25 Ιανουαρίου 2013

Ξερεις απο....ΜΕΤΡΟ ;


4 σχόλια:

  1. Κλή δύναμη και κουράγιο στους συναδέλφους στα ΜΜΜ θα τα χρειαστούν και να ξέρουν πωσ ο αγώνας, αν θέλουμε να έχει αποτελέσματα, θα πρέπει να έχει μάκρος και συνέχεια...
    Βέβαια θα πρεπει να έχουν και την έμπρακτη και ολόπλευρη δική μας συμπαράσταση και σχέτικές ενέργειες ήδη ειναι σε εξέλιξη.
    τώρα κάτι άσχετο με το θέμα της ανάρτησης:
    Μετά απο σχετική κουφέντα που είχα πριν μερικές μέρες,ένας φίλος μου υ[έδειξε αυτο το σύνδεσμο για το 19ο συνέδριο στο ριζοσπάστη:
    http://www.rizospastis.gr/static.do?page=/campaigns/19congress/19congress.jsp&publDate=25/1/2013&id=14407

    περιέχει τισ θέσεις σε μορφή pdf, doc αλλά -και αυτό ήταν το μεγάλο βοήθημα για εμένα που διαβαστερό παδί δεν ειμαικαι ελεύθερο χρόνο δεν έχω- και σε mp3, κάτι που νομίζω συμβαίνει για πρώτη φορά.
    με δεξί κλικ και'αποθήκευση δεσμού ωσ...' κατεβαίνει το αρχείο. Πιστεύω θα βοηθήσει αρκετό κόσμο με διαδορετικές ανάγκες, διαδώστε το και αξιοποιήστε το ανάλογα.

    Παραγιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι είναι πολύ χρήσιμο που υπάρχουν οι θέσεις του συνεδρίου, όπως και τα άρθρα του 902 και γεινκότερα ιδεολογικό υλικό σε μορφή pdf... νομίζω ότι θα εξυπηρετούσε επιπλέον καθημερινά ο ριζοσπάστης να μπορεί να κατεβαίνει ολόκληρος σε μορφή pdf από την ιστοσελίδα του ρίζου πράγμα που θα βολέψει και για ανάγνωση και για διάδοση και για προσωπικούς αρχειακούς λόγους

      Διαγραφή
  2. Έχεις δίκιο, η επίθεση στην εργατική τάξη είναι σε όλα τα μέτωπα όλα τα επίπεδα και με όλα τα μεσα που έχει στη διάθεση ο αντίπαλος, που τα χρησιμοποίει βέβαια ανάλογα με το τι έχει να αντιμετωπίσει κάθε φορά… Από αυτή την άποψη ναι, οι αγώνες της εργατικής τάξης από εδώ και πέρα θα πρέπει να έχουν και μάκρος και συνέχεια που λες, αλλά και …βάθος ας το πω εγώ, δηλαδή πολιτικό ταξικό περιεχόμενο. Οι αγώνες γύρο από στενά οικονομικά συνδικαλιστικά αιτήματα μας τελείωσαν μαζί με τα ιδεολογήματα περί κοινωνικού εταιρισμού.
    Όσο για τις θέσεις του συνεδρίου σε MP3…περσινά ξινά σταφύλια !!!
    Δεν είναι η πρώτη φορά, ακόμη από το 18ο συνέδριο υπάρχουν στην ηχητική τους μορφή :
    http://www.rizospastis.gr/static.do?page=/campaigns/18congress/18congress.jsp&publDate=2/2/2006&id=6335

    Αν και υποτίθεται πως υπάρχουν σε αυτή τη μορφή για άτομα με προβλήματα όρασης, ακόμη και εμένα που έχω μάτι γαρίδα αλλά μου είναι δύσκολο να μείνω προσηλωμένος για ώρα στο κείμενο που διαβάσω, με βοήθησαν αρκετά αφού μου έδιναν καλύτερο ρυθμό στην ταυτόχρονη ανάγνωση . Και όχι μοναχά εμένα αλλά και άλλους πολλούς, προσωπικά ξέρω άτομο που άκουγε την απόφαση ακόμη και μεσα στο αυτοκίνητο στη μια και περισσότερο ώρα που χιαζόταν για να πάει ή να γυρίσει από τη δουλειά του, όταν έκανε δουλειές στο σπίτι κ.α. Γενικά είναι χρήσιμο εργαλείο αυτομόρφωσης και υποβοηθά το διάβασμα.

    Να και ο σύνδεσμος από το portal για το 19ο σε mp3 http://www.902.gr/eidisi/politiki/7002/oi-theseis-toy-19oy-synedrioy-toy-kke-gia-atoma-me-provlimata-orasis

    Έχει πάντως πλάκα που το κολλημένο, απολιθωμένο , καθυστερημένο και δεν ξέρω τι άλλο ΚΚΕ χρησιμοποιεί τα σύγχρονα μεσα σε τέτοιο βαθμό για τα διαδώσει τα σημαντικά κομματικά του ντοκουμέντα. Από όσο έψαξα κανένα, από τα άλλα, τα σύγχρονα κόμματα δεν έχει κάτι ανάλογο. Για να πω την μαύρη αλήθεια μου δεν κατάλαβα αν έχουν έστω θέσεις – αποφάσεις συνεδρίων…

    bonus track: http://www.youtube.com/watch?v=JF7yv89uc6I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανως και δεν αφορα εσενα που βαριεσαι να διαβασεις, αλλα κυριως ατομα που δεν μπορουν για αντικειμενικους λογους.
    Αποδειξη οτι το κομμα δεν ειναι μονο στα λογια, αυτονοητα χρησιμοποιει τροπους που διευκολυνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.