8 Νοεμβρίου 2012

Η επιστροφή του ΠΑΜΕ στην πλατεία(βίντεο)


Μετά από καποια ώρα από την αρχή των επεισοδίων περίπου στις 7μμ το "πεδίο της μάχης" μεταφέρεται όλως τυχαίως γύρω από το μπλοκ του ΠΑΜΕ στη Συντάγματος. Τα πράγματα δυσκολεύουν τρομερά εκεί. Κρότου λάμψης, φωτοβολίδες, δακρυγόνα.... Το μπλοκ κινείται αργά προς τη Φιλελλήνων και κάποια στιγμή δέχεται βροχή δακρυγόνων και αναγκάζεται να βγεί από τη Φιλελλήνων στην Αμαλίας. Σταματάει για λίγο εκεί κι ενώ η πλατεία εκκενώνεται το ΠΑΜΕ επιστρέφει μέσα σε γενικό ενθουσιασμό.
(Δυο ακόμη μπλοκ του ΠΑΜΕ βγηκαν την ώρα των επεισοδίων από Ερμού και Σταδίου και συγκεντρώθηκαν αν πληροφορήθηκα σωστά πριν την Ομόνοια. Δεν ξέρω τι έκαναν αυτα τα μπλοκ που εγκλωβίστηκαν έξω από την πλατεία από τα επεισόδια)




Όταν το μπλοκ μας σταμάτησε στη γωνία περίπου του Εθν. κήπου μαζεύοντας γύρω του και πολύ  κόσμο που δεν ήταν στο ΠΑΜΕ(το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επέστρεψε κι αυτό από το άλλο ρεύμα στην Αμαλίας), μετα από λίγο ξανά όλως τυχαίως τα επεισόδια ήρθαν κι αυτά εκεί από το κάτω μέρος της πλατείας όπου μας είχαν αφήσει!
Ξανακάναμε αργά προς τα πίσω με σκοπό να ξαναγυρίσουμε.
Τότε ξέσπασε μαζί  και μια απίστευτη καταρρακτώδης βροχή που δε σταμάτησε καθόλου από κείνη την ώρα και μετά από περίπου μισή ώρα μες τη βροχή, το μπλοκ αποχώρησε συγκροτημένα προς Συγγρού Φιξ.

35 σχόλια:

  1. που ειναι οι "κοκοροφτεροι αριστεροι" της πλατειας?Απλη περιεργεια και ελπιζω να καταλαβαινετε τι ρωτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή ήμουν στο μπλοκ από την πλευρά της Σταδίου, οπισθοχώρησε συντεταγμένα από τα δακρυγόνα προς Ομόνοια. Λίγο πριν από την Ομόνοια δέχτηκε εκ νέου χημικά και κατευθυνθηκαμε προς Πειραιώς. Εγώ αποχώρησα με τον ηλεκτρικό στην Ομόνοια οποτε δεν ξέρω τι έγινε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χτες το ΠΑΜΕ έδειξε αυτό που πραγματικά είναι, και αυτή τη φορά και οι πιο κακόβουλοι δεν μπορούν να το αμφισβητήσουν. Ο πραγματικός στυλοβάτης του κινήματος που έμεινε ακλόνητος και συντεταγμένος στη βία και στην καταστολή. Νομίζω πως στη μάχη που έδωσε στο δρόμο νίκησε εμφανώς και κέρδισε πολλά αγωνιστικά γαλόνια. Επίσης η χθεσινή μέρα έδειξε και πόσο μας φοβούνται,αλλιώς δε θα μας αντιμετώπιζαν με τόση καταστολή. Πάντως οι δρόμοι προς τη Σταδίου χτες στην αρχή της πορείας ήταν γεμάτοι από τα γνωστά μαυροντυμένα άτομα δίπλα δίπλα στην αστυνομία. Πολύ κοντά στο μπλοκ του ΠΑΜΕ.
    Φαίδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενα ξερω, οτι πουθενα στο ιντερνετ σημερα δεν εχει σχολια του τυπου "ΠΑΜΕ.....για να φυγουμε" η "το συστημικο ΠΑΜΕ περιφρουρησε το κοινοιβουλιο" και αλλα τετοια χαζα, προφανως οι εν διατεταγμενη υπηρεσια προβοκατορες το βουλωσαν αφου η πραγματικοτητα η χθεσινοβραδυνη δεν τους βολευει.Ετσι για να πεφτουν οι μασκες, παντως κα εδω στην πολη μου ειχμα διπλασιο κοσμο το βραδυ απο το πρωι, και το πιο εντυπωσιακο οτι οταν περασμαε απο την κεντρικη πλατεια οπου ηταν μαζεμενοι μερικες εκατονταδεα αναρχοπασοκοαυτονομοσυριζαιοι" και ανταρσυες πολλοι μας ακολουθησαν-σε καποια αποσταση λογω περιφρουρησησ-γινομενοι χωρις να το καταλαβουν "ουρα" μας.Ουτε μια διαδηλωση μονοι τοςυ της προκοπης δεν μπορουν να κανουν

