13 Ιανουαρίου 2013

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ - Άγρυπνος Φρουρός feat Κατερίνα


Υ.Γ. Redfly
Συγγνώμη για την καθυστέρηση της δημοσίευσης, αλλά τις τελευταίες 15 μέρες αντιμετωπίζω τεχνικά προβλήματα με το διαδίκτυο (ευχαριστούμε τον ιδιωτικό πλέον ΟΤΕ που έκανε μόνο !!! 2 εβδομάδες να κινητοποιηθεί), και πολλά άρθρα ή κείμενα έμειναν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς απάντηση. Το πρόβλημα αναμένεται να αποκατασταθεί τις επόμενες μέρες, ... ελπίζω.

Συγχαρητήρια στον Γρηγόρη και την Κατερίνα για αυτό το ωραίο πολιτικό-αγωνιστικό τραγούδι, το οποίο εκτός από καλό στίχο, είναι και μουσικά αρκετά "πιασάρικο" για το είδος του. Αν και δεν είμαι φαν του hip hop / low bap κλπ, το τελευταίο διάστημα παρατηρώ πως η αναστήλωση του πολιτικού τραγουδιού- που τόσο χρειαζόμαστε - πραγματοποιείται κυρίως μέσω αυτού του είδους μουσικής και μάλιστα κατα την άποψή μου, με ιδιαίτερη επιτυχία. Μπράβο και καλή συνέχεια.

7 σχόλια:

  1. και super και το βιντεάκι.

    Ιάκωβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλο!
    ο Παφιλης raper.... χαχα!
    πολυ ωραιος στιχος παιδια! μπραβο!

    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι στίχοι είναι πολύ καλοί , η μουσική είναι και αυτή πολύ καλή και το ειδος φαντάζομαι αυτό που σας εκφράζει! λίγη δουλειά θέλει η ενορχήστρωση και βεβαία η γυναικάα φωνή θέλει πολύ βελτίωση, αυτά ως προς το ηχητικό , για το βιντεο θα έλεγα οτι αν περνάτε μι α καμερουλα και βγαίνατε στο δρόμο θα μπορούσατε να μαζέψετε πολλά "όμορφα" πλάνα και να τα μοντάρετε και να δέσουν με το τραγούδι .
    Η ουσία είναι η πρωτοτυπία

    Η κρητική μου είναι εντελώς καλοπροαίρετη με σκοπό να σας κάνει καλύτερους μιας και η στρατευμένη τέχνη όπως αυτό που επιχειρείτε είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση .
    Καλή συνέχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και καπου προς το τελος αναμεσα στον Αρη τον Φιντελ τον Τσε και τον Μπρεχτ ξεπροβαλει ο Χιωτης....
    άσχετο; η εγώ είμαι άσχετος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικο τραγουδι πραγματικα και η εναλλαγη των φωνων ταιριαζει βγαζοντας ενα ομορφο αποτελεσμα!Απλα ως σχολιασμο να αναφερω οτι το low bap(ειναι δημιουργια απο τους activemember δεν υπηρχε ως εννοια ποιο πριν) υπαρχει και ειναι πολυ διαδιδομενο τα τελευταια 20 χρονια και οχι το τελευταιο διαστημα! Το μονο που κανει -ισως στο δικο μου ματι- κακη εντυπωση ειναι η Ελληνικη σημαια στο βιντεακι! Τραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.