24 Οκτωβρίου 2011

Τα πιόνια πήραν τις θέσεις τους στην σκακιέρα.

Σκίτσο του Κωνσταντίνου Ρουγγέρη. Απο το ίδιο σάπιο "στόμα", βγαίνουν όλα τα σκουλήκια. Εμείς βέβαια θα προσθέταμε και μερικά πολύχρωμα πανό, όπως επίσης μερικά υπερεπαναστατικά πλακάτ με σύμβολο την μούντζα.
 Μάθαμε πάρα πολλά τις τελευταίες μέρες και ο πληθυντικός χρησιμοποιείται, όχι μονάχα για όσους από εμάς ήταν προετοιμασμένοι θεωρητικά, αλλά και για όλους όσους βρίσκονται εντός και εκτός του κινήματος και είναι προικισμένοι με ένα τουλάχιστον εν ζωή εγκεφαλικό κύτταρο. Όλοι όσοι από αυτούς, παρακολούθησαν (α) την τρομοκρατική επίθεση των δολοφόνων με τις κουκούλες, κατά της λαϊκής διαδήλωσης που είχε διοργανωθεί απο το ΠΑΜΕ και άλλες συνδικαλιστικές ομάδες την Πέμπτη, στην πλατεία Συντάγματος, όπως επίσης (β) όλα όσα ακολούθησαν την επίθεση αυτή (τρομοκρατικά χτυπήματα σε γραφεία του ΚΚΕ, ανακοινώσεις κομμάτων και "κινημάτων", χυδαιότητες τηλεοπτικών & ραδιοφωνικών σταθμών, κ.α.), έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Και τα συμπεράσματα αυτά δεν συγκεντρώνονται μονάχα γύρω απο τον προβοκατόρικο ρόλο των αυτοαποκαλούμενων αναρχικών ή αντιεξουσιαστικών ομάδων, αλλά συμπεριελαμβάνουν και τα υπόλοιπα κομμάτια του πολύχρωμου εξωκοινοβουλευτικού και κοινοβουλευτικού, αντεπαναστατικού παζλ.

Για τα σκουπίδια της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας, τοποθετηθήκαμε (εδώ και εδώ) και δεν πρόκειται σε αυτήν την φάση να ασχοληθούμε ξανά. Ο αντεπαναστατικός ρόλος όλων αυτών των κουκουλωμένων τρομοκρατικών ομάδων και των μελανοχιτώνων του Indymedia, παραμένει ακριβώς ο ίδιος εδώ και πάνω απο 150 χρόνια, από την εποχή της συντριβής των απόψεων του Μπακούνιν απο τον Μάρξ στην 'Α Διεθνή και την διάλυση των πειρατικών και αντεπαναστατικών τους ομάδων απο τον Τρότσκι, τα πρώτα χρόνια της ρώσικης επανάστασης.

Οι ακομμάτιστοι του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Ή αλλιώς, οι Σάββας Μιχαήλ και Βασίλης Παπαδόπουλος του ΕΕΚ.

Για τον ρόλο που έπαιξαν τα δήθεν ακομμάτιστα & ακαπέλωτα "κινήματα" του τύπου ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, τα οποία στην ουσία αντιγράφουν και απομονώνουν, ήδη υπάρχουσες μορφές πάλης του λαϊκού κινήματος, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ (παρουσιάζοντάς τες ως κάτι καινούργιο), καλουπώνοντας τις αντιδράσεις του κόσμου σε μικροαστικά και εγωιστικά ξεσπάσματα, έχουμε ήδη τοποθετηθεί, όπως επίσης έχει τοποθετηθεί και ο Ριζοσπάστης (εδώ και εδώ). Αλλά μιας και ο ακομμάτιστος εκπρόσωπος του "κινήματος" Δεν Πληρώνω, Βασίλης Παπαδόπουλος (τον βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία με τους επίσης ακομμάτιστους συντρόφους του), έβγαλε και μια απάντηση-βίντεο, τάχα μου στον Ριζοσπάστη και την ηγεσία του ΚΚΕ, στην οποία αναπαράγοντας τις γραφικές προπολεμικές τροτσκιστικές χυδαιολογίες του, θεωρεί πως καθαρίζει το καρναβαλικό γκρουπάκι τους, απο την ευθύνη της επίθεσης στο μπλοκ του ΠΑΜΕ, θα προβούμε σε ένα νέο μικρό σχόλιο. Πρώτα όμως, για λόγους ηθικής (την οποία οι παραπάνω κύριοι δεν διαθέτουν) αναδημοσιεύσουμε την απάντηση του "κινήματος" Δεν Πληρώνω ...


