13 Νοεμβρίου 2012

Χειμερινές μεταγραφές



"Αριστερόφατσα" ...έτσι;

Στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να μετράει πλέον ο Ι. Μιχελογιαννάκης. Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. Τσίπρα.

Ο βουλευτής που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια πέρασε στη ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι βρήκε νέα στέγη αφού δήλωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ότι είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει-βοηθήσει στην κάθε προσπάθεια ανατροπής του παλιού και του σάπιου.

"Στη συζήτηση που κάναμε υπήρξε συμφωνία, ώστε ως ανεξάρτητος βουλευτής να μπορώ να συμμετάσχω στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενος και να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα οικονομικά", ανέφερε σήμερα στο real.gr.


Πηγή: "Πρωταγωνιστής"

41 σχόλια:

  1. Νά λοιπόν που αποκαλύπτεται ότι υπάρχει και μαρξισμός της δραχμής: Η ελληνική αστική τάξη είναι χωρισμένη στα δυο, ένα τμήμα της είναι με το ευρώ και το εκπροσωπούν πολιτικά ο Σαμαράς και οι δορυφόροι του, κι ένα άλλο τμήμα της είναι με τη δραχμή και το εκπροσωπούν πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δορυφόροι του. Την αυτουργία και την τιμή της άποψης έχει η Αλέκα Παπαρήγα και η ανακοίνωσή της έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό. Υπήρξε δε τόσο πειστική, ώστε να συγκινήσει ακόμα και τo δίδυμο Σαμαρά-Στουρνάρα, που τη βρήκε «συνεπή» – σε αντίθεση με τις ασυνεπείς απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

    Το εύρημα βέβαια, αν και με νεωτερικές φιλοδοξίες, έχει αρχαιολογική αξία: άσπρος σκύλος, μαύρος σκύλος. Πάσχει και από μερικές αντιφάσεις -το ΚΚΕ, ας πούμε, κατηγορούσε ώς χθες τον ΣΥΡΙΖΑ για την προσήλωσή του στο ευρώ, ενώ τώρα τον τσουβαλιάζει με τους θιασώτες της δραχμής-, αλλά κουβέντα θα κάνουμε τώρα; Αν η ευσεβής Παπαρήγα προσδοκά τη Δευτέρα Παρουσία της εθνικοποίησης των μονοπωλίων και αρνείται κάθε επαφή με τον αστικό ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις μαύρες για τον ελληνικό λαό μέρες, τι να της πεις; Στο κάτω-κάτω η πίστη όρη μετακινεί, τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μετακινήσει από την Αριστερά στην αγκαλιά της μπουρζουαζίας;

    Τα χειρότερα όμως έπονται. Δώστε βάση στα λόγια της Αλέκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ένα τμήμα επιχειρηματιών στην Ελλάδα, το λεγόμενο λόμπι της δραχμής. Πώς της ήρθε αυτό; Επαναστατική επιφοίτηση ή αντιδραστική αντιγραφή; Από ποιον λεγόμενο, αγαπητή Αλέκα; Από ποιο στόμα πήρες τη λιωμένη καραμέλα; Πώς σου διέφυγε ότι λόμπι της δραχμής είναι λεγόμενο που οι λεγάμενοι έχουν κατασκευάσει, ο Σαμαράς έχει λανσάρει και ο Κεδίκογλου με τα στρατά της προπαγάνδας του το εξαπολύει κάθε μέρα εναντίον όλων όσοι αντιστέκονται; Είσαι τόσο ανόητη ή τόσο αδίστακτη;

