14 Σεπτεμβρίου 2010

Μας στέλνουν... μετανάστες!

Άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου  

Εχει περάσει σχεδόν ένας μήνας απ' όταν ο «Ρ» επισήμανε ότι το συγκεκριμένο αφισάκι είχε κάνει την εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας και στις γειτονιές της πόλης.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο εποχούμενος στους δρόμους της πρωτεύουσας, στο Περιστέρι, στη Νέα Ιωνία, στο Πέραμα, στον Ταύρο, παντού, διαπιστώνει ότι η συγκεκριμένη «διαφήμιση» και άλλες παρόμοιες, που «τάζουν» στους Ελληνες... «Μετανάστευση σε Αυστραλία και Καναδά» (!)
έχουν κατακλύσει πλέον τους τοίχους, τις κολόνες και τις διαφημιστικές πινακίδες σε κάθε γωνιά της Αττικής!

Οταν πρωτοεμφανίστηκε το αφισάκι των «δουλεμπόρων», σημειώναμε ότι η κυβέρνηση, αυτή που «ανοίγει» επαγγέλματα και κλείνει σπίτια, που κόβει μισθούς και συντάξεις και προσθέτει φόβο, ανασφάλεια και δυστυχία, κατάφερε να δημιουργήσει τα νέα «επαγγέλματα» της εποχής του ΔΝΤ: Τους απατεώνες που πουλούν «εξυπηρέτηση» στους νέους ανθρώπους, για να πάρουν των ομματιών τους!

Σήμερα είναι απολύτως βέβαιο:
Πρόκειται για μια κυβέρνηση ανδρεικέλων του κεφαλαίου που εξανδραποδίζει τον ελληνικό λαό!


Ο Παπακωνσταντίνου, ο Λοβέρδος, ο Χρυσοχοΐδης, ο Πεταλωτής και τα αξιοθρήνητα τηλε-παπαγαλάκια τους, απέκτησαν «έμβλημα»: Το συγκεκριμένο αφισάκι είναι το «σήμα κατατεθέν» τους «τέταρτου (!) δρόμου» τους.

Η ύπαρξη των «πρακτορείων προσφυγιάς» (!), επιβεβαιώνει ότι οι «σωτήρες» της τρόικας, το ΔΝΤ, η ΕΕ, η ΕΚΤ, μπορούν να στηρίζονται πάνω τους: Τα κυβερνητικά αθύρματα της πλουτοκρατίας απαρτίζουν τους ολόψυχα ταγμένους «νεκροθάφτες» της Ελλάδας, που την σπρώχνουν να θαφτεί ζωντανή στον τάφο ενός μνημονίου - «μνημοσύνου».

Μόλις προχτές, ο Παπανδρέου μίλησε ξανά από τη Θεσσαλονίκη περί «πατριωτισμού».
Ιδού, λοιπόν, ο «πατριωτισμός» τους. Ιδού πού καταντήσανε την Ελλάδα.
Γυρίσανε το ρολόι έξι δεκαετίες πίσω, όταν οι Ελληνες αναζητούσαν το «πικρό ψωμί» της ξενιτιάς! Φέρανε τον τόπο στο σημείο, τα νέα παιδιά να μην έχουν μέλλον. Οδηγήσανε τον ελληνικό λαό, που του τσακίζουν την ελπίδα, να ψάχνει τρόπο απόδρασης!

Οι άθλιες «μπίζνες» των «αετονύχηδων», που «υπόσχονται» να στείλουν τα παιδιά μας μετανάστες (!), είναι δημιούργημα του «σοσιαλιστή» Παπανδρέου. Τα «κοράκια» που παριστάνουν τα «αποδημητικά πουλιά», οι «επενδυτές» που διαφημίζουν ως «επιχειρηματικό δαιμόνιο» την οικονομική προσφυγιά του ελληνικού λαού, είναι γέννημα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, του δικομματικού του εταίρου, της ΝΔ, του συνεταίρου του, του ΛΑ.Ο.Σ.

Ούτε ένα χρόνο αφότου παρέλαβαν τη σκυτάλη από τη «γαλάζια» τους εκδοχή, τα «πράσινα» ανταλλακτικά του συστήματος της αρπαγής, νεκρανάστησαν με την πολιτική τους τον ξενιτεμό και
- αν είναι δυνατόν (!) - έδωσαν την «άδεια» σε διάφορους «λούστρους» να διαφημίζουν τη μετανάστευση ως «επιχειρηματική δραστηριότητα»!

Αυτοί είναι οι «πατριώτες»...
Αυτοί είναι οι «τουρίστες» από το Χάρβαρντ, που ήρθαν με τα «μνημόνιά τους» για να μας εξασφαλίσουν εισιτήριο «λαντζέρη» για την Αυστραλία και τον Καναδά!
Μπροστά στο έγκλημα που διαπράττουν οι ολετήρες και οι όμοιοί τους, δε χωράνε αυταπάτες για το πού οδηγούνται τα πράγματα.

«θα φύγουν νύχτα»,  
ή θα βουλιάξουν τον τόπο στο μαύρο σκοτάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.