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά τελικά τι έγινε οι indymediάδες, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, οι ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ, οι δήθεν ανεξάρτητοι αλλά και τα πρωτοπαλίκαρα της ΧΑ με τους "δεν πληρώνω", τα πήραν τα χειμερινά ανάκτορα;
    Επειδή πέρσι έσκουζαν ότι το ΠΑΜΕ τους εμπόδισε και αυτοί μπορούσαν, και έτσι θα άλλαζαν τα πάντα κλπ κλπ!!! Βγήκαν στα κεραμίδια και έριξαν τόνους λάσπης για το ταξικό κίνημα, ότι δήθεν είναι συστημικό και περιφρουρούσε τη βουλή! Πλειοδοτούσαν ποιος θα βγάλει την περισσότερη χολή, ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος οχετός απέναντι στους εργάτες, την περιφρούρησή, και το νεκρό της!!!
    Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τότε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και τα "ΑΥΓΑ" αναβαθμίστηκαν πολιτικά, η ΑΝΤΑΡΣΑΙΟΙ στριμώχνονται για να αναλάβουν το κενό του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, οι indymediάδες πιο σφιχταγκαλιασμένοι με το σύστημα πια (φοβούνται μη τους πάρει το ρόλο η ΧΑ βλέπεις) άρα που καιρός για εξεγέρσεις καταλήψεις κλπ!!!
    Αυτά για μερικούς που πέρσι αλλά και στις εκλογές έκαναν πως δεν καταλάβαιναν έχοντας στόχο το εργατικό κίνημα,το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ!!! Αλλά αυτή η πουτάνα η ζωή πως τα φέρνει έτσι και τους ξεβρακώνει όλους!!!!!!!!!!!

    ΙΚΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως να μην αδικούμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλε ανακοίνωση καταδίκης (κι ας μην άρεσε σε αρκετά μέλη της) καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης του φαίου μετώπου στις 20/10. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κράτησε κατάπτυστη στάση μιλώντας για άκρα.

    Κατά τα άλλα το κίνημα γενικότερα και το ΠΑΜΕ ειδικότερα βρέθηκε μετά από καιρό σε σημείο ανάκαμψης με σαφή ποιοτική αναβάθμιση και αυτό δημιουργεί εύλογα ενθουσιασμό. Συνεχίζουμε με την μπάλα χαμηλά!

    Mitsaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε ξέρω τι λέτε εσείς, παντως το άρθρο του Ρίζου δεν μιλάει για προβοκάτορες κτλ. Και επίσης εχθες η στάση του ΠΑΜΕ απεναντι στους "μαυρους" δεν ήταν αρνητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμορφα βρήκαμε και άλλον που δεν ξέρει να διαβάζει εκτός από τον αστυάνακτα. Δεν ξέρω ποιον ριζοσπάστη διαβάζεις εσύ αλλά ο ριζοσπάστης που διάβασα εγώ είχε άρθο με επικεφαλίδα «Οργανωμένο σχέδιο καταστολής» και μέσα στις γραμμές του άρθου έγραφε «Χτες, λοιπόν τέθηκε σε εφαρμογή ένα τέτοιο σχέδιο με σαφή στόχο να εκκενωθεί γρήγορα η πλατεία Συντάγματος. Ο κρατικός κατασταλτικός μηχανισμός μπορούσε να απομονώσει αυτούς τους ελάχιστους που του έδωσαν το πρόσχημα να χτυπήσει, αλλά αντί γι' αυτό χτύπησε στο «ψαχνό» τη συγκέντρωση. Εκτεταμένη χρήση χημικών, χρήση των υδραντλιών σε βάρος των συγκεντρωμένων, κυνηγητό στους δρόμους της πόλης, επιθέσεις και ξυλοδαρμοί...» Όταν λέει ο Ριζος για αυτούς που έδωσαν το ΠΡΟΣΧΙΜΑ να χτυπήσει τι εννοεί μεγάλε λέγοντας «πρόσχημα»;
      Τι διαφορά έχει φίλε μου η προσχηματική πράξη επίθεσης στους μπάτσους από την προβοκατόρικη επίθεση στους μπάτσους. Η λάθος ριζοσπάστη διαβάζει η πρέπει να μάθεις να διαβάζεις.

      http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=8/11/2012&id=14293&pageNo=16&direction=1