    Δεν είναι πρωτάρα πάντως η Αλέκα. Πριν λίγα χρόνια, έδωσε ένα χεράκι στον Καραμανλή, αναπαράγοντας τις αθλιότητες για χάδια στην κουκούλα. Τώρα δίνει ένα χεράκι στον Σαμαρά, αναπαράγοντας τις αθλιότητες για το λόμπι της δραχμής. Έτσι και ο στόχος και τα μέσα της είναι σαφή – και κάτι ξέρουν όσοι τη χειροκροτούν. Το μόνο που παραμένει θολό είναι σε ποιο λόμπι σέρνει το ΚΚΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμε φιλε μου το κκε θεωρει οτι ο συριζα ειναι προσκολημενος στο αρμα της Ε.Ε ειτε με ευρω ειτε με δραχμη ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις αντε λοιπον στην αριστερα της λουκα του κουρουμπλη και των εργατοπατερων και μην ασχολεισαι με το κκε. Αληθεια που ειναι το 27% στις πλατειες και στις απεργιες γιατι εγω μονο το 4% βλεπω στο δρομο!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε13 Νοεμβρίου 2012 5:50 μ.μ. οι παπάτζες και η λάσπη που ρίχνατε το 2008 δεν πιάνουν πια και ήδη σας γυρίζουν μπουμερανγκ... όποιος έχει επαφή με τον κόσμο το βλέπει. Ο λόγος? τα άδεια στομάχια σε άμεση συνάρτηση με τις ενδοαστικές συγκρούσεις που όλο και περισσότερο παίρνουν σάρκα και οστά στα μάτια του λαού... εσείς σαν καλά σκυλιά του συστήματος έχετε διαλέξει στρατόπεδο και είναι οφθαλμοφανέστατο ότι είμαστε ταξικοί εχθροί... εσείς με το κεφάλαιο κι εμείς με τους εργάτες που δεν θέλουν να γίνουν υποχείριο του κάθε αφέντη...
      Αν είχες έστω και λίγη τσίπα ροζ αυριανιστή θα είχες κρυφτεί στην τρύπα σου μιας και η συμμορία που αβαντάρεις έχει υπογράψει Μάαστριχτ, μαζεύει κάθε ορφανό πασόκο στην αυλή σου και συνομιλεί ταυτόχρονα με χασάπηδες λαών... παρόλ' αυτά όπως κάθε κοινός ΧΑιτης έχεις τα μούτρα και μιλάς ξετσίπωτε παλιάτσε

      Διαγραφή
    3. σε αλλο μερος του μπολγκ εδω το κοπιαρες σε 3 κομματια, εδω σε ενα, γιατι αυτο?Για να δειξεις οτι εισαι 2 "διαφορετικα προσωπα"?Καλα ποση χαζομαρα πρεπει να σε κατεχει για να το κανεις αυτο, ασε που το κοπιαρες απο το τρωκτικο, δεν ειναι δικο σου, επομενως τρολλαρεις και μαλιστα σαν ασχετος....

      Διαγραφή
    4. Μεροκάματο βγάζει ο άνθρωπος...
      http://www.youtube.com/watch?v=JiucqR1G6Mk

      Διαγραφή
    5. Κατ΄αρχάς οι εκπρόσωποι της σοσιαλδημοκρατίας, του πιο δόλιου και θλιβερού στηρίγματος του συστήματος διαχρονικά, δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν το κκε, που παρά τα όποια λάθη του (ναι, δεν είναι τέλειο όπως ο συριζα...)έχει σταθερές απόψεις και επίκεντρο του το συμφέρον του λαού. Κρίμα για όποιο κομμάτι ψηφίζει σύριζα εναποθέτοντας τις ελπίδες του σε κάτι που έχει χρεωκοπήσει πριν ακόμη ξεκινήσει. Η αγάπη και η λαχτάρα για την εξουσία έχει διαλύσει κάθε προκάλυμμα αριστεροσύνης σας. Θέλει η ... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.Φιλίες με επιχειρηματίες, μαζεύετε όλα τα αποκαϊδια του πασοκ κτλ. Εύγε! Μόνο κάτι ξεχάσατε. Στις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατο να ζήσετε για πολύ. Έχετε πολύ κοντά ποδάρια, αν έχετε καθόλου και δε σέρνεστε απλά. Αν θέλετε να μάθετε το γιατί δεν έχετε ως κόμμα και πολιτική ελπίδες επιβίωσης απλά διαβάστε κάτι πιο βαθύ από τις αρλούμπες του Σλαβόι Ζίζεκ... Σε κάθε δουλειά είστε οι πιο θλιβεροί μικροαστοί που μάθατε να ζείτε έρποντας και να σκύβετε το κεφάλι.
      Φαίδρα

      Διαγραφή
    6. Σε άλλο αρθρο που σχολίασες με το ίδιο ακριβώς σχόλιο σου έγραψα: "Part on poulo τώρα λοιπόν και trolliase σε καμιά άλλη γειτονιά να @ντισταθείς ..." Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες τι σημαίνει άλλη γειτονιά και προσπαθείς να γεμίσεις το μεροκάματο πάλι εδώ.
      Εϊ! ψίτ! ΣΥΡΙΖΑκο έχεις μήνυμα από ...Αργεντινή.

