13 Μαρτίου 2014

«Αντι-ΚΚΕ Αγώνας» είναι το σωστό

Όταν χαθεί η αίσθηση του μέτρου σε παίρνει ο κατήφορος… Αλλά, θα αναρωτηθεί –δικαίως- κάποιος: υπάρχει «μέτρο» στην αντι-ΚΚΕ αθλιότητα, συκοφαντία, λάσπη, χυδαιότητα; Υπάρχει μόνο κατήφορος. Ο κατήφορος που με πλήρη συνείδηση επέλεξαν τα πληκτρολόγια του «Εργατικού Αγώνα» και συναφών ιστοσελίδων.

Έχουμε επισημάνει και άλλες φορές τη μανία με την οποία επιτίθενται, σαμποτάρουν, χτυπούν το ΚΚΕ και στοχοποιούν μέλη του, οι πρώην «σύντροφοι» και ειδικά οι πιο «προβεβλημένοι». Μια μανία που πολλές φορές «ξενίζει» ακόμα και τους παραδοσιακούς εχθρούς του κόμματος και η οποία μάλλον από ειδικούς επιστήμονες θα μπορούσε να ερμηνευτεί. Γιατί όπως και να το κάνουμε, όσο και αν προσπαθείς να εξηγήσεις μόνο με πολιτικούς όρους τα γεγονότα, η πολυμορφία και η μπόχα των αντι-ΚΚΕ επιθέσεων σε προκαλούν. Και ανακαλύπτεις τελικά, πως σκατά υπάρχουν παντού -όχι μόνο στους βόθρους- αλλά, ακόμα, όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις, και στο κόμμα. Χρειάζεται βέβαια μεγάλη ικανότητα για να καλύψουν τη δυσωδία από τους συντρόφους τους αλλά, αν δεν είχαν ικανότητες δεν θα ήταν και «προβεβλημένοι», δεν θα είχαν «υπογραφή».

Η απομάκρυνσή τους από το κόμμα τους επέτρεψε να ξεδιπλώσουν επιπλέον «ικανότητες», όπως πχ η εφευρετικότητα στα ψευδώνυμα που εναλλάσσουν όταν «σχολιάζουν» σε ιστολόγια και ιστοσελίδες (και όχι πάντα πολιτικού περιεχομένου), η χρησιμοποίηση άλλων ιστοσελίδων ή εκδηλώσεων ως οχήματα των αντι-ΚΚΕ επιδιώξεών τους, η αγωνιώδης επιδίωξή τους να βρουν έρεισμα σε «κόκκινα μπλογκς» με την πρόσκληση σε «διαλόγους» και «ανταλλαγή απόψεων» για τις «θέσεις και τα τεκταινόμενα στο κόμμα», η στοχοποίηση (στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) συντρόφων, που δεν τους ακολούθησαν στον κατήφορό τους, με «χτυπήματα» (και κάτω από τη μέση) άφταστης χυδαιότητας κ.ά.

Συχνά, παραληρώντας πάνω από το πληκτρολόγιό τους, υποτιμούν τους αναγνώστες (που δεν είναι μόνο αυτοί που ίσως οι ίδιοι θα ήθελαν), και παρασύρονται σε λάθη που φωτίζουν τη σκοτεινή «ανωνυμία» τους. Απο-κα-λύ-πτο-νται. Όταν το καταλάβουν επανέρχονται εκνευρισμένοι και τότε μας προσφέρουν μεγάλες διαδικτυακές στιγμές πικρού γέλιου και αηδίας. Είναι εκείνες οι στιγμές που σε κάνουν να αναρωτηθείς που σταματάει ο κατήφορος, αν και ξέρεις ότι θα μείνεις με την απορία.

