4 Νοεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές πριν προλάβει να οργανωθεί το κίνημα


«Η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές, για να συνεχίσει την πολιτική της υπέρ των μονοπωλίων και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές προτού προλάβει το κίνημα να οργανωθεί και ξεσκεπαστεί ο πραγματικός χαρακτήρας της δικής του πολιτικής, που είναι πολιτική διαχείρισης της κρίσης σε βάρος του λαού» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρα, στη διάρκεια της οποίας ζήτησε τη διενέργεια εκλογών.
«Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε ξεσηκωμό στην κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής της πολιτικής που υπηρετεί τα μονοπώλια, για διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού. Οι αγώνες του λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένοι» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

17 σχόλια:

  1. ΤΗΝ κανελη να μαζεψετε . Φτανει πια ,δεν αντεχεται αλλο η γυρα στα μικροφωνοκαναλια. χωρια που δεν κανει πια παρα μονο κατινιες,...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο το προΒΛΗΜΑ του κινηματος(που λεει η ανακοινωση απο πανω) ειναι η Κανελη......
      ελα ρε φιλε που εισαι τοσο καιρο και ολοι λεγαμε τι φταιει;;;;;;;;

      Ο.

      Διαγραφή
    2. Τι να σου πω βρε παιδί μου …. Παράξενα πράγματα …. Προεκλογικά παρακαλούσαν οι πάντες να γίνει ΓΓ του ΚΚΕ …. Σήμερα ξίνισε και αυτή ξαφνικά …. Πολύ περίεργα τα πράγματα πλέον ….

      Διαγραφή
  2. CHE μην το ψαχνεις, οτι και να κανει το ΚΚΕ οπως και να το κανει, κατι θα τους φταιει, το μονο που δεν τους φταιει ειναι το κακο το ριζικο τους...και η βλακεια τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες και το κάνουν αυτό, για να σε αναγκάσουν να πεις το γνωστό « αυτά μόνο στην λέγονται και γράφονται» …. Να «καίγονται» από την διαφωνία τους, με το ΚΚΕ και την πολιτική του , στην τελική καλά κάνουν, δικαίωμα τους …. Αλλά ρε παιδιά …. Μια συνέπια σε αυτά που έχετε πει κατά το παρελθόν ….. Και ξέρεις Tassos … Τώρα έχει σειρά ο άλλος τους μεγάλος πόθος για την θέση του ΓΓ, ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ….

      Διαγραφή
  3. παιδια δεν παιζεστε....μπραβο! Δηλαδή να μεινει η κυβερνηση των μνημονίων; Τη μια πατάτα πίσω από την άλλη κάνετε... Αν όπως λέτε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική διαχείρησης ας φανεί....δηλαδή τι μας λετε;.... να μη γινουν εκλογές για ν΄αποκαλυφθεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Αν είναι να φανεί θα φανεί. Και τότε θα ναι πιο ευκολα για το ΚΚΕ τα πραγματα...
    μάλλον καπου χαθήκατε....Το 4,5% αδύνατον να χωνευτεί ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν όμως φανεί, ίσως να είναι και αργά για όλους μας ( Δημοκρατία της Βαϊμάρης)…. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει με διαφορετική πολιτική, όταν έχει την στήριξη των ίδιων ευρωπαίων, προέδρων, επιτρόπων, ηγετών, όπου είχε και έχει και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ … «Σουλτς σε Τσίπρα:''Σε υποδέχομαι σαν πρωθυπουργό''» … Μέσα στην ΕΕ και το €, τι διαφορετικό θα καταφέρει να κάνει?