      Διαγραφή
  2. ασε ρε νεοαυριανιστή νεοπασοκε. Ο τσίπρας αν θυμάμαι μίλησε για Αργεντινή. Ακου λοιπον. Οι κομμουνιστές δεν ψήφισαν κανένα μνημονιο. Ο σφο σου Μιχελογιαννακης ψήφισε μνημόνιο 1 και μεσοπρόθεσμο, εδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην τρικομματική συγκυβέρνηση. Ο σ/φο σου Μιχελογιαννάκης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΔ. Για να μην ξεχνιμαστε. Σ/ισα Αλέκα σε λίγο αυτόι όπως πάνε οι μισοί και πλέον βουλευτές τους θα έχουν ψηφίσει μινιμουμ απο δύο μνημόνιο. Μαλλον πρεπει σιγα σιγα να τους λέμε ανοιχτά μνημονιακό κόμμα.Εμείς δεν είπαμε οτι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι τα ίδια κόμματα. Είπαμε οτι πρεσβευουν δυο διαφορετικά μείγματα αστικής διαχείρισης που θα έχουν τα ίδια για το λαο αποτελέσματα. Πάντως ο Τσίπρα πρώτη μούρη στο CNN σήμερα. Γιατί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί είναι επαναστάτης.απλά έκανε ένα αφιέρωμα στους επαναστάτες και συμπεριέλαβε και τον αλέξη μαζί μα τον Che , Lenin, Marks.

      Διαγραφή
  3. επίσης σ.φοι ακούστε ξανά προσεκτικα την ομιλία. Σε δύο σημεία λέει οτι ο ΣΥΙΡΖΑ δεν θέλει να βγάλει την ελλάδα απο την ευρωζώνη. Αν ακούσετε προσεκτικά λεει οτι εκφράζει ένα τμήμα επιχειρηματιών που ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ (δεν το ονομάζουμε εμείς) και ''λόμπι της δραχμής'' κάτονομάζοντας ταυτοχρονα και ορισμένα τμήματα του κεφαλαιου που θα είχαν συμφέρον απο την έπιστροφή στη δραχμή. Το διαφορετικό του μίγματος έγκειτε στο γεγονος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει μια χαλάρωση της δημοσιονομικής προσαρμογής και ένα οσο πιο γίνετε γρηγοροτερο κούρεμα του χρέους για να παρει πιο γρήγορα μπρος η καπιταλιστική οικονομία γι' αυτο και συμμαχει ανοιχτά με τις αστικές τάξεις του νοτου και το ΔΝΤ (ΗΠΑ). Χθες για παράδειγμα ο Παπαδημούλης είπε στο Δένδια οτι αντι να συμμαχειτε με τη Μέρκελ πρέπει να συμμαχήσετε με το Νοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί είναι επαναστάτης.απλά έκανε ένα αφιέρωμα στους επαναστάτες και συμπεριέλαβε και τον αλέξη μαζί μα τον Che , Lenin, Marks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλακακο, εγω μπορει να κανω κανα ορθογραφικο λογο ταχυτητας και να μην καθομαι να το διορθωσω, αλλα αν ποσταρω δευτερη φορα το ιδιο και εχω γραψει μπαρουφα την διορθωνω
      MARX, MARX, MARX
      αυτο που γραφεις μπορει να ειναι απο τα marks n' spencer