Είναι οι ιδεολογικές-πολιτικές διαφορές το κίνητρό τους; Είναι η εμπάθεια-γινάτι που τρέφουν για τους πρώην συντρόφους τους; Μήπως η συμπεριφορά τους πηγάζει από συμπλέγματα που τους δημιούργησε η κομματική ζωή; Πουλάνε –συνειδητά- εκδούλευση σε άλλη-ες πολιτική-ες δύναμη-εις; Δεν μας αφορά. Θα τους ξεσκεπάζουμε με κάθε ευκαιρία και θα αποκαλύπτουμε τον βρώμικο ρόλο τους. Θα συνεχίσουμε να τους αντιμετωπίζουμε ταξικά, πολιτικά, με τη διαύγεια των θέσεών μας, στηρίζοντας το ΚΚΕ με όλες μας τις δυνάμεις και στις επερχόμενες σκληρές εκλογικές μάχες και μετά από αυτές.



Πηγη:  Οικοδομος

32 σχόλια:

  1. προσπαθησαν με λυσσα να μην αλλαξει τιποτα στο ΚΚΕ μετα την διασπαση του 1991 στοχος τους ητανε η παγιωμενες ιδεολογικες παρεκλισης που υπηρχανε μεχρι τοτε να συνεχιστουν και να μη γινει κανενα βημα μπροστα οταν εγινε το 1995 το πρωτο πανελλαδικο σωμα για της ανατροπες στην ΕΣΣΔ εφαγαν το πρωτο χαστουκι και στην συνεχεια το ενα πανω στο αλλο. αυτοι εκαναν της διαρροες στον αστικο τυπο. τον μαη ιουνη του 2012 εδωσαν τα ρεστα τους για να μπλεξουν το ΚΚΕ σε συνεργασια με τον συριζα δεν το πετυχαν και αφρισαν και τα χαστου κια συνεχιστηκαν με το 19ο συνεδριο και το επομενο χαστουκι θα ειναι ο 3ος τομος της ιστοριας 1968 1991 εκει να δειτε γλεντια. εγω δεν βλεπω κατι παραξενο ετσι ειναι παντα ο οπορτουνι σμος η αστικη ιδεολογια στης γραμμες του κινηματος δεν πρεπει να παραξενευει κανεναν ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι δε πρωτοτυπούν επι της ουσίας, αλλά έχουν αρκετό θράσος να βγαίνουν κι από πάνω, βλέπε Πετρόπουλο(;) στο μπλογκ του οικοδόμου με χαρακτηριστικό ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καταντια τους ειναι αυτο που ζουν. Να εισαι τοσα χρονια συντροφος με καποιους υποτιθεται και πλεον να μην τολμας να περασεις ουτε εξω απο εκδηλωση ή πορεια του κομματος. Αυτο δεν ειναι απορια μιας διαφωνιας ειναι η καταντια του μισθοφορου των αστων. Ειναι τυχεροι που η εποχη ειναι πισωγυρισματος....καποτε για κατι Στινες υπηρχε και η τιμημενη ΟΠΛΑ.

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ανυπόγραφα σχόλια δεν δημοσιεύονται.
    Οι κανόνες σχολιασμού είναι από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιος θελει να θαυμαση το ξεβρακωμα του πετροπουλου στον οικοδομο πεφτει πολυ γελιο εχει νευριαση χανοντας τον ελεγχο τελειως ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ενω ο ανωνυμος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ο "υπέρμαχος" (χαχαχα) δημοσιεύεται.
    Δεν εχω αυταπάτες για το ρόλο σας.
    Ουτε με ενδιαφέρει ο διάλογος τελικά μαζί σας, αφου σε διάλογο δεν πιστεύετε.
    Συνεχιστε τον "ρόλο" σας ..ξερετε!.
    Το ρόλο εκείνου που χειροκροτεί όταν έχει καταφέρει να ανοιξει τρύπες στο καράβι και λέει στους επιβατες ότι το καράβι "πάει μια χαρά".
    Αυτο το ρόλο "βαρατε"
    γιατι στο καράβι ποτέ δεν μπήκατε, παρά μόνο όταν άνοιξαν οι "πισω πόρτες" και φυγανε οι "Χαρίλαοι"
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (και εγω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (και εγω):
      Ο Παναγιώτης έχει υπογραφή στο σχόλιο του, εσύ όχι. Δεν ζητάμε ταυτότητες, αλλά ένα διακριτό ψευδώνυμο ώστε να μπορεί να γίνει συζήτηση, πράγμα που ομολογείς πως δεν σε ενδιαφέρει. οπότε σωστά και κόπηκες.