Θυμίζουμε πως ο ίδιος κύριος, την ίδια στιγμή που το ΠΑΜΕ δεχόταν επίθεση από τα κουκουλωμένα φασιστοειδή που ξεπετάχτηκαν μέσα απο το δικό τους μη περιφρουρημένο μπλοκ, (φωτορεπορτάζ εδώ), έτρεξε στον δημοσιογράφο του zougla.gr που περιπλανιόταν στην πλατεία Συντάγματος, όχι για να καταγγείλει την προβοκάτσια που είχε στηθεί ενάντια στο ΠΑΜΕ, αλλά για να βγάλει τα σωθικά του ΚΑΤΑ του ΠΑΜΕ, που δεν άφησε την παρέα τους να μπει μέσα απο την περιφρούρηση ως μπλοκ !!! Με αυτόν τον τρόπο (α) δικαιολογούσε συνειδητά, την όποια επίθεση σε διαδηλωτή που βρισκόταν στις γραμμές του ΠΑΜΕ,  (β) προσπάθησε να προετοιμάσει την γραμμή υπεράσπισής του, για το δημοσίευμα που τον εξέπληξε όπως λέει, την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ !!!

Επίσης δηλώνουμε πως εμείς εδώ στο Redflyplanet, είμασταν απο τους πρώτους που ήδη απο τις 17:00 της Πέμπτης, μιλούσαμε για τον ύποπτο και αντικινηματικό ρόλο του κιτρινου μπλόκ, του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, μια συζήτηση η οποία αναπτύχθηκε σε ολόκληρο το διαδίκτυο και μεταξύ ανθρώπων που ουδεμία σχέση δεν είχαν με το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ, πολυ πριν βγει το τεκμηριωμένο Σαββατιάτικο δημοσίευμα του Ριζοσπάστη. Άρα, αφού το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, θεωρεί πως πρόκειται για σκευωρία της ηγεσίας του ΚΚΕ (για αυτό μιλήσαμε για δήθεν απάντηση στην ηγεσία), τότε μάλλον και εμείς όπως και όλοι όσοι σχολίασαν το μπλοκ του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο διαδίκτυο, αποτελούμε σύμφωνα με την λογική τους, δάκτυλος της ηγεσίας του ΚΚΕ. Όχι κύριοι, δεν είναι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ που κατασκευάζει σκευωρίες, αλλά εσείς που κατασκευάζευται διεξόδους διαφυγής απο τις τεράστιες ευθύνες των πράξεών σας.