      Διαγραφή
  5. Ναι ετσι , Τσιπρας επαναστατης με χωριστρα....γελαω πολυ τωρα...στειλε το και μια τριτη φορα plz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε ενα φορουμ για ποδηλατα συζητανε για τον αρμστρονγκ και σε ενα για μηχανες για τον ροσι.
    μπορειτε και εκει να σχολιασετε την δηλωση της αλεκας (οχι φυσικα ολη, αυτο που μενει με το κοψε ραψε αρκει να μας βγει αυτο που θα θελαμε).
    ρε απολειφαδια του γκαιμπελς, γαμω τον ρεφορμισμο σας μεσα γαμω, συρτε να γλειψετε τα αποσκατα των αστων που μεχρι πριν 2 μηνες βριζατε (βλ. γερμανια), καντε καμια κωλοτουμπα μπροστα στον ομπαμα που μιλαει και ο δραγασακης τελειωνει 3 φορες, που νομιζετε οτι με τις πιπες σας θα τσιμπησει κανεις.
    ρε λαμογια υπηρετες του ΣΕΒ και των εφοπλιστων να εχετε τα κοτσια (θελετε να το πω στα αγγλικα οπως το καταλαβαινει ο αγγλοαναθρεμενος παπας μηπως;) να κανετε αντιπαραθεσεη οπως κανουμε εμεις, με ανοιχτα χαρτια και θεσεις, οχι με τα δηθεν και τα γκαιμπελιστικα.
    Υ.Γ. οι φιλοι σας απο τις πλατειες....αυτοι ντε που εισασταν διπλα διπλα, αυτοι που βριζουν οπως και εσεις τα ατομα με ειδικες αναγκες, ελατε που δεν καταλαβαινετε οι αμοιβαδες της χ.α. κανουν καλυτερο αντικομμουνισμο απο σας, αιντε να παρετε μαθηματα για να απανταμε πολιτικα στο πληκτρολογιο, γιατι οσο θα το παιζετε κουτσαβακια με το ιδιο νομισμα θα περνετε απαντηση.
    Υ.Γ. εβλεπα στα ματια σας την τεταρτη τον φθονο, γιατι ακομα και κυβερνηση να γινετε με την βοηθεια απο το βαθυ πασοκ, αυτο που ειδατε απο κοντα την τεταρτη δεν προκειται να το βρειτε. και δεν εννοω την οργανωση και τον κοσμο, αν χρειαστει οι πρωην τοπικες του πασοκ θα βγαλουν λαβρακια, μπορει να σας δωσουν και τα τηλεφωνα των παλληκαριων που φυλανε καθε 17 νοεμβρη την σημαια και των μπραβων της νυχτας, αυτο που δεν θα αποκτησετε ποτε ειναι η καθαροτητα στο βλεμα και η συντροφικοτητα με τον διπλανο σου στην αλυσιδα που μπορει να τον βλεπεις και για πρωτη φορα και ξερεις οτι μπορεις να τον εμπιστευτεις,
    αυτα τα χαρακτηριστικα που μονο κομμουνιστες μπορουν να εχουν.
    να ξερετε και κατι αλλο, οσο προθυμοι ειμαστε να θυσιασουμε τα παντα για τον ΣΥΝΤΡΟΦΟ και για την ταξικη παλη, αλλο τοσο αμειλικτοι ειμαστε στους προδοτες της ταξης μας.και αν φυλαγομαι μια φορα απο τους χ.α. και τους δηλωμενους αστους απο σας φυλαγομαι 10 και δεν σας γυρναω ουτε πλευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για να γυρνάμε στο θέμα με τον "κύριο" που σε 6 μήνες άλλαξε τρία κόμματα...
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=173607&catid=9

    να τον χαίρεστε νεοπασόκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α πα πα πα...ούτε ο Μπίστης δεν έχει κάνει τόσες πολλές αλλαξοκωλιές (εναλλακτικά λέγονται και...μεταγραφές)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και ο ...Μίμης, συγγραφέας!!!! με πιο πολλές αλλαξοκωλιές, ουπς σορυ εναλλακτικός άνθρωπος, μεταγραφές ήθελα να πω και ετοιμάζει κι άλλη.

      Διαγραφή
  9. Να συμπληρώσω ότι το ανώνυμο τρολλ μας μεταφέρει άρθρο το Καρτερού από την αυγή
    http://www.koutipandoras.gr/?p=28464

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματική ξεφτίλα οι Συριζαίοι... Ούτε την άποψη τους δεν μπορούν να πουν... copy paste από τα 'κεφάλια' του Συριζοπασοκ....
      Μπράβο που το ανέδειξες....
      Για να βγαίνουν και συμπεράσματα....
      Συριζοπρόβατα.....Μπεεεεεεεέ.....


      Τ.Τ.

      Διαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ->ΔΗΜΑΡ->ΣΥΡΙΖΑ
    Και ύστερα λέμε για φασιστικοποίηση της κοινωνίας... τς, τς, τς
    Ορίστε μια καθαρή απόδειξη ότι ο κόσμος τραβάει 'αριστερά'!!

    (τα κκεδίστικα ότι είναι η 'αριστερά' που κινείται προς τα δεξια, απορρίπτονται ως κολημένα και 'σταλινικά')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψηφοφορία: Πού πιστεύετε ότι πρέπει να πάνε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;

    http://taxalia.blogspot.com/2012/11/blog-post_4431.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γτ τόση κουβέντα τώρα, αυτές οι μεταγραφές γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται πάντα τι ασχολείστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έλληνας αριστερός με 7 γράμματα που θέλει να εφαρμόσει τη πολιτική ομπάμα και ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ?Ποιος είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τσιπρας, τσιπρας τι κερδιζω; το βραβειο της κυβερνησης της αριστερας;;;
    οπως λεγατε και στην πλατεια μαζι με τους χ.αυγουλους ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είναι τρολιά ...είναι για αφομείωση...
    ========================================================================
    Το ΚΚΕ και ο Μήτρογλου

    Ημερομηνία: 13/11/2012
    Πηγή: www.avgi.gr

    Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη


    Πρωτοφανή αποθέωση γνώρισε το ΚΚΕ κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου και του προϋπολογισμού στη Βουλή. Απέσπασε δις το θερμό χειροκρότημα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και έτυχε δημοσίων θετικών αναφορών από τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Στουρνάρα. Μέχρι και η Πιπιλή θα χειροκροτούσε, αν δεν είχε πουδράρει τα χέρια της με τον γύψο που της είχε περισσέψει από τότε που εργαζόταν στην ΥΕΝΕΔ, επί Χούντας. Κι αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά στον μέγα έπαινο που ανέπεμψε στο ΚΚΕ ο Σκάι, όταν οι Λυριτζής και Οικονόμου απεφάνθησαν με μια φωνή: «ναι, είναι κόμμα σοβαρό».


    Το ΚΚΕ είναι όντως κόμμα σοβαρό, είναι κόμμα αβλαβές, είναι κόμμα ωφέλιμο. Το ΚΚΕ είναι για το σύστημα ό, τι είναι για τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου, βρίσκεται δηλαδή πάντα στην κατάλληλη θέση και περιμένει την πάσα του Χολέβα, για να σκοράρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο λόμπι της δραχμής, πασάρει ο Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο λόμπι της δραχμής και υπηρετεί συγκεκριμένα εξαγωγικά συμφέροντα, σκοράρει η Παπαρήγα. Η Ελλάδα κινδυνεύει από τα δύο άκρα, πασάρει ο Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή είναι οι εναλλακτικές επιλογές του συστήματος, σκοράρει η Παπαρήγα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι κάνει επειδή διψάει για εξουσία, πασάρει ο Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βαβούρα και πασαρέλα, για να έρθει μία ώρα αρχίτερα στην εξουσία, σκοράρει η Παπαρήγα.


    Τα μέτρα είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, ισχυρίζεται το σύστημα σε τόνους τρομοκρατικούς, μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ , δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει διέξοδος, σιγοντάρει το ΚΚΕ. Κάνε υπομονή, βασανισμένε λαέ, φάε στη μάπα τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, μέχρι να ανοίξουν οι ουρανοί και να πέσει ο σοσιαλισμός, που αν είναι ο σοσιαλισμός του ΚΚΕ, δεν θα πέσει απλώς, θα πέσει και θα μας πλακώσει. Δεν βαριέσαι, αρκεί να μένει ανοικτή η αντιπροσωπεία της εργατικής τάξης που κληρονομήσαμε από το ΚΚΣΕ, όταν τίναξε τα πέταλα.


    Και καλά, οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πασαρέλα στη Βουλή, διότι είναι μίσθαρνα μανεκέν του ιμπεριαλισμού. Οι χιλιάδες αριστερού λαού που βρεχόταν και δερνόταν στο Σύνταγμα είχαν πάει κι αυτοί για πασαρέλα; Ποιος λαός; Δεν υπήρξε κανένας λαός στο Σύνταγμα, ήταν ψευδαισθητικές οπτασίες που είχε κατασκευάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με τον εβραιομασώνο Σπίλμπεργκ. Το έγραψε άλλωστε και ο "Ριζοσπάστης": «Χιλιάδες και χιλιάδες λαού με το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια!»


