11 Σεπτεμβρίου 2010

Άρχισε το μαύρισμα .... παπούτσι στον ΓΑΠ ... μπουνιές στον Μίχαλο ...

Από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Επίθεση με παπούτσι κατά του Γ. Παπανδρέου
Γιατρός από τη Φλώρινα είναι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνθρωπος που εκτόξευσε, νωρίτερα, ένα παπούτσι κατά του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, την ώρα της εξόδου του από την 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την κόρη του γιατρού, η οποία βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σημείο, όπου σημειώθηκε το περιστατικό.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ενώ με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος τους, θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.




Επίθεση κατά του Κ. Μίχαλου
Άγνωστοι, που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, ιδιοκτητών φορτηγών, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» της Θεσσαλονίκης, επιτέθηκαν κατά του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, όταν άγνωστοι, που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν με γροθιές και κοντάρια σημαίας.
Η αστυνομία, προκειμένου να τους απομακρύνει, έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης.Ο κ. Μίχαλος δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία, οπότε συμμετέχει κανονικά στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, που φιλοξενούνται στο κεντρικό αυτό ξενοδοχείο. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την επίθεση κατά του κ. Μίχαλου ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), Δημήτρης Μπακατσέλος.


Περίπτερο της ΔΕΘ απέκλεισαν δεκάδες εκπαιδευτικοί με πανό
Κατάληψη στο περίπτερο 15 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται το υπουργείο Οικονομικών, πραγματοποίησαν δεκάδες ωρομίσθιοι και αναπληρωτές καθηγητές, ζητώντας την απόσυρση του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας.
Οι εκπαιδευτικοί απέκλεισαν το περίπτερο με πανό για περίπου μία ώρα και φώναξαν συνθήματα κατά της εκπαιδευτικής πολιτικής, ενώ ζήτησαν συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας (που φέτος δεν συμμετέχει στην ΔΕΘ).
Ζήτησαν επίσης μαζικούς διορισμούς, κάνοντας λόγο για μεγάλο αριθμό κενών στα σχολεία, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα, εξαιτίας των συνταξιοδοτήσεων φέτος χιλιάδων εκπαιδευτικών.

1 σχόλιο:

  1. ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" : ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΜΟΥΝΤΖΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΡΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.