      Για κάνε μας λιανά φιλαράκι τι εννοείς όταν λες το ΠΑΜΕ απέναντι στους "μαύρους" δεν ήταν αρνητικό.
      Γιαννης Γιαννοπουλος

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2012 1:32 μ.μ.:
      μολότοφ εναντίον των μπλοκ του ΠΑΜΕ (των μπλοκ- ΟΧΙ της περιφρούρησης!) είχαμε και πάλι. Απλά ήταν από μακρυά αυτήν την φορά και δεν είχαμε τραυματισμούς. Και μάλιστα οι ρίψεις μολότοφ πραγματιποιούταν ταυτόχρονα με αυτές των δακρυγόνων προς τα απεργιακά μπλοκ του ΠΑΜΕ.
      Τι κάνει νιάου στα κεραμύδια;

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2012 1:32 μ.μ.

      Το ότι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, δεν συμφωνεί σε θεωρητική και πρακτική βάση με τους « μαύρους», και δεν θέλει να συμμετάσχει μαζί τους σε κοινές «δράσεις», δεν σημαίνει κιόλας ότι θα τους προκαλεί για φασαρία όπου τους βρίσκει… Δεν είναι και απατημένοι σύζυγοι, να πλακώνονται όπου βρεθούν… Το ζήτημα πάντοτε εδώ στην Ελλάδα είναι τι άποψη έχουν και οι «μαύροι» για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ…

      Διαγραφή
  7. ΡΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο σύνροφοι κερδίσαμε πολλά,μεγάλη κίνηση απο τις ταξικές δυνάμεις,ακρατός εννθουσιασμός του κόσμου γύρω,δυνατή φωνή απο όλους μέσα και έξω απο τα μπλοκ

    Και πάλι μπράβο

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ανταρσυα εβγαλε μια ανακοινωση που δεν την στηριζανε πουθενα, οπως π.χ. στο ΣΜΤ, αλλα να μην αλλαζουμε θεμα,
    ο "Ρ" λεει ξεκαθαρα για στημενο σκηνικο για να διωξουν τον κοσμο, τι αλλο θες δλδ να γραψει;
    επισης οι "μαυροι" δεν ηρθαν κατευθειαν πανω μας, αλλα για να το παρουμε απο την αρχη το ΚΚΕ ποτε δεν τσουβαλιασε τους παντες του αναρχικου "κινηματος". κανει κριτικη για τον τροπο που λειτουργουν, χωρις περιφρουριση κτλ οσο αναφορα τα του δρομου και μιλαει για προβοκατορες και ασφαλητες που μπαινουν σε αυτες τις γραμμες λογοα αυτης ακριβως της λογικης τους και απο κει και περα λογικο ειναι διαφοροι πυρκαυλοι να παρασυρονται. υπαρχουν διαφορα στον χωρο αυτο
    απο την αλλη ομως χθες δεν υπηρχε η προπαγανδα του κοκκινου για ιδιοκτησια της πλατειας απο το ΠΑΜΕ, δεν υπηρχε ο σκαι και γενικα ο ομιλος, το βημα κτλ και χθες ο πολυς ο κοσμος που ηταν χυμα, εκτος ανταριζα, ξεροντας και τα περσινα βλεποντας και τι εκανε το ΠΑΜΕ ηταν υπερ μας.
    επομενως δεν ειχαν που να πατησουν για να ειναι επιθετικοι απο μονοι τους απεναντι μας, θα τους ετρωγε ο κοσμος.
    ετσι και αλλιως το ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ δεν ειναι επιθετικο σε αλλους χωρους, αμυνεται και προστατευει τον κοσμο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mπραβο στο ΠΑΜΕ για την χθεσινη του σταση.. Σημασια σημερα δεν εχει σημερα να λεμε ποιος την εχει πιο μεγαλη... Αλλα να κοιταξουμε μπροστα κ ενωτικα..Ακομη κ στις 12/2 Αν το ΠΑΜΕ δεν ειχε κρατησει τοτε στην ομονοια ο κοσμος θα χε διαλυθει.. Ας σταματησουν οι θεωρειες συνωμοσιας με τους προβοκατορες (μπορεις να τους χαρακτηρισεις αμυαλους-χωρις σχεδιο-πυρ καβλους πιτσιρικαδες ή ακομη μπαχαλους) αλλα οχι βαλτους (τουλαχιστον οχι ολους , διατηρω τις επιφυλαξεις μου μονο για μερικους)..Ας διαβασετε τα σχολια στο ιντυ https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1435097 να δειτε πως η πλειοψηφια ειδε τα πραγματα με αντικειμενικοτητα.. Καποια δικα μου συμπερασματα
    1ον Ναι ενα καλα οργανωμενο μπλοκ μπορει να κρατησει πολυ καλυτερα
    2ον Κινησεις οπως εχτες φερνουν τον κοσμο πιο κοντα στο ΠΑΜΕ
    3ον Αν ηταν συγκρουσιακο το ΠΑΜΕ σιγουρα χτες θα μιλουσε για εξεγερση(φυσικα το ποτε θα το επιλεξει ειναι δικο του θεμα , αλλα δεν πρεπει να το εχει εκτος ατζεντας )
    4ον Το δρομο τον δειχνει το Ηρακλειο που σημερα συνεχιζει...

