17 Ιανουαρίου 2013

Νέα δολοφονία μετανάστη - ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ: Καμιά ανοχή στα τάγματα εφόδου στις γειτονιές

Ένας 29χρονος πυροσβέστης και ένας 25χρονος, που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για κλοπές στο παρελθόν, ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν έναν Πακιστανό μετανάστη, τα ξημερώματα, στα Πετράλωνα. Οπως έγινε γνωστό, το θύμα κινούνταν με ποδήλατο στην οδό Τριών Ιεραρχών, όταν στον αριθμό 65 δέχθηκε την άγρια επίθεση των δύο Ελλήνων με στιλέτα. Αμέσως μετά, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την Αστυνομία και έδωσαν τα στοιχεία του δικύκλου, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα στην περιοχή του Συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες υποστήριξαν πως το θύμα τους έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατο και μετά από λογομαχία του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν.

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καταδικάζει την άγρια δολοφονία μετανάστη από δύο φασιστοειδή στην περιοχή των Πετραλώνων σήμερα το πρωί. «Αυτό το περιστατικό δεν είναι το πρώτο, έρχεται να προστεθεί στο μακάβριο κύκλο των ρατσιστικών επιθέσεων που εδώ και καιρό εξελίσσονται στις συνοικίες της Αθήνας. Η κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες για την καλλιέργεια του ρατσισμού, την ενοχοποίηση των μεταναστών για την ανεργία και τις άθλιες συνθήκες ζωής σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Η επιχείρηση «νόμος και τάξη» με την ονομασία «Ξένιος Ζευς» δίνει κάλυψη και καλλιεργεί την ανοχή στην εγκληματική δράση φασιστικών ρατσιστικών συμμοριών. Η κρατική καταστολή και οι ρατσιστικές επιθέσεις αλληλοσυμπληρώνονται. Καλούμε την εργατική τάξη, το λαό, τη νεολαία μαζικά να καταγγείλουν και να απομονώσουν τη δράση των φασιστών στις γειτονιές. Να μην ανεχτούν τα φασιστικά τάγματα εφόδου που σήμερα δολοφονούν μετανάστες, αύριο τον αγωνιζόμενο λαό».

9 σχόλια:

  1. Eίχε κανείς αμφιβολία πως οι φονιάδες είναι φασιστοναζίδες; Δε νομίζω...

    Στο σπίτι τού ενός δολοφόνου η αστυνομία βρήκε έντυπο υλικό τής Χρυσής Αυγής.
    Εκπλήσσει κανέναν αυτό; Δε νομίζω...

    Τ' ακούτε αριστεροχαρούμενοσυριζαίοανταρσύτες και λοιποί αντικουκουέδες, που ως ...αγανακτισμένοι κάνατε αγκαλίτσες στο Σύνταγμα με τους ...αγανακτισμένους φασιστοναζίδες...;;;;

    Τους θρέψατε για τα καλά τότε...
    Τους διαφημίσατε για τα καλά τότε...
    Το ζεστάνατε το φίδι για τα καλά τότε...

    Ούτε αυτό όμως κάνει εντύπωση σε κανέναν.

    Ούτως ή άλλως, η σοσιαλδημοκρατία αναλάμβανε πάντα την τελευταία πράξη τού έργου για την άνοδο του φασισμού.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μου λετε λεβεντες ..
    οταν οι λαθρομεταναστες εσφαξαν τον πατρινο πριν καποιους μηνες,ανεβασατε και τοτε θεμα;
    δεν το ειδα..
    οταν οι λαθρομεταναστες μαχαιρωσαν τον μακαριτη που κατεβηκε στο αμαξι να βαλει καποια πραγματα,γεννουσε η γυναικα του,βαλατε και τοτε θεμα;
    παλι δεν προσεξα..
    τωρα σας φταιει η χρυση αυγη;
    δεν θα σας ευχηθω να την βρειτε απο λαθρομεταναστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μας φταίει η χα ρε μπετόβλακα ρωτάς;
      Πήρε εκδίκηση εκ μέρους σου όσες φορές μαχαίρωσε και σακάτεψε αθώους ανθρώπους;
      Ασπόνδυλο ανθρωποειδές γύρνα στην τρύπα σου και σκάψε κι άλλο γιατί σε λίγο αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να αυτοαμυνθούν από τους ομοίους σου και δυστυχώς για τους ίδιους και πολλούς από εμάς θα εμπλακούμε σε "διάλογο κατά της βίας" των ρατσιστών που κρύβεστε πίσω από την ψήφο, στη συμμορία των αγράμματων και σκατόφατσων με τις σβάστικες.
      Πολλοί ίσως να σκέφτηκαν πως έχεις μπερδευτεί και πρέπει να σου εξηγήσουμε σε τι διαφέρει το κοινό έγκλημα από το ρατσιστικό;
      Όμως η καλύτερη απάντηση στον κάθε εξυπνάκια ρατσιστή, που το παίζει και συζητήσιμος, είναι ένα καδρόνι στο κεφάλι για να ξεμπερδεύουμε μια ώρα αρχύτερα.
      Μας το παίζεις και Έλληνας όρνιο που έχει γεμίσει η φάρα σου την καθημερινότητα μας με αίμα αθώων και ξερατα ηλιθίων.
      Να μην μας ευχηθεί τίποτα δίποδο, να εύχεσαι να μην βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους που προστατεύουν τη ζωή τους από τους ομοιδεάτες σου κα σε πάρει η "μπάλα" την ώρα που θα καμαρώνεις τους μαχαιροβγάλτες που τώρα υπερασπίζεσαι.
      Πάντα τέτοια

