1 Μαρτίου 2014

Χρυσή Αυγή: Το ψέμα τους έχει γίνει δεύτερη φύση

Την τελευταία περίοδο ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρης επιχειρεί για πολλαπλή φορά να αντιστρέψει την πραγματικότητα για να φιλοτεχνήσει ένα πιο συμπαθητικό προφίλ της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας.

Έτσι ξαμολύθηκε ο δήθεν «αντισυστημικός» στα κανάλια που ως εχθές τα έλεγε «τσοντοκάναλα», διακηρύσσοντας δεξιά - αριστερά ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόβλημα με τους φτωχούς ανθρώπους που συνέρρευσαν από άλλες χώρες και το μόνο που ζητά είναι η κατάργηση της συνθήκης «Δουβλίνο 2» που τους έχει εγκλωβίσει στην Ελλάδα.

Με αυτό τον τρόπο, προσπαθεί να αποκρύψει ότι η Χρυσή Αυγή, συνεπής στην αποστολή της να διαχωρίσει τους Έλληνες από τους ξένους εργάτες, ώστε να μειώνεται η κοινή δράση και να πολλαπλασιάζονται τα κέρδη και οι εκβιασμοί του κεφαλαίου, πρωτοστάτησε στη διάδοση του ψεύδους ότι για όλα τα προβλήματα της εργατικής τάξης και του φτωχού λαού δεν ευθύνονται οι εκμεταλλευτές τους, αλλά οι μετανάστες.


Όλα τα προηγούμενα χρόνια τους παρουσίαζε ως αποκλειστικά υπεύθυνους για την αύξηση της εγκληματικότητας, τα ναρκωτικά, την πορνεία, ακόμα και την παγκόσμια καπιταλιστική οικονομική κρίση. Τώρα όμως ο Η. Κασιδιάρης «πασπαλίζει» ανερυθρίαστα το νέο του εφεύρημα με ευφάνταστες ιστορίες για αλλοδαπούς που συναντά σε πάρκινγκ και βενζινάδικα και του εξομολογούνται ότι δεν πιστεύουν τις κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής και του εύχονται καλή τύχη.

Είναι προφανές πως είτε νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει πάθει συλλογική άνοια, είτε πρέπει να υποθέσουμε ότι στον Άγιο Παντελεήμονα, οι χρυσαυγίτες δεν κυνηγούσαν τους φτωχούς μετανάστες, αλλά μάλλον στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προωθούσαν το Δουβλίνο 2.

Το ίδιο θα πρέπει να υποθέσουμε και για τα επεισόδια στο Εφετείο το Μάη του 2009, όπως και για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το Μάη του 2011 και τα οργανωμένα πογκρόμ κατά των μεταναστών που εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει παντού.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.