Τέλος για την ακομμάτιστη μπουρδολογία του Βασίλη Παπαδόπουλου, του απαντάμε με ένα απόσπασμα του Τρότσκι, ο οποίος παρά τον προδοτικό ρόλο που είχε για την Οκτωβριανή Επανάσταση, σε κάποια πράγματα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρος απο τους σημερινούς τραγικούς του οπαδούς ...
Οι μαχνοβικοί φωνάζουν: «Κάτω τα κόμματα, κάτω οι κομμουνιστές, ζήτω τα ακομμάτιστα σοβιέτ!». Αλλά, στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα ελεεινό ψέμα. Ο Μάχνο και οι σύντροφοι του στα όπλα, δεν είναι καθόλου ακομμάτιστοι άνθρωποι. Είναι όλοι πεισμένοι αναρχικοί, και εκδίδουν εγκυκλίους και γράμματα καλώντας τους αναρχικούς στο Γκουλιάι-Πόλιε για να οργανώσουν εκεί τη δική τους αναρχική εξουσία. Αν υψώνουν την «ακομμάτιστη» σημαία τους, το κάνουν μόνο και μόνο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πιο αμόρφωτων και καθυστερημένων αγροτών, που δεν καταλαβαίνουν τίποτε από κόμματα. Στην πραγματικότητα, η «ακομμάτιστη» σημαία χρησιμεύει σαν το καλύτερο δυνατό κάλυμμα για τα κουλάκικα στοιχεία. Οι κουλάκοι δεν τολμούν να παραδεχτούν ανοιχτά ότι ανήκουν στο Κόμμα των Μαύρων Εκατον-ταρχιών γιατί φοβούνται ότι θα τιμωρηθούν γι'αυτό. Γι' αυτό είναι πολύ πρόθυμοι να υψώσουν επιδειχτικα το ακομμάτιστο λάβαρο τους. Για την ώρα οι σοσιαλεπαναστάτες, το χειρότερο τμήμα των μενσεβίκων, οι καντέτοι, και όλοι οι αντεπαναστάτες, γενικά, που βρίσκουν επικίνδυνο να εμφανίζονται δημόσια με τη φυσική τους αμφίεση, κρύβονται πίσω από τη μάσκα του «ακομμάτιστου».


Οι κομμουνιστές δεν κρύβουν τα πρόσωπα τους, δεν κατεβάζουν τη σημαία τους. Παρουσιάζονται ανοιχτά στην εργατική τάξη σαν κόμμα. Οι εργάτες και οι αγρότες έχουν γνωρίσει τους κομμουνιστές στην πράξη, μέσα από την πείρα και τη σκληρή πάλη. Είναι γι' αυτόν ακριβώς το λόγο που το κόμμα των Μπολσεβίκων - Κομμουνιστών έχει αποχτήσει μια αποφασιστική επιρροή μέσα στις μάζες και, έτσι, μέσα στα σοβιέτ.  Τρότσκι - Για τον Αναρχισμό
Τέλος με αυτούς και αρκετά ασχοληθήκαμε με το παρεάκι του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και την τρομερή τους απήχηση στις λαϊκές συνειδήσεις. Πάμε τώρα στους "συντρόφους" μας, της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Ευχάριστη έκπληξη μας προκάλεσε η επίσημη ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία δεν άφηνε κανένα περιθώριο παρεξηγήσεων. Όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τις απόψεις, μεμονωμένων μελών και φίλων της που είτε γράφουν στο διαδίκτυο, είτε αρθρογραφούν σε κάποια εφημερίδα. Πιθανώς ορισμένοι απο αυτούς, δεν μπορούν τόσο εύκολα να διακόψουν τις σχέσεις που διατηρούσαν τόσα χρόνια με τους δολοφόνους της ΑΚΑ και βρίσκονται αυτήν την στιγμή σε σύγχηση για το που πατούν και που βρίσκονται. Ελπίζουμε όμως να πάρουν παράδειγμα απο την επίσημη ανακοίνωση του πολιτικού τους φορέα, την οποία και επικροτούμε. Ομοίως επικροτούμε και την επίσημη ανακοίνωση του ΜΛ ΚΚΕ, και το αναλυτικό άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου (Δίκτυο Περιεκτικής Δημοκρατίας)