    Καποιος που επεκρινε την σταση στις 20/10(οχι γιατι εμποδισε μιαν επανασταση φυσικα ) ...

    ΥΓ.. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε ολες τις αντιφασιστικες δρασεις ακουγεται το συνθημα ΕΑΜ_ΕΛΑΣ...Φυσικα κ εκει δεν πρεπει να λειπει το ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι μπορει να σου δινα ενα δικιο .
      Αλλα μετα το χθεσινο που ειδα με τα ιδια τα ματια μου ,θα πω οτιπροκειται σιγουρα για ΒΑΛΤΟΥΣ προβοκατορες.
      Οταν η κεφαλη της πορειας ειχε φτασει στις στηλες Ολυμπιου Διος και μετα απο απο καποια ωρα εγινε η αναστροφη για να επιστρεψει στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,εμεις που ημασταν στο τελος καμια 10καρια ατομα εν ειδος περιφρυρησης,βλεπουμε πισω απο ενα δεντρο στο δρομο που παει για Βουλιαγμενης να κρυφοκοιταει ενας κουκουλοφορος.Καμια 30ρια μετρα απο εμας.Μολις ειδε οτι η ποριεια επιστρεφει προς Συνταγμα βγαζει το τηλεφωνο ...αγνωστο που.....ΤΥΧΑΙΟ ;;;; ΔΕΝ νομιζω.

      Διαγραφή
    2. Κοιτα τις κουκουλες δεν τις φορας ΜΟΝΟ γιατι εισαι προβοκατορας αλλα για να προφυλαχτεις απο τις καμερες..Οσον αφορα το περιστατικο που αναφερεις να σου πω πως πολλες φορες υπαρχει επικοινωνια απλα για ενημερωση..ΠΧ χτες εγω επειδη ειμαι εξωτερικο ψαχνοντας για δουλεια ,δυστυχως, παρακολουθουσα απο ιντερνετ..Ομως αρκετες φορες πηρα τηλ ή εστειλα μην σε φιλους σρτην πλατεια για ενημερωση..Οπως φυσικα εστειλα οτι το ΠΑΜΕ γυριζει πισω θελοντας να τους εμψυχωσω..Τωρα αν ισχυε το ιδιο ή οχι με αυτο που αναφερεις δεν μπορω να το ξερω...Αποψη μου ειναι πως αν δεν εχω αρκετες αποδειξεις να μην βγαζω συμπερασματα.. Μεχρι να αρχισω να κατεβαινω σε πορειες ειχα την ιδια αποψη αλλα περυσι στο συνταγμα εβγαλα το συμπερασμα το προηγουμενο που σου γραψα..Πιο πολυ τα εχω με πατερουληδες που εκμεταλλευονται τον ενθουσιασμο των πιτσιρικαδων..Φυσικα δεν αποκλειεται να υπαρχουν κ βαλτοι.. Απλα οι συζητησεις για προβοκατορες μετα απο μερες οπως η χθεσινη την βρισκω ανευ ουσιας, ειδικα οπως κ στις 12/2 , ενα πολυ μεγαλο κομματι του κοσμου συμμετεχει ή επευφημει οσους συγκρουονται... Για χθες στεκομαι στην σταση του ΠΑΜΕ που αν συνεχισει ετσι πιστεψε με θα διπλασιασει τις δυναμεις του..Αν κ για μενα στοχος ειναι η ανατροπη κ οχι ποιος την εχει μεγαλυτερη....

      Διαγραφή
    3. για το συγκεκριμενο περιστατικο που περιγραφει ο ανωνυμος πιστευω οτι ξεχωριζει ποιος το κανει για να ενημερωσει φιλους/οικογενεια και ποιος για κατι αλλο, οποιος εχει την στοιχειωδη πειρα αυτα τα καταλαβαινει

      Διαγραφή
    4. "φυσικα το ποτε θα το επιλεξει ειναι δικο του θεμα , αλλα δεν πρεπει να το εχει εκτος ατζεντας" Τωρα το επισασες. Το ΠΑΜΕ αυτο ακριβως λεει. Την στιγμη της συγκρουσης θα την διαλεξουμε εμεις και οχι αυτοι. Αυτοι στηνουν της παγιδες τους με την προβοκατσια για να πεσεις μεσα.
      Και φυσικα δεν ειναι εκτος ατζεντας. Ειναι στρατηγικος στοχος οχι απλα θεμα ατζεντας

      kagemusha

      Διαγραφή
    5. Θα ήθελα με αφορμή το μήνυμα σου π να πω μερικά πράγματα.

