14 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΑΜΑ Δεν πέρασε η τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής

Στο κενό έπεσε η χτεσινή προσπάθεια ομάδας της Χρυσής Αυγής να καλλιεργήσει κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου Περάματος, αφού κάτω από την αγωνιστική αντίδραση των ίδιων των εργαζομένων τα φασιστοειδή υποχρεώθηκαν σε φυγή.
Η ομάδα των φασιστοειδών αντέδρασε όταν -κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος- οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έθεσαν θέμα να ληφθεί απόφαση ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης και τις απολύσεις, για να μη σταλούν ονομαστικοί κατάλογοι των εργαζομένων και να χρηματοδοτηθούν οι δήμοι από τον κρατικό προϋπολογισμό. Συγκεκριμένα, μέλος της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στην αίθουσα ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι υποφέρουν γιατί δε ψήφισαν αυτό το κόμμα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αμέσως πήραν τον λόγο και αποκάλυψαν το ρόλο της Χρυσής Αυγής ως σιδερένια γροθιά του καπιταλιστικού συστήματος που πρέπει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να απομονώσουν και να στείλουν αυτά τα μορφώματα εκεί που πρέπει, στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Τότε η ομάδα των φασιστοειδών προσπάθησε να επιτεθεί στους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με προπηλακισμούς και απειλές για τη σωματική τους ακεραιότητα. Αμεση ήταν η αντίδραση των εργαζομένων στο δήμο αλλά και εργαζομένων από όλη την περιοχή που έσπευσαν στο σημείο, που ανάγκασαν τους Χρυσαυγίτες να λουφάξουν.
Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να πάρει θέση όταν απαιτήθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να καταδικάσει τη δράση των φασιστοειδών. Βέβαια, αυτή η ομάδα λάκισαν σαν τα θρασίμια, μόλις είδαν ότι στην αίθουσα άρχισαν να καταφτάνουν οι εργάτες από διάφορους κλάδους στην περιοχή.
Παρέμβαση έκανε στη συνέχεια μαζική αντιπροσωπεία της Γραμματείας ΠΑΜΕ Πειραιά, καλώντας το Δημοτικό Συμβούλιο να καταδικάσει τα αντιλαϊκά μέτρα. Οταν κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να καταδικάσει και τη δράση της Χρυσής Αυγής και τους προπηλακισμούς σε βάρος των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τότε αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, διέλυσαν τη συνεδρίαση.

2 σχόλια:

  1. Μου κάνει εντύπωση που κανείς δε σχολιάζει τη στάση των υπολοίπων στο Δημοτικό Συμβούλιο... αλλά τι να σχολιάσει κανείς,λαμόγια τότε,λαμόγια τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ!!ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.