    Καληνύχτα, Αλέκα, αυτός ο κόσμος δεν θ’ αλλάξει ποτέ...

    Ο Δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Να δω, ιδικά μετά απο αυτό το «Δεν βαριέσαι, αρκεί να μένει ανοικτή η αντιπροσωπεία της εργατικής τάξης που κληρονομήσαμε από το ΚΚΣΕ, όταν τίναξε τα πέταλα.», πως θα ξανά τολμήσετε να μιλήσετε ορισμένοι και ορισμένες, για την Οκτωβριανή Επανάσταση και τους μπολσεβίκους του Λένιν, όπου έβαζε τους σοσιαλδημοκράτες στο ίδιο αστικό στόχαστρο, με τους αστούς « πρίγκιπες», και τους κατηγορούσες ανελέητα … αλλά ξέχασα … στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είστε της βίαιης επανάστασης …. Ειρηνικά ειρηνικά, και πάντα σαν αξιωματική αντιπολίτευση ζητάμε ΜΟΝΟ εκλογές … Μην ξεχάσουμε και τις καλές, κακές συνήθειες των αστών όπου σας στήριξαν...

      Διαγραφή
    3. εσυ "Ανωνυμε" απο το πολυ πασαρισμα εχεις χασει την μπαλα, ανρωτιεμαι δεν το καταλαβαινεις οτι γινεται πλεον γελοιο το να προσπαθεις με το ιδιο post να απαντας στο ιδιο μπλογκ σε διαφορετικους συνομιλητες σου?Πραγματικα αναρωτιεμαι εκει στο ΣΥΡΙΖΑ αν εχετε καθολου φαντασια αν και απο την κλοπη αφισων που κανετε στο ΚΚΕ, φαινεται οτι και απο αυτην υποφερετε.

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα, εχει και κοτερα, βιλες, οφσορ εταιρειες, βιομηχανιες κπλ.....για Γκαιμπελς "καλα τα πας", λιγο ακομη και θα τον ξεπερασεις.Αξιος ο μισθος σου

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Για τα εκτός θέματος (και ειδικά τα "ανώνυμα") προειδοποίησα.
      -Όσο παίξατε-παίξατε!
      Εάν κάποιος θέλει να αντιπαρατεθει με επιχειρήματα επί του ποστ, ευπρόσδεκτος, οι υπόλοιποι μπορούν να αυνανιστούν σε διαφορετικό χώρο...

      Διαγραφή
  17. Δεν νομίζετε ότι το έχετε παρακάνει στημένοι , "ανώνυμοι" προβοκάτορες; Αν έχετε τα κότσια κάντε αντιπαράθεση πολιτικά για το ΚΚΕ (βέβαια είναι αδύνατο για εσάς). Αφήστε τις αλητείες τύπου ασφάλειας...Και αν νομίζετε ότι αυτά πιάνουν, είστε γελασμένοι! Τα προσπαθεί χρόνια το ΠΑΣΟΚ και δεν πιάνουν. Είδατε ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ...ακόμα και η Χρυσή Αυγή τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιεί ενάντια στο ΚΚΕ! Ή μήπως ανώνυμοι είστε φασίστες χρυσαυγίτες και όχι του ΣΥΡΙΖΑ...;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντως, όταν τον κοιτάω στο σκοτάδι, σαν να μου μοιάζει λίγο στο και στον ΟΜΠΑΜΑ … Λέτε γι αυτό και η μεταγραφή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από ότι βλέπω 30 σχόλια μετά, οι ΣΥΡΙΖΑίοι μιλάνε και πάλι για ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα της ανάρτησης.
    Καμαρώστε φάτσα "αριστερού" ρε ξεφτίλες...
    Και όσο για τις κολλεγιές με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (και το ΛΑΟΣ), όλο και κάτι θα θυμάστε από την Ικαρία πρόπερσι, ντροπές της "δημοκρατικής παράταξης" (το είπα στην γλώσσα της Αυριανής, μήπως και το καταλάβετε)...
    Υ.Γ.
    Περιττό να πούμε πως το επόμενο εκτός θέματος σχόλιο, κόβεται χωρίς άλλη προειδοποιήση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. τα "posts" δεν ειναι μονο ασχετα αλλα και επιεικως απαραδεχτα, το προβοκατορικα τους παει γαντι βεβααι, αλλα επειδη βριθουν απο ανακριβειες, συκοφαντικες αναφορες, και καθε αλλου ειδους παπαριες, ειναι δυσκολο να καταταχτουν σε καποια συγκεκριμενη κατηγορια.