      Την κουκούλα μπορεί κάποιος να τη φοράει για τη βροχή για το κρύο για να μη τον πιάσει η κάμερα.
      Όμορφα και ωραία όλα αυτά και όποιος θέλει ασ φορά όσες κουκούλες θέλει.

      Η προσφιλή τακτική του κράτους που επιτίθεται στο λαϊκό οργανωμένο ΤΑΞΗΚΟ κίνημα είναι η προβοκάτσια. Συνηθίζει να προσχωρεί μέσα του με συγκαλυμμένες προθέσεις και χαρακτηριστικά. Το ταξικό κίνημα για να μπορέσει να πετύχει το στόχο του πρέπει να προστατευτεί από τις προβοκάτσιες. Συνεπώς πρέπει να τηρεί κάποιους κανόνες ασφαλείας. Ένας πολλή βασικός, είναι ότι δεν κρύβουμε τα πρόσωπα μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, για να μην πει κάποιος, δεν ξέρω, δεν είδα και τελικά τα ρίχνουμε όλα στο κίνημα! Και ξέρουμε και είδαμε και τους τσακίσαμε, έτσι ώστε το κίνημα να μη συκοφαντείται από τέτοιες πράξεις. Έχει πήρα το κίνημα από καλημενοπροσωπάκηδες ή μη που έχουν επιτεθεί από τα μέσα στην πορεία, βλέπε 48ωρη δεν πληρώνω. Όσο αγνές προθέσεις και αν έχει το δεν πληρώνω, έστω και άθελά του, τους περιέθαλψε και τους έφερε κοντά στο στόχο τους, γιατί είναι πάτε σκύλοι αλέστε είτε με καλυμμένα είτε με ακάλυπτα πρόσωπα και πέτρες στο χέρι η την τσάντα.
      Εγώ έχω μία αρχή. Στην κινητοποίηση παίρνω την ταυτότητα μου, τις σωματικές μου δυνάμεις όσες διαθέτω και την πειθαρχεία μου στο σύνολο και τις συλλογικές αποφάσεις.
      Με απλά και καθαρά λόγια. Όποιος κρυώνει, βρέχετε ή φοβάται τις κάμερες και για αυτό χρειάζεται κουκούλα και να καλύπτει το πρόσωπό του, μπορεί να πάει σπίτι του. Ξέρω πολλά κοριτσάκια που εχτές δεν κρύωναν, δεν βρέχονταν και ας έβρεχε, και δεν φοβόντουσαν την κάμερα, δείχνοντας τα πρόσωπά τους. Όσο για τις αποδείξεις και τα συμπεράσματα δεν είπε ποτέ το ΠΑΜΕ ότι όποιος φοράει κουκούλα ή στέλνει μνμ είναι προβοκάτορας. Δεν διώχνεις αυτόν με το καλυμμένο πρόσωπο από την πορεία με την βεβαιότητα ότι είναι προβοκάτορας αλά για λόγους ασφαλείας. Όταν φοράς τη ζώνη στο αυτοκίνητο δεν τη φοράς γιατί θα τρακάρεις αλλά γιατί ξέρεις ότι γίνονται «τρακαρίσματα». Όποιος κατεβαίνει με καλυμμένο πρόσωπο χωρίς να είναι προβοκάτορας είναι απλός ασυνείδητος. Συνεπώς τα παλικάρια μπορεί να ήθελαν φεύγοντας να ενημερωθούν αλλά γίνονται και «τρακαρίσματα». Μάλιστα στις συγκεντρώσεις γίνονται συνέχεια.
      Αν η διαμαρτυρίες στους δρόμους δεν είχαν τέτοια επεισόδια, ένα τεράστιο μέρος του λαού που δεν είναι έτυμο να μπει στη φωτιά της μάχης, θα ήταν στους δρόμους και τους ταξικούς αγώνες, που θα διαπαιδαγωγούνταν αγωνιστικά και θα απέβαλε όλους τους φόβους του. Για αυτό το ταξικό κίνημα σπάει στους κόλπους του την προβοκάτσια στενοχωρώντας κάποιους που θέλουν να υπάρχουν μέσα του με καλυμμένα πρόσωπα και αγνές προθέσεις.

