17 Ιανουαρίου 2013

Αλέκα Παπαρήγα: Κουτά τα επιχειρήματα Παπακωνσταντίνου-Διώτη (Video)



«Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, αλλά το ΚΚΕ δεν οικοδομεί την εκλογική δύναμη ή την εκλογική επιρροή του σε αυτή την υπόθεση, πάνω σε αυτά τα φαινόμενα. Αυτά μπορεί να αυξάνουν τη γοητεία αυτού που χτυπάει το χέρι στο έδρανο, αλλά είναι αυτό που θέλουμε», είπε η Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι εμείς «θα ψηφίσουμε λευκό και για τον κ. Παπανδρέου και για τον κ. Παπαδήμο».

«Ούτε μέσα από το εκλογικό δικαίωμα ούτε μέσα από τη δικαιοσύνη ούτε μέσα από τη βουλή περνάει πάντα η αλήθεια. Εμείς αυτό πιστεύουμε. Το σύστημα είναι θωρακισμένο καλά, ούτως ώστε σε ελάχιστες περιπτώσεις και για μεμονωμένα πρόσωπα και αν υπάρχει λόγος να βγαίνει η αλήθεια» ανέφερε η γγ του ΚΚΕ.

Η κυρία Παπαρήγα χαρακτήρισε «κουτά» και «επιπόλαια» τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε τόσο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου όσο και ο Ιωάννης Διώτης.

«Αυτά που μας είπε δεν αποδεικνύουν τίποτε άλλο από το ότι είναι απόλυτος γνώστης της σαπίλας αυτού του συστήματος που υπηρέτησε πιστά και υπερασπίζεται και σήμερα», είπε, ενώ αναφερόμενη και στον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ διερωτήθηκε :

«Δίνουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιούν επιπόλαια και κουτά επιχειρήματα. Και σκέφτεσαι...ότι αυτοί δύο άνθρωποι είναι τόσο επιπόλαιοι; Πού μιλάνε και που φέρουν αυτά τα επιχειρήματα. Μήπως εκβιάζονται, μήπως αλληλοεξαρτώνται και προτίμησαν να δώσουν εικόνα του κουτού ανθρώπου προκειμένου να μην διαφανεί ποια είναι η αλήθεια;»


«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας άνθρωπος που ήταν στην αντιτρομοκρατική λέει αυτά τα πράγματα», επεσήμανε αναφερόμενη στον κ. Διώτη, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να κυνηγάς τη 17η Νοέμβρη και λες ότι δεν ξέρεις από τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.