1 Μαρτίου 2014

H ομιλία του Γιάννη Πρωτούλη στην εκδήλωση της ΚΝΕ στην Αθήνα

1 σχόλιο:

  1. Αναφέρετε την Χρυσή Αυγή και τα πλοκάμια της σε κάθε χώρα, όμως υπάρχει και κάτι πολύ πιο ύπουλο, "καλυμένο" που είναι το Πασόκ μαζί με το ΛΑ.Ο.Σ την ΕΥΠ, την Ιντερπόλ, την CIA, αλλά και τις διάφορες σέχτες όπως Σιεντολόγοι, Σκοπιά, Ιλουμινάτι, Σατανιστές και άλλες, όπως οι γνωστοί άγνωστοι, που γεννήθηκαν ίσως στην Ελλάδα. Το Πασόκ σήμερα είναι μία συμμορία που επειδή απετυχε να επιβληθει δια της εξουσίας τώρα θέλει να επιβληθεί σαν συνωμοσία. Δεν σας κάνει εντύπωση η επίσκεψη στην Ουκρανία του Βενιζέλου με τον Τούρκο; Πρόκειται για πολύ επικίνδυνους ανθρώπους που συνεργάζονται ακόμα και με τους Τούρκους. Η Χρυσή Αυγή φαίνεται τι κάνει ενώ το Πασόκ δεν φαίνεται ο επικίνδυνος ρόλος του. Τι συζητάει και τι μαγειρεύει όπου πάει σαν υπουργός εξωτερικών, είναι "ο θεός να βάλει το χέρι του". Αυτοί πλέον είναι οργανωμένοι στην Παγκόσμια Δικτατορία κατά της Ανθρωπότητας, μαζί με όλους του άλλους που αναφέρω πιο πάνω. Πρέπει να γίνουν πρωτοσέλιδα για τον ρόλο τους παγκόσμια, πως κατάστρεψαν την Ελλάδα, πως τυρανούν ακόμα και από απόσταση τους Έλληνες που δεν είναι μαζί τους και τι ρόλο έπαιξαν σ'αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία.
    Σε πολυκατοικία της Αθήνας Ουκρανός είχε βάλει στην κεραία της τηλεόρασής του κάτι "κουτάκια" και έκανε χοντρή κατασκοπεία από την Ελλάδα στην Ουκρανία. Αυτό διαπίστωσε ερευνήτης που είχε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας αυτής για δουλιά του πελάτη του, είδε τα κουτάκια αυτά, το είπε στο πελάτη του και κατάστρεψε αμέσως αυτά τα κουτάκια. Φυσικά ο Ουκρανός θα τα ξανάβαλε πάλι αργότερα αφού στην Ελλάδα είναι "Μπάτε σκύλοι αλέστε και λογαρισμό μη δώστε".
    Καταλαβαίνετε λοιπόν με τι είναι μπλεγμένες οι ελληνικές κυβερνήσεις και οι πολιτικές του καπιταλισμού με τα κόμματά τους.
    Η ευθύνη του ΚΚΕ σήμερα είναι πολύ πιο μεγάλη γιατί έχει και να προστατέψει του πληθυσμούς από τα επιπλέον που τους έχουν βρει λόγω της εξέλιξης των πραγμάτων και με την απαγορεύμένη τεχνολογία. Μην ξεχνάτε ότι ο άνθρωπος είναι με τα τραυματά του από την παιδική ηλικία και δεν μπορεί να σκεφτεί πάντα σωστά. Λίγοι είναι εκείνοι που ανταπεξέρχονται. Ενώ όλοι θέλουν να ζουν καλά και με αξιοπρέπεια όμως δεν ξέρουν πως, κι αυτό γιατί τα τραύματά τους δεν τους αφήνουν. Ο άνθρωπος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αυτοί που μοιάζουν ολοκληρωμένοι γιατί ξέρουν τι να κάνουν και πιο είναι το σωστό να διαλέξουν, και αυτοί δεν έχουν φθάσει ακόμα στην απόλυτη ολοκλήρωσή τους, όμως τα καταφέρνουν να ξέρουν το σωστό, ενώ οι τραυματισμένοι δεν τα καταφέρνουν. Υπάρχουν όμως και κάποιοι αγνοί που είχαν όλα τα καλά, δεν νοιάζονταν ιδιαίτερα ποιος κυβερνάει, ήταν ήσυχοι ότι θα ζουν πάντα με τα εισοδήματά τους, δεν ήθελαν να υποφέρουν οι άνθρωποι, ήθελαν όλοι να είναι καλά, αλλά μια μέρα ξυπνούν με τη σημερινλή κρίση και τα χάνουν όλα και δεν έχουν και δουλιά και ξαφνικά πέφτουν απ'τα σύνεφα.
    Πάντως στη Σοβιετική Ένωση κανείς δεν αυτοκτόνησε γιατι δεν είχε να φάει ή γιατί δεν είχε να καλύψει τις ανάγκες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.