Αντιθέτως οι θλιβερές παρουσίες του ΚΚΕ (μλ), αν και έχουν δεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν παρόμοιες επιθέσεις απο τα μαυροφορεμένα φασιστοειδή, προτίμησαν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα, ζυγίζοντας τις λυκοφιλίες που έχουν αποκτήσει με τον αναρχικό χώρο, βασικό συστατικό των οποίων, αποτελεί το άσβεστο μίσος για το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ μλ, στην ανακοίνωσή του, επιρρίπτει τις ευθύνες για τα γεγονότα στο ΠΑΜΕ και σε κάποιους που πετούσαν πέτρες, οι οποίοι επέδειξαν λέει "προβοκατόρικες στάσεις και πρακτικές γύρω από το ποιος είναι ο «ιδιοκτήτης» της πλατείας" !!! Προσέξτε, προβοκάτορες αυτοί οι "τυχαίοι που πετούσαν πέτρες", προβοκάτορες και οι χιλιάδες απεργοί του ΠΑΜΕ που τόλμησαν να σταθούν μπροστά στην Βουλή και να κόψουν την θέα σε μερικούς κομπλεξικούς πισωμούληδες. Το ΠΑΜΕ, δεν είναι κάτι αόριστο ή κάποιοι περίεργοι, όπως οι "τυχαίοι που πετούσαν πέτρες", αλλά το ΠΑΜΕ έχει πρόσωπο και ταυτότητα. Το ΠΑΜΕ αποτελείται από τους χιλιάδες εργαζόμενους που είχαν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος και τους οποίους το ΚΚΕ μλ επικροτεί στην αρχή της ανακοίνωσή του, όπως επίσης από τους ίδιους χιλιάδες εργαζόμενους που προτιμούν για την προστασία τους να περιφρουρούν την απεργία και τις πορείες τους, οι οποίοι λασπολογούνται στην ίδια ακριβώς ανακοίνωση. "Σύντροφοι" του ΚΚΕ μλ, δυστυχώς έχετε μπερδέψει το Λαϊκό Κίνημα με τις ατομικές σας τραγικές φαντασιώσεις και επιδιώξεις και για αυτόν ακριβώς τον λόγο το Λαικό Κίνημα δεν θα σας φτύσει απλά, αλλά θα σας ισοπεδώσει, ... εαν θεωρεί κάποιος πως δεν το έχει κάνει ήδη ...

Η χειρότερη μακράν ανακοίνωση "αριστερής" οργάνωσης (συγγνώμη παραφέρθηκα, εννοούσα παρέας και όχι οργάνωσης), ήταν αυτή των απογόνων της σταλινικής ΣΑΚΕ, οι γραφικές απόψεις των οποίων εκφράζονται μέσα απο το έντυπο απολίθωμα, Κόντρα. Η ανακοίνωση αυτής της ανύπαρκτης γκρούπας, είναι κατάπτυστη πέρα για πέρα και θυμίζει αρκετά τις ανακοινώσεις της ασφαλίτικης ΚΕ του Μανιαδάκη πριν απο 75 χρόνια. Δεν θα σχοληθούμε με την ανακοίνωση αυτή, δεν υπάρχει και κανένας λόγος εξάλλου, καθώς αυτοί οι τύποι δεν έχουν ουδεμία παρουσία σε απεργίες ή διαδηλώσεις, δεν διαθέτουν καν πολιτικό σχήμα, δεν εχουν ταυτότητα και ο ρόλος τους είναι απο ύποπτος έως προβοκατόρικος πέρα για πέρα ...

Υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις, όπου η μία συναγωνίζεται την άλλη στο ποιός θα αγκαλιάσει καλύτερα το παρακράτος της κουκούλας και θα σπιλώσει περισσότερο τους αγωνιστές εργαζόμενους. Κοινό τους δόρυ, ο αντικουκουεδισμός και η αντιΠΑΜΕ υστερία, κοινός τους στόχος, ο αντικομμουνισμός. Αλλά δεν θα επεκταθούμε άλλο, την απάντησή τους όλοι αυτοί, την έχουν πάρει ήδη απο τον ελληνικό λαό, ο οποίος συντάσσεται με το ΠΑΜΕ και εγκαταλείπει όλες αυτές τις γελοιογραφίες.

