19 Μαρτίου 2014

Λοιπόν Αλέξη Τσίπρα τι έχεις να πεις γι' αυτό;

Η χρονική στιγμή κατά την οποία συμβαίνουν όλα αυτά είναι οι εκλογές του 2012. Ήταν η περίοδος που ο ΣΥΡΙΖΑ "τα είχε δώσει όλα στο ΚΚΕ" για να συνεργαστεί και να αναλάβει την εξουσία η πρώτη στην ιστορία της Ελλάδας αριστερή κυβέρνηση.Χα! Μέχρι και θέση πρωθυπουργού  είχαν τάξει στην Αλέκα! Τα θυμάστε ε;
Για ακούστε τώρα προσεχτικά αυτά που η σημερινή Ελληνοφρένεια αποκαλύπτει και που σίγουρα θα απασχολήσουν σε λίγο καιρό.


Ένα τμήμα του ντοκυμαντέρ που αναφέρεται παραπάνω, είναι αυτό.


Παρεμπιπτόντως Αλέξη, δεν είναι ψυχασθενής, είναι φασίστας, Ναζί. Ο χαρακτηρισμός ψυχασθενής που αποδόθηκε στον Χίτλερ, βόλεψε πολύ την αστική τάξη προκειμένου να κρύψει το γεγονός ότι οι Ναζί ήταν δικά της παιδιά που έκαναν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό της. 
Αν είναι αλήθεια λοιπόν  όλα αυτά θα το δούμε όταν προβληθεί το ντοκυμαντέρ. 
Όμως ότι και να πει κανείς είναι λίγο! Πραγματικά, το άτομο είναι ελεεινό! Ελεεινό και επικίνδυνο! Η αντίδραση του φανερώνει βαθιά αντιΚΚΕ συναισθήματα.
Από μένα τίποτα άλλο, Θεωρώ υποχρέωση όλων μας, όταν είναι δυνατό να ξεσκεπαστεί απολύτως ο ... μελλοντικός πρωθυπουργός και ας πάρει καθένας τις ευθύνες του αποκεί και πέρα.


3 σχόλια:

  1. Ο φασισμός δεν είναι μόνο ιδιότητα και χαρακτηριστικό της ΧΑ, γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεγονος.Κι οποιος θελει η ηθελε να κοιτα προσεκτικα οι αλλαγες συντελλουνται ταυτοχρονα.Εννοω και πριν λιγα χρονια και τωρα.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΜΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΕΥΓΟΤΝΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ '91 ΗΤΑΝ "ΤΙΜΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ", ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΡΙΨΑΣΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΕΣ, ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ "ΕΦΙΑΛΤΗ" ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΥΛΑΞΑΝ "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ", ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΤΟΦΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΣΑΝ ΟΝΤΑΣ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΥΨΙΝΟΥΝΤΕΣ

    Ταξικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.