      Έχεις πολύ μεγάλη πλάκα πάντως. Προσωπικά περιμένω εάν έχεις (που πολύ αμφιβάλω) τα πολιτικά κότσια να υπερασπιστείς τον Συνασπισμό της αριστεράς και της προόδου (τον εννιαίο) και την συμμετοχή στις αστικές κυβερνήσεις που έγιναν πριν φύγει (από τον κόσμο τούτο, γιατί από το ΚΚΕ δεν θυμάμαι να έφυγε και ποτέ) ο "Χαρίλαος" που ένας ήταν ο άνθρωπος, δεν ήταν πολλοί.

      Έχετε πλάκα, -είστε πολύ εύκολοι και πολύ λίγοι ως προβοκάτορες. Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο ...Λαφαζανάκια

      Διαγραφή
    2. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (και εγω):
      Υ.Γ.
      Όσο για τα περί του ποιός πιστεύει και ποιός όχι στον διάλογο, είναι σαφές πως δεν δικαιούσαι να αναφέρεσαι τουλάχιστον μέχρι ο βόθρος του Ε.Α. να ανοίξει την δυνατότητα σχολιασμού των εμεσμάτων που σερβίρει...

      Διαγραφή
  7. κάτι για τον βουδισμό έχεις να πεις?. για τον Κομφουκιο?
    φτιάξε μια βάση για να "πατάς" και μετα - ξερεις εσυ - ξεκινα την κριτικη σου σε αυτό που έφτιαξες.

    Ο προβοκάτορας κανει συγκεκριμένη δουλεια, παριστανει τον "υπέρμαχο" και σπρώχνει προς τα εκεί που:
    1) απομονωνει το ΚΚΕ από το λαό.
    2) απομονωνει το ΚΚΕ από το κίνημα.
    3) με την εφαρμογή των (1) και (2) περναει τα μετρα η αστικη ταξη ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ.
    4) και για να δικαιολογησει όλα αυτα, βαζει το φερετζε της αριστερης φρασεολογίας για να καλύψει την ζημιά που κάνει στο λαό και την εργατικη ταξη.

    Δεν ειναι τυχαίο ότι λέτε τα ιδια με τον Στίνα.
    Δεν ειναι τυχαίο ότι ο Στινας ηταν χαφιές.
    Δεν ειναι τυχαίο ότι ο τροτσκισμός υπηρέτησε με συνεπεια τον ιμπεριαλισμό.
    Δεν ειναι τυχαίο ότι πάτε να θαψετε το ΕΑΜ τον Σταλιν την Κομμουνιστικη Διεθνη.
    Δεν ειναι τυχαίο ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ
    Δεν ειναι τυχαίο ότι μόνο "κόκκινοι κάβουρες" θα μπορούσαν να πάνε το ΚΚΕ εκεί που το πάνε..
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (και εγω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (και εγω):
      Παραλληρείς. Δύο σχολιάκια σου έκανα και έπαθες αμόκ αντί να απαντήσεις επί της ουσίας. Προφανώς και υπάρχει μεγάλο ψυχοπαθολογικό ζήτημα.
      Τα επαναλαμβάνω λοιπόν προς αναμονή απαντήσεων:
      1)Μέχρι ποιά ημερομηνία ήταν κατ'εσέ σωστή η πολιτική του ΚΚΕ, και πότε ακριβώς χάλασε; Πριν ή μετά την σύσταση του (ενιαίου το επαναλαμβάνω) Συνασπισμού;
      2)Γιατί δεν ανοίγτε την δυνατότητα σχολιασμού στον βόθρο σας, να σας πει και η "βάση του ΚΚΕ" την γνώμη της για εσάς;
      Υ.Γ.
      Το προφανές είναι πως:
      α)Αγνοείς τις θέσεις του ΚΚΕ
      β)Αγνοείς τις θέσεις του Στίνα
      γ)Αγνοείς και τα δύο (το πιθανότερο)