      Τώρα όσο αφορά το στόχο που είναι η ανατροπή.
      Η ανατροπή είναι κάτι πολλή γενικό. Ανατροπή είναι να αλλάξει το κόμμα που κυβερνά, ανατροπή είναι να μην βγαίνει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο και επίσης ανατροπή είναι όταν έπεσα από την καρέκλα μου. Η ανατροπή για το ταξικό κίνημα όμως είναι πολλή συγκεκριμένη. Να αλλάξει χέρια η εξουσία. Να φύγει δηλαδή από τα χέρια της αστικής τάξης και να περάσει στα χέρια των εργατών και των συμμάχων τους. Όλος ο έλεγχος του κράτους θα γίνετε μόνο από την εργατική τάξη και τους συμμάχους τους. Αυτό που λέμε λαϊκή εξουσία. Όταν λιπών κάποιος θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με αυτόν που θέλει να ανατρέψει το κοινωνικό σύστημα, τις περισσότερες φορές φέρνει εμπόδια και σπέρνει αυταπάτες.
      Δεν ξέρω τι εννοείς ανατροπή, για αυτό είπα, ότι από τα λεγόμενά σου πήρα την αφορμή να απαντήσω γενικότερα εκφράζοντας τη γνώμη μου.

      Διαγραφή
    6. @π:
      "...Κοιτα τις κουκουλες δεν τις φορας ΜΟΝΟ γιατι εισαι προβοκατορας αλλα για να προφυλαχτεις απο τις καμερες..."
      Μπορείς να μου πεις ΕΝΑΝ που να έχει συληφθεί από φωτογραφία ή κάμερα, μετά την υπόθεση Μπαλλή-Τριανταφύλλη στην δεκαετία του '80;
      Και φωτογραφίες των ίδιων ανθρώπων ΠΡΙΝ και ΑΦΟΥ βάλουν τις κουκούλες, υπάρχουν από λόλες; τις συγκεντρώσεις.
      Νισάφι με την αφέλεια.
      Σε αυτήν την εποχή είναι επικύνδινη!

      Διαγραφή
    7. "Ανατροπή" είναι και η εκπομπή του Πρετεντέρη...
      Θ.Κ.

