5 Νοεμβρίου 2012

Η προπαγάνδα τους, απλά… «δεν υπάρχει»!


Τις τελευταίες βδομάδες είμαστε μάρτυρες ενός καλά στημένου σκηνικού για να περάσουν με κάθε τρόπο τα νέα «τελευταία» μέτρα, με όσο το δυνατό μικρότερο πολιτικό κόστος για την «συγκυβέρνηση» των πλουτοκρατών.

Σκηνικό ψεύδους, εκβιασμών, ψυχολογικής βίας και τρόμου, σχεδιασμένο από επικοινωνιολόγους και ειδικούς στην μελέτη της ψυχολογίας της μάζας, που αναλαμβάνουν να επιβάλουν στο λαό τα ΜΜΕ της άρχουσας τάξης. Πρωθυπουργικά διαγγέλματα, «φορτισμένες» δηλώσεις υπουργών, δημοσιογράφοι-«σχολιαστές»-«αναλυτές» καταβάλουν κάθε προσπάθεια να καταπνίξουν τη λαϊκή οργή.

Δευτεροκλασάτος πρωταγωνιστής, σε όλη αυτήν την προσπάθεια, η εφημερίδα-site, του γνωστού… κομιστή, που πριν τις εκλογές  «ανέλυε» σχέδια «αποφυγής εκτρόπων»  αν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που «έπρεπε». Τότε είχαμε γράψει πως η προπαγάνδα τους ξεπέρασε κάθε όριο. Όμως απ’ ότι φαίνεται τα όρια συνεχώς απλώνουν…

Δείτε τι σκαρφίστηκαν οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού Σαμαρά και τον έβαλαν να κάνει, δυο μέρες πριν από τον λαϊκό ξεσηκωμό της 48ωρης γενικής απεργίας. Δείτε πως πλασάρει την «είδηση» το protothema.gr


"«Προχώρα είμαστε μαζί σου»
Περίπατος του πρωθυπουργού στο Σύνταγμα

Απλοί πολίτες έδωσαν το καλύτερο ψυχολογικό ντοπάρισμα στον κ.  Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αποφάσισε να πάει πεζός από το κοινοβούλιο στο υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα και μόλις είχε ολοκληρώσει την συνάντηση με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, έκπληκτοι δημοσιογράφοι και τα μέλη της προσωπικής του φρουράς τον είδαν να παίρνει τον στενό του συνεργάτη και υπεύθυνο του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού στην Βουλή, Νίκο Τσούτσια και να κατευθύνονται προς την Βασιλίσσης Σοφίας.

Στον δρόμο αρκετοί πολίτες τον σταμάτησαν προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις αλλά και να τον παροτρύνουν να συνεχίσει την προσπάθεια ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας λέγοντάς του «προχώρα… είμαστε μαζί σου».

Στα αξιοσημείωτα,  περιλαμβάνεται και το στιγμιότυπο με ένα νεαρό ζευγάρι που έδωσαν το κινητό τους τηλέφωνο στον κ. Τσούτσια προκειμένου να τους φωτογραφήσει με τον πρωθυπουργό."

Απευθύνονται σε κατοίκους… «μπανανίας»;

Πηγη: Oikodomos

1 σχόλιο:

  1. Στον Γιωργακη ενας συνταξιουχοςν ειχε προσφερει την συνταξη του για το "καλο της χωρας"-αραγε σημερα εχει συνταξη?-στον Αντωνακη δυο συνταξιουχοι προσφεραν τον "εαυτο" τους για να καδραριστουν μαζι του, αυριο στον Αλεξη τι θα προσφερουν οι συνταξιουχοι?
    Παρακαλω σοβαρες απαντησεις, κανω μια σπουδη στην συμπεριφορα των ενηλικων εν μεσω κρισης και θελω βοηθεια...και βασικα καλημερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.