      Διαγραφή
  4. Και ελπίζω να βρείτε καλύτερα επιχειρήματα από τα θεοκρατικά ότι είμαστε υποκριτές γι αυτό και δηλώσαμε οτι ψηφίζουμε την πρόταση του ΚΚΕ για τη κατάργηση των μνημονίων...Εως χθες λέγατε ότι δεν προκειται να το ψηφίσουμε...τώρα είμαστε υποκριτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πατάτα την κάνεις εσύ αστυάνακτα. Μάλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. από που ρε φίλε έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ΚΚΕ λέει να μείνει η κυβέρνηση των μνημονίων και το αναρωτιέσαι ρητορικά; Το έβγαλες επιδίδει το ΚΚΕ λέει;: «Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε ξεσηκωμό στην κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής της πολιτικής που υπηρετεί τα μονοπώλια, για διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού"
    Δηλαδή ρε μεγάλε η παραπάνω πρόταση Σημαίνει ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ;
    Δηλαδή αν ξεσηκωθεί ο λαός, όπως προτείνει το ΚΚΕ, και ανατρέψει την πολιτική των μονοπωλίων, θα μείνει η κυβέρνηση των μνημονίων; Μα καλά είσαι βλάκας;
    Για να καταλάβουμε, αν ήσουν με την κυβέρνηση θα έμενες στο πρώτο σκέλος τις ανακοίνωσης που λέει: "Η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές, για να συνεχίσει την πολιτική της υπέρ των μονοπωλίων" και θα εγκαλούσες το ΚΚΕ που ζητά εκλογές πριν την ώρα τους.

    Επειδή κάτι δεν έχω ενημερωθεί σωστά, μπορεί κάποιος να μου φέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ που προδικάζει την ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί ο φίλος μας λέει οτι χθες λέγαμε οτι δεν πρόκριτε να το ψηφίσουν. Επίσης πάλη από την ελλιπή ενημέρωση μου, γνωρίζω οτι ψηφοφορία δεν έγινε και δεν θα γίνει ποτέ για την πρόταση νόμου του ΚΚΕ. Συνεπώς απο το θα ψηφίσω μέχρι το ψήφησα έχει πολύ δρόμο και ακόμα περισσότερο στο εφάρμοσα! Εδώ μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση μνημονίων και στα σωματεία τα συνδικαλιστικά του όργανα σε πλήρη στοίχιση με την ΠΑΣΚΕ ψηφίζουν όλες τις μειώσεις μισθών που επέβαλε το μνημόνιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλει σε χώρους δουλειάς το μνημόνιο πριν ακόμα καλά καλά κυβερνήσει.

    Το στομάχι τον κομουνιστών χωνεύει τα πάντα, εξορίες, φυλακές εκτελέσεις, παρανομίες, είτα του ΔΣΕ και ποτέ δεν κάνει πίσω, εδώ και 96 χρόνια εμπνέει τους αγώνες των εργαζομένων, πόσο μάλλον στο 4,5%. Αν πάλη φίλε μου πιστεύεις ότι η πλειοψηφία κατέχει την αλήθεια σε ενημερώνω οτι όλα τα δεινά, μας τα έχουν επιβάλει με το πρόσχημα της πλειοψηφίας που δημιουργεί το αστικό κράτος νοθεύοντας τη συνείδηση του λαού.

    Δεν χριάζετε να ελπίζεις στο τι επιχειρήματα θα βρούμε, αρκεί να κοιτάξεις τις θέσεις των περισσοτέρων συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα καλύτερα τα όσα λέει ο πρώην πασόκος και νυν ΣΥΡΙΖΑ κ Κολλάς για τα σωματεία.
    Τα επιχειρήματα τα δημιουργείτε εσείς. Και κάτι τελευταίο για όσους μιλούν για συνεργασία. Η συνεργασία γεννιέστε απο τα κάτω, απο τους χώρους δουλειάς εκεί δηλαδή που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται κατα κύριο λόγο με την ΠΑΣΚΕ.