      Διαγραφή
  11. για το αν ειναι συγκρουσιακο ή οχι.
    το αν καποιος ειναι συγκρουσιακος ή οχι δεν εξαρταται απο το αν τις παιζει με τα ματ στο συνταγμα (γιατι μονο εκει και πουθενα αλλου; γιατι οπου ο χωρος παει μονος του δεν εχει τετοια;) αλλα το πως συγκρουετε με αυτους που εχουν την εξουσια και οχι με αυτους που την ασκουν
    στην συγκεκριμενη περιπτωση, οπως και περισυ, το θεμα δεν ηταν να τις παιξεις με τους μπατσους, σε ενα χωρο που για αυτους στην τελικη και απο θεμα τακτικης ειναι προνομιακος, αλλα να μεινει ο κοσμος οσο γινεται ποιο πολυ και να νοιωσουν την πιεση οι μεσα. με τα μπαχαλα το μονο που καταφεραν ηταν να φυγει ο κοσμος μια ωρα αρχιτερα.
    αρα λοιπον η συγκεκριμενη τακτικη καθε φορα που μαζευετε λαος, αντικειμενικα, ειτε γινεται απο βαλτους ειτε απο λαθος τακτικη, εξυπηρετουν το κρατος στην τελικη, απογοητευοντας και τρομαζοντας τον κοσμο και στελνωντας τον σπιτι. ας αναλογειστουμε πως θα ηταν η κατασταση χωρις την μαρφιν λεω εγω, οταν περναγε το δευτερο μνημονιο, πως χωρις την δολοφονικη επιθεση στο ΠΑΜΕ πριν ενα χρονο.
    τελειωνοντας, ακομα και αν ας πουμε καταφερεις και κατεβασεις κοσμο οργανωμενο 100% και ακομα και αν μπεις στην βουλη, μετα τι;
    εγω να δεχτω οτι φυλαγαμε την βουλη για την κουβεντα και μονο, αν δεν την "φυλαγαμε" και εμπαινε ο κοσμος μεσα τι θα γινοτανε;
    το πιθανοτερο λοιπον ειναι να γινωταν πλιατσικο στους χωρους, να ξυλοφορτωνανε στην καλυτερη κανα βουλευτη γιατι μπορει να ειχαμε και χειροτερα και μετα;;;;;;
    θα μπουκαρε μεσα στρατος και αστυνομια, στρατιωτικος νομος και τα γνωστα.
    θα μπεις και στο συμβολο κοινοβουλιο/χειμερινα ανακτορα, οταν ξερεις οτι θα εχεις προυποθεσεις να υπερασπιστεις οχι το κτιριο, αλλα την εξουσια αυτη καθεαυτη που θελεις να στησεις, την εξουσια της εργατικης ταξης.
    επομενως το να μακελευεσαι καθε τρεις και λιγο εθιμοτυπικα ειναι το λιγοτερο παιδιαστικο πολιτικα και στην χειροτερη υποπτο, γιατι εγω εχω μαθει σε καθε τι που γινετε πριν μιλησω να ρωταω "ποιος ωφελειτε;" και καθε φορα σε τετοια γεγονοτα η απαντηση ειναι το κρατος.
    στα ματια μου λοιπον οι "αντιεξουσιαστες" της τυφλης συγκρουσγης για την συγκρουση ειναι περα για περα συστημικοι και συγκρουσιακοι μονο απεναντι σοτ κινημα.
    χθες η παρουσια τους επι της αμαλιας (καποιοι απο το α/α χωρο ηταν) ηταν η δικαιολογια που χρειαζονταν οι μπατσοι για να κανουν το πεσιμο. ο χωρος τους εχει λιδορηθει και απο τους ιδιους και απο την σταση τους απεναντι σε καραμπινατες προβοκατσιες που πλεον ακομα και οι παρουσια καθαρων τετοιων ομαδων να προκαλει τετοιες αντιδρασεις(που μπορει να διαφωνω πολιτικα, αλλα μεχρι τωρα δεν φαινονται διαβρωμενες).
    υ.γ. για το ποσο ο α/α χωρος ειναι αγνος, δεν ειναι μακρια οι μερες που στην θεσσαλονικη υπηρχε πολεμος με διακυβευμα το ποιος θα αφισοκολει για συναυλιες (απο εταιρειες κανονικες οχι κινηματικες συναυλιες) για καταγγελιες μεχρι απαγωγων και βασανισμων εκατερωθεν, στο Indy τα γραφανε μονοι τους.
    αν θελει ο χωρος περα απο τις διαφωνιες μας να μπορουμε να επικοινωνουμε ας κανει την αυτοκαθαρση του, ας περιφρουρει τις γραμμες του για να μην τους χρεωνουν τις μαρφιν και τις επιεθεσεις σε εργατες (γιατι απο οτι διαβαζω και εχθες ειχαμε κρουσματακια) και τα ξαναλεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το "τα ξαναλεμε" εχει την ενοια ξανασυζηταμε και οχι κατι ειρωνικο ή κακοπροαιρετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας αφησουμε τα χθεσινα.Ολοι τη κυριακη στις 5 το απογευμα στην ομονοια!!!Να ξαναβουλιαξουμε το Συνταγμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φοβουνται το ταξικο νικηφορο μετωπο. θα ηττηθουν. το π.α.με. στυλοβατης του ταξικου αγωνα και ιδεολογικος προπαρασκευαστης της σοσιαλιστικης κοινωνιας γιγαντωνει μερα τη μερα. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παει για συγκεντρωση στην Κυριακη το ΠΑΜΕ στην Αθηνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΝΟ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ, ΣΤΑ ΓΙΑΠΙΑ, ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ''ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ''ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ'' ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΑΝΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΩΝ. Α! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΤΕ , ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΤΕΣ.ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ HAPPENINGS ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΒΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ-ΡΕΠΟ-ΓΟΝΙΚΕΣ ΚΛΠ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΩΚΙΔΑ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε συ Γιώργος-Φωκίδα-Υγειονομικός για κάνε μια επαφή στο subutai.red@gmail.com
    Δεν έχω δει και πολλούς παμίτες από Φωκίδα στο net.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμπρος για ΠΑΜΕ γερο και μαζικο, για παντα να τελειωνουμε με τον οπορτουνισμο....καλα δεν ειναι συνθημα για εξω, αλλα για μεταξυ μας καλο ειναι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. subutai ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ, ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ..... ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΜΙΤΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ.
    ΓΙΩΓΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ-ΦΩΚΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πολλες πληροφοριες, που δεν χρειαζεται εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. modesto(xexexe) 3erw ti apantw kai pws apantw!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπροστάρηδες

    Σ’ είδα σύντροφέ μου που ’πεφτες στα χέρια τους
    Ήσουν στην πρώτη τη γραμμή. Περιφρούρηση
    Πώς να τρέξω να σε βοηθήσω όμως;
    Περιφρούρηση ήμουν κι εγώ
    Βάσταγα ταμπούρι μην σκοτώσουν τις γυναίκες
    Τις μανάδες, τις αδελφές, τις αγαπημένες.
    Νόμος είναι το δίκιο τού εργάτη!
    Φώναξα μονάχα δυνατά