Για τον κοινοβουλευτικό θίασο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απάντησε με χίλιες διαφορετικές φωνές για τα γεγονότα της Πέμπτης, πρακτική που χαρακτηρίζει και ολόκληρη την πολιτική του παρουσία, τα έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να τα λέμε, ανεξαρτήτως γεγονότων. Δεν χρειαζόταν να διαβάσουμε τις μεσοβέζικες ανακοινώσεις του για την Πέμπτη, ώστε να διαπιστώσουμε τον ρόλο του. Αυτός είναι γνωστός εδώ και καιρό, απο την στιγμή που οι πολιτικές προτάσεις του, γίνονται σκέψεις και νομοσχέδια του αστικού κόσμου.

Με αυτό το κείμενο, ολοκληρώνουμε το θέμα, βάζουμε τελεία και συνεχίζουμε μπροστά. Το Πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε, τα κουρέματα αποφασίζονται και εμείς ασχολούμαστε με τις μεταφυσικές ανησυχίες του κάθε ανισόρροπου και κομπλεξικού. Ας αναρωτηθούν κάποια στιγμή, όλοι αυτοί που κλαίνε για την σημερινή αδυναμία του Λαικού κινήματος, ... σε τι βαθμό φταίνε όλοι αυτοί, με τις τρικλοποδιές που βάζουν και τον πόλεμο που ασκούν καθημερινά στο ΠΑΜΕ, το οποίο είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει ... ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. 

23 σχόλια:

  1. Αναρχία και Χρυσή Αυγή χέρι χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι πολύ περίεργος να δω τι ανακοίνωση θα βγάλει (αν βγάλει καμμιά φορά) η ΟΑΚΚΕ! Αντε να δούμε πώς θα συνδέσει φαιοκόκκινα μέτωπα, μεγαλορώσικο ιμπεριαλισμό, κομπραδόρικη και εθνική αστική τάξη, σοσιαλφασίστες του ψευτοΚΚΕ και του ψευτοΠΑΜΕ. Ούτε η "κίνηση για την ανασύνταξη 1918-1955" που μας βρίζουν περισσότερο απ'τους πάντες δεν έβγαλαν ακόμα τσιμουδιά.
    Καληνύχτα και σ' αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.edupame.gr/content/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%95-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-28%CE%B7-%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CE%97-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7-%CE%B5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η επομενη αναρτηση με την επιστολη των εκπαιδευτικων δεν ανοιγει
    δειτε το λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλεξ, φαίνεται πως είναι σε διαδικασία δημιουργικής ανασύνθεσης των αποψεων που προβλήθηκαν απο αναρχοφασισταρια, αριστερούτσικους υπερεπαναστατες, πάντοτε υπο την αυστηρη επιτήρηση/καθοδήγηση της ΓΑΔΑ. Δεν μπορεί να μας απογοητεύσουν, όλο και θα ετοιμάζουν κανένα απο τα γνωστά αντιΚΚΕ μανιφέστα τους...

