οτι κοστίζουν στην Γερμανία και το δικαιολογούν λόγω μεταφοράς, αλλά θεωρώ πως στην μέση βρίσκεται και ένας μεσάζοντας ακόμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.