24 Σεπτεμβρίου 2010

Αχμαντινετζάντ : Αμερικάνικη Συνομωσία η 11η Σεπτεμβρίου

Για αμερικανική συνωμοσία στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, προκαλώντας την αποχώρηση των αντιπροσωπειών των ΗΠΑ και άλλων δυτικών χωρών από την αίθουσα όπου διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Ο Ιρανός πρόεδρος υποστήριξε ότι κυρίως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πίστευαν πως μια τρομοκρατική ομάδα βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις αυτοκτονίας στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης και στο Πεντάγωνο.

Μια άλλη θεωρία όμως είναι ότι «ορισμένα στοιχεία εντός της αμερικανικής κυβέρνησης ενορχήστρωσαν την επίθεση για να αντιστρέψουν την πεσμένη αμερικανική οικονομία και τον έλεγχό της της Μέση Ανατολή με σκοπό να σωθεί το σιωνιστικό καθεστώς ...Οι περισσότεροι Αμερικανοί αλλά και τα περισσότερα έθνη και οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο συμφωνούν με αυτή την άποψη», πρόσθεσε ο ιρανός πρόεδρος ...

Φυσικά και δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρά έναν άνθρωπο όπως τον Αχμαντινετζάντ. Αντιθέτως, την παραπάνω επίσημη καταγγελία την λαμβάνουμε ως ιδιαίτερα σοβαρή, διότι με το θέμα δεν ασχολούνται μόνον οι Άραβες, αλλά κυρίως ο ίδιος ο αμερικάνικος λαός ! Η ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου και των Δίδυμων πύργων, εξυπηρέτησε συγκεκριμένα συμφέροντα, εγκαινίασε μια νέα περίοδο τρομοκρατίας και τρομονόμων σε ολόκληρο τον κόσμο , κίνησε δυο ολόκληρους πολέμους με πολλαπλάσιες για τους Αμερικάνους απώλειες σε ανθρώπινες ζωές .... αλλά τεράστια κέρδη για επιχειρήσεις και βιομηχανίες !!! Άλλωστε , δεν το έχουμε ξαναδεί το έργο ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.