    ΥΓ Ξεβρακώθηκαν πολλοί με την στάση τους τις τελευταίες μέρες. Η διανοητική τους ανεπάρκεια δεν επέτρεψε ούτε καν μια στοιχειώδη διαφοροποίηση και ποικιλομορφία στον οχετό, την βρωμιά και το ψεύδος που εξαπέλυσαν κατά του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Τελικά σαν πέσεις στην τουαλέτα και τραβήξεις και το "κορδόνι" η κατάληξη αναπόφευκτα είναι ο βόθρος με τα βοθρολύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτού αναχαιτίσεις όλα όσα διατείνεσαι, καλό θα είναι να αναχαιτίσεις την βλακεία σου, αν και αυτή μοιάζει ακατανίκητη...
    Έχω την αίσθηση πως όταν τοποθετείς το πλοκάμι σου πίσω στην πλάτη σου δεν βρίσκεις σπονδυλική στήλη... Ξέρεις, γελωτοποιέ "ανώνυμε", το έχουν αυτό όλα τα ασπόνδυλα,...ιδιαίτερα εκείνα τα δίποδα ερπετά που από όπου και να τα πιάσεις ζέχνουν σαπίλα, βρώμα, και δυσωδία, ανάλογη του εκμεταλλευτικού συστήματος που τάχθηκαν να υπηρετούν. Οι νοητικά νεκροί σαν του λόγου σου, περπατούν ανάμεσα μας, μόνο για να μας θυμίζουν την αλλοτρίωση που γεννά αυτή η κοινωνία και την ανάγκη να ξεπεραστεί επαναστατικά.
    Υπηρέτη του αίσχιστου είδους, στυγνέ τραμπούκε, δυνητικά δολοφόνε: Δεν πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί γενικά, όπως και δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι γεννιούνται κακοί από την φύση τους. Σε τελική ανάλυση, όλοι είμαστε παιδιά της εποχής μας. Εσύ απλά αποτελείς εκείνο το κατακάθι στο οποίο συμπυκνώθηκε η άγνοια, παντρεμένη με την ηλιθιότητα και τον φανατισμό, επακολουθώ της οποίας δεν μπορεί να αποτελεί παρά η παντελής έλλειψη ικανότητας κριτικής σκέψης και πνευματικής διαύγειας. Όσους συνταξιούχους, ανέργους, ΠΑΜΙΤΕΣ, εργάτες και να κυνηγήσεις την ανελικτική πορεία της ανθρωπότητας δεν θα μπορέσεις να την σταματήσεις. Ιστορικά είσαι παρελθόν, πνευματικά είσαι οχετός. Εσύ δεν μπορείς να σωθείς γιατί πρώτα από όλα και πάνω από όλα είσαι μισάνθρωπος… Καλό σου βράδυ λοιπόν, και καλή μοναξιά στους εφιάλτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ 1:28 ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ (ΣΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑ= ολο χαρα]
    ΅΅Τερμα ο μυθος των περιφρουρημενων μπλοκ του ΠΑΜΕ!!

    καταλαβατε σφοι γιατι εγινε αυτο;;;
    λενε στον κοσμο : Αφου και μεσα στο ΠΑΜΕ σου σπασαμε το κεφαλι ....βγαλε το σκασμο και κατσε σπιτι !!!!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΣΟΤΕΡΟΙ!!!!

    ΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σφουγγαρισα λιγη γλιτσα απο το πατωμα του blog
    sorry αν καποια σχολια σας ειναι στον αερα
    : ]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ".....Για τον κοινοβουλευτικό θίασο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απάντησε με χίλιες διαφορετικές φωνές για τα γεγονότα της Πέμπτης, πρακτική που χαρακτηρίζει και ολόκληρη την πολιτική του παρουσία, τα έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να τα λέμε, ανεξαρτήτως γεγονότων. Δεν χρειαζόταν να διαβάσουμε τις μεσοβέζικες ανακοινώσεις του για την Πέμπτη, ώστε να διαπιστώσουμε τον ρόλο του. Αυτός είναι γνωστός εδώ και καιρό, απο την στιγμή που οι πολιτικές προτάσεις του, γίνονται σκέψεις και νομοσχέδια του αστικού κόσμου...."