      Εσύ με το ΚΚΕ τι ακριβώς δουλειά έχεις όταν θεωρείς την καθοδήγηση του σκάρτη και (συνεπώς) την βάση του(που ανέδειξε την πρώτη) ηλίθια τουλάχιστον;

      Άμα είχατε έστω και ψήγμα πολιτικής ή προσωπικής ηθικής, θα δηλώνατε την πολιτική σας ταυτότητα και θα κάνατε ανοιχτή πολιτική αντιπαράθεση με το κόμμα. Δεν θα κάνατε τον ρουφιάνο με την μάσκα του δήθεν ΚΚΕ που προσπαθεί να το χτυπήσει και καλά από τα μέσα...
      Όσο για το "δυαλύστε το ΚΚΕ γιατί δεν πήγε καλά σε μια εκλογική αναμέτρηση", μας τα είπαν και άλλοι από Κουμουνδούρου μέρια. Αυτοί τουλάχιστον έχουν τα κότσια να πουν και ποιό κόμμα και ιδεολογία υποστηρίζουν...
      Υ.Γ.2
      Το μπλογκ δεν κάνει ψυχοθεραπεία. Δύο ερωτήματα έβαλα, τα απαντάς και συνεχίζουμε (για όσο θα είσαι ανεκτός).

      Διαγραφή
  8. 1) Για το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ να ρωτήσεις την Παπαρήγα, το Γόντικα, τον Παπαδόπουλο, την Διαμάντω, κ.λ.π. και όλους τους μεγάλους "αριστερούς" "επαναστάτες" που έψαλλαν ύμνους στην περεστρόικα και τον Γκόρμπυ, όχι εμένα. Αν δεν κατάλαβες τα παραπάνω περί βουδισμού και Κομφούκιου, τι να κάνουμε.

    2) όταν κατηγοράς ως "βόθρο", "προβοκάτορα" κλπ, τον Πετρόπουλο, που είναι επώνυμος, θα πρέπει να πεις και εσύ ποιός είσαι. Να δούμε τι "αγωνιστικές" "περγαμηνές" διαθέτεις μεγάλε "κουκουέ".
    3) Για το σήμερα μιλώ και εδω απάντηση όχι μόνο δεν έχετε, αλλά πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα μιλώντας για τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και το Λαφαζανη, για να βρείτε έρεισμα στον κόσμο του Κόμματος, ότι τάχα κινδυνεύει το Κόμμα από τους "φραξιονιστές" του διαδικτύου, τρομάρα σας!!, λες και δεν βλέπει ο κόσμος μας ότι ΕΣΕΙΣ πήγατε το Κόμμα στα "βράχια" και ψάχνετε για άλλοθι σε όσους ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ!.

    4) έχεις απάντηση για το ότι το ΚΚΕ έχασε το 55% της εκλογικής του βάσης;. ΟΧΙ
    5) έχεις απάντηση για το οτι η αστική τάξη με τον ιμπεριαλισμό ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ;. ΟΧΙ!
    6) έχεις απάντηση για το ότι το ΚΚΕ χάνει την επιρροή του στο λαό, τουλάχιστον αυτή που είχε μέχρι το 2010 - 2011;. ΟΧΙ!.
    7) Έχεις απάντηση γιατί η ηγετική ομάδα με την ταχτική της έστειλε τον κόσμο μας στο ΣΥΡΙΖΑ (και συνεχίζει να τον στέλνει); . ΟΧΙ.
    8) το Κόμμα βρέθηκε -παρά τις δυσκολίες το 91-92 - να έχει:
    α) τηλεοπτικο σταθμό,
    β) εκδοτικη εταιρια,
    γ)ραδιοφωνικό σταθμό,
    δ) οικονομική αυτοτέλεια,
    ε) εκλογικη βαση γύρω στο 10%.