      Παντως η μονιμη επωδος σας ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ειναι παντου η ιδια, οτι εσεις εχετε ενα"μειγμα διαχειρησης του καπιταλισμου" που θα κανει καλο και στην τσεπη των μονοπωλιων-υγειη επιχειρηματικοτητα το λετε-και των εργαζομενων, αυτο το λετε διατηρηση μισθων και συνταξεων σε σημερινα επιπεδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, οποτε οι εργαζομενοι να μην εχουν να περιμενουν τιποτα περισσοτερο απο μια "καλυτερη διαχειρηση" του συστηματος, εξαλλου και να θελετε να κανετε αλλη συνταγη το ιδιο που σας κανει, το 2012 1981 δεν ειναι, οσο και να προσπαθουν να σας πεισουν οι χαζοΠΑΣΟΚΟΙ που μαζεψατε δεξια και αριστερα για να βρειτε στελεχη να βαλετε στο αστικο κρατος αν και οποτε σας ανατεθει να το διαχειριστητε.
      Προσεξτε μονο γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται σαν φαρσα η τραγωδια....

      Διαγραφή
  20. νέο σχέδιο μάρσαλ π ειπώθηκε παραπάνω να υπενθυμίσω ότι το χε προτείνει ο καρατζαφέρης απλά ο τσίπρας το πλάσαρε τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Ανώνυμος15 Νοεμβρίου 2012 10:03 π.μ.:
    -Να πω πως δεν προειδοποίησα;
    Το θέμα του ποστ είναι συκεκριμένο.
    Δεχόμαστε διαφωνίες, ακόμη και έντονες, αλλά τα τρολ το κουβαδάκι τους κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. -Κανά ΣΥΡΙΖουλίνι, θα σχολιάσει επί του ποστ ή πάλι στην εξέδρα η μπάλλα;
    Ο λόγος που δεν κόβονται όλα τα εκτός θέματος σχόλια, είναι για να γελοιοποιήστε περισσότερο, αν δεν το καταλάβατε. Γιατί εδώ μας δίνετε και ψωμί. γιατί τέτοια πρεμούρα η αξιωματική αντιπολίτευση με το "4,5% που όσο πάει και συρρικνώνεται";
    -Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παράρτημα περί ανώνυμου σχολιασμού:
    1) Ο ανώνυμος (χωρίς χωρίς διακριτή υπογραφή) σχολιασμός είναι ο ορισμός του τρόλινγκ, καθώς γίνεται προκειμένου να σπείρει σύγχυση στο ποιός μιλάει ή απαντάει σε ποιόν, και απέναντι σε τι (φανταστήτε μόλις τρεις ανώνυμους σε μία κουβέντα και το μπάχαλο που θα επακολουθήσει). Εμποδίζει εν ολίγοις την ομαλή διεξαγωγή μίας συζήτησης. Από αυτό συμπερένουμε πως οι ανώνυμοι σχολιαστές είναι κατά κανόνα χαφιέδες ή τους αρέσει ο ρόλος του χαφιέ.
    2)Ο ανώνυμος σχολιασμός είναι η ύψιστη αγένεια, καθώς υποδηλώνει ευθαρσώς πως ο φορέας του δεν έχει πρόθεση να συζητήσει (αφού δεν υπάρχει χρηστικός τρόπος να του απευθηνθεί αντίλογος αν οι ανώνυμοι είναι πάνω από ένας), αλλά να προκαλέσει.
    3)Λαμβάνοντας υπόψην τα παραπάνω, η λογική αντίδραση στον ανώνυμο σχολιασμό είναι:
    α)απαντήσεις ανάλογης αγένειας με αυτήν που πρεσβεύει η "ανωνυμία" από μόνη της.
    β)Ψαλίδι και να πάνε να γαμηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.