    Η πουτάνα θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μ΄αρέσει που όλοι του συναφιού τους και της ποιότητάς τους ως άνθρωποι κοπανάνε το 4,5% του κκε λες και είναι κριτήριο ορθότητας των απόψεων οι πλειοψηφίες.Τη βαρβαρότητα που ζούμε όμως οι πλειοψηφίες τους την δημιούργησαν.Πάντως ήθελα να ήξερα τι γυαλιά φοράνε και δε βλέπουν τι εστί ΣΥΡΙΖΑ. Το σύστημα όταν τίθεται σε κίνδυνο έχει πάντα δεκανίκια και αντικαταστάτες παντελώς ακίνδυνους. Ξεστραβωθείτε διαβάστε σκεφτείτε γαμώτο.
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αλλά υπάρχει ένα πιο απλό ερώτημα που είναι: Όταν αυτοί πέσαν στο 4 % γιατί δεν αναρωτήθηκαν εάν είναι λάθος στην θεωρία τους?? Άρα το ποσοστό δεν είναι κριτήριο ορθότητας όπως λες. Είναι θέμα πολιτικών επιλογών και ποια τάξη εξυπηρετείς.

      Διαγραφή
  7. αμα ξεστραβωθούν και διαβάσουν μαιρούλα θα σας πάρει όλους ο διάολος (και τον σύριζα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασικά ο ΣΥΡΙΖΑ σώζεται γιατί δεν θα τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση νόμου! Έτσι μπορεί να δηλώνουν ότι συμφωνούν και ύστερα να τοποθετούνται και επί της ουσίας να διαφωνούν. Μπορούν με αυτό τον τρόπο να κάνουν όση σπέκουλα θέλουν...Αυτός είναι ο οπορτουνισμός, πολιτικοί απατεώνες χωρίς πάτο...Άξιοι στο δρόμο του ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά και στην ψηφοφορία μια από τα ίδια θα βλέπαμε. Δηλαδή ψήφιση επί της αρχής και καταψήφιση στα άρθρα που διαφωνούμε αλλά όλως τυχαίος είναι τα πιο σημαντικό. Το ένα σου λέει ότι είναι μέρα το άλλο ότι είναι νύχτα.

      Διαγραφή
  9. Έτσι να διαφημίζετε τον ΕΟΠΥ σαν πάροχο 'δημόσιας' και 'δωρεάν' υγείας αφού αύριο θα τον διαχειρίζεστε εσείς.... και το μόνο που θα αλλάξει θα είναι η τηλεφωνήτρια που θα λέει:

    ''ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ γιατρός δεν υπάρχει, αλλά ο Αλέξης διαπραγματεύεται σκληρά... Υπομονή... Ο ΣΕΒ και οι Εφοπλιστές σαν γνήσιοι πατριώτες θα δώσουν κάτι και θα έχουμε σύντομα στοκ απο Depon....
    Οι γιατροί χωρίς σύνορα θα προγραμματίσουν δωρεάν εξετάσεις σε όλες τις πλατείες της χώρας... Δεν κατάλαβα στην Αφρική πως ζουν δηλαδή....? ''


    Το σχόλιο του Συριζαίου για άλλη μια φορά ήταν ξεκάθαρο και βαθύτατα πολιτικό....
    Ξεφτίλα έχουν γίνει.... Πάνε για κυβέρνηση και πάλι το ΚΚΕ παρακαλάνε να τους συνδράμει... Απο την μια σου λένε για το 4.5% και απο την άλλη κολοτρίβονται για την κυβ της αριστεράς....
    Έτσι, το ΚΚΕ πίσω δεν θα κάνει.... ΤΑΞΙΚΟΣ αγώνας και οργάνωση απο τα κάτω με το ΠΑΜΕ μπροστά... και θα δούμε πως παραμερίζεται ο Συριζα και οι 'επαναστάτες' απο τους εργάτες.... Λαϊκή-εργατική εξουσία....
    Τώρα είναι η καπιταλιστική κόλαση και η δευτέρα παρουσία του Σοσιαλισμού κοντοζυγώνει....

    Αριστερός Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.