    Αυτό το κόμμα παραλάβατε και το αφήσατε "κολοβό", και θέλετε να σας λέμε και μπράβο;;; Ε;;;.
    Μπράβο λένε μόνο αυτοί που θέλουν το Κόμμα στο 4% γραφικό και απαξιωμένο!, εσείς όλοι!.

    τα ερωτήματα τα έβαλα εγώ και όχι εσύ. Αυτά που βάζεις είναι (όπως είπα παραπάνω) για να εκτρέψεις τη συζήτηση αλλού και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το σήμερα.
    ΕΧΕΤΕ μεγάλη ευθύνη για αυτό που κάνετε, και θα δώσετε λόγο αργά η γρήγορα, γιατί θα σας πάρει χαμπάρι ο κόσμος μας.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (και εγω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση #3 για να συνομιλήσω μαζι σου χαφιεδάκο:
      -Είσαι ο Πετρόπουλος;
      -Εάν όχι, γιατί τον αναφέρεις;
      Υ.Γ.
      Δεν απάντησες σε τίποτε.
      Μπορείς τουλάχιστον να απαντήσεις σε ποιον καλείς σε ψήφο στις επόμενες εκλογές;

      Εγώ λέω πως δεν τολμάς... (όπως δεν τόλμησες και να καθορίσεις την ημερομηνία που σου ζητήσαμε πριν αστείε....)

      Διαγραφή
    2. Αν εισαι ο παναγιωτης-ψευτης που εγραψες και στον οικοδομο ακομα περιμενω να μου πεις τροτσκιστης ηταν ο Ζαχαριαδης , ο Λενιν και ο Σταλιν?
      Και το 93 το κομμα ειχε 4,5% οχι 10% επισης υμνους στην περεστροικα ελεγε η πλειοψηφια του ΚΚΕ το 87 και ο ιδιος ο Χαριλαος αλλα ασφαλως δεν θα τολμουσες να ψελισεις κουβεντα για τον Χαριλαο , ξερεις εσυ παινευεις νεκρους για να θαψεις ζωντανους.Εσυ τι τοποθετηση ειχες για την περεστροικα? Οι του ΕΑ σε ποιο καμινι της ταξικης παλης διεπρεψαν? Ερισμα στον κοσμο του ΚΚΕ αλλοι ψαχνουν οχι τα μελη του κομματος. Η βαση του κομματος ουτε για φτυσιμο δεν σας εχει. Αν νομιζεις κατι αλλο πηγαινετε ολοι του ΕΑ σε μια συγκεντρωση του ΚΚΕ να το διαπιστωσετε. Επισης εσυ εχεις απαντηση που η αποψη σου δεν απηχουσε μεσα στο κομμα ουτε το 1%? Αφου σου αρεσουν τα ποσοστα. Τι ποσοστο εκπροσωπεις στο κινημα "επαναστατη"? Ιδου η ροδος καντε ενα κομμα να σας δουμε μεγαλοι "μαρξιστες". Αλλη γραμμη ειχε το ΚΚΕ το 2010 απ'οτι το 2012? Τον Μαιο του 2012 το ΚΚΕ πηρε το μεγαλυτετο ποσοατο του απο τη διασπαση και μετα ναι ή οχι? Το ΚΚΕ απο τη διασπαση μεχρι το Μαιο του 2012 και εκλογικα ειχε ανοδο μια ματια στς εκλογικες μαχες αρκουν.
      Η οικονομικη αυτοτελεια το 93 απο που προερχοταν? Που δεν υπηρχε καν αλλα εστω...
      Λογο το ΚΚΕ δινει στους εργατες οχι σε εξαγορασμενους των αστων. Λογο δινει το 50% του κομματος που εχει απολυθει τα τελευταια χρονια για συνδικαλιστικη δραση, δινουν αυτοι που εχουν 10 μυνησεις στην πλατη ο καθενας απο την εργοδοσια και αλλες 2-3 καταδικαστικες αποφασεις. Και σου ξαναλεω ποιος κανει κοινες εκδηλωσεις με το ΣΥΡΙΖΑ ή την Ανταρσυα και ποιος εστελνε το κοσμο εκει αστο γιατι δεν σας βολευει. Το κομμα οσοι το εσωσαν το 91 ειναι ακομη σε αυτο στη μεγαλη τους πλειοψηφια και το εσωσαν απο κατι Λαφαζανηδες που ειναι τα νεα πολιτικα φιλαρuακια σας...