    Σ’ είδα γιε μου να γίνεσαι κομμάτια στα χέρια τους
    Ήσουν στην πρώτη τη γραμμή. Περιφρούρηση
    Πώς να τρέξω να σε βοηθήσω όμως;
    Περιφρούρηση ήμουν κι εγώ
    Φύλαγα τα νώτα μας απ’ την άλλη μεριά
    Μην σκοτώσουν οι φονιάδες τις έγκυες και τα παιδιά
    Νόμος είναι το δίκιο τού εργάτη!
    Φώναξα μονάχα δυνατά

    Σ’ είδα συνάδελφε που λυσσασμένοι σού ορμήσαν οι άνανδροι
    Ο κρυφός στρατός των καπιταλιστών
    Οι φασίστες, οι πληρωμένοι φονιάδες
    Οι φασιστοαναρχοαυτόνομοι, οι κουκουλοφόροι
    Οι καλοταϊσμένοι απ’ την εξουσία των μονοπωλίων
    …αντιεξουσιαστές
    Μαζί τους και μασκαρεμένοι ασφαλίτες
    Με όπλα φονικά, οπλισμένοι οι αλήτες
    Πώς να τρέξω να σε βοηθήσω όμως;
    Περιφρούρηση ήμουν κι εγώ
    Βάσταγα τα πλάγια μη σφάξουν τους μαθητές
    Νόμος είναι το δίκιο τού εργάτη!
    Φώναξα μονάχα δυνατά

    Σ’ είδα κομμουνιστή να πέφτεις μ’ αυτοθυσία στη φωτιά
    Όπλο σου μοναδικό το σφυροδρέπανο στην καρδιά
    Μόνος σου ενάντια στους προβοκάτορες του κράτους των αφεντικών
    Πώς να τρέξω να σε βοηθήσω όμως;
    Μου τό ’χες απαγορέψει
    «Ό,τι και να γίνει, στη θέση σου εσύ!»
    «Ψυχραιμία και όχι πανικός, μην κινδυνέψει ο λαός!»
    Αυτήν την εντολή είχε δώσει το Κόμμα.
    Περιφρουρήστε τη λαϊκή διαδήλωση!
    Προστατέψτε το λαό που αγωνίζεται για το ψωμί του
    Προστατέψτε το λαό που διαδηλώνει για τα δικαιώματά του Για τη δουλειά, τη μόρφωση, την υγεία, την παιδεία
    Προστατέψτε αυτούς που παράγουν όλον τον πλούτο!
    Ούτε μια στάλα αίμα για τους κηφήνες, τους πλουτοκράτες
    Ούτε μια στάλα αίμα για να σωθούν τα κέρδη τους
    Ούτε μια θυσία για τη δική τους εξουσία

    Οι μόνες θυσίες που πρέπει να γίνουν
    Είναι αυτές που θα φέρουν το λαό στην εξουσία
    Κι αυτό κάνατε σύντροφοί μας
    Αυτό κάνατε κομμουνιστές
    Αυτό που κάνετε πάντα!
    Αυτό που προστάζει το Κόμμα
    Το τιμημένο ΚΚΕ!
    Αυτό που προστάζει ο Μαρξισμός-Λενινισμός
    Αυτό που προστάζει η ίδια η ζωή!
    Προστατεύετε το λαό οδηγώντας τον στην ελευθερία του
    Τούτο είναι που πυροδοτεί το μίσος των εχθρών σας
    Γι’ αυτό χύσατε και πάλι το αίμα σας

    Κι αυτό το καθάριο αίμα σας σύντροφοι
    Το κατακόκκινο σαν το λάβαρό μας
    Μπήκε φραγμός στα σχέδια τους
    Αλλιώς, θά ’ταν πολλοί οι νεκροί στη διαδήλωση
    Αυτός ήταν ο στόχος των προβοκατόρων
    Των παρακρατικών τού κράτους των αφεντικών
    Να διαλύσουν τη διαδήλωση
    Να τη ματώσουν με πολλούς νεκρούς
    Να τρομοκρατήσουν το λαό
    Μην τολμήσει κι ανατρέψει το σάπιο καπιταλισμό
    Τον ιμπεριαλισμό

    Μα δεν τα κατάφεραν σύντροφοι!
    Τους σταματήσαμε όλοι οι μπροστάρηδες μαζί
    Και πρώτοι εσείς με το αίμα σας!
    Με το αίμα σας υπογράφτηκε ξανά η ταξική η πάλη
    Γιατί έτσι δένεται τ’ ατσάλι!
    Με ασίγαστη ταξική πάλη!

    (Απ' το βιβλίο
    "...Δ! Τραγουδοποιήματα" της συγγραφέως Καλής Γκέλμπεση)

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    21 Οκτωβρίου 2012 10:45 μ.μ.

    συγγνωμη για την κλεψια απο το blog Γιώργος Σαρρής!

    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.