10 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ δηλώνει η ΠΟΑΣΥ

Αναδημοσίευση απο τα Νεώτερα Νέα

«Θα διαδηλώσουμε δίπλα στον πολίτη ως εργαζόμενοι», ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, προαναγγέλλοντας και για φέτος τη συμμετοχή εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας στο μπλοκ των διαδηλωτών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, το Σάββατο, στη διάρκεια των εγκαινίων της 75ης ΔΕΘ.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας βάλει απέναντι σε όσους διεκδικούν δίκαια αιτήματα. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαδηλώσεις της Διεθνούς Έκθεσης ούτε να χρησιμοποιηθούμε ως κατασταλτικός μηχανισμός», είπε ο κ. Φωτόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα των αστυνομικών, είπε ότι οι περικοπές των επιδομάτων έχουν δραματική επίπτωση στο εισόδημα των συναδέλφων του, ενώ αναφέρθηκε και στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι λόγω των ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή και τα ασφυκτικά γεμάτα με κρατούμενους αστυνομικά τμήματα.

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, Νίκος Αθάνατος, αναφέρθηκε στις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στους πυροσβεστικούς σταθμούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το πυροσβεστικό σώμα λειτουργεί με 40% λιγότερο προσωπικό από εκείνο που προβλέπει το οργανόγραμμα. Εξάλλου, ο εκπρόσωπος των λιμενικών, Σοφοκλής Παπαδόπουλος είπε ότι πολλοί συνάδελφοί του τους τελευταίους μήνες, μετά τις αλλαγές στα υπουργεία, παραμένουν χωρίς αρμοδιότητες, ενώ τα στελέχη δεν γνωρίζουν σε ποιο υπουργείο υπάγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.