    είστε πολύ άδικοι


    http://www.xekinima.org/arthra/view/article/gia-ta-xtesina-epeisodia-anamesa-sto-pamekke-kai-toys/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "...Γι’ αυτές τις ομάδες δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό και αυτό που έχουν αποδείξει για μια ακόμη φορά είναι ότι είναι αδίστακτοι, είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ζωές αγωνιστών εργατών, επειδή διαφωνούν μαζί τους πολιτικά και ιδεολογικά...."

    http://www.koel.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4035:2011-10-21-10-36-37&catid=25:2010-01-27-15-12-07&Itemid=114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "...Το ΠΑΜΕ δέχτηκε μια δολοφονική επίθεση από ομάδες που καμιά σχέση δεν έχουν με οποιαδήποτε αγωνιστική ιδεολογία και αντίληψη...."




    http://www.dea.org.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3946&Itemid=48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κεντρική είδηση έγινε η επίθεση κουκουλοφόρων στην περιφρούρηση και στα μπλοκ του ΠΑΜΕ, που από νωρίς το πρωί είχαν πάρει θέση στην πλατεία Συντάγματος.

    Όσοι «πήραν την πρωτοβουλία» απλά έπραξαν απαράδεκτα και καταστροφικά

    http://www.neolaiasyn.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "....3. Η επίθεση στην πορεία της Τετάρτης ενάντια στα μπλοκ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ και η δολοφονική επίθεση στην συγκέντρωση της Πέμπτης ενάντια στο ΠΑΜΕ, δεν μπορούν να αφήσουν καμία δύναμη του κινήματος αδιάφορη. Οι μορφές βίας, μηδενισμού και επίθεσης εναντίων οργανωμένων κομματιών του κινήματος, με οποιαδήποτε δικαιολογία αποτελούν την άλλη όψη της κρατικής καταστολής και αποτυπώνουν μια βαθιά μιλιταριστική και ως εκ τούτου εξουσιαστική αντίληψη...."

    http://tometopo.gr/index.php/news-/925-20102011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άγνωστε των συνιστωσών, ρίξε και μια ματιά στην Αυγή για να καταλάβεις γιατί νιώθει (δικαίως) θιγμένος ο κόσμος που ήταν στην πορεία απο την αντίδραση του Συριζα. Τώρα, αν προσπαθείς να πεις ότι δεν είναι όλοι ίδιοι εκεί μέσα, καλή τύχη στη δημιουργία του μύθου καλός σύριζα κακός σύριζα, μέχρι τώρα αυτό ήταν προνόμιο του ΠΑΣΟΚ. Μακάρι ωστόσο να διαψευσθώ.
    Λιάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. A) ΞΕΚΙΝΗΜΑ ναι μεν για τους ''μπαχαλακηδες'' ΑΛΛΑ οι τακτικες του ΠΑΜΕ το πως και γιατι περιφρουρει κτλ, δλδ μλκς οι ''μπαχαλακηδες'' αλλα και εσας τα ηθελε ο κωλος σας γιατι ειστε αυτοι που ειστε και με την πολιτικη που εχετε, απλα εμεις δεν θα προσπαθησουμε να σας καψουμε
    1-0 τυροκιθαρας - συνστωσες ξωφαλτσα σορυ συριζα
    Β) ΚΟΕ τα ιδια και χειροτερα αν σκεφτεις οτι ειναι μεσα και στο δεν πληρωνω
    2-0
    Γ)ΔΕΑ στην ουσια τους τα χωνει γιατι εδωσε δικαιωμα στο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ να ''Αν ήταν αυτό, μάλλον έδωσαν στο ΚΚΕ ό,τι δικαιολογία έψαχνε για να επιβεβαιώσει το ρόλο της «σοβαρής αντιπολίτευσης», της «συμπαγής περιφρούρησης» που δεν «υποθάλπτει όπως άλλοι», για να αποφύγει την ισχυρή πίεση που δέχεται από τις ίδιες τις εξελίξεις, από μέλη του και οπαδούς του για κοινή, μαχητική δράση. δηλαδη ρε μλκς χαρη τους κανατε (εστω και με ενα μικρο)
    κανονικα ειναι διποντο αλλα δεν πειραζει
    3-0
    Δ) ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝ. αλλα λογια να αγαπιομαστε στην παραγραφο 3 την ουσια ουτε που την επιασε, καμια αυτοκριτικη για την σταση του απο το 08 κιολας (για να μην πουμε για την προσπαθεια για ντου απο ποιο μπλοκ εγινε στην κομματικη οργανωση θεσσαλονικης τοτε) και στην πραγραφο 4 καταλαβαινεις απο τις πρωτες λεξεις την τρικυμια εν κρανιο...για τα σχολια του σταθμου τους γαργαρα....τουμπεκι ψιλοκομμενο
    4-0
    Ε) ΑΛΑΒΑΝΟΣ/ δλδ και ΚΟΕ και αλλα παρεφερναλεια
    παραγραφος 1 τραγικα ιδια με της νεολαιας ΣΥΝ
    παραγραφος 2 σχεση με την πραγματικοτητα .....πολικες θερμοκρασιες
    παραγραφος 3 απλα εμμετικη που παρουσιαζει την χαφιεδικη επιθεση ως εμφυλιο του κινηματος
    παραγραφος 4 δλδ οι χαφιεδες ηταν παιδια των βορειων προαστιων παραστρατημενα;
    παραγραφος 5 απλα χυδαιος χειροτερος απο αυτους που γλειφειστην παρ. 4
    γιατι επιμενω στο ΜΕΤΩΠΟ γιατι σχεδον ολοι οι προηγουμενοι συμμετχουν εκει
    αυτο κανονικα ειναι τριποντο αλλα τελως παντων
    5-0
    καλο θα ειναι να μην μιλατε παραπανω γιατι εκτιθεστε
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. στο Γ οχι ''με ενα μικρο'' αλλα νεκρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://toportatif.blogspot.com/2011/10/blog-post_24.html