      Διαγραφή
    2. Αυτος που σκοτωσε τον ανθρωπο που γεννουσε η γυναικα του ειναι ο ιδιος με αυτον που μαχαιρωσαν οι χαυγιτες χτες? Δουλευομαστε?
      Αν ενας Ελληνας διαπραξει ειδεχθες εγκλημα, ειναι λογικο να τιμωρηθει ενας αλλος Ελληνας στη θεση του? Αυτη η λογικη θυμιζει λογικη τον ΝΑΖΙ στο β παγκοσμιο. Να το κοιταξεις..

      Διαγραφή
    3. προσεξτε φασιστες, δεν ειναι σημερα το '40 και το '50, το θρασος σας θα γινει ο ταφος σας, να το ξερετε....

      Διαγραφή
  3. Ο Ελληνας είναι άνθρωπος για να τον συμπονάμε και ο μετανάστης τι είναι?Πες μας εσύ που εύχεσαι και απ που θα τη βρούμε....Αυτό πραγματικά το ευχεσαι πιο πολύ και από έναν μετανάστη.Ο κομμουνιστής είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση ε?Εχεις και το θράσος να γράφεις εδώ?Πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ πάρτε το χαμπάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλίθιε φασίστα, υπάνθρωπε χρυσαυγίτη:

    Μάθε πως σε όλες τις μεγάλες καπιταλιστικές χώρες υπάρχουν μετανάστες. Όταν το κεφάλαιο χρειάζεται την εισαγωγή εργατικής δύναμης για καλύψει τις αυξημενες ανάγκες του, τους φέρνει νόμιμα, όταν θέλει να ρίξει τις τιμές των ντόπιων εργατών τους φέρνει παράνομα. Όπως ο μεγαλέμπορος εισάγει ντομάτα από την Τουρκία, για βγάλει μεγαλύτερο κέρδος και να ρίξει τις τιμές στην αγορά σε βάρος της ελληνικής.
    Η εγκληματικότητα, ως πρόβλημα, υπάρχει επίσης σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες. Δεν προκαλείται από τους μετανάστες παρότι η παρουσία τους επιτείνει σίγουρα το ήδη υπάρχον πρόβλημα.
    Λύση όμως στο πρόβλημα αυτό δεν μπορεί να βρεθεί στο σύστημα του καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού.
    Οπότε αν γουστάρεις να είσαι στον καπιταλισμό, βλάγε το σκασμό και κάτσε και βλέπε τους "λαθρομετανάστες" θα σου "παίρνουν" τη δουλειά και τους εγκληματίες να σου παίρνουν τη ζωή και τα λοιπά.
    Αν δε γουστάρεις να πας (όπως θα έλεγες κι εσύ) στη Βόρεια Κορέα ή την Κούβα που (αποδεδειγμένα) δεν έχουν τέτοια προβλήματα... Προς το παρόν λούφαξε στην τρύπα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω παλι φασιστακο σου ευχομαι αλλο πραγμα. ειναι προφανες οτι εσυ και το συναφι σου ειστε αμορφωτοι και ανεπαγγελτοι. ψεμαμτα ειστε θρασυδειλοι μαχαιροβγαλτες και επειδη το συγκεκριμενο επαγγελμα δεν εχει και τις απειρες "θεσεις εργασιας" αναγκαστικα θα μεταναστευσεις για να βεις δουλια. σου ευχομαι λοιπον να το "βρεις" στην χωρα που θα πας απο τον ντοπιο φασιστα που λεει εξω οι ξενοι, μονο που εκει θα εισαι εσυ ο ξενος και ο κυνηγημενος, ο σκουρος, ο βρωμιαρης.
    να το θυμασαι εκει που θα εισαι, το βραδυ που θα γυρνας κατακοπος απο την δουλεία που θα εισαι και θα φοβασαι την καθε σκια και καθε θορυβο που θα κους. την ωρα που θα τριπλοκλειδωνεις τις πορτες για να μην ερθει η ντοπια συμορια πιθικανθρωπων να σε καψει.
    τοτε θα καταλαβεις -αν σου εχει μεινει κουκουτσι απο αυτο που στους εξελιγμενους ανθρωπους λεγετε μυαλο- τι εκαναν/εκανες οτνα ησουν στην χωρα σου.
    ολα αυτα που θα τα νοιωσεις εσυ στο μελλον τα νοιωθουν ηδη πολλοι ελληνες στην χωρα που θαυμαζεις, θαυμαστη του αμορφωτου κουρεα/δεκανεα γιο εβραιας κοντοπιθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.