      ratm

      Διαγραφή
    3. Και λίγα λές ratm, για κάποιο λόγο περνουν τους πάντες για πολύ χάπατα, καλό είναι να τους θυμίζουμε μερικά πραγματάκια. Ούτε "Εργατικός" ούτε "Αγώνας".

      Διαγραφή
  9. Ο προβοκατορας του Ε.Α μας λεει οτι εχουμε ανοιξη τρυπα στο καραβι επειδη η αστικη ταξη το 2012 επαιξε το χαρτι της αριστερης κυβερνησης και το ΚΚΕ δεν επεσε στην παγιδα να τσιμπηση απο το φοβο μη χαση ψηφαλακια απο της αυταπατες που καλιεργηθηκαν πριν το 1991 και για δεκαετιες μεσα στο ΚΚΕ. Ενω κατα την γνωμη του βοθρου επρεπε να γυρισουμε στη λογικη της ΕΔΑ που δεν εβαλε υποψηφιο το 1951 το 1958 διαλυθηκαν οι ΚΟ ΤΟ 1962 ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ νομο για την αρση των εκτακτων μετρων το 1964 δεν κατεβασε ψηφοδελτια σε 25 περιοχεσ για να ψηφιστη η Ε.Κ το 1974 εκλογικη συμμαχια με την ΕΡΕ το 1980 δημοκρατικες δυναμεις και το 1989 1991 συνασπισμος και περεστρο ικα. οταν λοιπον το 1996 στο 15ο συνεδριο μαζι με τον σ.ΧΑΡΙΛΑΟ καταργηθηκαν τα ΣΤΑΔΙΑ που γεννησαν ολα αυτα που ανεφερα αποφασισαν οι ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ να φοπεσουν κουκουλες για να χτυπησουν το ΚΚΕ δεν τους βγηκε και πιστεψαν οι φουκαραδες οτι θα τα καταφερουν το 2012 ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TRASH. μην τους παρεξηγης προβοκατορες σε διατεταγμενη υπηρεσια ειναι να χτυπησουνε το ΚΚΕ και η αστικη ταξη που τους πληρωνει τους εχει μαλωσει που δεν τα καταφεραν. Βλεπουνε οτι σε λιγο θα ερθη και ο 3ος τομος της ιστοριας και ολα θα γινουν κτημα των μελων του κομματος και τους τσουζει ας προσφερουμε ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΧΟΛΗ οπως ελεγε και ο μεγαλος ΛΕΝΙΝ ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μια διορθωση. για την ΕΔΑ ΤΟ 1951 μιλαω για τον ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΒΟΘΡΑΤΖΗ. εχουμε απαντηση πραχτορακο. το 2012 οταν η αστικη ταξη επαιξε το βρωμικο χαρτι του συριζα ητανε πολυ λογικο κοσμος που ειχε διαπαιδαγωθη στην δικη σας λογικη των ΣΤΑΔΙΩΝ με της εκλογικες αυταπατες να πεσει στην λουμπα και να ψηφιση συριζα, αυτο ειναι το τιμημα απο την κατασταση που υπηρχε στο κομμα πριν το 1991 και εσεις μας προτεινετε να πεσουμε σε αυτο το λουκι και να γινουμε σαν τα μουτρα σας. η λογικη αυτη πεθανε μεσα στο ΚΚΕ απο το 1996 γυρνα στον βοθρο σου πραχτορακο ΞΥΔΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το 1954 το ΚΚΕ με τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ειχε ετοιμο προσχεδιο προγραμματος που αποσυρθηκε μετα απο απαιτηση του ΧΡΟΥΤΣΩΦ και επιβληθηκαν τα ΣΤΑΔΙΑ το διαστρεβλωνουν οι ΑΛΗΤΕΣ αυτο το χρεωνουν στον ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ και σαν να εχουμε ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ σημερα μας κατηγο ρουν για τροτσκιστες. πιστεψαν οι φουκαραδες οτι με αυτο το παραμυθι θα μας συρουν στην αβυσσο του συριζα να ειμαστε σημερα σε κυβερνηση με τα μεσα παραγωγης στους αστους και να σφαζουμε τους εργατες ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΥΣΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TRASH. Βοηθησε με σε κατι αν ξερεις μηπως εχουμε ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ σημερα και εγω νομιζω οτι εχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Ευχαρίστως:
      εχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ !!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ευχαριστω ρε φιλε γιατι με αυτους τους πραχτορες σελιγο θα νομιζουμε οτι ειμαστε στο 1789 με τον ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ ΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποια συμπεράσματα από όσα «επιχειρήματα» των προβοκατόρων του ΕΑ διαβάσαμε μέχρι τώρα στον σχολιασμό:

    1)Οι τύποι πέραν των άλλων ψεύδονται ασύστολα.
    Α)Εδώ μας παρουσιάζεται μέχρι και ψευδολογία στα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ που μπορεί να τσεκάρει κανείς ανά πάσα στιγμή. Έτσι μας λέγεται πως το 1992 το ΚΚΕ είχε εκλογική βάση του 10%, ενώ στις πιο κοντινές σε αυτήν την ημερομηνία εκλογές, αυτές του 1993 απέσπασε το 4,54%.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82_1993

    Β)Μας μιλάνε για μειώσεις εκλογικών ποσοστών της τάξης του 55%, ποσοστό που για να προκύψει, πρέπει πάλι να βρούμε ένα αποτέλεσμα κοντά στο 10%. Φυσικά για να βρούμε κάτι τέτοιο πρέπει να γυρίσουμε στο πολύ μακρινό 1981 με το 10,9% και με διακυρηγμένο εκλογικό στόχο το 17%! (τόσο μεγάλη επιτυχία και τότε...)
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#.CE.95.CE.BA.CE.BB.CE.BF.CE.B3.CE.B9.CE.BA.CE.AC_.CE.B1.CF.80.CE.BF.CF.84.CE.B5.CE.BB.CE.AD.CF.83.CE.BC.CE.B1.CF.84.CE.B1
    Άμα θέλουμε βέβαια να αυγατίσουμε κιάλλο την «εκλογική συρρίκνωση» μπορούμε να συγκρίνουμε και με τα ποσοστά του ...ΕΑΜ! Έτσι και αλλιώς καμμία λογική σύγκριση δεν υπάρχει....

    2)Πέραν του κοινοβουλευτικού κρετινισμού που δεν κάνουν τον κόπο να κρύψουν αναφερόμενοι συνεχώς σε εκλογικά ποσοστά, κάνουν λογικά άλματα που βγάζουν μάτι, ακόμη και σε σχέση με αυτά. Υπό ποιά ακριβώς «ηγεσία» δηλαδή το 4,5% του 1993 έφτασε στο 8% του 2012;

    3)Πέραν του θράσους, υπάρχει και ένα τεράστιο απόθεμα προσωπικής και πολιτικής δειλείας που εμένα τουλάχιστον με σοκάρει όταν μιλάμε για ανθρώπους που υσχιρίζονται πως πέρασαν από το ΚΚΕ. Γιατί όταν συνεχώς λένε για το πόσο καλά ήταν τα πράγματα πριν το 1992, θα έπρεπε να έχουν τα πολιτικά κότσια της υπεράσπισης του εννιαίου ΣΥΝασπισμού, της συμμετοχής στις αστικές κυβερνήσεις, της υποστήριξης της «περεστρόικα», της γραμματείας Φαράκου κλπ...