    Εδω να δειτε χολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανωνυμε, το ειδα. Μην ασχολειστε αλλο με τους cyber-επαναστατες. Το ερεισμα τους στην κοινωνια ειναι ανυπαρκτο. Ασε τους να ζουν την αποθεωση στον κυβερνοχωρο.
    Το νετ ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο, αλλα δεν αποτυπωνει την πραγματικοτητα σε πολλα πραγματα.
    Τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα στον πραγματικο κοσμο. Οποιος συνομιλει με κοσμο βλεπει οτι κατι κινειται.
    Εμεις συνεχιζουμε : ]]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ πάλι χαίρομε επιτέλους δράση , επιτέλους έσπασε το σπυρί και αναδύεται η μπόχα της σαπίλας το πύον που βγαίνει είναι η αιμορραγία του συστήματος που σαπίζει.
    Όταν σε επαινεί ο αντίπαλος ψάξε να δεις που κάνεις λάθος τελικά καλά πάμε.
    Ευχαριστώ όλα τα αποστήματα και σκατά που ξαμολά το σύστημα από το βόθρο και μας βρίζουν , προβοκάρουν , χτυπούν , Θερμή παράκληση ότι γράφουν οι διάφοροι αναρχο-φασιστο μαλάκες να τα δημοσιεύετε δεν θέλω να χάνω ούτε ένα κόμμα από αυτά που γράφουν μου φτιάχνουν την ημέρα με διασκεδάζουν νιώθω όλο και ποιο δικαιωμένος για τις ιδεολογικές επιλογές μου γιατί βαρέθηκα την γειτνίαση με αυτά τα προϊόντα εγκεφαλικής αποσύνθεσης μέσα στην "Δημοκρατία" γιατί ο Κομουνιστής ποτέ δεν κρύφτηκε ούτε στον "πόλεμο" ούτε στην "ειρήνη" αυτά τα καημένα αναγκάζονται να κρύβονται και να περιμένουν μια κρισούλα πας και πάρουν λίγο αέρα . Άντε γράφετε καταπιεσμένα να μας διασκεδάζετε δικαιώνοντας μας όλο και ποιο πολύ.
    Περιμένω με ανυπομονησία και άλλα γιατί
    Ο καιρός γαρ εγγύς
    Πλατεία Συντάγματος + Γκιλοτίνα = Λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.