    4)Η κουτοπονηριά και το θράσος τους βαράει τέλια όταν έχουν το θράσος να μιλήσουν για τα οικονομικά ενός κόμματος, από το οποίο έχουν λάβει χωρίς να του προσφέουν τίποτε. Ε, λοιπόν έτσι είναι. Όταν πεινάει η εργατική τάξη θα πεινάσει και το Κόμμα της. Και αυτό είναι αυτονόητα τίτλος τιμής και όχι μομφή για ένα ΚΚ.

    Φυσικά και έχει το κάθε δικαίωμα κάποιος να κάνει πολεμική στο ΚΚΕ. Όταν όμως δεν έχει τα κότσια να την κάνει στα ίσα και προβάλοντας ανοιχτά τις δικές του πολιτικές-κομματικές επιδιώξεις, αλλά φορόντας την μάσκα του «αγωνιούντα συντρόφου», τότε δεν πολιτικός αντίπαλος αλλά κοινός ρουφιάνος και οφείλει να αντιμετωπιστεί ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...πολιτικά ανάλογα εννοώντας, για να προλάβω κάποιον που θα πάει να βγάλει "λαγούς"

      Διαγραφή
  18. Για τα εκλογικά αποτελέσματα και την επίκληση του Χαρίλαου Φλωράκη:
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/04/15-2.html
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/04/15-3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TRASH. Δεν πρεπει να σε σοκαρει τιποτα με τους πραχτορες. αυτοι λενε ολα καλα μεχρι το 1985 μετα ητανε ταχα ενα στιγμιαιο λαθος μεχρι το 1991 οποτε ενταξει ας γυρισουμε στο πριν το 1985 δηλαδη σε ολα αυτα που περιγραφω σε αλλο σχολιο ωστε το 2012 να γινοτανε παλι οτι το 1968 και το 1991 ας τους ευχηθουμε περαστικα και να δωσουνε χαιρετισμους σε ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      -Μα δεν μιλάνε για το 1985 αλλά για το 1992!
      Οπότε αυτονόητα πρέπει να πάρουν θέση:
      α)Για όσα έγιναν μέσα σε αυτήν την επταετία
      β)Για εάν έχει ή όχι ευθύνες η τότε καθοδήγηση (μεταξύ αυτής φυσικά και ο τότε ΓΓ τον οποίο συνεχώς επικαλούνται) για όλα αυτά ή εάν τελικά οι αποφάσεις στο ΚΚΕ είναι συλλογικές οπότε ούτε η σημερινή καθοδήγηση μπορεί να φορτωθεί τα σωστά ή τα λάθη του Κόμματος επί προσωπικού.

      Διαγραφή
  20. Αυτους τους ενδιαφερει να ξαναγυρισουμε στην λογικη των ΣΤΑΔΙΩΝ και μεσα στον πανικο τους που στα τελευταια 5 συνεδρια φαγανε φολα τα εχουν χαμενα και προσπαθουν με βαση το αποτελεσμα του 2012 που ητανε συνεπεια της δικης τους λογικης πριν το 1991 προσπαθουν να δημιουργησουν συγχηση και να μη γραφτη ο 3Ος ΤΟΜΟΣ 1968 1991 εκει ειναι ολο το κουμπι προσπαθουν να μας καθηλωσουν πονταροντας στης κοινοβουλευτικες αυταπατες. ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΗ απεγινε ο πραχτορακος ρε παιδια καταπιε την γλωσα του και μπηκε παλι στον υπονομο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. TRASH Πονταρουν στην πολυπλοκοτητα της ιστοριας και στην συγχηση που υπαρχει σε πολυ κο σμο για να λενε της μπουρδες τους. εχουνε μεγαλη πλακα η σημερινη ηγεσια εχει λεει προσωπι κες ευθυνες για την κυβερνηση τζανετακη και την ΠΕΡΕΣΤΡΟ ΙΚΑ ενω ο φαρακος Γ.Γ τοτε δεν εχει. εκει ητανε συλλογικες η ευθυνες ενω σημερα δεν ειναι και μετα θυμωνουνε που τους λεμε πραχτορες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.